Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 12281 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 7293 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Posthuma 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Eerde een vaatwasser gekocht, zeer tevreden over de inbouw en verdere afhandeling.

Reageer

lowie 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed geholpen in de winkel, en de levering was netjes en netjes in het aangegeven tijdsvlak van 2 uur

Reageer

Arja de Bruin 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een 9 . Eigenlijk moet het een 10 zijn maar vind ik een beetje ongeloofwaardig overkomen ! Vandaar een 9 als cijfer.
De tijd nemen en ook meedenken en maatwerk leveren dat is precies wat Passe doet ! Daar hou ik van en ben dan ook al zeker 25 jaar vaste klant bij deze zaak ! Goede service kortom een aanbeveling waard.

Reageer

Hannie van Dijk 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben blij met Berkvens, goede service althans bij mij.
Vriendelijk personeel!

Reageer

Willem Groenewoud 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies , snelle service plaatsing ging super snel machine werkt naar verwachting

Reageer

Peursum 08-08-2022

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft uitstraling en dat kan je ook merken bij de mensen die je helpen en adviseren, fantastisch.
Al 50 jaar klant.

Reageer

Betty 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen ervaring met de webshop, maar de fysieke winkel is al decennia lang de beste zaak in de regio...

Reageer

Petra 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke personeel, altijd bereid mee te denken naar een oplossing. Artikelen zijn van goede kwaliteit. We krijgen goede adviezen die aansluiten bij onze vraag. Er is een goede klantenservice. We zijn heel tevreden en komen hier al jaren!
Duidelijke uitleg bij de levering van de nieuwe wasmachine.

Reageer

Jan 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Quooker besteld bij Anker / Electroworld Groningen en gratis geplaatst. Dit kostte ongeveer twee uur en pas dus op als je denkt het ergens anders goedkoper te vinden. Heel netjes ingebouwd in een bestaand kastje en netjes opgeleverd. Goede uitleg.

Reageer

Leon 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens het uitleggen van onze wensen geen vervelende ervaringen gehad met personeel, erg vakkundig geïnformeerd zonder dat ze ons richting een bepaalde machine praatte.

Reageer

Peter Kanters 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
men neemt de tijd voor n goede uitleg en de communicatie voor installering loopt vlekkeloos. Prima !

Reageer

Christa Paus 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk en behulpzaam, goede service. Uitgebreid assortiment, al meer dan 44 jaar klant bij hun, dus dat zegt voldoende

Reageer

Jan Held 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel bewijst dat het eigenlijk veel fijner is om fysiek te shoppen en goed advies te krijgen in plaats van online winkelen. Je voelt je als klant welkom!

Reageer

Paula 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, servicegericht, denken met je mee en leveren zoals afgesproken

Reageer

AJ de Jong 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden super vriendelijke instelateur
Erg blij met de service 👍zeker aan te bevelen

Reageer

Harry Allard 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima zaak, goed assortiment. Vriendelijk en correct personeel, zowel in de winkel als mede de monteur die kwam instaleren.

Reageer

Daniela 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, denkt mee in goede oplossingen, zeer correct en persoonlijk

Reageer

G.b. 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prima, werd besteld wat niet in huis was en snel geleverd. Mevrouw wilde het zelfs langskomen brengen op de fiets! Wat een service! Bij een andere electro zaak kreeg ik gewoon een 'nee' toppers!

Reageer

Fam. H van Marion 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service mooi en degelijk gemaakt.
Ik heb al meer bij u gekocht en zal dat in de toekomst zeker meer doen. Binnenkort kom ik kijken voor een magnetron.
Heeft u misschien een aanbieding?
Vr. Gr.
Mevr. .....

Reageer

klaas van heest 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles prima in orde ga zo door de winkel ontvangst de uitleg en de bezorging en aflevering

Reageer

H.Haak 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De glasplaat moest worden vervangen,ivm een verbouwing bij ons heeft het iets langer geduurd voor hij vervangen kon worden. Afspraak gemaakt en op het afgesproken tijdstip was de monteur aanwezig en heeft de glasplaat vervangen. Tussendoor heeft hij nog geïnformeerd naar de leverstatus van een ander product wat door ons besteld was. Altijd fijn om zaken te doen met een bedrijf waar de klant op de eerste plaats komt en waar afspraken nakomen normaal is.

Reageer

Collin 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Electro world peursum
Heeft een goede en snelle service
Krijgt een goede uitleg en dringen je niks op

Reageer

Stichting Groen Hulpverlening 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op onze toezichtlocatie was de koelkast plotseling kapot gegaan, in deze warme dagen moest er snel een andere komen, zonder dat wij er teveel tijd aan kwijt waren. Wij zijn goed telefonisch geadviseerd door een medewerker van electroworld en gelijk diezelfde avond nog maakten ze tijd om de nieuwe koelkast te leveren en de oude koelkast te retourneren. De factuur kregen we netjes via de mail aangeleverd. Topservice! We zijn er erg blij mee!

Reageer

E.M. 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al ruim 42 jaar een tevreden klant bij Electro World, voorheen de Harense Smid (Veen).
Wederom uitstekende hulp bij onze laatste aankoop en goede service bij aflevering en installatie.
Vriendelijk en kundig personeel.

Reageer

Sylvia Nagel 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Electro World van Dijk, een shop als géén ander,
Ik blijf zeker in de winkel graag komen, goede service en klantgericht.
Dit is toch waar een ieder graag voor zwicht.

Reageer

Koos van Riemsdijk 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben diverse apparaten aangeschaft bij Electroworld Hamer in Apeldoorn waar wij bij toeval terecht kwamen na een speurtocht voor een nieuwe inbouw vaatwasser, koelkast en combimagnetron. En ik mag wel stellen een voorbeeld voor menig bedrijf v.w.b. klantvriendelijkheid, voorlichting, productkennis, uitleg en tijd die men neemt om de voordelen en nadelen van diverse apparaten te doorlopen zonder enige verkoopdruk of anderzijds. Wij kozen uiteindelijk voor Bosch apparatuur die voor een goede prijs werd aangeboden. Dat tesamen met een vlotte en goede inbouwservice waarbij ook door de monteur weer rustig tijd werd genomen om het bedienen de apparaten uit te leggen, maakte het plaatje voor ons wel compleet. En na afloop was ook alles weer netjes opgeruimd, werden oude apparaten meegenomen en de keuken weer schoon achter gelaten alsof er niets was gebeurd. Een dikke pluim en zeker een aanrader.

Reageer

Wim Hoogstrate 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Staan altijd vakkundig voor je klaar en zijn richting klant positief ingesteld.

Reageer

Leo Erven 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte service bij beroordeling van defecte wasmachine.
Na uitgebreide diagnose helaas nieuwe wasmachine moeten aanschaffen.
Via deze zelfde firma direct een nieuwe machine besteld en binnen 24 uur in huis met een zeer uitgebreide uitleg hoe deze nieuwe machine zo optimaal mogelijk te gebruiken.
Defecte machine werd afgevoerd en de kosten voor de diagnose van de oude machine werden niet in rekening gebracht.

Reageer

Herman Hasper 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima voorlichting. Keurige winkel en een redelijke prijs. Uit ervaring weten we dat als er een probleem is met iets, men meteen actie onderneemt.

Reageer

Jacques 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en attente medewerkers; plezierig in de omgang. De nieuw-ingerichte winkel is zeer overzichtelijk. Mijn complimenten!

Reageer

slangen 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gemakkelijk een telefonische afspraak gemaakt ,daarna apparaat laten bestellen en toen een afspraak gemaakt voor plaatsing.
plaatsing perfect uitgevoerd door monteur .prima

Reageer

Michael 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst, efficiënte voorlichting tbv keuze product. Mooie en overzichtelijke zaak, veel keuze in producten.

Reageer

Harriet Swinkels 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij wijze van uitzondering schrijf ik deze keer een review. Electro World Van Vlerken in Someren is echt, een fantastische zaak; duidelijke en deskundige informatie en zeer klantvriendelijk. Het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klant. Met een luisterend oor en zonder opdringerig te zijn, word je geholpen. Gemaakte afspraken worden nagekomen en eventueel nog telefonisch aangepast aan de wensen van klant. Rechtschapen bedrijfsvoering ... daar ben ik gevoelig voor ! Hulde !

Reageer

Anneke Kok 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne winkel en personeel. Altijd tijd voor de klant en goede hulp om te kiezen. Hele goede en snelle service.

Reageer

René Konink 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies, niet naar een bepaald merk praten maar van alles de voor- en nadelen noemen. Prettig geholpen.
Ook het plaatsen was goed en vriendelijk. Nogmaals goede uitleg gegeven. Alles werd schoon achter gelaten. Kennen we ook anders.

Reageer

C.R.L.R.M. Ficq 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vriendelijke manier van optreden, heldere uitleg en vooral het geduld...

Reageer

H.v.Steenis 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede info. Duidelijke info. Goede argumentatie bij advies. Nakomen van gemaakte afspraken zeer vriendelijke benadering. Men neemt de tijd voor je.

Reageer

Ine elslo 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kies voor Baake omdat ik het geïnstalleerd wil hebben.
Ben zelf niet handig.

Reageer

Björn 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede en snelle service!! Ben er heel erg blij mee en die vragen worden snel opgelost en aangepakt!! We kunnen nu weer met een gerust hart de stekkers in het stopcontact steken! Dank u!!

Reageer

Marianne Bedeker- Duindam 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede verkoopinformatie, vriendelijk personeel
Snelle levering, goede uitleg,

Reageer

Ron 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de verkoop werd ik goed geïnformeerd over de mogelijkheden en verschillen tussen de wasmachines. Na de koop werd het apparaat keurig op afgesproken datum/tijdstip geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Toen de bezorgers vertrokken was de machine klaar voor gebruik en de oude wasmachine werd netjes mee teruggenomen. Zeer tevreden dus.

Reageer

Ruud van Nus 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service. Goed meegedacht over een passende oplossing. Kwalitatief goed werk geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

VanderWeide 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ventilator werd netjes thuis afgeleverd.
Wij dachten dat er een onderdeel ontbrak. Zijn er mee naar de winkel gegaan. Zij hebben meteen Rowenta gebeld en hebben het probleem opgelost. De ventilator voldoet goed en is precies xoals omschreven.

Reageer

Dons en Herman 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ken de shop al jaren. Vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij het thuis instaleren van de aankoop.

Reageer

Hans beunes 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en zeer behulpzaam
Zeer goede ervaring
Zaak zeker aan te bevelen

Reageer

T. 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima deskundig advies, goede kwaliteit producten. Vriendelijk personeel. Verzorgde winkel.

Reageer

S. Verhulst 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop graag in eigen dorp en ben vaste klant in deze winkel waar ik altijd verzekerd ben van goede service.

Reageer

Frans 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen in de winkel en voorzien van goed advies. Er werd echt de tijd genomen. De levering verliep eveneens voorspoedig. Binnen de aangegeven tijd stond alles netjes op z’n plek, aangesloten en wel. Keurige service!

Reageer

E.Brugman 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden vriendelijk en correct geholpen. en zijn uiteindelijk met het product na keuze naar huis gegaan

Reageer

JW 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering door externe omstandigheden(levering kookplaat door leverancier) later. De installatie van kookplaat en aansluiting door winkelier uitstekend verzorgd. Steeds van alle zaken op de hoogte gehouden.

Reageer

Toon meer reviews