Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

ADV 23-10-2024

vriendelijk met beperkte deskundigheid. Hoogstwaarschijnlijk is daar het assortiment te groot voor.

Funkie 23-10-2024

Super vriendelijk en top geadviseerd en alles met een lach! Dat zie he niet vaak meer.
Hierdoor overdenk ik nu daar ook nog een nieuwe Tv te kopen binnenkort.

JvU 22-10-2024

10,0
Duidelijk en overzichtelijk. Wat online voorwerk gedaan en de volgende dag in de winkel artikelen gekocht. Prima advies en vriendelijk, de volgende dag werden de producten, geleverd, geïnstalleerd en uitleg gegeven.

Monique 22-10-2024

10,0
Fantastische hulp gehad van (*) bij het kiezen van een nieuwe koel/diepvriescombinatie! Wat een topper deze man, hij heeft alles tot in de puntjes geregeld!

Hooghoutplant 22-10-2024

10,0
Wordt hier al jaren goed geholpen. Goede prijzen en service. Je krijgt een eerlijke mening over producten.

Liekske 21-10-2024

10,0
Mensen die weten waar ze over praten. Kennis van alles wat ze verkopen. Goede service en nette prijzen. In deze tijden is dat nog zeldzaam, en ik ben er erg blij mee

H. Vos 21-10-2024

10,0
Elke keer weer topservice. Dit keer een strijkijzer gekocht die voor ons niet genoeg stoom af gaf. Oude ingeleverd en nieuwe gekocht. Zeer tevreden met service en vakinhoudelijke kennis.

Ineke 21-10-2024

Heb al vaker bij jullie gekocht dus daarom deze keer ook.
Je krijgt een eerlijk advies en een goede service.
Daarom weer voor jullie gekozen.

Y. van der Meer 21-10-2024

10,0
Door ervaring gaat alles in overleg en ze houden rekening met de onwetendheid van de klant. Keurig werk leveren ze af en ruimen de rotzooi die ze maken weer op. Verder werken ze rustig maar zorgvuldig.

J.W. 21-10-2024

Goede info gekregen. Men wordt prettig te woord gestaan. Er kan een brede selectie van A-merken vaatwassers in de winkel worden bekeken. Afspraken worden (snel) nagekomen.

Peter Paul Verschoor 21-10-2024

Word hier altijd goed en vakkundig geholpen

Mir 21-10-2024

Weerderom prima geholpen door de werknemer.
Vond het alleen jammer dat er niet zo veel producten op de plank stonden, maar wat wil ik ook in een dorp!

Sjoerd Jansma 21-10-2024

Goede service en afwikkeling

Gunther Mohr 21-10-2024

goede prijs/kwaliteitsverhouding, goede service

Tielbeek 21-10-2024

Goede, duidelijke en eerlijke service

Harry 21-10-2024

10,0
We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn. Vriendelijk personeel en zeer snelle levering. En een goed product.

Ben van den Ende 21-10-2024

Werd zeer correct en goed geholpen, prima advies gekregen. Alles is keurig geinstalleerd en afgesteld naar mijn wensen er is uitgelegd hoe de afstand bedieningen werkten en al het verpakkingsmateriaal werd vervolgens meegenomen.

Wim 21-10-2024

6,0
Vanwege de goede service, maar wel een hele dure service. De persoon is 30 sec aan het werk geweest en dat kost me €.40.-

Ervaring 21-10-2024

10,0
De klantvriendelijkheid en de kennis van de producten zijn voor mij doorslag gevend. Mijn eerste contact is toch wel circa 35 jaar geleden en kom nog steeds terug zowel voor nieuwe apparaten als reparatie.

thijs 21-10-2024

snelle levering en uitstekende srvice

Frank 20-10-2024

10,0
Goede (klanten) service, ‘beloofd = beloofd’, aardige werknemers!

Plini 20-10-2024

10,0
De shop is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
De producten worden geleverd zoals afgesproken.
Vriendelijk personeel.

Veerle 20-10-2024

10,0
Personeel is zeer vriendelijk en ze helpen je snel. Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en houden daar rekening mee. Goede uitleg over producten . Als ze een afspraak maken om te komen zijn ze stipt op tijd. Ik raad deze winkel zeker aan iedereen aan.

Xander 20-10-2024

10,0
Prima aervice goed geholpen en prima aflevering

Radio drieeenhuizen in Amersfoort 19-10-2024

10,0
soms koop ik online, soms in de winkel, maar de service is altijd prima, koop eigenlijk alles bij Drieenhuizen ! Radio drieeenhuizen is een begrip in Amersfoort.

Toon meer reviews