Electromania.be - Reviews & Ervaringen

9,6 Lees 10 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electromania.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 9 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeannette 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering cf afspraak bij bestelling. Duidelijke info mbt track and trace. Heel tevreden.

Reageer

Jos Verhoeven 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd in een geweldig snel tempo uitgevoerd. Op woensdagmiddag om 16.00u besteld en de volgende dag om 10.00u in Huis. Duidelijk mailinstructies over de aflevering. Keurig sms voorafgaand aan de levering en werkelijk klokslag op de aangegeven tijd werd het pakket me overhandigd door een meer dan vriendelijk pakketbezorger! Wat wil je nog meer...niets dus. Met dank en vanuit buurland Nederland: douze points :)

Reageer

Rob 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd. Duidelijke informatie over de manier van afleveren met behulp van een cijfercode.

Reageer

koets 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De totale levering is perfect verlopen. De mensen die de levering hebben gedaan waren zeer attent en behulpzaam.

Reageer

Astrid 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelvriescombinatie besteld, kleur en product komen helemaal overeen met de beschrijving . Goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede communicatie over levertijd etc. Kortom een aanbeveling waard!

Reageer

Kim de Frel 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering droger is vlekkeloos verlopen!
Vriendelijke bezorger en goede service.

Reageer

Johannes D 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooi kookplaat van AEG zeer snel geleverd dag eerder dan af gesproken nou gewoon top daar kan je op bouwen dus ik raar deze firma zeer aan top jongens ga door

Reageer

Monique 23-02-2021

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met het fornuis.
Snelle levering, is dag eerder afgeleverd en was ook keuring op tijd.

Reageer

Marian 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect geregeld! Je krijgt makkelijk te zien waar de bezorgers zijn... nieuwe afspraak makkelijk in te plannen... Bezorgers waren prima mannen en echt vriendelijk. Top ervaring dus!

Reageer

Vincent 21-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne shop, ook voor verzending naar NL. Zeer snelle afhandeling van mijn order, groot item besteld en paar uur later alles omtrent verzending al geregeld. Klantenservice is erg goed, kwamen direct met perfecte oplossing voor een bezorgissue aan mijn kant. Erg tevreden.

Reageer