deBijenkorf.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over deBijenkorf.nl.

deBijenkorf.nl stelt zich voor

De Bijenkorf is hét meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hermine 04-08-2022

Algemene score

5,0
Zeer matige en trage service. In een winkel gekocht product kan, bij een klacht, blijkbaar niet één op één worden omgeruild bij het niet in deze winkel op voorraad zijn, maar wordt je afgescheept met een tegoedbon.

Reageer

Mulder 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de warme dagen een Dyson Pure hot + cool gekocht bij de Bijenkorf. Tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Zeer goede service gehad. De volgende dag had ik de ventilator al in huis! Ik werd ook elke keer netjes op de hoogte gehouden van het bestel/lever proces.

Reageer

Order bij de Bijenkorf 04-12-2019

Algemene score

4,0
Ik heb op 30 november een dekbedovertrek besteld. In de ontvangstbevestiging staat u wordt per e-mail geïnformeerd (uiterlijk woensdag 4 december). Drie maal raden.....ik heb zelf maar contact gelegd via de de WhatsApp en kreeg vervolgens 2 uur later het volgende bericht : Jouw bestelling met ordernummer ......... heeft ons magazijn nog niet verlaten. En dan het standaard verhaal dat ze er alles aan doen. Wat ik helemaal misleidend vind is dat ze doodleuk op de site vermelden vandaag voor 10 uur besteld uiterlijk vrijdag in huis. Tot slot ik heb ook nog 2 bestellingen gedaan op 1 december en een bestelling op 2 december. En waarvan de levering respectievelijk 5 en 6 december zal zijn. Ik heb nu al spijt tot over mijn oren dat ik deze bestellingen heb gedaan. Ik hoop dat deze wel op tijd geleverd zullen worden. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte!!

Reageer