Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2169 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Patrick 16-07-2026
Een groot assortiment van de verschillende merken. Scherpe prijs, snelle service.
Erik16-07-2026
Niet alles zat in de doos. Niet mogelijk coolblue per telefoon te bereiken. Chatbot waardeloos. Ik winkel ging alles traag
Hans15-07-2026
Ik had online een laptop besteld, maar bij het installeren kreeg ik telkens een foutmelding van mijn wachtwoorden . Ik was er helemaal klaar mee en heb hem nu terug gebracht. Dit wilde ik doen in Nijmegen maar die was wegens verbouwing gesloten en de tijdsduur was niet bekend. Dus naar Arnhem. Daar ben ik bijzonder goed geholpen. Complimenten voor de service.

Ellen15-07-2026
Goedkope producten maar wel A merken. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Dat verdient dan een 10 bij mij!
M15-07-2026
Altijd snel bezorgd, goede service en top klantenservice team
Paul Post15-07-2026
Service is belangrijk, maar de prijs ook. In dit geval zeer gunstig. Het product was mij bekend, dus dat was op voorhand al ok.
Fireflame 15-07-2026
Prima ruime keuze. Snel besteld, snel gereageerd, snel geleverd met dhl. Helaas heeft dhl niet gereageerd op waar het pakket wordt afgeleverd en het pakket was open. Was waarschijnlijk niet waardevol want alles zat er nog in.
lennert15-07-2026
11juli, Coolblue Aalsterweg, ik ben fan... pick-up van web-order... ontvangst geweldig, afhandeling vlotjes, fijn advies en aanbod om mee te lopen naar auto/helpen dragen. totaal score briljant
René14-07-2026
Altijd goede service, betrouwbaar en heeft leuke en interessante aanbiedingen
Dennis14-07-2026
Snelle levering, vriendelijke ontvangst bij afhalen met koffie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Frank13-07-2026
Altijd super om hier te bestellen. Goede aanbiedingen en ‘s avonds besteld volgende dag in huis. Dat is bij andere aanbieders wel anders.
deepspear13-07-2026
3.0
Ik weet dat PostNL een gewaardeerd partner van jullie is, maar de bezorging laat nu twee dagen extra op zich wachten. Teleurstellende ervaring na een voorspelde leverdatum, uitgestelde leverdatum en vertraagde nieuwe leverdatum
Henk13-07-2026
De website is overzichtelijk en uitgebreid. De afhandeling daarna in de winkel erg vlot, efficiënt en vriendelijk
Appeltje 13-07-2026
We werden netjes ontvangen en doorverwezen naar het pakketjes magazijn om onze aankoop op te halen. Na heel kort te wachten hebben we onze aankoop mee naar huis kunnen nemen. Iedereen was behulpzaam en niet opdringerig, helemaal top!
John13-07-2026
Snel gevonden waar ik zocht mede dankzij het goede overzicht met mogelijkheid om producten onderling te vergelijken
Frank13-07-2026
3.0
er is een door de mosaad ( israelise veiligheidsdienst) een gahekt macbook geleverd coolbleu heeft geen omruil deal met mij willen sluiten naar de termijn van 30 dagen de mossaad is zich pas na 30 dagen gaan ontpopen in mijn macbook de brutalaalitijd om mijn zo te leveren ik zou wel 2 x nadenken voor ik daar een pc mac smartphone tabet of smart tv koop
Guus13-07-2026
Bestellen was makkelijk, de levering was moeilijk.ging het e.e.a fout.
Eelko13-07-2026
goede levering, beschrijving klopte, en de prijs was goed.
rene13-07-2026
3.0
1. ik wilde een oudere samsung bestellen, deze kon je nog kopen bij Coolblue (je zag zelf de specificatie). Tijdens het bestellen selecteerde hij een nieuwe samsung (nieuwere goedkopere versie). Ik had t niet opgemerkt. Toen ik mijn telefoon kreeg bleek dat de oude helemaal niet meer leverbaar was. 2. Het inruilen zou 85 opleveren, in de winkel kregen we niets omdat de rand te beschadigd was, terwijl dit niet bij de vragen stond voor keuze telefoon. Echt waardeloos.
Jean Smit12-07-2026
De opzet van de nieuwe winkel is goed en het Coolblue concept is herkenbaar en is prettig om in te winkelen
Robin S12-07-2026
Coolblue is een topzaak met een mooi assortiment met eerlijke prijzen. Bestellen en ophalen in de winkel kan beter, het duurt wel erg lang om je bestelling te halen (dat is als je al aan de beurt bent).
Roel 12-07-2026
Prima service. Afspraken worden nagekomen.
Goed12-07-2026
In dit geval een goed aanbod. De buitencamera was op voorraad en kon de volgende dag al opgehaald worden. Zeer snelle afwikkeling door de pakket automaat.
Tanja11-07-2026
Fijne website, vergelijkingsmogelijken, goede filters, snelle levering.
Marcel 11-07-2026
Klantvriendelijke personeel