Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2144 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Coolblue altijd een fijne winkel met goede service. Ik wilde een platenspeler halen die bij andere winkels iets goedkoper was, maar na een paar dagen wachten had coolblue dezelfde prijs. Gelijk besteld en volgende dag in huis.
Mijn 1ste ervaring met Coolblue is zeer positief.
Voorafgaande aan de aflevering wordt je goed op de hoogte gehouden vd bezorgtijd.
Eenmaal op het adres worden de spullen netjes op de plaats gezet en het oude spul door hun meegenomen.
Dus prima service en de mensen op de vrachtwagen waren zeer vriendelijk.
Bedankt!
Ik heb bij deze shop besteld omdat ik altijd door Cool Blue goed geholpen ben.
Prima service
Bouwer en wilkes oordopjes.
Ben zeer tevreden
Goed geluid,hoort ook echt de bas.
Ben er heel blij mee
ik werd vlot en erg goed geholpen, heel goede service ik kon al mijn vragen kwijt
Nieuwe iPad snel geleverd. Dubbel besteld en snel geld teruggekregen.
Mail gekregen hoe de oude iPad snel over te zetten. Top! Blij mee.
Fijne overzichtelijke webwinkel met betrouwbare service en garantie. Wel jammer dat mijn bestelling in twee separate dozen verzonden werd, dat mag duurzamer Coolblue!
Ik ben absoluut niet blij. Ten eerste duurde het al meerdere weken voor ik een nieuwe deurbel kon krijgen via de verzekering. Eenmaal in de winkel bij het kopen van een nieuwe deurbel, blijkt de optie verzekeren voor diefstal nieteens meer mogelijk. Zelfs het winkel personeel is hier niet over geïnformeerd en tijdens het proces om een nieuwe deurbel te regelen, is mij dit door de backoffice geen enkele keer kenbaar gemaakt. Coolblue naait de consument door dit niet meer aan te bieden maar ook door hier niet helder over te zijn vooraf. Hele slechte zaak en zeer ontevreden over de gang van zaken.
Zeer snel geleverd
Vooral de nazorg is uitstekend!
Jammer dat het niet op de afgesproken datum geleverd kon worden.
de site is goed uitleg is minder
snelle en goede service maar om een USB stick in een doos te versturen is nogal overdreven. Het had gemakkelijk als brievenbuspost verstuurt kunnen worden.
Snelle levering binnen afgesproken tijdvak en je krijgt nog mails na aankoop hoe je een espresso machine snel kan instellen
Wederom een prima keuze om bij Coolblue te bestellen, prima prijs en snelle levering. Ik wilde een autoradio met weinig toeters en bellen maar wel met Bluetooth en telefoonaansluiting en dat hebben zij voor € 78,00 incl verzending.
Super goed service, snele leveringen, eerlijk behandeling met retourneren, vriendelijke klantenservice
Snelle levering via eigen bezorgdienst. Een tijdslot met een kwartier voor levering een SMS. Ook goede aftersale met tips en uitleg voorr het gebruik. Ik kocht een smartphone.
Werden erg vriendelijk te woord gestaan en kwam met goede bruikbare ideeen. Kon erg goed luisteren en hield daar ook rekening mee.
Beperkte voorraad, toch gelukt. Snel geleverd, goede tweedekans prijs
Avond van tevoren besteld de ochtend daarna geleverd dat is top
Een koelkast besteld. Wordt op website met afgedekt achterkant weer gegeven. Bij levering ontbrak een afdekplaat. Bezorgers belden met opslag en kreeg keus tussen 7% korting of omruilen. Aangeven omruilen. Zou contact opgenomen worden, maar na 36u niks gehoord te hebben zelf gebeld. Ze zijn zeer moeilijk bereikbaar. Ruim 30min in de wacht. 2 dagen later kwamen ze om om te ruilen, maar zag gelijk dat de nieuwe ook zonder afdekplaat kwam. Ze hebben die gelijk mee terug genomen. Weer bellen en weer lang in de wacht. Nu aangegeven dat ze het maar komen ophalen en geld terug wil en elders ga bestellen. Ze hebben het opgehaald. Kreeg bericht dat ik geld terug zou krijgen. Na 2 weken nog steeds niets. Weer bellen en weer 30min in de wacht. Blijkbaar iets niet goed waardoor ze niet zien dat de koelkast is opgehaald. Dus dat moet nu eerst uitgezocht worden. Oh en duurt nog eens 13 dagen.
Zolang het niet is opgelost kan ik het niet anders dan ellendig noemen. Het feit dat ik vervolgens veel van mijn eigen tijd moet gebruiken en geld uit moet geven, telefoonkosten aangezien het iedere keer minstens 30min wachten aan de lijn is, om mijn eigen geld terug te krijgen is absurd.
Volledig assortiment, razendsnelle levering en nazorg voor gebruik van het product.
mijn oude DYSON, gekocht bij V & D voor net geen 500 GULDENS, had het begeven. dus meer dan 25 jaar uod. Helaas maar aan alle goede dingen komt een einde. dus moest ik op zoek naar een andere zuiger. DYSON is niet goedkoop maar, gezien mijn ervaring, wel goed. dus even zoeken welke het geschiktste is voor mijn vloeren, parket en tegel, ben ik uitgekomen op de DYSON CLINETIC BIG BALL. De oude was een straaljager en de nieuwe is muisstil bijna. De zuigkracht is enorm. Er blijft niks liggen. Wat kan ik nog meer zeggen? Niks meer en ook niet minder. Op en top zuiger, die ik iedereen kan aanbevelen. Als je hem in huis hebt en geprobeerd, wil je geen andere meer. Zuig je met plezier voortaan.
Makkelijk bestellen zelfs 2e keus of beschadigd.
Snel online besteld en dezelfde dag op kunnen halen. Vriendelijk geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe tv.