Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 35568 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
snel en duidelijk, de 9 is omdat ik geen zin heb in mailtjes over hoe goed ik jullie vind. Anders was het een 10 geweest...
Coolblue heeft altijd snelle levering en goede service.
Snelle en vriendelijke service. Geen poespas, gewoon direct hetgeen wat we zochten
perfecte levering. behulpzame medewerker. steeds met een glimlach!!
Ik vind het erg prettig om dingen bij Coolblue te bestellen! Eigenlijk ben ik altijd tevreden. Het enige vervelende nu was dat er stond dat ik het de volgende ochtend op kon halen op de locatie in Hengelo, maar toen kreeg ik toch een mail dat ik het een dag later op kon halen. Dit was een beetje vervelend, maar niet heel erg.
Goede prijs en heel goede ervaringen met een situatie waar garantie van toepassing was.
Snelle bezorging, vriendelijke mensen, goede producten
Goede invoormatie en uit leg
Top!
Vlotte levering na telefonisch overleg.
Doen inderdaad wat ze zeggen!!
Verkeerd verzonden, niet op tijd ontvangen voor een verjaardag. Nog niet ontvangen en onduidelijk wanneer het komt...
Altijd goed geregeld, altijd op afgesproken tijd leveren.
Bijna altijd op voorraad.
Niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd voor mij de beste…..
Waardeloos, dure iphone 17 pro max besteld
tot 3x toe leverdatum uitgesteld, nu nog niet binnen
Service is altijd goed. Snel reageren op vragen via de chat voor een technische vraag ook op tijdstippen die je niet verwacht, eerder ook goede ervaring met de reparatieservice. Heel goed geregeld altijd.
Coolbleu is duidelijk, eenvoudig in gebruik en snel met leveren.
Goed advies. Alle geduld van medewerker. Snelle levering.
ВСЕ СУПЕР!
Van bestelling tot ophalen …..alles liep op rolletjes, 1dagje vertraging wat ook snel en duidelijk wordt gecommuniceerd.
Dus?
Kopen bij de BLUE shop is COOL👍
Altijd leverin̈g op de vooraf afgedproken dag en voordelig.
Snelle en goede service.
Zelfs een dag voor de Kerst houden ze zich aan hun afspraak en zorgen ze voor een smile.
Sfeer heel vriendelijk en goed, het was alleen ontzettend druk/lange wachttijd, maar dat had waarschijnlijk met de kerstdrukte te maken
Betreft de aanschaf van een WiiM Ultra, die alleen via de webshop te koop is. Site is vriendelijk (ook voor iemand van 72) overzichtelijk en met een vleugje persoonlijke touch en humor.
De frisse en positieve uitstraling van Coolbleu was doorslaggevend om de webshop te gaan bezoeken. Ook de winkel gaf mij een goed gevoel
Heel vaak goed, maar nu klopte de bestelling niet. Een zwarte horizon 3 besteld en een grijze gekregen. En omdat de zwarte daarna niet meer leverbaar was, niets meer mee gedaan. En een dag te laat verstuurd.
Netwerk switch nodig, net voor de kerstvakantie besteld en op tijd binnen. Een opluchting.