Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 35570 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Na lekkage aan mijn koffie apparaat , werd hij op gestuurd voor reparatie . Kreeg de koffiezet apparaat weer terug en hij lekte weer .
Dus op naar coolbleu daar kon ik kiezen uit een nieuwe apparaat ,met kleine bij betaling .
Was tevreden over de dame die mij heeft geholpen , vriendelijk en mee denkend werd niet moeilijk gedaan.
Zo kan het dus ook top .
Grote voorraden supersnel leveren
Duidelijke en prima werkende webshop
Duidelijke website en snelle levering
Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snelle levering
tot nu toe bij alle (tw. 4) aankopen zeer tevreden. site werkt goed. bezorging is prima.
Weer prima geholpen in de winkel
een betroubaaren winkel snel geleverd en in goede conditie
Snel en correct
Het fijne van deze shop is vanaf de bestelling tot aan het ophalen. Bij de aanmeldzuil kreeg ik ook assistentie van een dame voor de invoer van het ordernummer. Wel fijn als je net van je werk komt en dat het minder moeite kost, plus dat de shop op loopafstand is. I.v.m. de eindejaarsdrukte dat er vertragingen zijn met pakketten, raad ik het ophalen in de shop echt aan en de zekerheid, dat je het dezelfde dag of de dag daarna ook hebt, afhankelijk van hoe laat je bestelt. Ook bij het ophalen (met een lollige coolblue tekst op de handige draagtas) is de service top met tips en dat de bon/factuur direct daarna wordt gemaild.
De bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam. Omdat ze voor op schema liepen boden ze de installatieservice (tegen extra betaling natuurlijk) aan, maar dit was niet nodig.
Ook was de communicatie vanuit de klantenservice erg duidelijk. Heb normaal een hekel aan de ai chatbots maar ik moet zeggen dat die van Coolblue goed informatie weet te verschaffen en niet moeilijk doet over je doorverbinden naar echte mensen.
Duidelijk, goede service en super levering
Vriendelijk geholpen. Ook fijn dat het allemaal niet zo formeel is en er grappen gemaakt kunnen worden
Duidelijke website met mooie aanbiedingen.
Makkelijk te bestellen en snel verzonden.
Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden via mail.
Snel besteld en eenmaal in de winkel om het op te halen niet hoeven wachten. Werd meteen geholpen.
Snelle levering binnen het opgegeven tijdsschema.
Super snelle levering. Gelukkig ook erg goed verpakt want er zat een flink gat aan de zijkant. Maar de doosjes binnenin zijn onbeschadigd.
Daarnaast mails die kunnen helpen met de installatie enz.
Gewoon goed, fijn, snel, professioneel
Ik heb deze winkel gekozen omdat ik alleen maar goede recensies heb gelezen en ik ben het daarmee helemaal akkoord
Goed geholpen in de winkel!
Goed systeem met nummers, geen lange wachtrij ondanks black friday
Alles is rechttoe rechtaan. De bestellingen kwamen naar verwachting op tijd aan, en de bezorgers hebben alles netjes op de gewenste plek neergezet. Zij waren erg beleefd en lieten plezier in hun werk zien.
Hele snelle levering en goede service bij levering.
Goede ervaring: volgende dag al geleverd, wat handig is als je combimagnetron kapot is, overzichtelijke site, levering prima; vriendelijke bezorger, die het oude apparaat gelijk meenam. Combimagnetron tot nu toe heel tevreden over. (Heb em pas een paar dagen) Makkelijk te bedienen, niet te ingewikkeld. En ziet er mooi uit.
Op de site stond de Oppo a5x 5g voor de prijs van 122- ik heb toen contact gehad met een van jullie medewerkers om te vragen of dit klopte het antwoord was ja ik heb het toestel toen besteld nadat het bestelde was geleverd heb ik het toestel geïnstalleerd en toen ik de simkaart in het toestel plaatste kwam ik erachter dat het toestel niet 5g maar 4g ondersteunde dit vind ik niet juist en misleiding zeker omdat het toestel met 5g ondersteuning werd aangeboden
Ik had speciaal bij Cool Blue besteld omdat ze mijn oude apparaat dan zouden meenemen ter recycling. Dit blijkt echter alleen het geval als het nieuwe apparaat wordt bezorgd door Cool Blue zelf. Je hebt hier als klant geen invloed op. Mijn nieuwe apparaat werd bezorgd door DHL en die weigerde het oude apparaat mee te nemen. Erg teleurstellend. Cool Blue stelde desgevraagd voor om het gratis op te sturen naar de winkel, maar dat was om allerlei redenen voor mij geen optie. Ze wilden het niet alsnog komen ophalen, ondanks dat de consument op de website de indruk krijgt dat Coolblue je oude apparaat altijd ophaalt/meeneemt.
Super duidelijk allemaal, mooi om artikelen te kunnen vergelijken, goed assortiment, snel geleverd volgens afspraak, keurig op tijd. Ideaal dat je vantevoren wordt ingelicht hoe laat de bezorger komt, keurige aflevering, behulpzaam personeel. Zeker een aanrader Coolblue. Ga zo door !!!!!
Online bestellen gaat goed, alleen bij het ophalen minder. Had de bestelling naar de winkel laten komen, en uiteindelijk heb ik ruim een 45 minuten moeten wachten, daar de winkelmedewerker in de winkel op zoek ging naar mijn bestelde producten. Met andere woorden, helemaal niet QR scannen en de locker openen. Voortaan toch maar weer thuis laten bezorgen.