Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 35811 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Job de Greeve14-01-2026
Prima producten tegen goede prijs, snel en betrouwbaar thuisbezorgd conform de gegeven informatie. Vaste klant bij Coolblue, al jaren.
Patrick14-01-2026
Ik heb via de webshop een router besteld op een Zondag. Kreeg ook Zondag al de melding dat de goederen verstuurd zijn en netjes op Maandag de goederen ontvangen. Top service zeg ik dan...
Robbie 14-01-2026
Ik heb online AirPods aangekocht en opgehaald in Utrecht , ik was snel aan de beurt en werd super vriendelijk geholpen.

Abdes14-01-2026
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet gekregen. Als ik iets bestel via bol.com wordt het 9 van de 10 keer op tijd bezorgd. Misschien moeten jullie stoppen met dhl.
Ellert Hans14-01-2026
Snelle en duidelijke correspondentie over de aankoop, verzending en ophaalmogelijkheden van mijn bestelling.
E. Visser14-01-2026
5.0
coolblue maakte al een eerste fout door een foutief merk te bezorgen waardoor ik geen tv kon kijken. vele keren gebeld, en te lange wachttijd. 3x gebeld, 1ste jkeer 45 minuten in de wacht en verbinding verbroken, 2e keer gebeld 30 minuten in de wacht en wederom verbinding verbroken, 3e keer weer erg lang in de wacht na bijna 40 minuten eindelijk iemand van coolblue aan de lijn, alles uitgelegd, die persoon zou mij een e-mail sturen ter bevestiging voor ophalen foutief merk tv. heeft hij niet gedaan. ik belde om 5 uur in de middag en kreeg een medewerkster na ook een half uur in de wacht te hebben gestaan die alles zou regelen. kreeg diverse e-mails. Betaling zou zijn terug gestort, e-mail met tv niet op voorraad. later e-mail met uw bestelling is gelukt. later weer gebeld en de medewerkster zei dat al die e-mails niet naar mij hadden mogen worden verstuurd. krreeg € 20 ter compensatie. ton bvetaald voor installatie kosten en kreeg email voor afspraak op 14 januari 2026 waarbij staat dat ik vanavond 13 januari om 22 uur een email moet ontvangen hoe laat de installateur komt. maar nu een chat gedaan en moet wachten op email. vind dit geen goede service
M.13-01-2026
5.0
Door sneeuw/gladheid latere levering.Alle begrip daarvoor. De onjuiste informatie naar de klant van zowel Coolblue als DHL moet zeker verbeterd worden. Ik heb daarover al contact gehad met Coolblue.
P_mole 13-01-2026
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Coolblue. De klantenservice is snel, vriendelijk en denkt echt mee. Ook de voorwaarden zijn duidelijk en soepel, wat veel vertrouwen geeft bij het bestellen. Absoluut een aanrader.
Maarten B13-01-2026
Gewoon topservice. Zowel online in de shop als de bezorging door de bezorgers. Klasse!
Ton13-01-2026
Mooie overzichtelijke website, goede vergelijkingsmogelijkheden en adviezen
Manon13-01-2026
Ik vind de bestelling die ik heb gedaan top. De levertijd was zoals omschreven en het product (een tweedekansproduct) was ook goed beschreven wat de 'mankementen' waren. De verpakking was netjes. Ik ben gewoon erg tevreden.
Peter kemps13-01-2026
Vanwege de laagste prijs in de markt van dit artikel en type. De snelle en vriendelijke levering op de aangegeven tijd. De bezorger zette het netjes binnen.
Marcella12-01-2026
S avonds laat besteld. S ochtends vroeg op gehaald in Haarlem cdntrum. Geholpen door uiterst vriendelijke jongeman.
Willem 12-01-2026
Tweede kans, was niks mee mis, snel en op tijd geleverd
Baptiste 12-01-2026
Coolblue delivered as expected with no surprise
Astrid uit Hoogland12-01-2026
Duidelijke en goede recensies van collega's ontvangen m.b.t. deze e -book, Coolblue had de beste prijs en op donderdag besteld en vrijdag ontvangen. Perfect.
Ferdinand12-01-2026
Vrijdag besteld, zou zaterdag binnenlomen post nl niet geweest zou maandag komen uitgesteld naar dinsdag. Heel erg jammer dat zo lang duurt
Michael12-01-2026
Bestellingen worden altijd snel bezorgd. In de winkel vestiging Nijmegen zeer goede service
WH11-01-2026
Erg gebruiksvriendelijk en snelle correcte bezorging.
Jeroen11-01-2026
Bezorging en service zijn altijd top. Ook deze keer weer iets besteld en in principe rete-snel thuis bezorgd. Het verbaasde me wel dat deze keer er geen Coolblue doos omheen zat. Niet dat dit nodig is uiteraard maar viel wel op. Het product zou daardoor eerder door iemand anders meegenomen kunnen worden.
Rëmon11-01-2026
Het de vorige avond bestelde scheerapparaat lag keurig op de afgesproken tijd klaar. Ze zeggen wat ze doen en doen echt wat ze zeggen. Top!
John11-01-2026
Hoe eenvoudig en goede service kan zijn. Tegen elf uur ‘‘s avonds tv kapot, vijf voor elf nieuwe bestelt en ‘‘s morgens om half tien al geleverd.
Lisette11-01-2026
Altijd goede ervaringen met CoolBlue. Ik had deze keer besteld om het product af te halen, maar helaas was er een behoorlijke wachttijd. Dat was even een tegenvaller. Mijn beoordeling was hoger geweest als CoolBlue vantevoren had aangegeven dat er door de feestdagen mogelijk een langere wachttijd zou zijn. Ik was er op dat moment niet op voorbereid en had nog andere afspraken dus het gaf wat stress.
Richard10-01-2026
Gekozen voor afhalen maar ik kon helaas niet. Na een belletje naar de klantenservice is het omgezet in bezorging. Volgende dag prima binnen gekomen! Top service
Föhn10-01-2026
99% tevreden. Deze keer niet. Product 3x teruggestuurd en nu geld terug om een duurder product te kopen in de vorm van tegoed. Geen korting niks..... jammer