Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 35568 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Een duidelijke site met goede informatie. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Snelle levering…wat wil je nog meer 👍👍👍
Snelle levering, eenvoudige site….
Al met al enorm klantvriendelijk !
Makkelijk te bestellen, correcte bezorging, vriendelijke bezorger,+ goede uitleg.
Het was er super netjes en werd gelijk geholpen
Het volgende dag bezorgen blijkt zelfs bij PostNL afhaalpunt een onmogelijke opgave en kan dus nog niet een review schrijven over aangeschafte product. omdat ik het nog niet heb
Ivm een defect onder garantie oordopjes ingestuurd. Binnen 2 dagen opgelost naar tevredenheid. Top!
Goede prijzen. Makkelijk online te bestellen. Gebruiksvriendelijke website. Duidelijke productbeschrijvingen. We hebben ons product opgehaald in de CoolBlue-winkel in Arnhem. We waren verrast hoe goed de winkel georganiseerd is. Er is één balie waar je direct naar de juiste balie wordt doorverwezen. Daar staat iemand klaar om je te helpen. Binnen een paar minuten waren we met ons nieuwe product weer buiten. Het was supermakkelijk en handig.
Anders da aangegeve kon de koelkast niet de volgende dag worden geleverd. De levering zou deze tussen 14.15 en 15.15 u. zijn. Wordt ik om 12.15 gebeld dat de auto er met een half uur zal zijn. Ik was nog niet thuis en niet klaar met voorbereiding. Blijkt dat ik de koelkast zelf moet uitpakken en de verpakking zelf moet afvoeren. Overigens zeer tevreden met het geleverde product.
Ruim opgezet en de bestelling makkelijk op te halen. Vriendelijk personeel
Prettige bezorging. Fijn dat ze het zelf doen.
Ben met de service keer ook keer tevreden en voel mij gehoord en goed geholpen.
Zou tof zijn dat jullie goed kopende klanten tegemoet komen met een leuke actie en of korting. Ik heb in een korte tijd een flink bedrag besteed, nieuwe ipad, nieuwe tablad, nieuwe waterkoker, nieuwe tv dit alles in een timespan van 4 maanden. Een paar duizend euro.
Jullie houden jullie aan jullie afspraken en dat is fijn om mee samen te werken doe zo verder jullie zijn top
Geweldig geholpen door een medewerker
Beste prijs, snelle levering en heel handig dat je e-mail krijgt met product instructies.
De website is gebruiksvriendelijk en het product is snel geleverd.
Zoals in hun site, vanddag besteld, morgen in huis. Prima
Heldere website met veel aanbod en goede voorwaarden.
snel geleverd en fijne communicatie
Na maanden wikken, wegen en sparen was het zover: ik zou mezelf trakteren op dé holy grail van haarstyling – de Dyson Airwrap.
Omdat mijn portemonnee niet zo enthousiast was als ikzelf, koos ik voor een “Tweede Kans”-product van CoolBlue. Helemaal nagekeken, zeiden ze. Dus ik zat klaar voor mijn glow-up moment.
De bezorger kwam, ik opende de deur alsof ik een Oscar in ontvangst nam. Doos open… en daar begon het sprookje al te wankelen. De Airwrap-doos zat zo klem in de verpakking dat ik dacht: heeft iemand hier een cursus Tetris gevolgd? Uiteindelijk moest ik de doos openscheuren alsof ik meedeed aan een survivalshow. Maar hé, die doos gooi je toch weg, dus ik liet het los.
Föhn aangesloten, app gedownload, YouTube-tutorials klaar. Ik was er helemaal klaar voor. Let the magic begin!
Maar… geen magie. Geen Airwrap-effect. Alleen een föhn die deed alsof hij op vakantie was. Buurvrouw erbij gehaald – want teamwork – maar ook zij bevestigde: alles goed geïnstalleerd, app geactiveerd… en toch niks. Mijn haar bleef gewoon… haar.
CoolBlue had het product “helemaal nagekeken”, maar blijkbaar niet op het onderdeel werkt het? Dyson zei: “Stuur maar terug.” Dus dat heb ik gedaan. Nu wacht ik op een nieuwe. Hopelijk voor de prijs van het mislukte tweede kansje, want ik heb al genoeg drama gehad.
Het is jammer: je verheugt je op een glamour-moment en eindigt met een retourlabel. Maar goed, ik heb al zo lang zonder gedaan, die paar dagen extra kunnen er ook nog wel bij. Alleen… volgende keer mag iemand bij CoolBlue even checken of de Airwrap niet stiekem een Air-no-wrap is.
Supersnel op zondag geleverd.
Zeer nette en overzichtelijke winkel in Middelburg, met een vriendelijke medewerker met verstand van zaken. Snel en vakkundig geholpen. Wij zijn door onze kleinzoon naar uw winkel gestuurd voor het kopen van zijn kerst cadeau, maar wij komen zeker terug!
Goede prijs en zaterdagmiddag laat besteld en zondag afgeleverd TOP!
Zonder twijfel mijn go-to electronica (web) winkel. De prijzen zijn meestal een tandje hoger, maar je krijgt er een enorme hoop ontzorging bij als er ook maar iets mis gaat. Mijn gezin en ik hebben talloze producten via Coolblue aangeschaft en werkelijk nog nooit - en dan ook echt nooooit - een negatieve ervaring gehad. De service is top notch, het advies is eerlijk. De klantenservice luistert echt, denkt mee en ruilt dingen om die zelfs de fabrikant in je stoutste dromen niet meer zou accepteren.
Dat kleine beetje extra in de prijs is een investering in jouw eigen geluk.
"Alles voor een glimlach" voelt bijna als een understatement. Zo blij wordt ik van Coolblue.
Na lekkage aan mijn koffie apparaat , werd hij op gestuurd voor reparatie . Kreeg de koffiezet apparaat weer terug en hij lekte weer .
Dus op naar coolbleu daar kon ik kiezen uit een nieuwe apparaat ,met kleine bij betaling .
Was tevreden over de dame die mij heeft geholpen , vriendelijk en mee denkend werd niet moeilijk gedaan.
Zo kan het dus ook top .
Grote voorraden supersnel leveren
Duidelijke en prima werkende webshop