Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 35568 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Weet je ik ben nog nooit teleurgesteld bij een aankoop.
Artikel wordt snel verzonden en is netjes en stevig verpakt.
Ik had een sonos Sub gen 4 besteld, echter staat nergens in de productomschrijving dat deze niet compatibel is met de oudere generatie sonos speakers zoals bv mijn playbar.
Goede website, goed assortiment, prima prijzen en fysieke winkels in de buurt met klantvriendelijke medewerkers.
Goed geholpen, supersnel geleverd en mooie laptop voor een goede prijs.
Ik heb een fornuis besteld en het duurde een paar dagen voordat ik melding kreeg dat de fornuis uitverkocht was. Ik heb meerdere keren gebeld en elke keer werd mij verteld dat de fornuis op voorraad is. Wat dus niet het geval bleek te zijn. Vervolgens heb ik een andere fornuis besteld, nadat deze op onjuiste adres bezorgd werd was dit de druppel voor mij om de hele bestelling te annuleren en voorlopig niks meer te bestellen via Coolblue.
Convectorkachel voor muurbevestiging besteld - muurbeugel ''altijd meegeleverd'' wordt mee geadverteerd. Muurbeugel uiteindelijk niet meegeleverd. Na contact met klantenservice werd mij verteld dat muurbeugel niet nagestuurd kon worden, en dat ik het product moest omruilen. Pakket kon echter niet worden opgehaald, en ik moest het zelf brengen naar een pakketpunt (wat zonder auto erg lastig is met zo'n groot pakket). Mij werd een compensatie van 10 euro aangeboden. Dit is bij lange na niet voldoende, gezien het minimaal een uur kost om het product naar pakketpunt te brengen. De klantenservice bracht mij geen enkele goede oplossing. Ik ga nooit meer winkelen bij Coolblue na deze ervaring. Erg jammer, want voorheen waren ze klantvriendelijker.
Alles geregeld in een tik...vriendelijj en optijd met een smile gewldig
De site is gemakkelijk en duidelijk. De levering snel en accuraat.
"Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis"
Klopt voor geen meter, ze zijn afhankelijk van externe vervoerbedrijven. Mijn bestelling 2 dagen te laat pas binnen gekregen.
Trouwe online klant want altijd tevreden
Prima advies en product.
Snelle en goed bezorging. Zelfs op zondag. Handige instructies voor ingebruikname
2e kans wasmachine besteld. De transportbouten waren niet geinstalleerd. Dat vond ik wel echt slecht, want dan kan de wasmachine beschadigen, maar so far so good.
Mooi op tijd geleverd op de afgesproken tijd
Online een iPad besteld. Kreeg de configuratie niet voor elkaar. Goede service in de winkel, maar lukte daar ook niet en met een nieuwe iPad weer naar huis.
Het product is prima en voor een goede prijs. Ik had alleen expres de gewenste bezorgdatum op donderdag gezet omdat ik wist dat er dan iemand thuis zou zijn. Nu is de box op dinsdagmiddag in de voortuin gelegd, terwijl ik pas woensdagmiddag daar weer kwam.
Bij onze bestelling van ons fornuis hebben wij begrepen dat deze tot boven zou worden gebracht, helaas geen aansluitservice, oke dan regelen we daar iemand voor. Echter hebben de bezorgers van Coolblue onze bestelling beneden laten staan, niet naar boven gebracht en gewoon weggegaan. Na een telefoongesprek met de klantenservice kwam er 0 begrip en geen oplossing. Ik heb dan ook een extern bedrijf in moeten schakelen om onze bestelling alsnog boven te brengen. Dit was voor ons zelf niet te doen. Nu ben ik nog eens 300 euro extra kwijt. Ik zal Coolblue nergens aanbevelen. Echt slechte service, van zowel de bezorger als de klantenservice.
Puike koel-vries combinatie van Samsung geleverd door de mensen van Coolblue. Was alleen onduidelijk of ze op mijn etage (2e) zouden leveren, de toelichtingen op de website spraken elkaar een beetje tegen. Maar ze kwamen en ook de oude koelkast werd mee genomen.
Ik was al langere tijd op zoek naar een nieuwe e-reader. Na 13 jaar was mijn oude namelijk aan vervanging toe. Bij Coolblue vond ik hem voor een goede prijs. Na eerdere positieve ervaringen bij Coolblue, was de beslissing dus gauw gemaakt. Ik kon het zelfs op zondag laten bezorgen, maar koos voor maandag omdat dat beter uitkwam. Na ontvangst van het pakket, volgde gelijk een e-mail met informatie en instructies over de e-reader.
Hele goede klantenservice en website. Voortaan laten we wel weer thuis bezorgen, want als je in de winkel alleen een pakketje moet ophalen moet je toch vaak nog lang wachten. Dat laatste kan wel verbeterd worden: een aparte snelle rij mensen die pakket ophalen.
Snelle levering, goede stevige verpakking.
- Het is gemakkelijk online te bestellen
- Geen verzendkosten
- Op tijd geleverd zoals aangegeven bij bezorgen
- Vriendelijke bezorger
On-line bestelling geplaatst , werd netjes geïnformeerd over de levering en alles correct uitgevoerd .
Ontzettend goed geholpen. Eerst al doordat dezelfde dame bijsprong bij een "klacht" van mij over een Dyson. Ze zag dat een andere collega niet goed wist hoe ze het moest afhandelen. Ze maakte ter plekke alle onderdelen schoon, en hij deed het gewoon weer!
Daarna was ze heel behulpzaam en geduldig bij de aanschaf van een accuboor en een tondeuse.
En ook nog eens een heel prettig in de omgang.
altijd aardig .Snel levering. Goede Klant service.
Duidelijke site, snelle verzending en up to date van de riendelijke bezorger.