Deze score is berekend op basis van 107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123inkt.nl.
Met ruim 3 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Voor 23.59 uur besteld, volgende werkdag in huis. Al 12 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Shopping Awards (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards) en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland.
Goedendag,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst.
Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden bent over de service en ons uitgebreide assortiment. Tot een volgende keer!
Goedendag Fleur,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te lezen dat je zo tevreden bent. Bij een volgende bestelling zijn we je graag weer van dienst.
Goedendag mevrouw Klunder,
Goed dat u uw ervaringen via deze weg kenbaar maakt. Wij begrijpen dat het geen prettige situatie voor u is.
Per e-mail hebben wij gereageerd op uw bericht. Hierin hebben wij u een aanbod gedaan ter tegemoetkoming betreffende de toner uit 2016.
Uw reactie op onze e-mail zien wij met belangstelling tegemoet.
Goedendag mevrouw Klunder,
Uw reactie op onze e-mail zien wij met belangstelling tegemoet.
123inkt
Beste Maurice, goed dat je via deze weg kenbaar maakt dat de helft van de bestelde cartridges niet werkt. Dit is niet de bedoeling, ik help je graag verder. Zou je een e-mail met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl kunnen sturen? Groetjes 123inkt.
Goedendag,
Goed dat u uw ervaring via deze weg kenbaar maakt. Stuur ons je klantnummer of postcode + huisnummer via webcare@123inkt.nl. Wij zoeken dan graag het een en ander voor u uit.
Uw e-mail zien wij tegemoet.
123inkt
Heb hetzelfde dus.... en dan lees je ook nog eens: https://store.hp.com/NetherlandsStore/Merch/Offer.aspx?p=b-anti-counterfeit
Fijn te lezen dat de printer weer als een gek werkt en je goed geholpen bent. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar!
Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling Wiebe. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag zijn wij je in de toekomst weer van dienst.
Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je leuke beoordeling Marlie! Fijn te lezen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Bedankt voor je mooie beoordeling HvdM. Dit stellen wij erg op prijs. Graag staan wij bij een volgende bestelling weer voor je klaar.
Goedendag Loet,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn te lezen dat je zo tevreden over ons bent. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar.
Goedendag meneer Wortel,
Goed dat u uw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. Stuur uw gegevens (postcode+huisnummer) via webcare@123inkt.nl, wij zoeken dan graag uit wat wij hierin voor u kunnen betekenen.
Uw e-mail zien wij tegemoet.
123inkt
Op mijn klacht (01-10-2018) jegens 123 inkt werd vrijwel onmiddellijk door 123 inkt gereageerd (02-10-2018).
Echter die actie is wellicht meer om de klanten te laten zien dat 123 inkt klachten serieus neemt, dan dat zij hetgeen zij pretenderen ook daadwerkelijk doen.
Juist naar aanleiding van hun reactie schreef ik een uitgebreide brief met daarin verwoord hoe e.e.a. wellicht gebeurd zou zijn.
123 inkt reageerde kort daarop per e-mail.
123 inkt echter haalde slecht één zin aan en wel volledig uit de context en ging aan de rest van de inhoud van de brief gemakshalve geheel voorbij.
Is dat nu een gebrek aan intellectuele vermogens of gemakzucht.
Jammer dat 123 inkt deze weg is ingeslagen.
Gedurende de achterliggende periode, vooral toen 123 inkt nog niet zo groot was, deed 123 inkt haar best om, met redenen omkleed, te reageren.
Nu is, zoals gebleken, die tijd kennelijk voorbij en wordt er slechts naar uiterlijk vertoon “gehandeld”. Als de consument maar het idee heeft dat 123 inkt correct optreedt, dan is het goed ook al wringt dat met de werkelijkheid.
Hans Wortel
Geachte heer Wortel,
Bedankt voor uw toelichting. Uw brief betreffende uw ervaringen hebben wij in goede orde per e-mail ontvangen. Ook heb wij het eerdere contact erbij gepakt om na te gaan wat wij hierin voor u kunnen betekenen.
In oktober 2017 heeft u per abuis de verkeerde originele toner aangeschaft. Op 30 september 2018 neemt u hierover contact met ons op. Daar het artikel geopend is, kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen en treedt er een waardevermindering van 100% op. Aangezien het artikel niet meer vergoed kan worden hebben wij u hierover geïnformeerd.
In uw e-mail geeft u aan deze feedback toe te sturen om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren. Wij stellen het enorm op prijs dat u de tijd genomen heeft uw ervaringen met ons te delen.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
123inkt
Tjonge, tjonge 123 inkt (bericht 123 inkt 3 okt, 2018).
Jullie zijn werkelijk zeer bekwaam in het selectief lezen en samenvatten van mijn brief.
Nu,…wel,…succes ermee.
Uiteraard stop ik nu met “water naar de zee dragen”, want dat heeft bij jullie kennelijk geen zin.
Vriendelijke groet,
Hans Wortel
Bedankt voor je beoordeling! Jammer te lezen dat de kwaliteit niet naar wens is. Dit lossen we graag samen met je op. Zou je een e-mail met je klantgegevens willen sturen naar webcare@123inkt.nl?
Hartelijk dank voor je beoordeling! Dit stellen wij zeer op prijs.
Groetjes, 123inkt
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Eric! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat alles weer naar behoren werkt. Wij staan bij een volgende bestelling graag weer voor je klaar.
Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling Bianca! Goed te lezen dat je zo tevreden bent. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar.
Groetjes, 123inkt
Goedendag Fred, Bedankt voor je mooie beoordeling en goed te lezen dat je zo tevreden bent over de printer. In de toekomst staan wij graag voor je klaar!
Groetjes, 123inkt
De afgelopen week hebben wij meerdere malen contact met u gehad. Wij hebben het bestelproces uitgezocht en u uit coulance een aanbod gedaan. Mocht u hier in de toekomst nog gebruik van willen maken, dan horen wij dit graag
Als u nog vragen heeft, dan kunt u ons mailen via webcare@123inkt.nl. Wij staan voor u klaar.
123inkt
Goedendag Elise, bedankt voor de review. Goed dat je dit via deze weg aan ons laat weten. Kan je ons via webcare@123inkt.nl voorzien van je klantgegevens? Wij zullen je hier dan mee verder helpen.
123inkt
Goedemiddag Marry, bedankt voor de review. Goed dat je dit via deze weg aan ons kenbaar maakt. Graag ontvangen wij via webcare@123inkt.nl je klantgegevens, zodat wij je hiermee verder kunnen helpen.
123inkt
Goedendag, bedankt voor de review. Goed dat u dit via deze weg aan ons kenbaar maakt. Graag ontvangen wij uw klantgegevens via webcare@123inkt.nl, zodat wij u hiermee verder kunnen helpen.
123inkt
Geachte heer Kos, bedankt voor uw review. Goed dat u dit via deze weg aan ons kenbaar maakt. Wij hebben u vandaag een e-mail verzonden over de status van de reparatie.
Afgelopen week hebben wij meerdere malen contact met u gehad. Zoals eerder aan u uitgelegd verloopt de garantie via Canon. De printer heeft u, na contact met Canon, vorige week naar de reparatiedienst verzonden. Vandaag hebben wij contact opgenomen met Canon voor de status. De printer is voor u ter garantie gerepareerd en gisteren aan u retour gestuurd. U kunt die vandaag verwachten.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij dat graag via webcare@123inkt.nl
123inkt
Goedemiddag Ingrid, dankjewel voor deze mooie review. Dit stellen wij zeer op prijs. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar. En mocht er dan iets zijn, neem dan meteen contact met ons op. Hier helpen wij je dan graag mee verder.
123inkt
Goedendag, bedankt voor de review. Goed dat u uw ervaringen via deze weg aan ons kenbaar maakt.Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd en ontvangen graag uw reactie hierop via webcare@123inkt.nl.
Goedendag,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze aftersales. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.
Geachte heer De Bruyne,
Goed dat u uw ervaringen via deze weg aan ons kenbaar maakt. Wij begrijpen dat het geen prettige situatie is wanneer uw printer niet meer naar behoren werkt.
Telefonisch heeft u contact gehad met onze klantenservice. Zoals hierin met u besproken is, zijn de reinigingscartridges een mogelijke oplossing. Tevens gaf u aan dat de printer 14 maanden oud is, hetgeen betekent dat de printer nog onder de garantie valt. Dit is de reden dat wij u vriendelijk hebben verzocht contact op te nemen met de leverancier van de printer.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons mailen via webcare@123inkt.nl.
Geachte mevrouw, heer.
Normaal was zo iets waarschijnlijk ook mogelijk, ware het niet dat de garantie enz vervalt, als je geen originele cartridges gebruik bij deze printer Het is niet alleen zo bij Epson maar ook bij andere merken. Gezien dat er geen originele cartridges in deze zitten heeft het ook geen enkele zin om deze op te sturen/of garantie te claimen
Dat is dan ook de reden dat ik mij tot jullie gewend heb. Ik had op z'n minst wel uit coulance van jullie het aankoopbedrag terug mogen ontvangen
Goedendag Maud,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Dit stellen wij erg op prijs. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar.
Groetjes,
123inkt
Dank je wel voor je mooie beoordeling, John. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en de snelle levering. Graag tot de volgende keer!
Goedemorgen Erik, goed dat je je ervaringen op deze manier aan ons kenbaar maakt. Kan je ons via webcare@123inkt.nl voorzien van je klantgegevens? Hier helpen wij je dan graag mee verder.
Goedendag Ton,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze prijs en snelle levering. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar.
Groeten, 123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling Werner. Dit stellen wij erg op prijs. Veel plezier met je papiershredder!
Groetjes,
Goedendag meneer De Groen,
Goed dat u uw ervaring via deze weg kenbaar maakt. Graag zoeken wij uit wat wij hierin nog voor u kunnen betekenen. Hiervoor ontvangen wij graag uw klantgegevens via webcare@123inkt.nl
123inkt
Bedankt voor dit mooie compliment Ward. Dit stellen wij erg op prijs. Tot een volgende bestelling!
Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling Frank. Goed te lezen dat alles snel en naar wens voor je is opgelost. Geniet van het wijntje en in de toekomst staan wij graag weer voor je klaar!
Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling Petcro!
Goed te lezen dat het goed en naar wens voor je verlopen is. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar!
Groeten,
123inkt
Goedemiddag Wim, bedankt voor de mooie review. Dat stellen wij zeer op prijs. Fijn te lezen dat je hier tevreden over bent. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar.
Goedendag meneer Veere,
Goed dat u uw ervaring via deze weg kenbaar maakt. Wij begrijpen dat het geen prettige situatie voor u is.
Naar aanleiding van het telefonisch contact met onze klantenservice zijn zij hard bezig u te voorzien van een juiste oplossing. Inmiddels hebben wij u ge-mailt met een aanbod. Uw reactie hierop zien wij tegemoet.
123inkt
Ja een absurde reactie. Zoals duidelijk is aangegeven heeft Epson mij een dossier nummer gegeven en dat ook naar jullie doorgegeven. Waarom zouden zij dan ook een email moeten sturen. Zij zitten niet om werk verlegen! Nu ben ik al een HELE dag met deze onzin kwestie bezig. U behoord zich te houden aan de WET! Geen eigen regels maken, we hebben er al genoeg. Hou je gewoon aan de wet en het probleem is opgelost. Hierbij is de koop ONTBONDEN verklaart. Graag mijn geld terug en het retourlabel voor dit product.
Geachte heer Van der Veere,
Uw e-mail betreffende het ontbinden van de koop hebben wij in goede orde ontvangen. Dit verzoek hebben wij in behandeling genomen.
De aankoop van de printer valt buiten de consumentenwetgeving, aangezien u de order op uw zakelijke account besteld heeft. Wij doen echter onze uiterste best om dit zo snel mogelijk voor u in orde te maken. Wij vertrouwen op uw geduld in dezen.
Geachte heer Visser,
Goed dat u uw ervaringen via deze weg kenbaar maakt. Wij hebben u, naar aanleiding van uw bericht, direct een e-mail gestuurd. Uw reactie op onze mail zien wij met belangstelling tegemoet.
Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag via webcare@123inkt.nl.
123inkt
Goedemorgen, bedankt voor de review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod, de levering en onze service. Uw feedback betreffende onze website nemen wij mee voor de toekomst.
123inkt
Goedemiddag, bedankt voor de mooie beoordeling! Goed om te lezen dat de printer goed bevalt! Wij zien je graag weer terug bij een volgende bestelling.
123inkt
Goedemiddag, fijn dat de prijs en levering goed zijn bevallen! En natuurlijk bedankt voor de positieve beoordeling! Wij zijn je bij een volgende bestelling graag weer tot dienst!
123inkt
Bedankt voor je mooie beoordeling Albert. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Wij zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!
123inkt
Goedendag AC. Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed te lezen dat je zo tevreden bent. Wij zijn je in de toekomst graag weer van dienst.
Goedendag Frank,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed te lezen dat je zo tevreden bent. In de toekomst zijn wij je graag weer van dienst!
Goedemiddag Iris,
Bedankt voor de mooie review. Goed te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dat stellen wij zeer op prijs. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar.
Goedemorgen Remco,
123inkt
Goedemorgen Cor, dankjewel voor je beoordeling. Goed dat je dit aan ons kenbaar maakt. Kan je ons je klantgegevens sturen via webcare@123inkt.nl? Wij helpen je dan graag verder!
123inkt
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie review. Goed te lezen dat u hier zo tevreden over bent. Dit stellen wij erg op prijs! Graag zien wij u weer terug voor een volgende bestelling.
123inkt
Goedendag Louis, bedankt voor je mooie review. Dit stellen wij erg op prijs. Goed te lezen dat je zo tevreden bent.
Graag staan wij in de toekomst weer voor je klaar!
123inkt
Goedemiddag Hans, bedankt voor de mooie beoordeling! In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar.