123inkt.nl

Dankzij u en ruim 5 miljoen andere klanten is 123inkt online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 18 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Iedere dag streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we door de allerlaagste prijzen te garanderen, met een serviceniveau dat u niet verwacht voor deze prijs. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis.
7.3

Deze score is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123inkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

HvS04-12-2016

Levering OK, huismerk lasertoner slecht voor Samsung

5.0
Heb nu de derde huismerk laser cartridge voor Samsung Xpress 2825 DW. De eerste gaf na 60% lichtgrijs op de linkerkant van de pagina, verder ook niet echt mooi zwart. De tweede nog sneller. Heb toen na wat email uitwisseling een gratis vervanger gekregen, maar die is nu na 40% al matig aan het worden. Heb tussendoor een Samsung cartridge gebruikt, die beviel een stuk beter. Nu maar weer Samsung besteld. Levering is OK.
Pluspunten
  • Levering
  • Assortiment
Minpunten
  • Huismerk voor Samsung is een absolute afrader
Ddalsem01-12-2016

123inkt.nl

Wij gaan altijd naar deze site om inkt te bestellen . Eerste keer merk nr doorgeven en we hadden weer inkt. Ja wij maken foto,s en gelijk op computer en dan foto's uit printen.We zijn veel geld kwijt voor de inktpatronen.Tot ik weer belde om te bestellen en een mevr. zei u gebruikt veel inky.Ik zei ja,probeerd u ons eigen merk eens ?Kunt u voor het zelfde geld van ieder 2 bestellen en kregen we korting.Het is een tijd geleden dat we dit deden ,maar ik kan iedereen deze winkel aanraden ,mooie kleuren en goedkoper? Ddalsem
IT diva09-11-2016

123inkt.nl houdt je aan het lijntje

Tot op heden altijd zeer tevreden geweest van het huismerk 123inkt toners, tot je die ene toner steekt die het na 170 prints voor bekeken houdt en je met de 170 prints niks kan aanvangen omdat er vegen op zijn. Ondertussen 3 dagen verder met heel wat over-en-weer gemail en een klantendienst die niet snapt dat de toner leeg is en dat ik er dus geen status rapporten mee kan printen. Het is puur Kafka... "Sorry meneer geen status rapporten ook geen garantie", ondanks de "levenslange garantie" op het huismerk van 123inkt. Niet dus, gewoon op z'n Hollands de klant in rondjes laten draaien en hopen dat ie het dan zal opgeven... Ik krijg dit als onderhoudstechnieker aan mijn klant niet uitgelegd. Voor mij nooit meer 123inkt.nl !!!
Pluspunten
  • goedkoop
  • alle kwaliteitsmerken
  • professionals vermijd het huismerk!
Minpunten
  • slechte service
  • incompetente klantendienst
  • klantendienst houdt je aan het lijntje
  • huismerk 123inkt toners geen constante kwaliteit

Olivier01-11-2016

123inkt

Delivery is fast including Kiala possibility. Easy payment method like payment after delivery. Good product quality.
Pluspunten
  • Price
  • Easy payment method
  • Kiala delivery
OmeSjaak01-10-2016

Prima zaak. Onderdeel van Digital Revolutions BV.

All-in-One printer keurig de volgende dag geleverd. Achteraf betalen zonder meerkosten en zelfs zonder verzendkosten. Omdat ik een nieuwe klant was, werd ik een half uur na de bestelling telefonisch, en zeer vriendelijk, gecontacteerd om het adres te verifiëren. Heel goed, want zo voorkomen ze nep-bestellingen wat alleen maar prijsopdrijvend werkt voor echte klanten.
Pluspunten
  • alles comform afspraak
  • achteraf betalen
totalflooring16-09-2016

1.2.3 inkt

5.0
slechte service verlening . kunnen niet helpen om het probleem op te lossen en ruilen is niet mogelijk als je het product al het uitgeprobeerd stel dat het niet bevalt , je kunt het niet terugsturen .
Frans30-08-2016

Top service, qua probleemafhandeling & laagste prijsgarantie

Een inktpatroon werkte niet goed. Heel vervelend natuurlijk. Ik legde dit voor aan de klantenservice van 123inkt.nl en zij pakten dit uitstekend op. Zij stuurden namelijk direct een nieuwe op met als compensatie een kleine attentie. Bij de aanschaf van een TI grafische rekenmachine was hun laagste prijsgarantie aanpak weer in lijn met voorgaande. Direct en snel handelen, proactief en daardoor nog voordeliger. Ze buigen dus een min om naar een mooie grote plus!!
Pluspunten
  • klantgericht
  • service
  • proactief
  • duidelijk
  • betrouwbaar
Veenders30-08-2016

Top service

Top webwinkel waarbij de medewerkers de klant graag helpen. Producten via de website makkelijk te vinden en een duidelijke omschrijving bij de artikelen. Mocht er toch een vraag zijn dan is de klantenservice ook in de avond bereikbaar en de medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Tot slot ook prettig dat het lekker snel thuis bezorgd is en je de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen!
Pluspunten
  • Klantenservice
  • Snelle levering
  • Ruime keuze
Minpunten
  • Nog geen gevonden
Bianca7630-08-2016

Absoluut een aanrader

Fijne webwinkel die doet wat ze belooft! Ik kwam er uiteraard veel te laat achter dat m'n inkt op was, terwijl ik nodig moest printen. 's Avonds laat besteld en de volgende dag stond de postbode al om 10.00 uur voor de deur!
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Alles op voorraad
  • Tot laat bestellen
Roxier27-08-2016

Voor mij de beste webwinkel

Bestel al jaren bij deze winkel en vrijwel altijd heb ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Als ik niet weet wat ik moet bestellen bel ik de klantensrvice. Zij staan mij altijd goed te woord en helpen mij verder. Top service, ga zo door!
Pluspunten
  • Goede service
  • Snel in huis
Minpunten
  • Geen eetbare inkt
lts11-08-2016

misleid met huismerkt inkt

123inkt is 1 van de goedkoopste inkt winkels, alleen staat bij de originele inktcardridges de volgende tekst: Wij adviseren u om i.p.v. deze cartridge het 123inkt huismerk te nemen. Dit ook gedaan omdat het mij dan een derde in prijs zou schelen ongeveer. Deze huismerk cartridges deden het een tijd goed (nog geen 10% verbruikt), waarna mijn printer een foutmelding gaf dat de cartridges of leeg waren of niet goed geplaatst. Printen lukte me niet meer, heb vanalles geprobeerd, probleem online opgezocht, handleiding via youtube, eruit gehaald schoongemaakt etc. Niks wilde werken. Toen contact gehad met 123inkt, die zich niet herkende in t probleem terwijl online dit een bekend probleem is met deze printers (canon mg3250), heb toen aangegeven dat het dan misschien handig is om bij deze cartridges het advies van het kopen van het huismerk weg te halen, dit wilde ze niet doen. Ze stuurde me een link naar een handleiding om het probleem op te lossen maar dit was in principe al wat ik had gedaan maar alsnog nog een keer gedaan, maar tevergeefs. Eindstand, bijna nieuwe huismerk cartridges weg moeten gooien, originele opnieuw moeten bestellen, dus bijne 2 keer zoveel geld kwijt. Geen begrip/excuus/restitutie of iets dergelijks van 123inkt.
Pluspunten
  • Goedkoop
Minpunten
  • Huismerk inkt waardeloos
  • Niet klantvriendelijk