123inkt.nl

Dankzij u en ruim 5 miljoen andere klanten is 123inkt online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 18 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Iedere dag streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we door de allerlaagste prijzen te garanderen, met een serviceniveau dat u niet verwacht voor deze prijs. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis.
7.3

Deze score is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123inkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan22-08-2017

Prima geholpen

De bestellingen zijn zeer eenvoudig en snel te plaatsen. Goede snelle levering👍🔝kortom de service is uitmuntend. Ga zo door👍
Bitie22-08-2017

Soepel verloop bestelling

Makkelijk en duidelijk navigeren op de site. Soepele afhandeling van de bestelling. Groot aanbod. Voor elk budget iets te vinden.
Anita22-08-2017

Supersnelle en correcte levering. Helemaal fijn !

Een Groot assortiment met prima prijs en kwaliteit. Het maakt niwt uit of je een Grote bedtelling doen of een kleine, er zit altijd een extra presentje bij bv. pennen .

Lootje22-08-2017

Super snelle levering

Prettige webshop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het bestelde product was de volgende dag al in huis.
Martin de Deugd20-08-2017

zeer tevreden

Duidelijk en snel overzicht. Product info is daarbij keurig weergegeven, daardoor is het zeer informatieve. Heel veel keus en goed advies wil zeggen, wat bij welk apparaat de mogelijke toebehoren zijn, en echt bij de omschreven producten horen. Zeer duidelijke hulp en advies maakt de keus veel makkelijker voor consumenten.
Andy19-08-2017

Prima service en levering

De levering was sneller dan verwacht. Duidelijke site en wat vooral prettig was.....geen spoefenloze spam mailtjes na je bestelling. Dat vind ik nou eens service. Zou zo weer bestellen.
Marcel18-08-2017

Schade bij nieuwe printer

2.0
Na nieuwe printer bij hun gekocht te hebben ging deze na 2 weken al stuk. Garantie kennen ze niet je word gelijk door verwezen na fabrikant waar je dan allerlei registraties moet doen die je zelf niet wilt. Ik had aan gegeven dat ik dit via 123 inkt wou afhandelen maar dat bleek niet mogelijk.Printer inmiddels weg gedaan omdat ik er niets mee kon.
Arvest17-08-2017

snel en professioneel

duidelijke webshop, veel producten op voorraad. Levering was snel en netjes. Ik zal hier zeker weer bestellen.
Anoep11-08-2017
3.0

Cartrige gekocht van brother dcp 9020cdw

3.0
Ik had een bestelling staan bij 123inkt, maar de betaling nog niet voldaan. Ik werd gebeld door de verkoper omdat ze een niet afgeronde bestelling zagen. Ik wilde eigenlijk het origineel bestellen, maar liet me ompraten om namaak te kopen. Het artikel kost circa 43 euro. Ik kreeg korting waardoor ik 39,50 moet betalen. Ik heb vervolgens even gegoogled en lokaal gekeken. Lokaal kan ik een kopie halen voor 37 euro en via internet bij inkt.nl voor slechts 15 euro! 123inkt.nl heeft een laagste prijs garantie. Ik heb ze gemaild en krijg doodleuk teruggemaild dat deze alleen geldt voor originele artikelen. Dit was de laatste keer dat ik iets bij ze heb gekocht. Wat een afzetters!
Dimmy L.09-08-2017

Heel slechte Service, Site en Zoekmachine - Teleurgesteld !

Ik ben echt heel teleurgesteld in 123inkt.nl. Heel slechte Service met een heel verwarende en super slechte zoekmachine. Ik heb de gewenste toner op de site gezocht en besteld. Nu achteraf blijkt het toch niet goed te zijn, en dat was heel klein vermeld niet de juiste te zijn. 123inkt.nl vindt van dat ook as de site niet duidelijk is dat de fout bij mij zit. Had ik maar moeten bellen. Nou dan moet jij helemaal niks te voorschijn laten komen in de zoek, niet beschikbaar of zo, of bel aub de Klantenservice voor meer hulp. Maar nee jij laat mensen gewoon erin trappen want maakt hun toch niet uit welke toner verstuurd wordt as maar het geld binnen is. Zij zijn misschien de grootste maar zeker niet de beste. Dan betaal ik liever vanaf nu ergens 2-3 Euro meer inplaats van en toner voor 60 Euro nu uit het raam te kunnen groeien. Verpakking was voorzichtig geopend en had zeker retour gekund maar nee. Liever en klant verliezen want het maakt niet uit er zijn genoeg die bestellen en klantenservice is tegenwoordig niet meer van belang. Achter de telefoon kunnen zij allemaal grote praatjes maken. Ik ziet all meer dan 25 jaar in de sales en de Klant is Koning schijnt voor velen vergaande tijd. Nu moest ik de verkeerde Toner toch op Marktplaats verkopen. En bedankt... Kon ik maar de cijfer -10 geven.
Stef23-07-2017

Professionele en persoonlijke service

Onlangs een toner cartridge besteld. Ik ben voor de kopie gegaan ipv het origineel. Natuurlijk om kosten te besparen. De cardtidge werkte niet goed. Ik heb van alles geprobeerd maar het was gewoon niet goed te krijgen. Na gemakkelijk contact met professionele en kundige medewerkers was de omruil snel geregeld. Het gemak van communiceren waarbij de medewerkers gewoon hun naam geven en open staan voor verschillende manieren van communicatie (whatsapp, mail, rooksignalen ;-) maakte mij blij. Nog veel meer vrolijk werd ik van de supersnel toegestuurde vervangende toner cartridge en de mogelijkheid om de defecte in dezelfde doos kosteloos terug te sturen. Bedankt en zeker tot de volgende keer. Stef
Jeanette Bruins20-07-2017

Snelle en correcte levering

Ik zocht een bepaald merk rekenmachine voor mijn examen. 123inkt kwam op internet als goedkoopste naar voren. 1 dag later in huis. Prima afwikkeling.
Roger19-07-2017

Zeer snelle verzending!

Snelle levering van het product (volgende dag geleverd). Het product voldoet verder volledig aan de verwachtingen.
Jan Schuil19-07-2017

Slechte service

Originele toner besteld. Gebeld door medewerker dat er een eigen merk is, stuk goedkoper en meer capaciteit. Besteld. Lees paar uur later in de mail de bevestiging hierover. Blijkt de toner 10 euro duurder te zijn, dan aan de telefoon verteld. Meteen gebeld, medewerker die ik ochtends nog heb gesproken ontkent keihard dat dit is gezegd en zegt dus daarmee dat ik lieg. Bestelling daarmee geannuleerd. Klacht gemaild, tot op heden geen reactie. Nog nooit zo'n slechte service en onvriendelijke medewerker meegemaakt. Zijn sowieso goedkopere alternatieven kwam ik bij het opnieuw bestellen na die tijd achter.
Een heel tevreden klant18-07-2017

Snelle levering, hoge kwaliteit voor een lage prijs!!

Ik begon met het kopen van inktpatronen, van het originele merk omdat ik daaraan hecht en ze bij 123inkt.nl goedkoper zijn. Door de goede service (snelle levering en meedenken met de klant) koop ik er inmiddels ook andere artikelen!!
René V.18-07-2017

Goede kwaliteit, snelle levering.

Eerder Inktpatronen bij dit bedrijf besteld. Was toen ook tevreden over de geleverde produkten en de prijs ervan.
Jeroen15-07-2017
5.0

Goede levering maar na verkoop toch maar flauw

5.0
Een dymo printer gekocht... Op zich goed product maar zag achteraf toch nog beter product voor een niet veel hogere prijs. In hun shop wel te verstaan! Retour mocht niet omdat de printer 'gebruikt' was.. Een paar labels geprint voor de rest dus niks aan. Zelfs gezegd dat ze mogelijks wat van de prijs mochten afdoen. Maar omdat hij uitgepakt is mag dit niet terug gestuurd worden nochtans bij wet mag zelfs een geopende doos teruggestuurd worden mits dat deze niet slordig open gedaan is natuurlijk. Bij deze dus de eerste en laatste bestelling bij 123inkt en volgende keer bestellen bij een shop die verder kijken dan een retourtje.. Ik bezit zelf ook wat zaken en je kan altijd een oplossing vinden met uw klant.. Hier dus blijkbaar niet..
Steven14-07-2017

Goede service

Goede en snelle levering. Goed contact controle op betelling. S' avonds besteld volgende dag al in huis.
Jan14-07-2017

Prima winkel

Ben al jaren klant; bij omwisseling doet men niet moeilijk; ook een prima advies bij aankoop; een duidelijke web-site, alles bijelkaar: mijn petje af
Inge Reinders13-07-2017

Prima service

Duidelijk, goedkoop en snel, al vaker wat besteld en prima service. Alles wordt keurig verpakt en ik kreeg de volgende dag de bestellingen.
Martin13-07-2017

Leuk geprijsde usb-all-in-one laserprinter

Snel gevonden via website consumentenbond. Alleen ik had hem liever ergens anders voor dezelfde prijs gekocht om er nog ippies of euroclix mee te verdienen. Die vond ik achteraf nl. Balen. Website vond ik een beetje chaotisch als je die printer zelf zonder link zoekt ! Maar hier ook leuk geprijst.
Anna26-06-2017

Top Produkt!

Gebruiksvriendelijkheid was top, snelle levering en goed product. Goede kwaliteit Preis vergelijking. Ben erg blij
Huismerkt inkt geweigerd door printer.20-06-2017

Ongekende service

Vorig jaar veranderde HP op afstand de instelling van alle printers waardoor huismerk inkt plotseling niet meer werd geaccepteerd, na jaren probleemloos gebruik. 123inkt.nl won vervolgens de rechtzaak tegen HP en werkte het apparaat als vanouds. Recentelijk vond HP het geinig om dezelfde truc te herhalen. Na melding aan 123inkt.nl werd mij een nieuwe cartridge gestuurd, gratis, met een flesje wijn erbij en een sorry kaartje, mijn probleem opgelost. Dit is geen gewone service ( 123inkt.nl is niet veroorzaker van het probleem). Dit is uitzonderljk klantgericht en sympathiek. Als ik een nieuwe printer nodig heb wordt het geen HP, that's for sure!
Bart V14-06-2017

defecte printer ontvangen; men verwijst me door naar Brother

Kocht een printer; installatie met USB kabel gaf problemen; hele dag mee bezig geweest met ondersteuning van ICT-er. Hij zegt dat het apparaat niet deugt en ik hem moet retourneren. 123 Inkt accepteert geen retourlevering (1 dag na levering) en verwijst gewoon door naar de helpdesk van Brother. Ook die konden me tot dusver niet helpen.
Kor21-05-2017
2.0

Slechte cartridges van eigen merk.

2.0
Werken slecht, alleen maar foutmeldingen op m'n HP printer. Printer vervuild. Klacht wordt niet serieus genomen en slecht opgelost. Foto's gestuurd van foutmeldingen maar geen goede afhandeling. Vandaag bij BCC een HP-56 cartridge gekocht, en bij BOL.com een HP-22 cartridge besteld. Hopelijk kan ik na een week weer een paar facturen uitprinten als ZZP'r. Gevolg: een enorme kostenpost.