123inkt.nl

Dankzij u en ruim 5 miljoen andere klanten is 123inkt online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 18 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Iedere dag streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we door de allerlaagste prijzen te garanderen, met een serviceniveau dat u niet verwacht voor deze prijs. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis.
7.3

Deze score is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123inkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

H Bakker18-05-2017

Service Is Geweldig !!!

2 Weken terug inkt cartridges gekocht van het 123inkt huismerk, hiervan bleek het printresultaat niet te zijn van wat er van verwacht mag worden, had allemaal strepen in de geprinte foto's. Vervolgens contact gehad met 123 inkt, die gaf met vervolgens tips om het printresultaat te verbeteren. ook dit zorgde voor geen verbetering jammergenoeg. Toen heb ik gevraagd of ik niet de originele HP cartridges kon krijgen, en ik de meerprijs wel bij wil betalen. Dit was geen probleem, de volgende dag had ik de nieuwe cartridges al in huis, met een flesje wijn er bij en een kaart met Sorry! er op. De service is echt super! maar kies de volgende keer wel gewoon voor het originele merk cartridges voor mijn printer.
Janny11-04-2017

Geweldige service

Al eerder inktcartridges gekocht via deze site, altijd tevreden geweest en nu, na een andere printer, ook weer hier de inkt gekocht. Helaas, het voldeed niet aan de verwachting die ik ervan had. Mail gestuurd op zondag 9 april. Advies nog dezelfde dag gekregen en uitgeprobeerd maar werkte ook niet. Opnieuw contact opgenomen en ze boden aan om de cartridges gratis om te ruilen. En nu, op dinsdag 11 april kreeg ik nieuwe cartridges + een flesje wijn voor het ongemak maar bovendien een kaart met daarop "Sorry" En waar hoor je nog dat zo'n groot bedrijf Sorry zegt! Geweldig bedankt ..... van de klantenservice! Dikke pluim van Janny Geweldig
Elizabeth11-04-2017

goede hulp bij aankoopbeslissing

ze nemen ruim de tijd om met voors en tegens op een rij zetten je te helpen met de aankoopbeslissing. uiteindelijk een A3 printer gekocht ipv A4. Reuze blij mee!

N Moreno07-04-2017

Excellent service

Highly recommend 123inkt.nl. I placed an order late afternoon and my parcel arrived the next morning. I received a courtesy call in the evening as it was my first order with them and the person I spoke to was friendly and courteous, giving a welcoming feeling. The goods were well packed and arrived undamaged and in perfect condition, with a couple of pens added free.
Richard R05-04-2017

Top service

Nadat ik een lekkende inktcartridge had gekregen, werd er met 1 mailtje de volgende dag een nieuwe cartridge met flesje wijn bij geleverd.
hugo05-04-2017

slechte kwaliteit

Een HP364 XL multipak kleur gekocht, huismerk. Bij het openen liep de inkt er krachtig uit. (alle 3 de kleuren) Duidelijk een produktiefout. gevolg: niet meer schoon te krijgen handen. een vies printerkastje en een zeer vieze vloerbedekking.
Leo Lende05-04-2017

Zeer snelle levering maar af en toe denk je wel = ?

Cartridges gemakkelijk te vinden op cartridgenr. want niet alle printermodellen zijn op te roepen ook gek dat er geen papier 90gr.te leveren is ! Zeer snel geregeld ..De pennen moeten ze een keer veranderen want dit is flut .
Basisschool03-04-2017

Snelle levering!

Ik heb gekozen voor 123inkt.nl, omdat dit het voordeligst was. Ik heb verschillende papierversnipperaars vergeleken, maar bij 123inkt waren de kosten het laagst. Wanneer je 123inkt.nl opent, moet je even zoeken, maar wanneer je het onderwerp in de zoekfunctie ingeeft, komt alles er zo uitgerold. Heel fijn! En een supersnelle levering! Wij zijn heel blij met ons aangekochte product.
Patrick T02-04-2017

Dik in orde !

Ik ben zéér tevreden over de tot op heden gekochte produkten bij 123inkt.nl. Een prima service voor de beste prijs !
Herbert01-04-2017

Prima bedrijf en de eigen producten zijn net zo goed!

Ik gebruik al jaren de eigen producten van 123Inkt.Heb toen een HP maar tegenwoordig een Canon.Tot op heden geen problemen,bovendien is de service uitstekend.
Sophia01-04-2017

Geweldige service

Het huismerk Brother toner TN-6600 aangeschaft. Deze toner werd mij aangeraden door deskundige medewerker. Echter na 3.5 week deed deze t niet meer. Na 1 telefoontje werd er gelijk kosteloos 1 nieuwe toegestuurd. De volgende dag al in huis met een flesje wijn. Super service!
reproman31-03-2017

Goedkoop

Grote keuze en snel geleverd voor een hele goede prijs. Duidelijke website waar alles snel en makkelijk te vinden is.
Fons30-03-2017

zeer goed

Perfect geholpen, goede, waardevolle voorlichting, prima snelle levering. Kortom volgende bestelling ook bij 123inkt
Rolando Beij28-03-2017

Slechte Service Huismerk.

Ik had problemen met mijn printer en hun huismerk inktpatronen. Toners omruilen en leek het te werken bleek dus achteraf niet zo te zijn. ik kan NIET printen met mijn printer en deze toners. Later ging er een mail rond dat er problemen waren door een HP Driver. Ik heb een HP printer met exact deze patronen meerdere malen gevraagd om nogmaals mijn mails door te nemen en mij te helpen met het probleem. Eerst werd er gezegd dat dit niet de printer was die onder dit probleem viel ( ja leuk maar waarom heb ik dan wel dezelfde problemen, hoor je toch alsnog te kijken met je klant naar oplossing ik heb voor deze producten betaald!!!) Daarna weer hulp gevraagd ik ben simpelweg genegeerd! 123inkt NOOIT MEER!!!
BartH14-03-2017
4.0

Herhaalde problemen huismerk en ondermaatse service

4.0
Jarenlang tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van cartridges van het huismerk, voor diverse printers. Nu ging in 6 maanden tijd bij 3 cartridges met zwarte inkt de chip stuk. Nadat ik expliciet had aangegeven geen huismerk meer te willen, werd me dat toch weer aangeboden. Uiteindelijk kunnen omruilen voor een originele cartridge van HP, maar dan wel met 3 euro bijbetaling. Gezien de hoeveelheid werk die ik had gehad met het aanmelden en opsturen van defecte cartridges, leek coulance me van toepassing, maar nee: die 3 euro moest worden betaald. Ook als dat voor mij reden zou zijn om geen zaken meer te doen met 123inkt.nl. Prima, maar stuur dan geen (standaard) kaartje waarop staat dat men klanttevredenheid en het leveren van goede, persoonlijke service heel belangrijk vindt en er alles aan heeft gedaan een passende oplossing te vinden. Een klant is bij 123inkt.nl blijkbaar minder dan 3 euro waard.
SJW Leiden11-03-2017

Snel, correcte en oplossingsgerichte service

Snelle, correcte en oplossingsgerichte service dat is wat ik bij 123inkt.nl heb ervaren. Een probleem met cartridges is netjes opgelost door gebruik te kunnen maken van de garantieregeling. De medewerker in kwestie was kritisch (en terecht want er wordt wellicht ook misbruik van gemaakt), maar heeft het uitstekend opgelost.
Henk den Hartog02-03-2017

goede service

snelle levering maar schrijf pennen heb ik inmiddels meer dan genoeg dus ik verwacht volgende keer iets anders
Marilene22-02-2017

Eigen merk cartidge 1,2,3-Inkt niet goed bevallen

Na jarenlang een cartridge van Canon bij Canonkopieermachine gekocht te hebben, heb ik nu eens een veel goedkopere van 1,2,3-Inkt besteld. Helaas is me dat slecht bevallen. Met dubbelzijdig kopiëren geeft hij steeds vlekken. Contact met 1,2,3-Inkt opgenomen. De service was goed, ze hebben me een nieuwe cartridge gestuurd, weer van het huismerk. Maar ik hield dezelfde problemen. Hun claim dat je veel langer met de cartridge van het huismerk zou doen is ook niet bewaarheid, integendeel! Ik koop nu weer gewoon een Canon cartridge.
Victor20-02-2017

Huismerk voor de 3de keer slecht

4.0
Ze leveren snel, hebben een lage prijs, maar de kwaliteit van de huismerk cartridges is gewoon slecht. En dit is de derde keer! (eerst chip kapot, toen een lekke cartidge en nu 3x lekke cartridges!) Ze ruilen telkens om, maar daar kom ik niet verder mee as ik een contract moet printen in het bijzijn van de klant :-( . Ze willen dat ik de originele cartridges koop en bijbetaal, maar daarvoor hoef ik niet bij 123 te zijn. Dan ga ik liever naar de originele winkel Ik mis 'kwaliteit product' als beoordelingscriterium. want aan de levering ligt het niet. Ik zou het husimerk dus NIET aanraden.
jand17-02-2017

hp cartridge

snelle en vakkundige levering binnen de gestelde tijd. Originele inktcartridges besteld omdat niet bekend is of er al weer vervangers gebruikt mogen worden bij HP printers.
Dennis07-02-2017

Erg goed!

123inkt.nl is een goede webwinkel, de producten zijn erg goedkoop vergleken met andere verkopers. snelle verzorging, en duidelijke informatie.
rein17-01-2017
2.0

afzetters

2.0
Bij openeing van het plastic om de cartridge kun je deze niet meer retourneren. het is echter onmogelijk om te beoordelen of het de goede is zonder dit te doen. ze wijken niet af van dit beleid. erg slecht
Pluspunten
  • snelle levering
Minpunten
  • slechte garanties
  • afzeters
Referyhenk06-01-2017

Levering printer

Zeer snelle levering door 123inkt. Ook het afhalen via een Kaila punt werkte voortreffelijk. Ik kon de machine binnen 1 dag gaan afhalen op het dichts bijzijnde Kaila punt. Communicatie via een mailtje over de staat van de levering is prima. De door mij bestelde printer (Brother HL-L2340DW) was bij 123inkt ook de goedkoopste prijs die ik kon vinden op het internet.
Pluspunten
  • Snelheid levering
  • Prijs
  • Duidelijke communicatie
  • Bestelgemak
Marissa15-12-2016

Werkt voor geen meter

Ongelooflijk. Ik krijg huismerk toners die regelmatig niet werken in je printer. Vervolgens krijg ik een ronduit arrogante mail met uitleg over een rectificatie die ze van de rechter moesten plaatsen. Blijkbaar ben ik niet de enige die niet blij was met de toners. Dit is al de tweede keer. Onafhankelijk van elkaar, eerst met HP, nu met Samsung. Op de website staat een arrogante sneer naar Samsung, want alles ligt natuurlijk altijd aan de ander. Newsflash: de printer werkt perfect, alleen de toners van 123inkt niet. Die printer hoef ik dus niet in te leveren zoals in de e-mail stond. Hier kom ik nooit meer.
Minpunten
  • Huismerk toners werken niet altijd
  • Arrogant
  • Raden aan een perfecte printer in te leveren
C. Hoekstra12-12-2016

Schandalige service van 123inkt.nl

Op 30 november heb ik een bestelling gedaan op 123inkt.nl, voor 3 rollen 80 grams canon papier. De site gaf aan dat het product volop leverbaar was en binnen 24-uur geleverd zou worden. Op 5 december een mail gekregen waarin stond dat er problemen waren met de bestelling. 123inkt gaf aan: ‘Omdat het artikel zeer beperkt beschikbaar is bij de fabrikant, is de levertijd op dit moment nog niet exact bekend. Wij doen uiteraard onze uiterste best om het artikel zo spoedig mogelijk geleverd te krijgen. Zodra wij een verwachte levertijd hebben informeren wij u.’. Na deze mail weer dagen niks gehoord, dus op donderdag 8 december zelf maar weer gebeld naar de klantenservice. Hier te woord gestaan, en mij werd beloofd dat vrijdag 9 december de bestelling bij 123inkt binnen kwam en uiterlijk zaterdag 9 december bij ons zou worden bezorgd. Zaterdag niks geleverd, en ook niks van 123inkt gehoord. Vandaag op 12 december zelf voor de zoveelste keer zelf contact opgenomen met 123inkt, en weer wordt mij verteld dat er wat mis is gegaan, en dat ze contact op zullen nemen met de leverancier. Ook was er geen leverdatum bekend, en zou er in de loop van de week contact met mij worden opgenomen. Waardeloze manier van contact met de klanten, je wordt niet op de hoogte gehouden, en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. We zijn nu bijna 2 weken verder en heb nog steeds geen idee wanneer de papier rollen binnen zullen komen.
Minpunten
  • Geen duidelijk antwoord
  • Slechte levering