123inkt.nl

Dankzij u en ruim 5 miljoen andere klanten is 123inkt online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 18 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Iedere dag streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we door de allerlaagste prijzen te garanderen, met een serviceniveau dat u niet verwacht voor deze prijs. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis.
7.3

Deze score is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123inkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Remco06-04-2018

Wat een super service!

We hadden een Toner die al twee jaar in de kast had gelegen. Toen we hem wilden gebruiken bleek er iets mis te zijn. 123 Inkt.nl maakte hier geen probleem van en was bereid om hem om te ruilen voor een nieuwe. Wat een top service! Echt een aanrader.
Cor15-03-2018

Overdreven huismerk promotie

Met huismerk cartridges heb ik nogal eens problemen gehad. Lekkende cartridges, streperige foto's en andere storingen van de inkttoevoer. De laatste printer kon na enige tijd niet meer overweg met zwart. Kleurenfoto's kon ik probleemloos printen, maar zwart gaf strepen en dubbel beeld. Ik heb nu een mooie fotoprinter gekocht en besloten alleen maar merkinkt te gebruiken. Deze bestelde ik bij 123inkt. Dat ging nog niet zo gemakkelijk, want alle de merk- en huismerkinkt stond door elkaar. Bij elke keuze van de merkinkt werd mij met nadruk geadviseerd over te stappen op het huismerk. Onoverzichtelijk! Blauw kon ik pas vinden na opnieuw te zijn begonnen. Niet echt gebruikersvriendelijk. Na controle heb ik de bestelling opgestuurd en betaald. Diezelfde middag werd ik gebeld door 123inkt, opnieuw over dat huismerk. Ik moest me eigenlijk verantwoorden voor mijn keuze, daar kwam het op neer. Waarom kiest u eigenlijk merkinkt? leg uit! Ik voel daar niets voor. Uit onderstaande reviews blijkt dat ik niet de enige ben met slechte ervaringen met het huismerk, dat moet bekend zijn bij de winkel, dat hoef ik niet nog eens uit te leggen. Bovendien is het mijn eigen keuze, ik weet ook wel dat merkinkt veel te duur is. Maar mijn keuze, daar gaat de medewerker niet over. Dergelijke telefoontjes kan ik missen als kiespijn. Ik wens niet meer opgebeld te worden door 123inkt, tenzij er iets is met de bestelling. Mocht dat niet lukken dan was dit de laatste bestelling
Donks09-03-2018

TOP service

Bestelling gedaan bij 123Inkt vanwege de goede prijs. Ondanks dat de bestelling aan het eind van de avond pas was geplaatst, toch de volgende dag al in huis. Duidelijke bevestiging mail. kortom alles wat je van een webshop mag verwachten.

Louis06-03-2018

Beste prijs/kwaliteit

Onlangs een printer gekocht en ben zeer tevreden over 123inkt.nl. - Website is overzichtelijk - Beste prijs - Goede status update - Snelle levering
Hans03-03-2018

Zoek niet langer

Altijd via 123 toners besteld voor Hp officeJet, het eigen merk van 123 gaf een foutmelding, na contact storing opgelost. Paar weken geleden een Brother all in one besteld en de volgende dag in huis. Wat een super printer voor een hele mooie prijs.
tobias crouwe;24-02-2018
2.0

Zeer slechte webwinkel

2.0
Ik heb 2 HP inktcartridges besteld bij 123inkt, een gewone en een XL, allebei zwart. Tot mijn grote verbazing was de XL van het huismerk. Toen ik dit nakeek bleek dat de cartridges van het huismerk gewoon tussen de originele cartridges stonden in de opsomming. Tot overmaat van ramp gaf de printer bij de XL cartridge aan dat deze mit compatible was. Ik had in plaats van nummer 301 nummer 300 besteld van beide soorten. Ik heb vervolgens met de klantenservice gebeld en kreeg te horen dat deze fout wel vaker werd gemaakt, maar dat dit geen probleem was, Even een retourformulier invullen en alles zou worden opgelost. Nadat ik dit formulier had ingevuld en opgestuurd, kreeg ik enige tijd later bericht. Ik kreeg een reournummer plus de mededeling dat ik de geopende cartridge wel kon weggooien, want daar kon men niks meer mee, NB: Het ging hier om een huismerk, dus nieuw zakje erom en deze kon weer worden verkocht. Met de cartridge was namelijk niets gebeurd. De originele kon ik wel retourneren, in een 'toedoos' en voldoende gefrankeerd. Ik kon dus ongeveer 7 euro kosten gaan maken om 14 euro terug te krijgen. Resultaat; van een bestelling van 37,50 kon ik dus 7 euro terugkrijgen. Wel heel iets anders dan de belofte gedaan door klantenservice. Mij zien ze dan ook nooit meer terug en ik zal de 'service' van 123inkt wijd verkondigen. Waardeloze club!!!
J R19-02-2018

Goede snelle levering

Makkelijk te vinden en overzichtelijke site Veel keus en duidelijke uitleg Goede afbeeldingen bij de producten
cor12-02-2018

123 een andere hoef ik nie

Als ik naar reviews kijk zoek ik altijd naar de minpunten, vind ik niet fantastische klant vriendelijkheid dat komt misschien het beste tot uiting als er iets mis gaat net als bij mij direct oplossen zonder gedoe en met sorry voor het ongemak met presentje bijgesloten
piet05-02-2018

Rare beoordelingen...

Ik vindt de opmerkingen over de service zo raar. Ik had ooit een tonercassette die ik toch echt al een tijdje in mijn voorraad had. Die liep volkomen vast (mijn printer dus ook). Gebeld en ik kon gewoon de kapotte opsturen ook al was het weken, maanden geleden gekocht.. netjes geld retour ontvangen. En nee, een 10 krijgen ze niet, er is altijd wel iets te verbeteren... ;) hoewel.... de 10 zouden ze best verdienen. Het gemak is idd wat beperkt.. met een website die niet mobile friendly is... de enige opmerking die waar is...
John28-01-2018

Prima inkt, maar site is niet mobiel vriendelijk.

De site heeft altijd de inkt die ik zoek, dus zeer uitgebreid. Maar de website is inmiddels erg verouderd. In 2018 kan je echt niet meer een site hebben die niet meeschaalt op een mobiel. Het is super onhandig om via je mobiel te bestellen.
T.Seremak20-01-2018

snel en goed

is goed en goedkoop dus ook betaalbaar voor mensen met een lager budget.heeft goede service en is snel met leveren.
pvds19-01-2018

De slechtste leverancier op de markt.

Ik vind dat je de eigen merkt producten mag je er in geen enkel geval kopen. Er ontbreken stukken aan de toners en dan stellen ze dat deze bij het uitpakken er af gedaan werden. Ook zijn de zogezegd originele toner geen 'echte' toners. Schande dat dergelijke firma's mogen blijven bestaan.
Wilma van der Graaf06-01-2018

Al jaren mijn vaste adres, ook al 10 jaar beste webwinkel!

Altijd een hele snelle service. Je wordt perfect geholpen. Al mijn kennissen en familie bestellen ook hier, een begrip op het gebied van inkt! Voordelig en prima kwaliteit. Vragen worden altijd keurig en nel beantwoord. Leuke bijkomstigheid, bij elke bestelling krijg je een balpen cadeau, zomaar ;-)
Leo05-01-2018

verschrikkelijk slechte service

Ik heb voor mijn Brother printer cardrigdes besteld. De 123inkt site geeft een tip om ander te nemen. Ik bestel deze, maar dat blijkt niet correcte te zijn. Dat merk ik uiteraard pas als je de eerste in de printer stopt. 123Inkt weigert nu de geopende niet gebruikte cardridge terug te nemen. Zelf een verkeerd voorstel doen en de klant met de problemen opzadelen en deze niet erkennen vind ik zeer kwalijk. Dit is de hoge ranking van 123Inkt absoluut niet waardig. Schande.
Jan Verdonck04-01-2018

Prima online winkel

Overzichtelijke makkelijk te gebruiken website en scherpe prijzen. Vlugge levering, hoewel Post NL niet direct mijn favoriete koerierdienst is.
Bijl04-01-2018
4.0

Erg veel emails

4.0
Ik heb begin November een rekenmachinetje gekocht. Alles ging snel en voor een goede prijs. Ongeveer een week later kreeg ik een email van ze met de vraag of alles naar tevredenheid is verlopen. Ik heb daar niet op gereageerd aangezien het maar een rekenmachinetje van 10 euro was en mijn tijd niet daaraan wilde verspillen. Maar nu krijg ik twee maanden later nog een keer een email of ik een review wil schrijven. Ik vind dit niet om de maar lastig gevallen te worden en had waarschijnlijk een andere winkel gekozen als ik dit van te voren wist. Ik wou alleen maar een rekenmachinetje en met rust gelaten worden.
Benie04-01-2018

Uitstekende service

Site was snel te vinden en naar mijn ervaring zeker de goedkoopste. Daarnaast heeft 123inkt.nl ook de beste levering en klantendienst. Ik ben zeer gelukkig met mijn rekenmachine en de spoedige service van 123inkt.nl
Lia27-12-2017

Vlotte levering met keurige verpakking

Fijne webwinkel en overzichtelijk. Voor zover ik kan beoordeling hebben zij inderdaad de laagste prijs. Printer en papierversnipperaar die ik er heb gekocht, waren netjes en deugdelijk ingepakt. Beide apparaten werken voorlopig naar alle tevredenheid.
Eric19-12-2017

Dramatische levering

123inkt zegt in 24 uur te leveren, dus niet!! Krijg na vraag over uitlevering verhaal over vertraging ( volgens hun betrouwbaarste) transporteur PostNL. Citaat:order kan ook dag later komen. Moet je zelf achter komen. Communicatie met de klanten is niet sterkste punt van 123inkt. (Niet eerste keer) Tip: ga gewoon naar de winkel ( misschien betaal iets meer) maar dan heb je wel je spullen
J.J. van der Burg19-12-2017

Geweldige service

Cartidges besteld, waren niet goed,helaas, maar de service erna was fantastisch. Nieuw gekregen ....heeft mij geholpen met mijn printerprobleem. Ze nam alle tijd ervoor en ze was zeer vakkundig. Via deze wilde ik ze nog hartelijk bedanken. Ook voor de attentie die ik toegezonden kreeg 123 inkt mag trots zijn op zulke mederwrkers. Nogmaals bedankt
Antje13-12-2017

Bijzonder slechte service

Helaas houdt 123inkt zich niet aan zijn belofte: Ik had cartridges besteld van HP. Hierop kreeg ik telefoon van iemand van 123inkt: ik kon beter het eigen merk nemen, mocht dit problemen geven, dan kreeg ik een nieuwe cartridge terug. Deze cartridge werkt niet: chip is kapot. Gebeld en gemaild met 123inkt met als mededeling dat ze mij wel een nieuwe cartridge willen toesturen en dat ik geen verzendkosten hoef te betalen. Dus niks geen nieuwe cartridge. Slecht bijzonder slecht, voor mij nooit geen 123inkt meer.
Jan05-12-2017

Zeer tevreden

We hadden voor onze dochter een grafische Texas calculator nodig. Deze was op voorraad en voordelig.
Lala04-12-2017

Supersnelle levering tot aan de deur!!!

Ik heb deze shop online gekozen, omdat ik enkel inkt nodig had . De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend en er zijn geen verzendkosten aan verbonden. Tevens volgende werkdag geleverd. Prettige ervaring.
J. Moerenhout01-12-2017

Waardeloze rommel.

Op advies 123inkt eigen merk cartridge gekocht voor HP, na advies helpdesk plakkertje teveel verwijdert waardoor cartridges niet meer te gebruiken zijn (gaan lekken). Helaas geen registratie van telefoongesprek, dus geen service of garantie. Zal nooit meer iets kopen bij dit bedrijf!
teleurgesteld30-11-2017

2 maanden wachten op (G)een oplossing

Online een printer besteld, die vervolgens meteen problemen opleverde. Telefonisch was de klantenservice niet te bereiken, via de mail duurt het telkens een tijd voor een reactie komt. Inhoudelijk werd continu gewezen naar de fabrikant. Sterker nog, ik ben zelfs een keer 'ondankbaar' genoemd, na alle energie die zij toch voor mij in een oplossing staken. Toch was die oplossing er na 2 maanden nog altijd niet. Daarom heb ik toen de aankoopovereenkomst ontbonden. De printer gaat morgen retour, voor mij geen 123inkt meer. Als ze zo'n simpel probleem nog niet kunnen oplossen, dan hoop ik maar dat de klantenservice nooit met een echt probleem te maken krijgt.