123inkt.nl
7.3
Deze score is gebaseerd op 710 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123inkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Al jaren tevreden klant. Nu een printer bij ze gekocht. Via de link op Kieskeurig vond ik hem wel, niet via hun eigen website. Keurig behandeld en zelfs werd ik gebeld of ik nog een extra toner wilde. En de goedkoopste prijs. Zo kan het dus ook. Fijne webwinkel!
Bestelling gedaan 4 dagen later nog niks binnen krijg je antwoord dat het aan de vervoerder ligt oké kan weer 4 dagen later dus al 8 nog steeds niks krijg je link dat het dus nog niet bezorgd is hehe snap ik ook wel 4 dagen later pakket gewoon retour gestuurd !!!! Toen eerst weer wachten op het feit dat pakket bij 123 is alles met mekaar al 17 dagen verder vóór 2 patronen … en nu 7 dagen later pas geld op de rekening in totaal 24 dagen moeten wachten op mijn eigen centjes hahahah geen enkele keer sorry wat vervelend alleen maar afschuif systeem …. Wat een klote bedrijf
Voor de 2de keer het huismerk geprobeerd voor mijn Canon TS 5051 sorry ik heb die rommel nooit meer nodig wederom laat de zwarte cartridges het afweten nou kunnen we een ding doen ik krijg dit vergoed door middel van de originele Canon cartridges of ik ga als klant naar een ander.
Voor onze plotter huismerk cartridges besteld, eerder hier al eens problemen mee gehad maar dat zou opgelost zijn en door de klantenservice toen overgehaald om het toch nog eens te proberen. Toen is het inderdaad probleemloos verlopen. Nu weer huismerk besteld en geeft de printer aan dat de cartridge leeg is. Contact gehad met de klantenservice weer de bekende foto's gestuurd. Antwoord " de cartridge zit verkeerd om?? Dit is echter onmogelijk ze passen maar op een manier, de sticker zit er alleen verkeert opgeplakt. Nu wordt er een nieuwe gestuurd, moet de oude weer retour sturen. Het prijsvoordeel verdampt op deze manier wel heel snel. Kost nu al bijna een halve dag aan proberen oplossingen te vinden. Op zich best tevreden over 123 inkt en hun andere webshops echter over het eigen merk begin ik nu toch wel serieus te twijfelen. hopen dat de andere cartridges wel werken als de oude leeg zijn anders staan we iedere keer een dag stil. De tijd die het kost om deze review te schrijven neem ik graag om andere te waarschuwen goed over de beslissing na te denken om over te stappen naar eigen merk inkt.
Snel te leveren makkelijk te bestellen en niet duur,goede site van inkt,etc
ik heb 1x een huismerkgekocht die gaf foutmelding aan ik bel om dit te melden .ik moest foto doorsturen met de foutmelding. heb ik gedaan ze gaven my een paar tips om het op te lossen maar de foutmelding kwam telken terug ik zy ik moet geen huismerk meer hebben . onderstusen kreeg ik een mail ja we hebben een nieuwe op gestuurd. ik heb geen nieuwe gevraagd van het huis merk ik nog maar een bellen tot vandaag heb ik all 5x moeten belen en vandaag kryg ik weer een brief1 ste aanmaning fatuur 18585364 30.95+ 2.50 aanmaningkosten .heb all 5mails gestuurd en raakt niet in orde op 3 juni een mail gekregen u moet nog 15.50 betalen ik betaal deze direckt nu vandaag weer een bief in de bus ik ben het beu !!!!!!
snelle levering, correcte afhandeling goede service. doet wat het beloofd heeft.
De printer werd snel geleverd en mooi voor de allerlaagste prijs. Makkelijke installatie.
Zojuist nieuwe cartridges ontvangen van jullie huismerk omdat de door ons bestelde defect bleken. Als verrassing een sorry kaartje en een flesje wijn, super dankjewel!!
PAS OP VOOR DUBBELE BETALING BIJ 123INKT Je betaald vooraf anders krijg je niets maar dan na dat geleverd is komt er toch weer een factuur voor het zelfde bedrag. Mensen die niet op letten en alsnog betalen die betalen dus dubbel. Dit is de nieuwe trend bij veel bedrijven wij maken dit nu voor de derde keer mee. En als je dan veld zegt men oh sorry systeem foutje. Dit is Big business.
Garantie stelt niet veel voor. Had 3 orginele cartridges voor mijn Epson printer besteld en werd 1 uur daarna gebeld door een medewerker van 123inkt. Kon de bestelling beter voor huismerk cartridges omruilen. Uitgelegd dat ik hier een slechte ervaring mee had bij 123inkt omdat de printer bij iedere printopdracht minstens 1 foutmelding gaf. Medewerker zei dat deze problemen bekend waren maar garandeerde dat deze problemen ondertussen opgelost waren. Heb toen toch gekozen voor het huismerk. Na installatie weer dezelfde problemen. Daarnaast duidelijk mindere afdrukkwaliteit. Na telefonisch contact en het mailen (o.a. printscreen van foutmeldingen) zijn de cartridges omgeruild.
Lang klant geweest bij 123 inkt maar ze hebben in een keer het beleid verandert ik kan geen orginele producten toners meer bestellen(verdienen ze waarschijnlijk te weinig op) .dit deed ik omdat ik met de huismerken heel veel problemen had. en als je een goed betalende klant bent laten ze je in de kou staan iedere keer weer dezelfde reactie het lijkt wel of je met een robot aan het communiceren bent. maar een goede oplossing hebben ze nog nooit van gehoord. inderdaad een klein flesje wijn met sorry dat is het enige wat ze doen .ze zullen wel heeeeeel veel flesjes wijn op voorraad moeten hebben want ik ben niet de eenige.En als je dan ook nog eens niet van die goedkope wijn houd .Dan is het helemaal een zure ervaring.Dus voor mij geen 123 inkt produkten meer.
Fantastische service. Cartridge was defect, krijg gewoon een nieuwe toegestuurd met een sorry kaartje en een klein flesje wijn! Kijk zo ga je met vaste klanten om!
Laserprinter gekocht doet het niet. Heeft dus nooit gewerkt. Kan hem niet retour zenden omdat hij defect is. Ik moet maar contact opnemen met de fabrikant. Ik zou als leverancier een nieuwe aanbieden als service. Nu komt het bij over dat je als leverancier wel erg makkelijk van defecte spullen af kan komen.
Na een kleine, niet erg opvallende drukfout, is het team van 123inkt met een erg goede oplossing voor mij gekomen. Erg goede klantenservice!
Printer Canon TS 705 gekocht bij 123inkt. Wat een lekker ding! En.... alles klopt zoals 123inkt beloofd. De volgende dag in huis.
Na een half jaar mailen, 2 sets niet werkende huismerk cartridges, bijbetalen voor originele hp cartridges, 0 geprinte pagina's + een defecte printer ontvang ik nog steeds bericht dat ik de cartridges zelfs niet volledig terug betaald krijg. Ik vind het ongelooflijk.
Ik heb ik juni '20 een printer (via mijn werk) aangeschaft via 123inkt. Goede levering, goed contact, allemaal prettig. Een van de redenen om voor deze printer te kiezen (BrotherDCP L3550CDW all-in one printer) is dat de eigen merkt toners van 123inkt er in kunnen. Scheelt een hoop geld dacht ik. Maar sinds ik die eigen merk toners gebruik heb ik alleen maar ellende gehad. Ik word keer op keer keurig geholpen door de helpdesk, en de toners worden probleemloos omgeruild. Maar mijn vraag waarom ik zoveel problemen heb met de eigenmerk toners wordt niet beantwoord. Een miniflesje wijn is menigmaal naar mij toegestuurd als excuus. Aardig natuurlijk , maar ik hoop dat ze voor hun producten staan, ook voor het eigen merk. Maar dat lijkt niet zo te zijn!
Ik heb nu gevraagd of er iets aan de hand is met de printer of met de eigen merk toners. Deze vraag wordt niet beantwoord. Ik mag de toners retourneren en omruilen voor de Brothers, en dan de meerprijs betalen. Ik vind het schandalig! Ik dacht dat ze zo trots waren op hun huismerk, want dit zegt 123inkt op hun eigen website: "Het huismerk van 123inkt komt als meest aanbevolen naar voren. De huismerkcartridges van 123inkt.nl bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding en doen niet onder voor originelen." dat doen ze dus wel!
keurig netjes en snel zijn de artikelen die ik besteld heb verzonden. ik bestel al enkele jaren hier mijn benodigdheden naar volle tevredenheid
Een laserprinter besteld op advies van 123 inkt! Keurig en eerlijk advies en snelle levering. Na levering een instellingsprobleem en dit voorgelegd. Printer opgestuurd ( kosteloos)en binnen een week terug. Opgelost, plus een setje toner cartridges van het huismerk erbij en een flesje wijn , een leuk gebaar ! Bij opnieuw installeren geen verbinding, wederom met hulp van klantenservice opgelost . Top service en zeker een aanrader!!
alles was perfect ,was eerst wel afwachtend of de eigen inkt wel zou werken . prima.
Multipack voor de hp besteld. Geinstaleerd en printer doet niks meer. Gebeld naar 123 inkt. Zegt die mevrouw. Ja klopt. Hp doet moeilijk. Zoek maar op welke software er op uw printer zit. Moeilijk gedoe. Ik ben geen computer deskundige. 123 inkt vermeld ook niet bij de bestelling dat er problemen kunnen optreden. Software uitzoeken lukt mij niet. Eindstand ongeveer 30€ lichter en nog geen inkt. Voor mij geen 123inkt meer. Slechte service
Blijkbaar wordt er serieus geselecteerd in de beoordelingen en zijn de minder goede reacties bestemd voor de prullenbak.
Ik heb een bestelling gedaan bij 123 Inkt, en ben ontzettend tevreden! Een inktcartridge werd niet herkent door mijn printer. 2 dagen nadat ik dit liet weten, lag er een nieuwe op mijn mat + een mini wijn flesje. Ontzettend lief, terwijl ik niet eens zo ontevreden was!!!
Al vaker bij deze webshop inktpatronen besteld omdat ze een goede prijs vragen en snel en vertrouwd leveren. Nu printer gekocht en dit is ook prima gegaan