Op maandag 06 september 2021 een bestelling geplaatst voor twee artikelen die waren gepresenteerd als ‘Direct leverbaar, verder stond tijdens het bestellen aangeven dat deze artikelen de volgende dag zouden worden geleverd. Deze artikelen heb ik nooit ontvangen, uiteindelijk heb ik mijn order geannuleerd op 19 september 2021.
Twee weken lang heb ik elke dag contact gehad met de klantenservice, de manier waarmee de klachten worden behandeld is VERSCHRIKKELIJK. De klantenservice hield me twee weken lang aan het lijntje door zich te verschuilen achter leveranciers en collega’s. Uiteindelijk is er niemand geweest die mij niet heeft voorgelogen.
Er zijn meerdere beloftes gedaan die niet zijn nagekomen, ik heb dagenlang zitten wachten op de artikelen omdat mij elke keer werd verteld; ‘ze worden vandaag geleverd’. Er wordt geen waarde gehecht aan de vertrouwensband met de klant. Op de webshop staat nog steeds ‘Direct leverbaar’ bij de desbetreffende artikelen, dit is dus onjuiste informatie.
- Artikelnummer: 47270
- Artikelnummer: 247408
Tijdens een van de telefoongesprekken is mij verteld dat het gaat om dropship-artikelen, deze artikelen worden dus verzonden vanuit een andere leverancier. Dit staat verder ook niet vermeld op de website, de levertijd die er bij staat is onjuist.
Inmiddels is de tweede serie neppe beloftes alweer een feit; op 19 september heb ik mijn order geannuleerd en toen is mij verteld dat ik het geld binnen 2-4 werkdagen op mijn rekening gestort krijg. Inmiddels zijn we 4 werkdagen verder en heb ik (uiteraard) niks ontvangen. Contact opgenomen en er is (uiteraard) weer iets misgegaan heb ik begrepen. De volgende belofte is dat het geld volgende week wordt teruggestort, dit is eigenlijk gewoon lachwekkend.
Wordt vervolgd…