Alecto WS-1550 - Reviews

Specificaties
Kleuren
zwart
Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto WS-1550 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LvdB 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima en overzichtelijk schermbeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

9,0
vrij eenvoudige installatie; groot bereik van buitenstation naar binnenstation; buitenstation slechts 2 batterijen en binnenstation werkt met oplader.

Pluspunten

  • oplader binnenstation
  • duidelijk schermbeeld

Minpunten

  • altijd wel snoertje in beeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Arends 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

9,0
Makkelijk instelbaar en goed afleesbaar.
Alles wordt netjes uitgelegd in de gebruiksaanwijzing.
Alles is netjes verpakt, alleen de batterijen voor de buiten sensor worden niet meegeleverd.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk instelbaar

Minpunten

  • Batterij voor buiten sensor niet meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janbus 08-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

groot scherm zeer duidelijk

Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

10,0
Mijn eerste Alecto temp meter was kleiner en de batterij ging maar 2 wkn mee.
Deze WS-1550 is veel prettiger en kan ook op lichtnet.
goede temperatuur aanduiding en ook luchtvochtigheid klopt.
Echt een betaalbare en goede Topper

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Nauwkeurig
  • eenmaal ingesteld geen bediening nodig

Minpunten

  • instellen een beetje moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hakem 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grootscherm met duidelijke verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

10,0
Duidelijk display met een duidelijk afleesbaar scherm , installatie gaat vanzelf . ik ben zeer tevreden over dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Duidelijk, uitgebreid scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

9,0
Uitgebreid weerstation met duidelijke weergave. Neemt weinig plek in op de vensterbank. Heeft een draadloze sensor die werkt op batterijen, zodat je geen last hebt van snoeren die naar buiten geleid moeten worden. Het weerstation binnen werkt op netstroom. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Pluspunten

  • Duidelijke weergave
  • Uitgebreide informatie op scherm
  • Neemt weinig ruimte in op vensterbank
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Schema in handleiding te klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moortgat Urbain 15-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot en duidelijk afleesscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

10,0
zeer gemakkelijk in te stellen,is in een paar minuutjes geklaard,dank zij het automatisch instellen van het uur en de datum.Aan de buitensonde moet je zelfs niets instellen.De binnensonde zoekt de buitensonde automatisch op.Het scherm is zeer goed afleesbaar zowel bij dag als bij nacht.
Voor mij een ideaal weerstation

Pluspunten

  • gemakkelijk in te stellen
  • zeer goed aflees scherm

Minpunten

  • geen min en max

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet 100% tevreden

Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

6,0
Ik heb geprobeerd deze op de batterij te laten lopen, maar werkt niet. Na 2 seconden gaat hij compleet uit, dus maar op stroom gezet. Het vochtigheidsgehalte klopt niet, deze is 41% en volgend mijn andere hygrometer is dit 30% hoger Volhens het weerstation zou het droog zijn , maar het regent hier al uren.

Minpunten

  • incorrecte vochtigheidsgraad
  • het weer klot niet altijd volgens pictogram

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

A.Koster 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alecto service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

10,0
Na 3 emails naar servicecenter den bosch keurig geholpen en product omgeruild, geen gezeur, geen bon meer, zo hoort het, bedankt

Pluspunten

  • Goede service en product werkt naar behoren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rfs 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

mooi maar niet handig

Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

7,0
Had deze gekocht voor gebruik met batterij.
met batterij heb je geen schermverlichting maar is wel aan te zetten door middel van een klein knopje aan de achterkant, zou handiger zijn als dit bovenop het apparaat zou zitten.
In het donker zie je van het display helemaal niets en zoek dan het knopje maar eens.
Dit heb je niet als je de bijgeleverde voeding gebruikt.
Voor de rest een goed en mooi apparaat.

Pluspunten

  • mooi
  • bij gebruik voeding goed afleesbaar

Minpunten

  • bij gebruik batterij slecht af te lezen
  • bij gebruik batt. in het donker niet af te lezen
  • knopje voor de verlichting mooilijk te vinden

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

alecto ws1550 02-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

9,0
wilde een andere klokje op de een tafel toevallig vonden deze klok bij de media markt
we wisten toe nog niet wat de mogelijkheden waren,na een niet eenvoudige instelling,
ging het werken. nu zijn we erg tevreden met vooral alle gegevens die het product aangaf.
geweldig.

Pluspunten

  • erg duidelijk afleesbaar
  • werkt bijna perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marinus 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1550

Algemene score

10,0
Een goed weerstation voor een redelijke prijs! Duidelijk scherm en ook het signaal van de buitentemperatuur is perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer