Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto WS-2200 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alecto 2200 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en duidelijk weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Duidelijk en eenvoudig weerstation. Gemakkelijk en snel te installeren. Wel even afwachten hoelang de batterijen het doen. In het donker lastig af te lezen.

Pluspunten

  • Snel te installeren
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Nog niet aan te geven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Frank Bakker 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus uit het grote aanbod.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Ik ben geen weer-amateur, maar wil wel elke dag even weten hoe warm of koud het buiten is.
Mooi vormgegeven, niet te groot, maar wel grote cijfers en een exacte tijdsaanduiding.
Eenvoudige bediening is mooi meegenomen! Dus blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw R. de Klerk 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weerstation WS 2200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren, duidelijk af te lezen en altijd de juiste tijd. Mooie kleine unit om buiten te plaatsen

Pluspunten

  • altijd de juiste tijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wini Hendrikx 09-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

groot scherm met grote cijfers, juiste indicatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Het apparaatje zat keurig verpakt in een stevig doosje.
Goede omschrijving voor het installeren. Makkelijke bediening.
Daarna door grote cijfers goed afleesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alecto WS-2200 weerstation 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display met alleen de belangrijkste informatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

10,0
Weersvoorspelling, binnen- en buitentemperatuur en tijd is voor mij voldoende. Dat geeft dit weerstation helder en duidelijk aan. Radiogestuurde klok vind ik overigens ook fijn.

Pluspunten

  • Duidelijk afleesbaar display
  • Radiogestuurde klok
  • Solide behuizing

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.Hamilton 25-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

beeldscherm

Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
prima produkt geeft precies weer wat ik wil weten, niet meer en niet minder.
Alleen geen beschrijving van waar buitenunit wel of niet kan staan/hangen.
i.v.m regen , sneeuw, vocht.

Pluspunten

  • duidelijkl
  • gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klarie 24-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherm is duidelijk te lezen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

8,0
Een makkelijk te bedienen weerstation. Eenvoudig en toch compleet. Tevens is het niet te groot dus je kunt het makkelijk ergens kwijt.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

10,0
prima werkt snel niet ingewikkeld Met batterijen meegeleverd, prima verpakt werk beschrijving erbij.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim v.d. Burg 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

accuraat weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Ik raad dit weerstation aan daar het een duidelijk en groot displayscherm heeft waar de binnen- en buiten temperatuur duidelijk zichtbaar zijn. Ook heeft het een goede op tijd lopende klok welke gestuurd wordt door een radio signaal. Daarnaast zien we ook de huidige datum en de weersvoorspelling. Eind conclusie: Alecto WS-2200 kopen!

Pluspunten

  • displayscherm
  • klok
  • datum
  • weersvoorstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. brink 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

prachtig scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

8,0
prima geheel maar het buiten "geheel" (nodig inz. weersverspelling) is wat moeilijk te bevestigen als je niet technisch en al tot de ouderen behoor.....

Pluspunten

  • prima geheel

Minpunten

  • geen of zie eerder bericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ariëns 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dhr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik. Snel geïnstalleerd want het ging automatisch. Een duidelijk afleesbaar scherm me alle info die ik nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidy 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bediening weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Mooi vormgeving van het weerstation en makkelijk te installeren . Duidelijke scherm. Functioneert prima.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Exacte tijdsmelding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrie 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk maar somber

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

8,0
Weerstation is duidelijk en voldoet, echter de aanduiding van het weertype ervaar ik als vrij somber. Afgelopen week prima en zonnig weer. Het station geeft bijna steeds een wolk en soms zelfs regen aan. Had een wat positievere symboolweergave mogen zijn.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Goed leesbaar

Minpunten

  • Somber met symbool weertype

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JW 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met weerstation en alleen de batterijen er in en het weerstation werkt nadat er even gewacht moet worden op contact met de zender en tijdsein.

Pluspunten

  • duidelijk afleesbaar
  • mooi en strak ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuenen P.H. 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Levering door Bolcom perfect op tijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

10,0
Ik kocht dit product omdat het een goede waardering heeft volgens de test.
Het weerstation is wel wat duurder, ik koos voor kwaliteit i.p.v goedkoop, goedkoop is vaak duurkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

8,0
Prima meter, overzichtelijk en duidelijk. Verlichting is handig. Alleen vraag ik mij af of de buiten sensor wel voldoende waterdicht is. Maar dat zien we later wel.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Helder

Minpunten

  • Kleine schroef ophanging buitensensor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Mooi weerstation.Goed afleesbaar en prijs kwaliteit in orde.Hij kan niet opgehangen worden installatie direct in orde een paar minuutjes maar

Minpunten

  • Jammer dat niet kan opgehangen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke display met alleen nuttige informatie, binnen en buitentemperatuur, uur en weersvoorspelling.
Toestel ziet er ook nog mooi uit, wij hadden de witte uitvoering. Zeer gemakkelijke installatie.
Negatieve punten; tot nu toe nog geen.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Gebruiksgemak
  • Plug en play
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boevenspul 17-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

10,0
Het weerstation werkt prima. Is goed afleesbaar en zuiver. Veel beter als de vorige van een ander merk.

Pluspunten

  • Duidelijk leesbaar
  • Zuiver meten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdijtje 15-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi duidelijk scherm en goed afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-2200

Algemene score

9,0
Ik heb de Alecto WS-2200 nu een week in huis en bevalt mij prima, geeft goed de juiste temperatuur aan, duidelijk scherm en doet precies wat ik wil, makkelijk te instaleren, batterijen er in en hij werkt, koppelt zich zelf met de buiten sensor en zelfs de tijd stelt zich zelf in.
echt een aanrader dit apparaat voor die prijs

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Verlicht scherm
  • Goeie buiten sensor
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Geeft geen datum aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Renate 13-10-2017

Hoe lang gaan d3 batterijen mee? Is probleem bij huidig weerstation

Reageer

Toon meer reviews