Alecto WS-1100 - Reviews

8,6 Lees 27 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Kleuren
wit, zwart
Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, Thermometer
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GSrijder 10-01-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Lijkt een leuk toestel, ziet er prima uit, maar de buitensensor is hopeloos. Al na enkele dagen een nieuwe gekregen van de servicedienst uit Den Bosch, omdat deze 40% hogere luchtvochtigheid aangaf dan het meetstation zelf en regelmatig het contact met het station kwijt was. Dus steeds geen luchtvochtigheidmeting, omdat de waarde boven de 99% uitkwam en meer dan 100 % kan deze niet aangeven op de display.
Nieuwe buitensensor dus ontvangen onder garantie, maar ook die verliest, net als de eerste, steeds het contact met het station. Andere positie, afstanden, helpt allemaal niets. Soms komt het vanzelf weer terug, maar meestal moet je opnieuw de connectie maken. Slechte zaak en op Internet met soortgelijke sensoren van Alecto kom je ook helaas steeds deze klachten tegen. De moed dus maar opgegeven, want ook een nieuw station zal niet helpen gezien alle ervaringen hierover met hetzelfde probleem. Voor mij geen Alecto meer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
GSrijder 10-01-2013

Toch maar weer gebeld met de servicedienst. Weerstation kan kosteloos worden verzonden en ze hebben beloofd het op te lossen.

Reageer

Carel 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

prima prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

9,0
Lang op zoek geweest naar een weerstation met binnen en buitensensor die ook de luchtvochtigheid binnen en buiten aangeeft. Na enige twijfel de alecto WS1100 aangeschaft. Twijfel is absoluut onterecht geweest.
Binnen een paar minuten is de alecto WS1100 up en running. Prima gebruiksaanwijzing en makkelijke knoppen op het apparaat zelf. Duidelijk weergave van temp, luchtvochtigheid en luchtdruk.
Voor deze prijs een prima en volledig apparaat.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk instelbaar
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Een kei van een weerstation

Algemene score

8,5
Dankzij de Ned. handleiding is de installatie fluitje van een cent; zelfs voor a technische kopers!!
Tijdzone heb ik opnieuw in moeten stellen; liep 2 uur voor. Was echter snel verholpen. Verder perfect.
Wim

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima. Gemakkelijk in te stellen. Alleen tijd -2 en luchtdruk andere eenheid. Scherm erg goed leesbaar

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Goede prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjfam 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

uitgebreide weer info tegen mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
uitgebreide info over het weer, duidelijk leesbaar en makkelijk in te stellen. Fijn dat ook de luchtvochtigheid wordt weergegeven en de luchtdruk. Erg tevreden!

Pluspunten

  • makkelijk in te stellen
  • duidelijk leesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alecto Weerstation 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed weerstation met vele mogelijkheden,Geeft juiste gegevens weer,handig aan de muur of op tafel.En de juiste zomer,wintertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima. De atoomklok tijd was snel gevonden en de verbinding met het buitenstation was nog sneller voor elkaar.
Ik moest wel de tijdzone even aanpassen (2 uur terugzetten) en ik heb ook de eenheid voor de barometerstand aangepast. Met de duidelijke gebruiksaanwijzing was dit zo gebeurd.
De buitentemperatuur klopt heel nauwkeurig met een lokaal weerstation.
De buitensensor hangt in de onverwarmde schuur 12 meter verderop.
Enige wat jammer is: er worden geen seconden weergegeven op de klok.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BLU 25-12-2016 Product paar maanden in bezit

Groot scherm

Algemene score

8,0
Wij hebben dit product sinds een paar maanden in gebruik. Het voldoet tot nu toe prima. Goed afleesbaar. Omtrent de gebruiksduur van de accu hebben we nog geen mening gezien de duur dat wij het apparaat in gebruik hebben. Denk overigens dat dat wel goed zit. Vind het een goed product tegen een redelijk prijs en kan het een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 20-12-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm, helaas geen maanstanden

Algemene score

8,0
Duidelijke aflezing, geen maanstanden. Toch tevreden over dit product met een redelijke prijs.
Temperatuur wordt goed aangegeven, ook maxima en minima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SPMJB 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fraai weerstation voorzien van alle functies!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder mooi vormgegeven weerstation, met duidelijk scherm waarop alle gegevens eenvoudig afleesbaar zijn. Barometerfunctie is een pré in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Voorzien van nauwkeurige barometer
  • Duidelijke binnen en buiten temperatuur weergave
  • Inclusief Hygrometer
  • Direct verbonden met atoomklok in Frankfurt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tabor 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in te stellen, batterij erin en bijna klaar. Ik moest alleen de tijdzone aanpassen. Had ook binnen de korte tijd de buitentemperatuur en de tijd via het signaal uit Frankfurt

Pluspunten

  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • Moest Tijdzone aanpassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed weerstation

Algemene score

9,0
Na het goed lezen van de beschrijving werkt het weerstation prima. Duidelijke symbolen en tekst zijn op het scherm zichtbaar. Werkt na 24 uur volledig.

Pluspunten

  • Duidelijk afleesbaar

Minpunten

  • Alle waarden moeten afzonderlijk worden verwijderd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

fraai weerstation

Algemene score

8,0
Fraai weerstation. Goed af te lezen, metingen OK. Buiten station is klein en valt niet echt op. Wel matige bevestiging door zeer kleine schroeven die in de sleuven passen. Binnen station synchroniseert automatisch, instellingen wat lastiger door vrij cryptische handleiding.

Pluspunten

  • fraai

Minpunten

  • handleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alecto WS-1100 02-12-2016 Product paar weken in bezit

van Engelen

Algemene score

9,0
Mooie aanbieding gevonden Alecto WS 1100,geeft prcies aan wat ik wil weten zowel binnen als buiten.
Goede Display,makkelijke bediening,goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MR 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima afleesbaar en compactscherm

Algemene score

10,0
Snel geïnstalleerd, duidelijke installatiebeschrijving. Operationeel in minder dan een half uur. Beschikbare waardes zijn functioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.B 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

goed afleesbaar,helder

Algemene score

8,0
Geeft goede informatie
Tempratuur redelijk goed
Makkelijk instelbaar
Helder scherm
Prijs kwaliteit is goed
Dit product beveel ik aan

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Goed instelbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Huumke 28-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het weerstation heeft een duidelijk leesbaar scherm.
Gemakkelijk instelbaar weerstation. Een heel goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede verhouding prijs/kwaliteiet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzaam apparaat met duidelijke weergave na de instelperiode.
een standaard om apparaat neer te zetten zou wel handig zijn

Pluspunten

  • Duidelijke en grote weergave

Minpunten

  • Mis scherm verlichting

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Voldoet uitstekend, zeker gezien de prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geeft goede informatie (na stabilisatie van 24 uur).
Goed afleesbaar.
Prijs/kwaliteit uitstekend.
Temperatuurmeting verloopt geleidelijk.
De stabilisatie duurt vrij lang (24 uur)

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Stabilisatie duurt vrij lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Hilderink 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie maat, niet duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 1,5 jaar ging buitensensor kapot. Heb dezelfde opnieuw gekocht. Goed bruikbaar en niet duur. Mooie grootte. Niet duur.

Pluspunten

  • Niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Henk 18-11-2016

Jammer dat er niet alleen buitensensors te krijgen zijn.

Reageer

Toon meer reviews