Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Alecto WS-1200

8,4 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Eurochron EFWS S250 Digitaal draadloos weerstation Voorspelling voor 12 tot 24 uur

Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Min/max metingen
temperatuur, luchtvochtigheid
Eurochron EFWS S250 Digitaal draadloos weerstation Voorspelling voor 12 tot 24 uur

TFA Draadloos weerstation Meteotime Fiesta

Kleuren
zwart
Buitensensoren
temperatuur, windrichting, windsnelheid
Binnensensoren
temperatuur
TFA Draadloos weerstation Meteotime Fiesta

Alecto WS-1100

Kleuren
wit, zwart
Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, Thermometer
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk
Alecto WS-1100
8,5 (30)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marina De Schrijver 09-12-2016 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de prijs/kwaliteit/bedieningsgemak van dit toestel subliem! Een echte aanrader! Indien ik de dag van vandaag opnieuw voor zo een toestel zou moeten kiezen, zou ik gegarandeerd terug hetlfde kiezen.

Pluspunten

  • Goed leesbaar scherm
  • Gebruiksgemak
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed scherm , duidelijk afleesbaar en makkeleijk instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, makkelijke montage van de regensensor ,en een goed afleesbaar display en makkelijk instelbaar. Wat vooral handig is , is de aflezing van de regenval per uur ,dag week en het maandtotaal aan neerslag.

Pluspunten

  • Display
  • Instelling
  • afleesbaarheid
  • Display kan hangen of staan

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

Pluviometer Alecto WS-1200

Algemene score

9,2
Gemakkelijke installatie, niet te groot, zeer goed afleesbaar, gemakkelijke bediening, afwachten hoelang batterijen meegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

regenmeter 09-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

regenmeter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het binnenscherm is mooi helder en duidelijk afleesbaar . echter ik heb het eerste omgeruild , want de buiten sensor stopt er soms mee ,als ik de batterijen er uithaalde en weer monteerde was het goed , ik heb het idee dat te hoge temperatuur en felle zon niet geschikt is voor dit toestel.
Ik las een revieuw dat het binnen station niet staande te gebruiken is , maar dat is wel zo , want aan de achterkant zit een uitzet mogelijkheid hiervoor.

Pluspunten

  • zeerduidelijke weergave op station
  • makkelijk afleesbaar
  • ruime weergave meetpunten

Minpunten

  • buitensensor gevoelig voor warme temperatuur?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke en nauwkeurige weergave van temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te installeren en werkt meteen goed.
Display is duidelijk en overzichtelijk.
Aanwijzing van temperatuur is nauwkeurig.
Prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Eenvoudige installatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Fietje 17-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima weerstation

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat sinds november 2015. Alles werkt prima en ook leuk om te zien hoeveel mm regen er gevallen is in een periode. Helaas ging mijn buitensensor 2 weken geleden stuk, de binnenunit maakte geen enkel contact meer met de buitensensor. De service van Alecto was uitstekend, want de webwinkel waar ik het gekocht had was failliet, maar ik kreeg een nieuwe buitenunit van hun opgestuurd. Helaas kreeg ik daar ook geen contact mee, dus probleem lag toch ergens anders. Alles terug gestuurd en inmiddels heb ik een volledige nieuwe mogen ontvangen, die weer naar behoren werkt!

Pluspunten

  • tijdsynchronisatie
  • nauwkeurige temperatuur
  • goede service fabrikant

Minpunten

  • binnen 1 jaar stuk gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation met regenmeter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuk apparaat, speciaal aangekocht voor de caravan.
Werk makkelijk, het meeste gaat automatisch en is goed afleesbaar.
De regenmeter is een leuke bijkomstigheid.

Pluspunten

  • leuk uiterlijk
  • goed afleesbaar
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • regenmeter wat groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marina 21-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heel goed afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gisteren aangekocht en het was heel gemakkelijk te installeren. Goede uitleg voor installatie en gebruik. Groot scherm dat goed leesbaar is. Het product werkt perfect.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goed leesbaar scherm
  • Gemakkelijke installatie
  • Werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 20-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi product als het werkt.

Algemene score

6,0
Mooi product, maar helaas zijn er bij mij al 2 kapot gegaan na ongeveer een half jaar, na enige maanden gaat de buitensensor kapot en kan dan geen contact meer maken met de binnen sensor.
Heb nu de 3e geïnstalleerd en hoop dat die wel jaren meegaat.

Pluspunten

  • duidelijk leesbaar

Minpunten

  • buiten sensor snel kapot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 19-08-2016 Product paar dagen in bezit

prime weerstation voor basisgegevens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed product. doet wat het moet doen. snel te installeren. goed leesbaar display (ook op afstand) enige minpunt is dat het station niet zelfstandig kan staan (moet opgehangen worden of ergens tegen aan leunen) prima prijs kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • goed leesbaar
  • snelle installatie

Minpunten

  • moet opgehangen worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Romain 31-10-2016

Ingrid, De display kan ook staan , er zit een uitklapbaar voetje aan!!!

Reageer

Bezemer 08-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goed weerstation Alecto WS-1200

Algemene score

8,8
Prima weerstation. Is heel duidelijk afleesbaar. Het is erg handig dat er ook een regenmeter bij zit. Het enige minpunt is de afwezigheid van de luchtvochtigheidsmeter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

weerstation met regenmeter

Algemene score

9,2
Duidelijk afleesbaar apparaat meet regensensor dat snel en duidelijk de gevallen hoeveelheid regenwater registreert. Is weer eens wat anders als het doorsnee weerstation

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer