Philips Daily Collection HD9350 zwart - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Daily Collection HD9350 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isaur322 22-11-2022

Excellente bouilloire silencieuse et performante

Algemene score

10,0
Excellente bouilloire silencieuse et performante, le témoin bleu permet une visibilité de loin , sa grande capacité est également très apprécié par toute la famille
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Paulus56 15-11-2022

Prima waterkoker, maar..

Algemene score

6,0
Waterkoker diet (snel) wat ie moet doen, waterkoken.... Erg mooie vormgeving maar... De ontwerpers hebben de schaal waarop je kunt aflezen hoeveel water erin zit onder het handvat geplaatst. Erg onpraktisch, bijna niet af te lezen tijdens het vullen...
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koffie en theedrinker 25-10-2022

prima waterkoter

Algemene score

10,0
Goede waterkoker waarin snel water op kooktemperatuur wordt gebracht met een heel fijne tuit om in te schenken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wilson de Meersman 26-09-2022

De waterkoker is ongelooflijk snel

Algemene score

10,0
In deze tijden van energieschaarste is dit een perfect substitutieproduct voor een elektrische boiler (van max. 8 liter), omdat de waterkoker zo snel werkt en er niet nodeloos een voorraad water op temperatuur moet worden gehouden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Neetje 19-09-2022

Minpuntje van de waterkoker

Algemene score

8,0
De waterkoker werkt heel goed, maar als minpuntje wil ik toch wel even aangeven dat bij het openmaken water langs de buitenkant loopt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mudshark 22-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ontwerpfout uitleesvenster

Algemene score

6,0
Fraai design, kookt water prima.

Een grote ontwerpfout vind ik het venster waar je uit kan lezen hoeveel water er in zit. Pas bij een halve liter zie je hoeveel er in zit.

Voor 1 kopje soep heb ik of te weinig water of te veel.

Pluspunten

  • design
  • capaciteit

Minpunten

  • uitleesvenster

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstridK 06-07-2021

Philips waterkoker.

Algemene score

10,0
Een prima waterkoker voor dagelijks gebruik, bv effe een soepje (Cupasoap) of een bakje thee of een bakkie oploskoffie en ook handig voor grote hoeveelheden water om snel iets aan de kook te brengen bv aardappelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

heleen 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker 1,7 L

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
fijne koker, kookt het water geluidloos en snel. design bevalt me en hij is goedkoop. hopelijk gaat de koker lang mee...dan ben ik helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IBeek 25-01-2021

Kookt goed maar met aandachtspuntjes

Algemene score

6,0
Waterkoker doet zijn ding, maakt niet belachelijk hard geluid (vergeleken met onze oude) echter vinden wij hem nog wel erg naar plastic ruiken en (met bijvoorbeeld rooibos thee) smaken. Als je na het koken de deksel open doet om de waterkoker te hervullen, lekt hij via de deksel water in het handvat(?) bij het knopje in die je indrukt om de deksel te openen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Juffrouw Flodder 04-01-2021

Waterkoker doet wat ie moet doen

Algemene score

8,0
Waterkoker waar lekker veel water in kan, maar doet het ook prima met een kleine hoeveelheid. Kan niet per ongeluk aan, want het blauwe licht laat duidelijk zien dat ie aan staat. De volgende waterkoker wordt er weer zo een!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

vCdR 16-12-2020

Heel veel kalkvorming en kalkfilter werkt niet!

Algemene score

2,0
Heel veel kalkvorming, al na een paar keer gebruik. maar goed, daar is het kalkfilter voor. Alleen werkt dat totaal niet! Er is op meerdere plekken ruimte tussen wand en eerste filter en tussen eerste en tweede filter. Ik heb diverse Philips waterkokers gehad, met veel simpelere maar betere kalkfilters. Nog nooit zoveel kalk in mijn gekookte water gehad! Ik ga een andere koker bestellen want hier kan ik niks mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Stan Klijs 02-11-2020

Prima waterkoker

Algemene score

8,0
Prima waterkoker doet wat je verwacht van een waterkoker in een redelijk korte tijd water laten koken voor een kop thee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Josty 04-10-2020

Mooie vormgeving

Algemene score

6,0
Omdat het venster met de schaalverdeling achter de handgreep zit is deze niet te zíen bij het vullen. Verder prima koker.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 26-12-2019

automatische afslag

Algemene score

10,0
Dit is al onze derde waterkoker ,t.w. 1 voor onze dochter ,1 voor in de caravan en nu 1 voor thuis !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

*Anne* 05-12-2019

Simpele maar goede waterkoker

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn oude Philips waterkoker gekocht en heel tevreden. Was alleen even wennen dat kijkglaasje onder handvat zit en voordien aan de zijkant.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JuulMB 17-07-2019

Voldoet aan onze verwachtingen

Algemene score

8,0
Wij zijn erg tevreden met deze waterkoker. Het indicatielampje is zeer helder en het snoer kan onder de voet worden gewikkeld. Ik vind 'm persoonlijk niet duur. De buitenzijde kan erg heet worden, dat is een minpunt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lisanne078 16-07-2019

Super product

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige waterkoker. Doet wat hij moet doen. Mooi design. Handig aan lampje. Makkelijke schenk tuit en ideaal dat je ook kleine hoeveelheden water kan koken. De waterkoker is makkelijk schoon te maken / te onderhouden. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Danijans 16-07-2019

Mooi model werkt snel en maakt geen lawaai

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik had een nieuwe waterkoker nodig
En dit is wel kwa model echt een pronk stuk in je moderne keuken. Werkt snel. Maakt geen lawaai en inhoudt is erg groot!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rou-Jansen 15-07-2019

Een fijne, snelle waterkoker, mooi design.

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie vormgeving, lekker groot, water is snel warm en het is duidelijk wanneer hij "aan" staat. Fijn dat je de koker op elke stand op het element kunt plaatsen (zeker met links- en rechtshandigen in huis), fijne schenktuit (knoeit niet).
Inhoud is handig, maarliefst 1,7 liter! Heel veel pluspunten en slechts 1 minpuntje te vinden: tijdens het vullen van de waterkoker kan je niet zou hoeveel water erin zit, de literindicator zit nl onder het handvat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Huisje 14-07-2019

Een uitstekend product!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik beveel dit product aan iedereen aan, hij is te gebruiken in klein en groot gezeldschap door de inhoud van 1.7 liter. Water blijft lang warm, zowel in de waterkoker als in een glas/mok. Een echt Philips design, wat ik mooi vind. Brede schenktuit waardoor inschenken zonder morsen verloopt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews