AEG L7FEN94CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7FEN94CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bouma 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk zo'n grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
Heerlijke machine. Makkelijk te bedienen en fijne programma's om uit te kiezen.
De grote trommel bevalt me nog het allerbeste, scheelt een hoop wassen.
Onze wasbare luiers gaan op het anti allergie programma. Een lang en intensief programma op 60graden.
Ook fijn dag de machine zelf uitschakelt.
Blije huismoeder! ;-)

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Goede programma keus

Minpunten

  • Piep signaal niet uit te zetten (piept maar kort)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m.derkse 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wij hebben zolang wij getrouwd zijn aeg, prima apparaten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
ik beveel dit product aan iedereen aan omdat het een machine is die de wast weer ouderwets schoon wast,zuinig is in het verbruik van water en elektra , en veel was in een k wassen.

Minpunten

  • geen minpunten
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies Sporken 26-08-2019
  • Product gekocht

AEG ?? laat je ( heel lang) niet in de steek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde en hopelijk laatste wasmachine. Mijn 2 vorige waren eveneens AEG's dus hier is de jarenlang gebruikte Duitse slogan: aus Erfahrung gut net zo van toepassing als de Nederlandse versie AEG laat je niet in de steek.
Hopelijk kan deze generatie wasmachines evengoed tegen vaak stilstaan als de vorige tegen bijna dagelijks zelfs meerdere keren aan het werk zijn. Mijn gezin is kleiner geworden en de capaciteit van deze machine maakt het mogelijk om de hete katoen was ( beddengoed,keuken en badhanddoeken ondergoed enz, tot 1 x/week te beperken. De extra functies (naast de wolwas en de stoomfunctie!!!, kleine, korte, langzame, snelle enz wasjes zijn met de draaiknop die met mijn oudere handen moeiteloos te bedienen is, ook zeer handig. Wie weet zal deze machine ooit, maar dat kan nog even duren, als (eerste?) wasmachine voor mijn kleinkinderen gaan dienen. Dat zou uit duurzaamheid denken wel heel mooi zijn🍀

Pluspunten

  • Zie boven
  • Zie boven

Reageer

Anneloes 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik ! grote trommel

Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

8,0
Prettig in gebruik, veel verschillende programma's, en vooral belangrijk de machine is stil tijdens gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ell 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was wegen

Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

6,0
De wasmachine kan het wasgoed 'wegen' en dat bepaald de wastijd maar dat gebeurt volgens mij niet want de tijd die ik in beeld krijg als ik de wasmachine inschakel verandert nooit naar een kortere tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Manon Vranken 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening en vulcapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over de Aeg wasmachine, de diversiteit aan wasprogramma’s en de vulcapaciteit en grote vulopening. Bijvoorbeeld als je een lits-jumeaux dekbed wast, dit past er perfect in.
De stoomfunctie heel handig als je overhemden of gordijnen moet wassen, veel minder strijkwerk nadien.
Ook het korte wasprogramma voor bijv. spullen die je normaliter als handwas in een wasemmer zou doen.

Pluspunten

  • Vulopening
  • Vulcapaciteit
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.p.Groenewegen 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deze wasmachine is heel makkelijk in gebruik en is zuiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
Deze wasmaschine voldoet heel goed .Onze vorige wasmaschine was van het zelfde merk en beviel ons ook heelgoed

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Zuinig
  • Mijn vrouw vind hem heel mooi
  • Dat is ook wat waard

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adjoo 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
Niks is perfect, maar dit komt toch echt dichtbij!
Deze machine heeft alles. Het is stil(Is wel lekker als die in het daltarief draait 😉) De grote inhoud is ook fantastisch, ideaal voor kleine en ook grote gezinnen. Zeker voor de grote gezinnen is het een hele goede keuze, want hij zit met zijn prijs op een mooi modaal inkomens grens. Dat is wel fijn als je met een meerpersoons huishouden al veel financiële lasten moet dragen. In mijn ogen een prima balans dus tussen de prijs en de schone was die je ervoor terug krijgt. Ook kunnen de oudere kinderen makkelijk mee helpen met de was, want de wasmachine is simpel te bedienen. Zelfs het design van de machine past goed in ieder huishouden. Al met al, alleen maar voordelen!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Schone was
  • Mooie prijs
  • Degelijk
  • Gebruikers vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FEN94CS

Algemene score

9,0
Het is een super fijne/erg stille machine! Echt een super aanwinst! Super grote trommel en fijne programma's!Ik raad deze machine echt aan !

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer