Bosch WAT28493NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28493NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Snaak 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Wat een pracht machine!
Qua uiterlijk maar ook wat hij allemaal kan én doet!
We hebben onze vorige wasmachine 20 jaar gehad, ook een Bosch.
Op naar de volgende jaren! Mét Bosch natuurlijk!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • stil
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en een degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Na 25 jaar was mijn oude wasmachine stuk. Heb gezocht op internet en kwam uit op dit apparaat van Bosch. Heb sinds kort in gebruik en tot nu toe bevalt het me prima! Bediening is zeer makkelijk. Apparaat is degelijk en stil je hoort hem nauwelijks. Schijnt energie zuinig te zijn maar dat moet ik nog kijken over een paar maanden als ik de elektra verbruik rekeningen binnen heb.

Pluspunten

  • stil bij het wasssen en centrifugeren
  • degelijk goede materialen etc
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De stelpoten zijn lastig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Dekker 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk programma, ruime voorlader, een stille machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
De wasmachine ziet er strak en mooi uit. Heeft een ruime voorlader en verschillende wasprogrammamma's en dat allemaal voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yola 06-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer goede prijs/kwaliteit makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Mooi design. Goede prijs kwaliteit verhouding. De was is goed schoon. Duidelijke display en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik van den Berg 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling. Overzichtelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Degelijke kwaliteit, goede programma's Energie zuinig en bovenal zeer geluidsarm, zowel bij het wassen als centrifugeren

Pluspunten

  • Stille machine
  • degelijke kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

herman 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastische machine met veel mogelijklheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
Ik vind heet een machine van deze tijd energie zuinig voldoet goed hebben altijd een bosch gehad
Veel zuibige programma's mooi van uiterlijk en makkelijk bedienbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy K 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote trommel, makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
qualitatief goed product, alles voelt degelijk aan en de was komt heerlijk geurend uit de machine. Door de goede centrifuge komt de was al vrij droog uit de machine, wat de droogtijd op de waslijn aanzienlijk verkort.

Pluspunten

  • degelijk
  • was komt redelijk droog uit de machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Riek 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine, stille moter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Leverancier geeft goede motivatie, wat dit product betreft.
Duidelijke bediening, stille motor en automatisch waterslot.

Pluspunten

  • waterslot
  • duidelijk scherm, en gemakkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerry Koolstra 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig en een schone was!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Vorige wasmachine was een Siemens en we gaan weer voor dezelfde kwaliteit, alleen nu weer is de techniek weer een stuk verder ontwikkeld door Bosch/Siemens.Superzuinig,fluisterstil en de was is schoon!

Pluspunten

  • Zeer zuinig met stroom en water
  • Veel variaties in de te kiezen programma's
  • Een extra reinigingsprogramma voor de wasmachine.
  • Wasmachine is stil tijdens wasprogramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pypke 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Trillings- en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Fijne trillings- en geluidsarme machine, zelfs geschikt op een houten vloer! Zeer duidelijk afleesbaar display.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Trillingsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kleine wasjes grote wasjes 03-11-2019
  • Product gekocht

Zeer tevreden wast schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
Tevreden programma keuze eenvoudig te bedienen en duidelijk.
Was schoon en is stil zelfs met centrifuge...

Pluspunten

  • Stil
  • Programmakeuze
  • Eenvoudige bediening
  • Bijladen
  • Eco was

Reageer

S Mooij 30-10-2019

Top wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine. Zeer aangenaam verrast door hoe stil de machine is. Verder handig en duidelijk in gebruik en mooi design. Ik ben erg blij met deze wasmachine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tevreden 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Voldoet aan al onze verwachtingen, zuinig met water en electriciteit, past het wasprogramma aan naar de belading.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geradts 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie grote trommel en maakt weinig lawaai....super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
mooie grote trommel en maakt weinig lawaai....super, doet wat hij moet doen, eenvoudig en toch goed.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • gebruik is goed duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mari-jan 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote kijkraam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
hij is stil er snel en heb een grote inhoud en kan vele soorten was zelf bepalen hoe je wilt wassen super makelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie 21-10-2019

Stille schoonwasser

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Machine functioneert perfect ; wast schoon en maakt weinig geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en naamsbekendheid. Wij hebben al jaren wasdrogers van Bosch en wilden na recente aanschaf van een warmtepompdroger ook een wasmachine van Bosch.
Is een mooi stel👍🏻

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goes wasresultaat
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cccc 19-10-2019

te vroeg om goed te beoordelen

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
een mooie wasmachine die goed schoon wast. Heb hem nog maar kort in bezit, maar mijn was komt er goed en schoon uit. voor een echte goede beoordeling is dit nog te kort. Dit verzoek zou ik liever over een paar maanden krijgen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wil 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille, goed bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Bediening is eenvoudig, was is uitstekend schoon en (zeker in vergelijking met onze vorige wasmachine) is hij zeer stil.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Libert 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zacht in geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Werd in de winkel voorgelicht over verschillende wasmachines, vergelijkbaar met hetgeen ik gebruikte. Gekozen voor deze vanwege zacht geluid, grote trommel (tot 8 kg) en speciale trommel, waardoor wasgoed minder snel beschadigd.

Pluspunten

  • geluid
  • speciale trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews