Miele WDD330 SpeedCare 1400 - Reviews

Best Reviewed nov 2019 Miele WDD330 SpeedCare 1400
Best Reviewed - november 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WDD330 SpeedCare 1400 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w.karssemeijer 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine Miele

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

8,0
prijs/kwaliteit goed, gebruiksvriendelijk wasmachine niet te ingewikkeld, zeer geluidsarm bij centrifugeren.triple a klasse mbt prijs en product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Schepers van Bussel 06-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer strak uiterlijk en zeer strakke prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Dit is wat je van een wasmachine moet verwachten mooi strak uiterlijk eenvoudige zeer veelzijdige bediening en perfecte waskwaliteit en het centrifugeren heerlijk droog en ook een lust voor het oor zo rustig.

Pluspunten

  • wasresultaat
  • geluidsniveau
  • duurzaamheid is onze ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Prima machine Handleiding is af en toe niet zo duidelijk. Geluidsnivo is bijzonder laag. Helaas hebben de verkopers van Mediamarkt niet al te veel verstand van deze producten Ze hadden wel de laagste prijs 945 euro

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Duidelijkheid handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Mulder 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig groot display, stille werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Na vele jaren zeer tevreden te zijn over het merk Miele nu weer een Miele gekocht. Deze is nog stiller en zuiniger en heeft veel programma mogelijkheden. Zoals al eerder ervaren is dit nieuwe model ook weer van een goede kwaliteit. Vooral het Powerwash programma was in één uur klaar.

Pluspunten

  • Stille werking
  • Ook korte programma's
  • RVS kuip en wasmeenemers
  • Powerwash 2.0 dus snel wassen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Isabel 16-11-2019
  • Product gekocht

Miele WDD 330 Speedcare

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Fijn en betrouwbaar. tot nu toe erg tevreden. de machine is gebruiksvriendelijk en simpel te bedienen. fijne grote trommel en maakt niet veel geluid. tevreden kopers en sterke aanrader!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • betrouwbaar

Minpunten

  • geen

Reageer

Sjerp Platje 14-11-2019
  • Product gekocht

Miele wdd 330 speedcare 1400

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Een prachtige wasmachine
Echt ouderwets kwaliteit
Een aanrader
Lekker stil
En doet prima wat hij moet doen

Pluspunten

  • Wast uistekend

Minpunten

  • Geen

Reageer

amber 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
een lekkere grote wasmachine met zijn 8 kilo ben je zo door je was heen, eenvoudig te bedienen via touchscreen intestellen en met de draaiknop zet je hem op het juiste progamma .. lekker stil ! ook tijdens het centrifugeren met dit aantal toeren is het al aardig droog ,dus even uithangen is de was ook zo weer droog

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • veel vulgewicht
  • grote opening voor het wasgoed

Minpunten

  • nog niks ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 16-10-2019
  • Product gekocht

Mieke WDD 330

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
na 23 jaar trouwe dienst de oude Miele wasmachine de deur uit gedaan
Tijd voor een nieuwe Miele, wat heeeerlijk geruisloos deze machine ,lekker ruime trommel en super simpel te bedienen

Reageer