Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eleonore 01-11-2019

2 in 1 en bespaart ruimte!

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Deze aangeschaft vanwege ruimtegebrek en ik wilde toch een kwalitatief goede was/droog combi. Tot zover maakt deze Samsung dat waar en doet wat deze moet doen: wassen en drogen. 6 kilo in droger is ruim en was komt er schoon en droog uit. De diverse programma's zoals kort/outdoor/eco zijn fijn want voor ieder wat wils. Wat verder super is, is dat het geluid heel stil is! Bij mijn vorige wasmachine dacht ik dat we gingen opstijgen. Daarnaast is de vormgeving hypermodern en cool. Love the tunes!:-)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lianda1967 30-10-2019

Wast perfect en droogt prima.

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Ik heb een Samsung was-droogcombinatie (9kg wassen/6kg drogen) gekocht en ben zeer tevreden. De combinatie is ruimtebesparend, wast goed en droogt goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Oostland 27-10-2019

Mooi ontwerp veel capaciteit

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

8,0
De machine heeft veel capcaiteit en ondanks dat het een wasmachine is wil het oog ook wat en dit is een mooie machine.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Melissat1989 23-10-2019

Super machine!

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat. Super stil en makkelijk in gebruik. De droger droogt oom beter dan verwacht! Het enige wat ik jammer vind is dat de programma’s best lang duren, er is geen kort programma dat op 60 graden kan. Verder helemaal tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jørn 07-06-2019

Doet wat ie moet doen voor een fijne prijs

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

8,0
Vorige maand deze was droog combinatie aangeschaft. Beetje angst of de droger voldoende zou drogen in een combi, maar alle verwachtingen overtroffen. Het apart is stil, eenvoudig in bediening en vooral droog=droog met minimale warmte afgifte aan de omgeving. Door de combi is het apparaat simpel te plaatsen en neemt het duidelijk minder ruimte in beslag dan 2 losse apparaten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Miriam 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnificent Groot!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Was/droog combinatie met daarbij voldoende ruimte om in 1 keer de waslijn vol te hangen en tegerlijkertijd bijna droge wasgoed te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica15 20-05-2019

Stil

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Wat een stille machine, we moeten de zoldertrap op om te horen of hij al klaar is of nog draait (je kan natuurlijk ook op de klok kijken, want hij geeft heel duidelijk aan hoe lang het programma nog duurt..).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Annetteb 01-05-2019

Top machine!

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Brandschone was, droogt erg goed. Fijne machine met veel mogelijkheden, zonder dat dit de gebruiksvriendelijkheid in gevaar brengt. Die is namelijk erg helder, intuïtief. Handleiding is duidelijk, mocht je die nodig hebben. De machine is stil, soms even bij centrifugeren dat je het heel even, maar vaag, hoort. Opmerkelijk is dat bij het drogen de omgeving niet bloedheet wordt, heel prettig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ARo 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouwmaat niet volgens specificatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

5,0
Dieptemaat van voorkant glasdeur tot achterzijde is 69,5 cm. en geen 65 cm.
hierdoor bouwwerkzaamheden moeten verrichten i.v.m. sluiten van kastdeur.
Machine werkt voor de rest prima.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Bediening makkelijk

Minpunten

  • Maatvoering i.v.m. inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pinkobell 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke handleiding, drogen is even uitpuzzelen.

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

9,0
Een hele fijne was/droog combinatie. Enige minpuntje is dat ik even moest uitproberen hoelang het drogen moest omdat er geen kastdroog/strijkdroog etc optie is. Uiteindelijk wel gelukt en verder geen minpunten aan te merken!! Duidelijk en werkt tot nu toe goed!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Mooi design
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen kastdroog/strijkdroog opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Josefien 29-04-2019

Supermachine

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine net gekocht en ben er erg tevreden mee. Grote deur, je kunt er makkelijk bij, erg stil en wast superschoon....dus zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima was/droogmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

9,0
Een mooie was/ droog machine. neemt weinig ruinte in beslag omdat het was en droog in 1 is. ,s morgens je was erin en als je klaar bent met werken is het schoon en droog :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs079 27-02-2019

ideale wasmachine

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Onwijs fijne was-droog combinatie. Hier voor hadden wij er een van een goedkoper merk maar deze is echt 100x beter en fijner en stiller.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pascalle91 28-01-2019

Goed werkende wasdroogcombinatie

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Ik heb de was-droogcombi nu een aantal dagen en hij werkt fantastisch. Al eens eerder een combi gehad die niet goed droogde. Zojuist een snelle was (55min) plus een katoen droogrogramma (4uur) gedraaid en de was kwam er perfect schoon en droog uit. Het duurt langer dan een gewone losse droger maar voor ons (tweepersoons huishouden) maakt dat niet veel uit. Bovendien ziet de wasmachine er ook nog eens fantastisch uit!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wim K 26-01-2019

Super wasmachine/droger

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Nadat mijn oude B merk wasmachine de geest gaf ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik kwam een goede aanbieding van deze wasmachine/droger tegen en heb hem gelijk besteld.
Wat een verschil! De wasmachine is stil, bij centrifugeren trilt het huis niet meer mee en qua bedieningsgemak: een kind kan de was doen.
Wassen en drogen kan in één keer, vindt ik ook wel een belangrijk iets.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Klaas 54 04-01-2019

Samsung was/droogcombinatie

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Ik was nu 2 weken met deze machine en hij is makkelijk in de bediening en de goedkoopste in gebruik in zijn soort! Bovendien droogt hij ook goed... dat was nog de vraag voor mij..
Super machine... ook hoe hij er uitziet.. een oprechte aanwinst!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Klaas_ 02-01-2019

Fantastisch machine

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

8,0
Ik heb de wasdroger 3 weken geleden gekocht en ben er erg blij mee...ziet er futoristisch uit en wast super!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daan86 05-12-2018

Super Wasdroogcombi

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Onlangs een wasdroom combinatie van Samsung aangeschaft. Het gaat hier om een eco bubble model. Wat een super apparaat.
Meestal werkt de droog functie op combinaties niet zo goed maar dit apparaat kan hier prima mee overweg.
Plus punten: Stil / zuinig / droogt goed
Min punten: Geen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Solmaz 02-12-2018

Top apparaat

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Heerlijk om nu de was vouwklaar uit de machine te halen...veel opties en zooooo stil.
Ik moet echt een paar keer kijken want je hoort hem echt niet
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Iclal 26-11-2018

Aanrader!

Geschreven voor: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Algemene score

10,0
Ruime wastrommelc(9kg) wast erg schoon en zuinig! Veel was programmas, erg blij met deze aankoop en zou deze aan eeen ieder aanraden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer