Beko WTV 8812 BS - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.Flips 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beko wasmachine prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pas een Beko wasmachine aangeschaft met stoom technologie Wtv 8812BS.
Hele fijne machine, wast super en is super stil ook tijdens het centrifugeren. Stoom werkt prima voor hardnekkig vuil en minder gekreukt wasgoed. Heel veel goed bruikbare programma's en makkelijk te bedienen. Dus voor ons een prima machine. Zijn er blij mee.stil

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 08-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima ding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niks mis mee.. ondergewaardeerd in Nederland.
Beko is de Miele van Turkije maar dan voor veel minder geld.

Pluspunten

  • Stil
  • solide

Minpunten

  • mis een "klaar"geluidje
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerald 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille machine met veel wasprogramma's. Stoomfunctie is ideaal ivm allergie.
Centrifugeerd goed zodat de was snel kan drogen.

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • stil
  • prijs
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anja Leeuwis 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine Beko WTV 8812 BS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met veel programma's. Makkelijk te bedienen en maakt weinig geluid. Blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Wast schoon
  • Stil
  • Veel programma's
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora Stuurman 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze Beko wasmachine de stoomfunctie is helemaal top.
Makkelijk bedieningspaneel.
Is met centrifugeren heel stil ondanks de 1600 toeren.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8 kg 1600 toeren voor een kleine prijs

Algemene score

9,0
Beko WTV8812BS, 3 dagen in ons bezit.
Eco programma duurt vrij lang maar dat is tegenwoordig bij bijna alle nieuwe wasmachine`s zo volgens mij....
Strakke wasmachine met mooie led display en erg stil (zeker centrifugeren) in vergelijking met onze vorige wasmachine.
Voor een 8 kg 1600 toeren wasmachine een hele scherpe prijs.

Pluspunten

  • 1600 Toeren
  • Stil
  • Niet zo duur
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remko 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met extra stoomreiniging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsde wasmachine met maar liefst 8 kg vulgewicht, 1600 toeren centrifuge en extra stoomreiniging. Is in de praktijk ook erg stil.

Pluspunten

  • 8 kg vulgewicht
  • 1600 toeren centrifuge
  • stoomreiniging
  • stil
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aranka 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit verhouding van deze wasmachine is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast goed schoon, wasgoed ruikt ook weer frisser dan voorheen
Wasmachine maakt niet teveel geluid, natuurlijk altijd wel met centrifugeren maar ook dit valt mee!! Veel programma's waarvan sommige echt erg lang duren, tenzij kiest voor een snelprogramma wasgoed ruikt minder schoon vindt ik persoonlijk. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Garantie is in ieder geval 3 jaar dus kan weinig fout mee lijkt me,
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Treb v B 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Prachtige wasmaschine met heel veel extra , fluister stil en ook stoomprogramma aanwezig.
Makkelijk display, kinderslot beveiliging, voor die prijs een geweldig wasmachine

Pluspunten

  • aantrekkelijke prijs
  • erg stil
  • stoomprogramma
  • veel progamma's aanwezig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine Beko wtv8812bs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast super schoon
Kan hem instellen naar wat ik wil maakt geen herrie
Plus jaar extra garantie
Ben er super blij mee en dat hij maar heel lang mee gaat

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Wast goed schoon
  • Instellingen alles mogelijk
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Koelewijn 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine die alles doet wat ze beloven.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is zeer stil en makkelijk te bedienen. Ook komt de was er prima uit. 1600 toeren centrifuge is ook geweldig. Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Eenvoudig te bedienen
  • Duidelijk display
  • 1600 toeren centrifuge

Minpunten

  • 1600 Toeren niet mogelijk bij diverse programmas
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dennie77 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor weinig geld en zekers met de 3 jaar garantie. Makkelijk in gebruik meer dan genoeg programma's en ook heel fijn steamcure voor extra schone en volgens mij ook zachte was.

Pluspunten

  • 8kg trommel
  • 1600 toeren
  • Steamcure

Minpunten

  • Programma's duren lang.
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne en luxe wasmachine voor een mooie prijs! Er zitten veel opties op en een paar fijne programma's.
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer