Beko WTV 8812 BS - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Beko WTV 8812 BS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs, 3 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Prettig apparaat met 3 jaar garantie. Goed en eenvoudig waterpas te zetten. Maakt wel wat herrie op een houten vloer.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Stoommogelijkheden
  • Goede prijs
  • 3 jaar garantie
  • Centrifugeert goed - 1600 rpm

Minpunten

  • Maakt wat meer herrie op een houten vloer
  • Programma's zijn vrij lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieterse 22-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine, fijne wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is erg degelijk. Heeft een flink aantal wasprogramma's waaronder ook kortere programma's. Heeft gewone knoppen en geen touchscreen. Grote trommel en opening. De wasmachine wast goed schoon en centrifugeert de was erg droog. Enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken is dat er soms wat sop in de rand achterblijft, vooral wanneer je het wasmiddelbakje gebruikt (ook al gebruik ik heel weinig wasmiddel) . Ik gebruik nu een wasmiddeldoseerdop in de trommel en dat werkt super. Fijne wasmachine voor een huishouden met kinderen (wij zijn met z'n 5'en, waarvan 3 jonge kinderen).

Pluspunten

  • was erg schoon
  • was komt er droog uit
  • veel wasprogramma's
  • grote trommel en opening
  • echte knoppen

Minpunten

  • er blijft soms wat sop achter in de rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pterwisga 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Deze wasmachine gekocht nadat we de specificaties van diverse wasmachines met elkaar hadden vergeleken. Deze kwam qua specs toch het beste uit de vergelijking. En nu we een paar keer ermee gewassen hebben moeten we stellen dat het een hele fijne wasmachine is. Er zitten veel functies op. De vele wasprogramma's zijn erg fijn, je kunt zelf het toerental instellen, de startuitstel functie is handig en door de stoomfunctie hoeven we niet alles meer te strijken. De wasmachine zelf en het display zien er mooi uit. Grote trommel ook waar veel was in past. En wat we helemaal geweldig vinden is dat deze wasmachine heel erg stil is. Zowel met wassen als bij het centrifugeren. Het enige nadeel wat we tot nu toe ervaren is dat de was er nog vrij nat uit komt en daardoor langer de droger in moet. Verder topding!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel wasprogramma's
  • Wast heel schoon. Was ruikt lekker.
  • Stoomfunctie
  • Grote wastrommel, past veel in.

Minpunten

  • Was komt er nog redelijk nat uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen voor prijs kwaliteit verhouding.
De programma’s zijn duidelijk en meerdere keuzes. Ook is deze stil en makkelijk intestellen. Ook de eco stand vind in belangrijk.

Pluspunten

  • Prijs
  • Programma’s
  • Eco stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Flips 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beko wasmachine prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

10,0
Pas een Beko wasmachine aangeschaft met stoom technologie Wtv 8812BS.
Hele fijne machine, wast super en is super stil ook tijdens het centrifugeren. Stoom werkt prima voor hardnekkig vuil en minder gekreukt wasgoed. Heel veel goed bruikbare programma's en makkelijk te bedienen. Dus voor ons een prima machine. Zijn er blij mee.stil

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 08-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima ding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Niks mis mee.. ondergewaardeerd in Nederland.
Beko is de Miele van Turkije maar dan voor veel minder geld.

Pluspunten

  • Stil
  • solide

Minpunten

  • mis een "klaar"geluidje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerald 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Stille machine met veel wasprogramma's. Stoomfunctie is ideaal ivm allergie.
Centrifugeerd goed zodat de was snel kan drogen.

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • stil
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anja Leeuwis 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine Beko WTV 8812 BS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met veel programma's. Makkelijk te bedienen en maakt weinig geluid. Blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Wast schoon
  • Stil
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora Stuurman 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze Beko wasmachine de stoomfunctie is helemaal top.
Makkelijk bedieningspaneel.
Is met centrifugeren heel stil ondanks de 1600 toeren.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8 kg 1600 toeren voor een kleine prijs

Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

9,0
Beko WTV8812BS, 3 dagen in ons bezit.
Eco programma duurt vrij lang maar dat is tegenwoordig bij bijna alle nieuwe wasmachine`s zo volgens mij....
Strakke wasmachine met mooie led display en erg stil (zeker centrifugeren) in vergelijking met onze vorige wasmachine.
Voor een 8 kg 1600 toeren wasmachine een hele scherpe prijs.

Pluspunten

  • 1600 Toeren
  • Stil
  • Niet zo duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remko 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met extra stoomreiniging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsde wasmachine met maar liefst 8 kg vulgewicht, 1600 toeren centrifuge en extra stoomreiniging. Is in de praktijk ook erg stil.

Pluspunten

  • 8 kg vulgewicht
  • 1600 toeren centrifuge
  • stoomreiniging
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aranka 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit verhouding van deze wasmachine is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

9,0
Wast goed schoon, wasgoed ruikt ook weer frisser dan voorheen
Wasmachine maakt niet teveel geluid, natuurlijk altijd wel met centrifugeren maar ook dit valt mee!! Veel programma's waarvan sommige echt erg lang duren, tenzij kiest voor een snelprogramma wasgoed ruikt minder schoon vindt ik persoonlijk. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Garantie is in ieder geval 3 jaar dus kan weinig fout mee lijkt me,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Treb v B 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beko WTV 8812 BS

Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Prachtige wasmaschine met heel veel extra , fluister stil en ook stoomprogramma aanwezig.
Makkelijk display, kinderslot beveiliging, voor die prijs een geweldig wasmachine

Pluspunten

  • aantrekkelijke prijs
  • erg stil
  • stoomprogramma
  • veel progamma's aanwezig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine Beko wtv8812bs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

10,0
Wast super schoon
Kan hem instellen naar wat ik wil maakt geen herrie
Plus jaar extra garantie
Ben er super blij mee en dat hij maar heel lang mee gaat

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Wast goed schoon
  • Instellingen alles mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Koelewijn 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine die alles doet wat ze beloven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Hij is zeer stil en makkelijk te bedienen. Ook komt de was er prima uit. 1600 toeren centrifuge is ook geweldig. Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Eenvoudig te bedienen
  • Duidelijk display
  • 1600 toeren centrifuge

Minpunten

  • 1600 Toeren niet mogelijk bij diverse programmas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dennie77 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor weinig geld en zekers met de 3 jaar garantie. Makkelijk in gebruik meer dan genoeg programma's en ook heel fijn steamcure voor extra schone en volgens mij ook zachte was.

Pluspunten

  • 8kg trommel
  • 1600 toeren
  • Steamcure

Minpunten

  • Programma's duren lang.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 8812 BS

Algemene score

8,0
Een fijne en luxe wasmachine voor een mooie prijs! Er zitten veel opties op en een paar fijne programma's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer