Miele WCE770 TDOS WIFICONN@CT - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Miele WCE770    TDOS WIFICONN@CT
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Type/soort
wasmachine
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WCE770 TDOS WIFICONN@CT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Fantastische machine die buitengewoon stil zijn werk doet. Ook het twindos systeem is ideaal. Geen gedoe meer met zeep in het bakje.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Twindos zeep vrij duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ikke 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille zuinige machine

Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmachine die makkelijk in gebruik is. De was komt er schoon en fris uit met het twin dos systeem. Zeer energie zuinig en heel stil

Pluspunten

  • zuinig
  • makkelijk in gebruik
  • heel stil
  • overzichtelijke programma's

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel erg stil, ruime trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Een miele wat je van een miele verwacht...betrouwbaar, degelijk en deze vind ik high tech... Je betaald iets meer maar dan heb je ook Miele!
Ik ging vooral voor een stille machine en dat is hij zeker. Je hoort hem nauwelijks. Het twin dos wassysteem vind ik erg makkelijk. Was erin, aanzetten en verder niets. HIj voegt zelf het wasmiddel toe.
Ik kreeg na enkele wasbeurten al een melding dat ik het twin dos systeem moet reinigen. Daarvoor heb ik bij Miele een produkt moeten aanschaffen voor 11,95 excl. verzendkosten. Deze is nu onderweg. Voor elke wasbeurt krijg ik nu die melding, hopelijk is dat na de reiniging (de slangen moeten gereinigd worden) verholpen en is het een tijd niet nodig.
Verder een geweldige machine!

Pluspunten

  • Stil, degelijk, ruim, uitgebreid.
  • twin dos systeem, geen wasmiddel meer toevoegen.

Minpunten

  • twin dos systeem moet snel gereinigd worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Dijkstra 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
Na 22 jaar trouwe dienst begaf onze Miele wasmachine het. Logische keus was dus om weer een Miele te kopen. We hebben voor dit type gekozen omdat de trommelinhoud genoeg is om een flinke was te doen, zuinigheid, gebruiksvriendelijk (TwinDos systeem), veel wasopties. Ook is dit apparaat gunstig geprijsd, zeker nu met de actie 200,- terug en een half jaar gratis wasmiddelen. Al met al: een perfect apparaat die doet wat je er van verwacht.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Inhoud trommel
  • Op dit moment met gunstige actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Tromp 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke uitstraling, en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachine, miele T 585 C , heeft 22 jaar uitstekend gewerkt, voor hij
het begaf .
Voor ons dus vanzelfsprekend dat he weer een Mielezou worden

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Kan lekker veel in
  • Makkelijk te bedienen
  • De ervaring met de vorige

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneliesKr 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos perfect wassen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze Miele omdat ik regelmatig was voor gezin met sportende kinderen en goed, zuinig en geruisloos wassen belangrijk vindt. Ben erg blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • geruisloos
  • goed wassen
  • via app te besturen
  • handig met wasmiddelmodules
  • veel opties

Minpunten

  • kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, goede inhoud voor gezin van 4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Wij zijn voor weer een nieuwe Miele gegaan vanwege goede ervaringen met de vorige. Nu 8 kg inhoud ipv 6 en dat met je wel. Machine is erg stil. Tot nu toe alleen korte wasjes gedaan omdat de standaard wastijd vrij lang is.
Vorige machine had 1600 toeren en deze 1400. De opmerking van de verkoper dat de oude 1600 het nieuwe 1400 is, klopt niet. Deze 1400 centrifugeert significant minder goed dan de 1600 van de oude machine.

Pluspunten

  • lage geluid
  • gemak van Twindos

Minpunten

  • 1400 toeren geeft vochtiger was dan 1600
  • lanhe wastijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Coeno 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en en veel capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Mooi product voldoet aan de wensen. hij is stil en al mijn was kan er in 1 keer. Miele maakt zijn naam weer waar! Ik ben fan.

Pluspunten

  • Stil
  • capaciteiten

Minpunten

  • prijs kan wat lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld of ik weer ging voor de Miele of een ander merk, maar uiteindelijk blij dat ik toch weer de Miele gekocht heb. Het apparaat is superstil. Het gewone programma duur wel lang (21/2 uur), maar er is ook een kort programma. Uiteindelijk voor de twindos gekozen omdat je zodoende nooit te veel wasmiddel gebruikt. De machine weegt de was en kiest zelf de hoeveelheid wasmiddel. Je kan ook je eigen wasmiddel gebruiken als het niet bevalt.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Prijs/ kwaliteit
  • Trommel en ombouw van roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!

Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine, bijna geluidloos. Makkelijke bediening. En ideaal met het twindos systeem. Ik ben er blij mee nadat mijn 20 jaar oude miele aan vervanging toe was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Nadat de vorige Miele wasmachine het na 23 jaar heeft begeven opnieuw gekozen voor dit merk. Deze machine is makkelijk te bedienen en heeft een duidelijke weergave van de te kiezen programma's. Het twin-dos systeem is ideaal en werkt perfekt.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • twindos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H van den bor 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele wasmachine wce670 wcs twindos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
Geweldige machine geen gedoe meer met wasmiddelen . Uiterst stil.we hebben goede ervaringen met miele na 18 jaar de oude goed draaiende machine gunstig in kunnen ruilen bij witgoed gouda.droger en vaat wasser ook van miele nooit geen problemen . Ik kan een ieder aanraden.wel iets duurder maar dat haal je er dubbel en dwars uit. Miele gaat 2 tot 3 maal langer mee is onze ervaring

Pluspunten

  • Mooi en goed
  • Was zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
We hebben al jaren een Miele wasmachine. Helaas is de vorige na 26 jaar ermee gestopt. Bij het Miele expierence centre in Vianen geweest en uiteindelijk bij de WCE 670 twindos uitgekomen. Ideaal vulgewicht voor een gezin met veel uitgebreide programma's. Geen flessen wasmiddel meer nodig door het twindos systeem dat het wasmiddel perfect doosseert. Centrifungeren zo goed als stil. Was resultaat fantastisch. Een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Vulgewicht
  • Programma's
  • Twindos systeem
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jois 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
We hadden ons voorbereid en ons gericht op twee merken. De Miele was wel iets duurder maar had voor ons het meest te bieden.

Pluspunten

  • zeer stil
  • borstelloze aandrijf motor
  • twindos systeem (lijkt duurder maar is het niet)
  • gemakkelijke bediening (wel even wennen)
  • energie vriendelijk

Minpunten

  • de handleiding is slecht geordend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HvH 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Het lijkt erop dat bijna alles is te wassen met deze machine. Doet waar hij voor is gemaakt. Prima trommel en makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Uitgebreide programma mogelijkheden
  • Goede trommel geen scherpe randen
  • Grote vulopening
  • Goede display

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regien 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
Zeer geruisloos. Dat is erg fijn omdat de wasmachine beneden staat. De Twindos is een systeem met geïntegreerde wasmiddelflessen van de Miele. De machine draait nog maar een week maar bevalt mbt dat systeem erg goed. Geen geknoei, geen overdosering. Ruikt heel neutraal. Ben wel heel benieuwd hoeveel wasmiddel ik nu écht nodig heb; het wasmiddel is nl niet heel goedkoop. Ik heb een gezin van 4 en draai elke dag was. Daarentegen wast het echt superschoon en volgens Miele is het een behoud voor de wasmachine dus we wachten af.....
Gebruik is ook mogelijk via een app maar daar zie ik het nut niet van in.
Verder staat Miele bekend om zijn grote kwaliteit en lange levensduur volgens de monteur. De prijs is er ook naar en dus hopen we dat het nog héél lang duurt voor we een nieuwe nodig hebben. Wij hebben deze gekocht op advies van een heel klein winkeliertje in onze woonplaats die een goede naam heeft hoog te houden; dus niet op advies van een grote winkelketen. De aanbieding was mooi waardoor we een kwaliteitsmachine voor net zoveel geld konden kopen dan een machine die een minder goede naam heeft.
Hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk te bedienen
  • geïntegreerd wasmiddel

Minpunten

  • hoge prijs
  • prijs van bijbehorend wasmiddel
  • digitaal dashboard? levensduur hiervan?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super twindos

Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Wast goed, weinig geluid, gebruiksvriendelijk. Twindos werkt super goed. Zal het geld net als zijn voorganger meer dan waard zijn.

Pluspunten

  • Twindos
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janneke 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mieke we 670

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

10,0
stille wasmachine. mooie vormgeving en makkelijk te bedienen. wifi instellen ging makkelijk . de twindos is erg makkelijk geen gedoe meer met wasmiddel.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • stil
  • twindos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Hartkamp 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening, duidelijke keuze mogelijkheden.

Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

9,0
Opnieuw gekozen voor een Miele vorige 25 jaar meegegaan. Keuze i.v.m. stroomverbruik en dosering wasmiddel naar kg wasgoed om milieu zo min mogelijk te schaden. Gemakkelijk in te stellen was programma, duur hiervan in zicht na instellen en wast schoon en geruisloos.

Pluspunten

  • instellingen wasprogramma's
  • wasmiddel gebruik zo min mogelijk
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WCE670

Algemene score

8,0
Prima wasmachine. Qua prijs nu erg aantrekkelijk met de korting die geboden wordt.
WIFI verbinding wat omslachtig. Wasresultaat prima. TWINDOS is geweldig!

Pluspunten

  • TWINDOS
  • WIFI mogelijkheid
  • Wasresultaat

Minpunten

  • WIFI wat omslachtig instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews