Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung WD90N642OOW

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD90N642OOW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne Thijssen 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine. Een makkelijke en duidelijke bediening . Maakt nauwelijks lawaai als hij in gebruik is. Wast zeer schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 15-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Samsung eco bubbel 7 kg

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Best redelijke wasmachine,maar als ik het zo lees moet je echt mazzel hebben.
Maakt veel herrie bij centrifugeren, trilt alle kanten op,moet hem steeds opnieuw waterpas zetten.
13 maanden in bezit, centrifugeren deed hij niet meer sinds gisteren, programma bleef hangen op 9 minuten, dat is een vaker voorkomende klacht maar! Ik heb de rubbere rand, u de wasmachine, goed schoongemaaktkwam niet heel veel uit maar de centrifuge doet het weer,mss gewoon gevoelig voor stof,te veel zeepresten, ik kan de monteur af bellen.
DUS TIP: centrifugeert hij niet meer,maak de rubbere rand,het zeepbakje en onder het monstertje schoon en mss is dank ook bij u het probleem verholpen.

Pluspunten

  • Mooie machine

Minpunten

  • Schud veel te veel.
  • Veel herrie bij centrifugeren
  • Blijft niet waterpas staan
  • Voor mij nooit meer een Samsung

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ed 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Grote deur erg makkelijk, en lekker stil mooi groot duidelijk display. Is wel groot neemt dus wat meer ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elly 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vulopening, mooi eenvoudige display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

5,0
Gebruik al 8 jaar Samsung eco bubble wasmachine
Doet het nog prima, maar moest nieuwe droger
Dus meteen een set van Samsung gekocht
Wasmachine en droger. Ziet er perfect uit!
Met kort programma en alle nieuwe functies die Samsung
bied, makkelijk en overzichtelijk in gebruik
Erg blij mee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ramon 06-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmachine, zeker de prijs waard.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Goeie wasmachine die zeker met de cashback de prijs meer dan waard is.
Kan weer 15 jaar vooruit hopelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthony 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasmachine WW80t734awh

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Er zijn veel modellen van Samsung, met allemaal hun eigen codes. Ik kreeg op een gegeven moment wel door welk cijfer wat betekende. een 4 op het eind..1400 toeren. voorlaatste cijfer een 5 -add wash deurtje. etc. Mijn keuze om voor dit type te gaan was eerlijk gezegd de goede prijs bij EP.nl tijdens black friday en afwegen wat ik zelf belangrijk kyvind. Het addwash deurtje hoeft van mij bijv niet. en 1400 of 1600 toeren maar mij ook weinig uit. Wat ik wel wil is een snellere machine, dus een goed wasprogramma van een uurtje trekt mij aan. Verder automatiscge trommereiniging en stoom functie, ja graag! Vormgeving is voor iedereen persoonlijk. De ronde keuze knop gebruik je om door de wasprogrammas heen te klikken en er staat in het nederlands in het scherm bij waar het programma voor dient, handig! Het Eco programma geeft geen temperatuur aan, maar bepaald het zelf tussen 40-60 graden. Niet handig. want er zit volgens mij geen camera in die kijkt of er t-shirtjes in zitten die niet van 60 graden houden... Elk programma geeft een tijds indicatie. het is mij na 4 wasjes wel duidelijk dat daar weinig van klopt. Die tijden worden alleen gehaald bij een maximale vulling van 2kg...(volgens de gedownloade gebruiksaanwijzing) en dat in een wasmachine voor 8kg is onlogisch... voor mij dan iig. Beddengoed: 2persoons plus 1-persoons samen in de was gedaan. Geschatte tijd was bij aanvang 1uur 27min, echte tijd meer iets van 2.5uur?. Leuk muziekje als de machine klaar is, niet leuk als je ligt te slapen. De automatische wasmiddel dispenser werkt alleen met vloeibaar wasmidddel. Ik merk dat ik een lampje in de trommel toch wel mis. Als ik aan de ronde knop draai gebeurt het mij regelmatig dat ik met een vinger de uitknop raak. Dat had verder uit elkaar gemoeten. Er zit een automatisch kalibreer systeem in, dus eenmaal gekalibreerd zou de machine rustig moeten centrifugeren.

Pluspunten

  • grote vul opening
  • auto kalibreer systeem

Minpunten

  • lange wastijden
  • geen trommellampje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iwan 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Wasmachine WW80T734AWH/S2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding zeer goed en gebruiksvriendelijke wasmachine.Cashback actie van Samsung waardoor de prijs nog scherper is. Lawaai bij het centrifugeren kon wel iets minder.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, super zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Wasdroogcombinatie om ruimte te winnen. Super mooi apparaat. Handig in gebruik en zuinig met water en energie.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Super zuinig
  • ruimte winner

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi wasmachine droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch zou geen ander meer willen,bedieningsgemak,prijs,geluid,kwaliteit
De machine regelt bijna alles zelf 1x wasmiddel toevoegen in het bakje en wast gewoon verschillende beurten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fabien 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
gekozen voor deze combinatie door de goede revieuws en het feit dat ik al ervaring heb met een samsung wasmachine. Nu door kleine behuizing en combi nodig.

Pluspunten

  • mooie machine
  • wast goed
  • droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 30-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
ik had eerst een nordland combinatie machine, en dat beviel me al had hem 12 jaar maar begon flink lawaai te maken aan het einde en droogte niet goed meer.Dus bedacht me geen seconde ga voor een nieuwste van samsung was en droog combinatie en gebruik hem nu voor de 2e x ben er flink tevreden mee hij is mooi rustig en doet ze werk,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Was-droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Prima was machine en qua drogen ook prima als je je aan de kg houd.
Verder makkelijk in het gebruik.

Pluspunten

  • Programma's
  • Combinatie in een

Minpunten

  • Drogen bij teveel was duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung wasdroogcombiatie 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitstraling en veel opties voor te wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Het is een zeer veelzijdig en compacte wasmachine en droger in een. Mooi design en veel opties om te wassen. Ook makkelijk om via de app te bekijken naar het verloop van de wasbeurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

helmyvanwalsem@gmail 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genoeg ruimte voor wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Was droog combi gekocht omdat wij klein wonen en er niet veel ruimte is voor de was. Wast goed schoon en droogt prima. Zeer stil. Zeer te vreden

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Was toevoegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tomasz 15-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG WD90N642OOW

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

1,0
Ik raad de wasmachine / droger-combinatie niet vanaf het begin aan, schermfouten en een grote hoeveelheid water bij het drogen op de vloer 2x ondergelopen appartement

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasdroog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Werkt erg goed, wast en droogt perfect. Duurt alleen iets langer dan twee wanneer je het los koopt, maar is niet storend

Pluspunten

  • modern
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimtebesparend wassen en drogen in één

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze was-droog-combinatie gekozen omdat het weer een apparaat minder is in huis, daarnaast door de goede beoordelingen van vergelijkende wasmachines bij de consumentenbond. Nadeel is dat het drogen wel veel langer duurt dam met een aparte wasdroger.

Pluspunten

  • Stil
  • Was toevoegen ná de start
  • Smartphone app

Minpunten

  • Langere droogtijd
  • Geen keuze droog-niveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

QuickDrive™ was-droogcombinatie: WD90N642OOW/EN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
De wasmachine is top!!! Hij is lekker stil en snel!
De APP daarin tegen werkt helemaal niet bij ons, jammer vind ik wel.
De droger kan je niet alleen laten draaien en dat is lastig als je een ding eruit wil halen en de rest wel wil laten drogen. Ik heb dat iedergeval nog niet uitgevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeanette 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slimme machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Mooie rustige machine die ook te bedienen is via de app waar je kan volgen hoe ver je was is. Het eind deuntje is een gezellig muziekje. Het klepje aan de deur is erg handig om snel nog iets toe te voegen als de machine al draait.

Pluspunten

  • Klepje in de deur
  • Leuk eind deuntje
  • Bediening via de app

Minpunten

  • Geen zeefje voor stofopvang
  • Stof na drogen zit in het rubber

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Wasmachine/Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Ik wilde vanwege de ruimte een combi wasmachine/droger aanschaffen. Ik kwam na enig onderzoek uit op deze Samsung.
Hij is snel met zijn wasprogramma's. In een uur wast hij katoen helemaal schoon. Het drogen doet hij ook goed alleen duurt dat wel erg lang. Verder is hij erg stil.
De app is grappig maar daar is alles dan ook wel mee gezegd. Al met al ben ik er blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • Drogen duurt lang, dosering komt nauw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews