Samsung WD90N642OOW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD90N642OOW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Truus 15-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Samsung eco bubbel 7 kg

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Best redelijke wasmachine,maar als ik het zo lees moet je echt mazzel hebben.
Maakt veel herrie bij centrifugeren, trilt alle kanten op,moet hem steeds opnieuw waterpas zetten.
13 maanden in bezit, centrifugeren deed hij niet meer sinds gisteren, programma bleef hangen op 9 minuten, dat is een vaker voorkomende klacht maar! Ik heb de rubbere rand, u de wasmachine, goed schoongemaaktkwam niet heel veel uit maar de centrifuge doet het weer,mss gewoon gevoelig voor stof,te veel zeepresten, ik kan de monteur af bellen.
DUS TIP: centrifugeert hij niet meer,maak de rubbere rand,het zeepbakje en onder het monstertje schoon en mss is dank ook bij u het probleem verholpen.

Pluspunten

  • Mooie machine

Minpunten

  • Schud veel te veel.
  • Veel herrie bij centrifugeren
  • Blijft niet waterpas staan
  • Voor mij nooit meer een Samsung

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ed 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Grote deur erg makkelijk, en lekker stil mooi groot duidelijk display. Is wel groot neemt dus wat meer ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fabien 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
gekozen voor deze combinatie door de goede revieuws en het feit dat ik al ervaring heb met een samsung wasmachine. Nu door kleine behuizing en combi nodig.

Pluspunten

  • mooie machine
  • wast goed
  • droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 30-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
ik had eerst een nordland combinatie machine, en dat beviel me al had hem 12 jaar maar begon flink lawaai te maken aan het einde en droogte niet goed meer.Dus bedacht me geen seconde ga voor een nieuwste van samsung was en droog combinatie en gebruik hem nu voor de 2e x ben er flink tevreden mee hij is mooi rustig en doet ze werk,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Was-droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Prima was machine en qua drogen ook prima als je je aan de kg houd.
Verder makkelijk in het gebruik.

Pluspunten

  • Programma's
  • Combinatie in een

Minpunten

  • Drogen bij teveel was duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung wasdroogcombiatie 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitstraling en veel opties voor te wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Het is een zeer veelzijdig en compacte wasmachine en droger in een. Mooi design en veel opties om te wassen. Ook makkelijk om via de app te bekijken naar het verloop van de wasbeurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

helmyvanwalsem@gmail 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genoeg ruimte voor wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Was droog combi gekocht omdat wij klein wonen en er niet veel ruimte is voor de was. Wast goed schoon en droogt prima. Zeer stil. Zeer te vreden

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Was toevoegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tomasz 15-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG WD90N642OOW

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

1,0
Ik raad de wasmachine / droger-combinatie niet vanaf het begin aan, schermfouten en een grote hoeveelheid water bij het drogen op de vloer 2x ondergelopen appartement

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasdroog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Werkt erg goed, wast en droogt perfect. Duurt alleen iets langer dan twee wanneer je het los koopt, maar is niet storend

Pluspunten

  • modern
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimtebesparend wassen en drogen in één

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze was-droog-combinatie gekozen omdat het weer een apparaat minder is in huis, daarnaast door de goede beoordelingen van vergelijkende wasmachines bij de consumentenbond. Nadeel is dat het drogen wel veel langer duurt dam met een aparte wasdroger.

Pluspunten

  • Stil
  • Was toevoegen ná de start
  • Smartphone app

Minpunten

  • Langere droogtijd
  • Geen keuze droog-niveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

QuickDrive™ was-droogcombinatie: WD90N642OOW/EN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
De wasmachine is top!!! Hij is lekker stil en snel!
De APP daarin tegen werkt helemaal niet bij ons, jammer vind ik wel.
De droger kan je niet alleen laten draaien en dat is lastig als je een ding eruit wil halen en de rest wel wil laten drogen. Ik heb dat iedergeval nog niet uitgevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeanette 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slimme machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Mooie rustige machine die ook te bedienen is via de app waar je kan volgen hoe ver je was is. Het eind deuntje is een gezellig muziekje. Het klepje aan de deur is erg handig om snel nog iets toe te voegen als de machine al draait.

Pluspunten

  • Klepje in de deur
  • Leuk eind deuntje
  • Bediening via de app

Minpunten

  • Geen zeefje voor stofopvang
  • Stof na drogen zit in het rubber

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Wasmachine/Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Ik wilde vanwege de ruimte een combi wasmachine/droger aanschaffen. Ik kwam na enig onderzoek uit op deze Samsung.
Hij is snel met zijn wasprogramma's. In een uur wast hij katoen helemaal schoon. Het drogen doet hij ook goed alleen duurt dat wel erg lang. Verder is hij erg stil.
De app is grappig maar daar is alles dan ook wel mee gezegd. Al met al ben ik er blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • Drogen duurt lang, dosering komt nauw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

4,0
Naar aanleiding van de reviews aangeschaft en ben er erg blij mee. Heeft heel veel opties. Ik gebruik het meestal om korte wasjes te doen

Pluspunten

  • Wast goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cin 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
De wasmachine ziet prachtig uit en de functies zijn wel nuttig,ik vind het wel mooi dat ik op mijn telefoon kan checken wanneer het klaar is .Het bespaart me veel tijd!leuk om die prachtige wasmachine te kopen!

Pluspunten

  • De app :SmartThings ,wel nuttig
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werk goed en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Aan de dure kant, maar wel het geld waard. Maakt zo goed als geen geluid en heel makkelijk in de omgang.

Pluspunten

  • Stil
  • Kleine laadklep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolly 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung qdrive

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldige wasmachine
Al mijn elektronische producten in huis zijn van samsung omdat ik het een vertrouwd merk vind
Mijn vorige machine was ook van samsung en die heb ik met trots 15 jaar mogen gebruiken en om weer verder te gaan over de wasmachine ik heb nu al 3 wasjes gedraaid en ik moet zeggen dat ik versteld sta over het resultaat en de keuzes die je hebt voor het kiezen van de was programma's
Im inlove with this machine
Dank je wel samsung
Ik hoop dat ik net zolang of langer van deze wasmachine mag genieten

Pluspunten

  • De menu keuzes
  • Het design
  • Touch screen stille wasmachine
  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie prijs, goede kwaliteit, goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Ik koos expres voor het merk Samsung, omdat nog nooit een product mankementen heeft vertoond of kapot is gegaan van dit merk. Een wasmachine en droger ineen, scheelt heel veel ruimte. Daarnaast heb ik berekend dat deze machine zeker 40 euro uitspaart per gebruiksjaar. Nadat de leverancier de wasmachine heeft aangesloten en de spoeling heeft aangezet ben ik direkt gaan wassen. Wow wat een verademing! Eerste wasmachine in mijn leven dat ik gewoon direkt begrijp zonder uren studie! De wastijd is kort vergeleken met mijn oude machine, de bubblewash deed het ook erg goed. En als de was klaar is, komt het er best droog uit, hierdoor hoeft de was niet lang op een rek te drogen. De droger moet ik nog proberen dus daar kan ik weinig over zeggen, maar lijkt veelbelovend na dit resultaat. Ook geen irritante piepjes meer (muziek!) en de machine maakt niet veel lawaai. Ooit begonnen met een Samsung monitor, daarna een telefoon, toen een koelkast, toen een tv, een extra monitor erbij genomen en nu ook de was/droogmachine. Nooit iets kapot, goede kwaliteitsproducten en een fijne prijs. Dit beloofd wat voor de toekomst.

Pluspunten

  • prijs
  • korte wastijd
  • degelijk/kwaliteit
  • makkelijk

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henricus 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn AddWash functie: lekker ruim apparaat (tot 9kg) was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Ik vergeet/verlies nogal vaak een sok of iets dergelijks. Dat kan ik mu met de AddWash nog altijd toevoegen. En wasmachine en -droger in een.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steef 11-03-2019
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Handig apparaat je moet alleen niet te veel was in de droger doen. Anders wordt het niet droog genoeg verder top.

Reageer

Toon meer reviews