Siemens WU14Q470NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WU14Q470NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Aangeraden door de Wasdokter.nl in Arnhem.
Stil, duidelijke display, zuinig, grote vul opening en voordelig.
Ook nog een cashback actie van Siemens.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • goedkoop
  • duidelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine WU14Q470NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Een haast geruisloze wasmachine met veel opties, variërend van eco tot een zeer snel programma. Duidelijke display, mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. van Eerten 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is stiller dan vorige wasmachine, keuze trommel reinigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
hier kan de droger boven op, deze machine is stiller dan mijn oude, keuze trommel reinigen is nieuw
voor mij maar wel handig, diverse wasprogramma`s, grotere vul opening.

Pluspunten

  • stille wasmachine
  • meer stabieliteit

Minpunten

  • kan de deur bij nood niet openen,
  • maar bij de oude kon dat wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

10,0
wast schoon. Hij is stil. Doet goed centrifugeren en er kan veel in. vele mogelijkheden zo ook instellen dat de was de volgende morgen klaar is ideaal,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van Loon 14-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Stille vaatwasser, de vaat komt er schoon uit ook bij een korte draai.
De tiptoetsen zijn makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KimV 09-08-2018

Ontzettend fijn en stil wasmachine

Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine vorige week gekocht en ben ontzettend blij met deze keuze. Veel keus aan wasprogramma's en qua geluid is deze ook een stuk stiller dan verwacht. De was is heerlijk schoon.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.K. 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk en handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met ons apparaat. Pas getrouwd en dan is alles nieuw, maar kleding wassen is geen probleem:)

Pluspunten

  • Ideaal programma wissel
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willeke de Geus 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil

Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

10,0
Gisteren een nieuwe wasmachine gekocht en vandaag voor de eerste keer gewassen. Wat mij vooral opviel was dat het apparaat fluisterstil is en alleen l daarom ben ik heel erg blij met deze aankoop. Bovendien een dikke pluim voor de leverancier die de machine 's avonds op de dag van aankoop kwam installeren. Al met al meer dan tevreden!!

Pluspunten

  • fluisterstil
  • veel opties en mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van den Brand 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil, grote trommel en fijn en overzichtelijk scherm.

Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

8,0
Ik vind dit een super product, ik had hiervoor een oude miele die het uitstekend deed maar al te oud was. Dus dat ga je toch weer kijken naar een soort gelijk en die machine's zijn super duur en nu hebben we een gelijk matige gekocht die minstens zoveel kan als de oude miele maar voor veel mindere aanschaf waarde dus ik ben echt super blij met deze machine (siemens WU14Q470NL) Hij is lekker stil, zuinig, grote trommel en een super fijn scherm met veel was functies. En voor € 650,- met de 50 cash back actie ben ik koning te rijk.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • grote trommel
  • veel was programma's
  • was programma's als nog aan te passen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Een wasmachine, die je bijna niet hoort, alleen tijdens het centrifugeren iets meer geluid. De was is goed schoon en dan gebruik je ook nog eens minder wasmiddel.

Pluspunten

  • stil
  • minder wasmiddel
  • minder watergebruik
  • minder energieverbruik met eco-stand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mw. W. de Waard/T. van Loon 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en vooral stil apparaat deze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Veel was mogelijkheden, stil in gebruik.
De was komt er schoon en fris uit.
Een prima product.
Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer anders!

Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en de was is prachtig schoon. de was machine overtreft al mijn verwachtingen. ik wil nooit meer anders

Pluspunten

  • resultaat
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A Bouman 05-05-2018
  • Product gekocht

Heerlijk stil en zuinig

Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding goed. Lekker zuinig en stil Veel mogelijkheden binnen de programma's. Ik heb een paar gekeken of hij wel draaide, je hoort hem bijna niet.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wast heel goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Siemens wasmachine in 30 jaar tijd ! Wast perfect schoon , grote vulopening en eco programma’s duren weliswaar langer maar zijn heel energie zuinig . Centrifugeert heel stil !

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Grote vulopening
  • Maakt weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fien van den Hurk 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

10,0
makkelijk te bedienen, mijn vrouw is gelukkig, en ik ook
Mooie kleur wit, fijn 8kg heb ik nog meer tekst nodig

Pluspunten

  • Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j.oostra 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

grote opening en erg stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

8,0
ik heb hem net gekocht maar ben zeer tevreden, de was is schoon met maar een beetje wasmiddel. En je hoort hem bijna niet.

Pluspunten

  • schone was
  • erg stil en grote opening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Greet Verhoeven Hofsteede 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

7,0
Hallo
nieuwe wasmachine thuis gekregen . meteen de was gedraaid . prima machine.
goed over te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H68 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Een mooie wasmachine. Hij is heerlijk stil en de trommel is lekker groot. Veel en goede keuzemogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gewoon een goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Vorige wasmachine was ook een Siemens waar ik ook heel tevreden over ben. Nu al tientallen wassen gedraaid en tevreden over het resultaat. Doet gewoon goed waar het voor is gemaakt nl. wassen.

Pluspunten

  • simpele duidelijke bediening
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annita 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi gestyled wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WU14Q470NL

Algemene score

9,0
Ik heb hem net maar wat een verademing. Zo stil! Wat ziet hij er mooi uit. Duidelijk display. Gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews