Bosch WAT28655NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28655NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, makkelijk te bedienen wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

9,0
Tot nu toe (pas sinds kort in het bezit) erg tevreden. Wasmachine wast erg stil en heeft veel mogelijkheden. Waarschijnlijk ook nog niet allemaal ontdekt. Het I-dossysteem is erg fijn. Een keer wasmiddel toevoegen en het is klaar. Het is wel jammer dat je slechts 1 wasmiddel kan toevoegen via het systeem. Wasverzachter gebruik ik niet, een tweede wasmiddel via I-dos in plaats van het wasverzachter bakje, had ik een pluspunt gevonden.

Pluspunten

  • Stil
  • I-Dos
  • Veelzijdige opties

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

8,0
Deze apparaten hebben een mooi design en ze passen prima bij elkaar. De bediening is erg eenvoudige bediening en ze zijn zuinig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paulusma 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige zeepdosering, gebruiksvriendelijk en superstil

Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

10,0
Wat een verschil met de vorige machine (AEG van 7 jaar oud) De Bosch is veel stiller en heeft een groot en gebruiksvriendelijke touchdisplay, ook de zeepdosering werkt fantastisch, Ook is het mogelijk om een favoriet wasprogramma te configureren en deze kan dan worden gestart met een simpele druk op de knop

Pluspunten

  • zeepdosering
  • touchdisplay
  • superstil
  • veel programma's ook eigen favoriet in te stellen
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • meer voorkeur programma's zou wenselijk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcusK 14-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer eenvoudige bediening, mooie look, wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

9,0
Zeer prettige wasmachine, die ik al eerder zakelijk had en die ik nu voor mezelf koop. Dus twee dezelfde wasmachines. Er past veel in, hij ziet er mooi uit, is heel gemakkelijk te bedienen en hij wast gewoon goed schoon. En dat alles tegen een nette prijs.

Pluspunten

  • bediening
  • esthetisch
  • stil
  • goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riesie 07-08-2019

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine die de was schoon uit de machine laat komen. Idos is heerlijk. Fles wasmiddel leeggieten in het apparaat en je hebt geen omkijken naar dosering. Gaat helemaal vanzelf en dat ook met de wasverzachter. Geen geknoei met maatdopjes enzo en dat bevalt me uitstekend. Verlichte trommel is ook ideaal. De machine staat bij mij op zolder en je kan dan goed zien of je geen sok of washandje bent vergeten. 1400 toeren centrifugeert de was uitstekend droog! Ben zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bvbt 14-07-2019

Moderne stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

8,0
De machine is een vervanging voor een 15 jaar oude (en dus veel onzuiniger) machine. Er kan een grote was in wat het aantal wasbeurten vermindert. Ruime keuze van programma's en de mogelijkheid van automatische dosering maken het prettig werken.
De tijdsduur van de wasbeurten is wel langer dan bij de oude, maar omdat er meer wasgoed in kan blijft de totale tijdsduur ongeveer gelijk. Met de 1400 toeren centrifuge wordt de was ook droger dan met de oude machine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jo 02-07-2019
  • Product gekocht

I-DOS wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

9,0
Zojuist is de wasmachine geleverd, ziet er goed met alles er op en er aan.
De eerste was zit er in, dus kan nog niet aangeven wat de machine verder doet.
De bediening is eenvoudig met zeer veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ief 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke machine met een top energieverbruik ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

9,0
Na 13 jaar trouwe dienst gingen de schokbrekers van onze oude Bosch wasmachine kapot. Nu natuurlijk weer een Bosch aangeschaft (net als onze Bosch warmtepompdroger). Goede prijs kwaliteit verhouding. Deze met Aquastop, trommelverlichting en een top energieverbruik hopen wij weer de 13 aar aan te tikken!

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Aquastop
  • Trommelverlichting
  • Dubbele i-Dos (regelt hoeveelheid wasmiddel)
  • Stil in gebruik (Db)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

9,0
Het is zeer goed van kwaliteit en stil tijdens het wassen en centrifugeren bedieningsgemak volledig electronisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred65 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine die meedenkt

Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

8,0
Oude machine is kapot gegaan aan te veel zeepsop. Deze nieuwe Bosch wasmachine is echt een machine die meedenkt.
Hij doseert het wasmiddel, is lekker stil, is energiezuiniger dan mijn oude en heeft een ruime trommel waar veel in kan.
Veel keuze menu's die waarschijnlijk nooit allemaal gebruikt worden.

Pluspunten

  • stil
  • regelt hoeveelheid zeep
  • grote trommel met optimaal wasgaten

Minpunten

  • kan ik nog niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine die na het doornemen van de gebruiksaanwijzing makkelijk te bedienen is.
Zeer stil, waar onze oude wasmachine 3 huizen verder nog te horen was hoor je van deze wasmachine nagenoeg niets tijdens het wasprogramma.
En zeer energiezuinig wat fijn is voor de energierekening.
Het i-dos systeem werkt goed en is makkelijk in te stellen voor de gewenste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel

Minpunten

  • Het eco wasprogramma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sietse 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie besparend

Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

8,0
Combinatie van energie gebruik en gebruiksgemak. Verder betreft het een geluidsarme machine en ook de automatische dosering spreekt ons aan.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • energiegebruik
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nory 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi goed uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28655NL

Algemene score

10,0
IK heb deze wasmachine gekocht voor het makkelijk te bedienen wasprogramma en het idos systeem.Ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer