Siemens iQ500 WM14T6H9NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met simpel werkend display en dosering van wasmiddel. Nu al kan ik niet meer zonder de verlichte trommel, wat is dat handig! Voor iemand die houdt van touchscreen absoluut een aanrader. De was komt er erg droog uit. Aanrader!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wappie29 07-06-2018

Vooruitstrevende machine!

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine cadeau gekregen maar hij is ideaal.
Vooral het doseersysteem is top en hij is erg geruisloos.
Heel fijn apparaat!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joyce 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Het is even wennen want ik heb 10 jaar lang een simpele AEG wasmachine gehad en nu sinds 18 april een siemens I-DOS
echt super ideaal dat hij zelf doseert maar je kan ook alles zelf nog instellen, zit wifi op wat het op afstand wel weer makkelijk maakt, hij weegt van te voren de was en doseert aan de hand daarvan het wasmiddel. en zo zijn er nog wel meer dingen te bedenken. ik ben er iig zeer tevreden over en zou iedereen deze wasmachine aan raden

Pluspunten

  • maakt amper geluid
  • doseert zelf wasmiddel
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Mulder 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima keus

Algemene score

8,0
veel wasprogramma's mogelijk, bijna te veel, maar voor de fijnproever is dit een ultieme luxe. voor een gemiddeld gezin laat je hem toch snel op het favoriete programma staan. de automatische wasmiddel dosering is superzuinig maar de was wordt toch mooi schoon en ruikt fris. hij centrifugeert de was goed droog en de machine is stil en kan veel was aan. jammer dat de display moeilijk leesbaar is als de zon er op schijnt.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • leesbaarheid display
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vriewa 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat om te bedienen

Algemene score

10,0
De vorige wasmachine van Siemens heeft 22 jaren zonder onkosten gedraaid. We gaan ervan uit dat de nieuwe machine dezelfde kwaliteit zal hebben. Zonder Siemens wasmachine geen

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • lange levensduur
  • Altijd Siemens

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Erg stil, grote opening en super handig i-DOS systeem.
Ik ben er helemaal tevreden mee.

Pluspunten

  • Grote opening
  • Stil
  • i-DOS
  • WIFI
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber Jansen 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor blinden goed bedienbaar via HomeConnect op de iPhone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De meeste moderne huishoudapparaten zijn tegenwoordig voorzien van aanraakschermen die voor blinde gebruikers erg lastig te bedienen zijn. Er zijn nog wel apparaten met knoppen, maar die beschikken vaak niet over de nieuwste snufjes.
Gelukkig biedt Siemens/Bosh de mogelijkheid om via HomeConnect veel van hun apparaten met de iPhone of een Android toestel te bedienen. Nu is de iPhone van apple voorzien van een ingebouwde spraak (Voice Over) waardoor de meeste apps goed te gebruiken zijn voor visueel gehandicapten. HomeConnect is zo'n app dat standaard al goed werkt met Voice Over. Er zijn nog wel wat schoonheidsfoutjes, maar daar ga ik de ontwikkelaars nog wel een mailtje over sturen.
Met deze app kan ik mijn Siemens wasmachine helemaal bedienen, programma's kiezen, instellingen wijzigen, en de status bekijken van het apparaat en het programma.
De wasmachine zelf is degelijk met een ruime trommel met verlichting (als je daar wat aan hebt :) ), een ruime deuropening, en diverse wasprogramma's die voor alle situaties wel een oplossing bieden. Zelf de hoeveelheid wasmiddel en/of wasverzachter bepalen is niet meer nodig dankzij iDos. Hij weegt ook je was en gebruikt dit om de dosering van het wasmiddel en de hoeveelheid water te bepalen. Hij heeft ook een eco-stand en kan de wastijd ook inkorten met hetzelfdde goede resultaat; natuurlijk kost dat dan wel weer iets meer energie. Maar het is handig dat het kan. De mogelijkheden zijn te veel om hier allemaal te benoemen, maar het resultaat van de was is tot nu toe altijd geweldig. Volgens mij heb ik tot nu toe altijd teveel wasmiddel gebruikt, en met deze Siemens bespaar ik zo ook nog op wasmiddel en wasverzachter.

Pluspunten

  • Bedienbaar via HomeConnect op smart phone.
  • Zeer stil ook tijdens centrifugeren.
  • Gaat zuinig om met water en energie.
  • Automatisch dosering van wasmiddel/wasverzachter.
  • Veel wasprogramma's ook speciaal voor vlekken.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anika 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille krachtige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele stille wasmachine. Wast superschoon en centrifugeert goed. Enige nadeel is, dat als de machine vol is, de was wat kreukelig er uit komt. Heel duidelijk display, makkelijjk te bedienen. Programma's zijn korter te maken. Duidelijk overzicht wat het energie- en waterverbruik is.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast schoon

Minpunten

  • Was is gekreukeld bij een volle trommel
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arkes 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige machine met weinig geluid en genoeg programma’s . Grote trommel wat ook erg prettig is . Wast goed schoon ook als je veel vlekken in je kleding hebt.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extra handig door app op smartphone of tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De integratie met de Home Connect-app is nuttig. Bovendien kan de app worden gekoppeld aan If This Then That, waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld slimme verlichting te laten knipperen zodra het wasprogramma is afgerond. In combinatie met spraakassistent Alexa kun je zelfs opdrachten aan de wasmachine geven.

Pluspunten

  • Integratie met smart home
  • Ondersteuning met app

Minpunten

  • App functionaliteit kan nóg uitgebreider
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H9NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer