Bosch WVG30442NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R 02-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Was droog combinatie die niet schoon wast en niet droogt...

Algemene score

1,0
De was wordt niet schoon en de was wordt niet droog.
Voorwas programma en extra droogtijd al geprobeerd, nog steeds vlekken in de kleding en tafellakens die onze 12 jaar oude Indesit er wel uit kreeg en de was wordt ook met extra droogtijd niet droog. Geen idee waarom iedereen zo lyrisch is over dit apparaat terwijl het de twee dingen waar deze voor is, niet goed uitvoert.

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • was wordt niet schoon
  • was wordt niet droog
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald Kool 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig handige combinatie wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel veel mogelijkheden en toch eenvoudig te bedienen. Weinig geluid. Super resultaat. Ruimtebesparend.
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig 2 in 1, met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voordeel dat je geen wasmachine en droger meer nodig heb, dus meer ruimte.
Wasmachine is erg stil en combinatie met drogen werkt goed. Kunnen niet al te grote wassen in een keer in maar ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • 2 in 1
  • Drogen werkt ook goed
  • Verschillende soorten wasprogrammas
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.mulder 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, wast mooi schoon,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine wast mooi schoon, wast heel stil en is eenvoudig te bedienen. Voordeel vind ik ook dat je wassen en drogen apart kunt doen, maar ook aaneengesloten.
minpuntje: het balkje voor instellen mag iets duidelijker. Ik heb deze machine voor mijn schoonmoeder(89) gekocht en zij moet echt op haar knieën voor de machine.
Verder is hij helemaal perfect.

Pluspunten

  • mooie schone was
  • drogen en wassen ook apart in te stellen
  • heel stil
  • mooie uitvoering
  • energiezuinig

Minpunten

  • balk aan de voorzijde niet zo duidelijk
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik kocht deze machine omdat ik geen plek heb voor wasmachine en droger, het is de uitkomst voor mensen die geen ruimte hebben

Pluspunten

  • Minder ruimte nodig
  • Toch wassen en drogen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig en effectief apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een optisch mooi apparaat met een duidelijk en doeltreffend bedieningspaneel. Voldoende functies en wasprogramma's om de diversiteit in stoffen en verontreiniging te kunnen wassen. De programmaduur van de meeste programma's is wel aan de lange kant (zo'n 3 tot 4 uur), maar daartegenover staat een zuinig apparaat en een goed was- en droogresultaat. Aan de programmatijd is te wennen en indien mogelijk kun je van de startuitstel gebruik maken om je programma einde te timen. Mocht je een kledingstuk toch snel nodig hebben kun je van het speedprogramma gebruik maken en heb je binnen no-time een opgefrist kledingstuk. Het geluid (zelfs tijdens centrifugeren) is ontzettend weinig. de trillingen zijn minimaal en dat maakt het mogelijk om zelfs in de nacht te kunnen wassen en drogen zodat je bij het opstaan kunt genieten van je schone kleding. Daarbij gezegd dat wij het apparaat op de badkamer hebben staan met gesloten deur en er een kleine gang tussen de badkamer en slaapkamer is waarvan beide deuren wel open staan. Wij hebben deze was-droog combinatie gekocht omdat we maar 1 apparaat wilden plaatsen en om optioneel te kunnen wassen en drogen achter elkaar zonder daar iets voor te hoeven doen. De kwaliteit van apparaat+wasresultaat en opties zijn van voldoende tegenprestatie voor de prijs en dat maakte het voor ons de juiste keuze. Het apparaat is nu even in bezit, maar wij verwachten nog lang plezier te hebben van deze was-droogcombinatie. Voor de mensen die twijfelen over het aanschaffen van een 2-in-1 apparaat, het doet echt niet af aan een gescheiden wasmachine en droger, maar het moet natuurlijk wel bij je gevoel passen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Doeltreffend
  • Mooi Design

Minpunten

  • Lange programmaduur voor standaard programma's
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy Velthuizen 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt weinig geluid

Algemene score

8,0
Prima apparaat, het apparaat is energie zuinig en weinig veroorzaakt weinig herrie en in mijn geval is dat belangrijk omdat de wasmachine vlak bij de slaapkamer staat. ook makkelijk bedienbaar

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • programma's duidelijk leesbaar
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucas 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroogcombinatie

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit en ziet er ook mooi uit. Droogt goed. Zelfs na het wassen komt het al redelijk droog eruit.
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lennard 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende en stille machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine werkt perfect naar wens. Daarnaast is de machine bijna niet te horen tijdens elk programma, zelfs het drogen, wat wij uiteraard zeer fijn vinden. Wij zijn tevreden met deze aankoop!

Pluspunten

  • Stille machine
  • Variatie aan wasprogramma's
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Deur opent soms lastig
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bas 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WVG30442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat doet wat hij belooft, simpele bediening en is lekker stil. Duidelijk overzichtelijk scherm.

Pluspunten

  • stil
  • simpele bediening
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille was-droogcombinatie

Algemene score

9,0
Het design van de was-droogcombinatie is mooi.
De was-droogcombinatie is erg stil en wast en droogt goed en snel. Duidelijk display.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Wast en droogt goed. Veel keuze programma's

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schuddeboom 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stiile machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijne stille machine. niks op aan te merken. ruimte besparend door was-droog combinatie. mooie uitstraling. ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • stille machine
  • ruimte bsparend door combi was/ droog
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARJON UIT SOEST 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

PERFECT EN STIL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IK VIND DE KWALITEIT VAN ZOWEL WASSEN ALS DROGEN PERFECT EN ZEER STIL EN ZUINIG. APPARAAT IS NOG MOOI OOK.
Geschreven voor: Bosch WVG30442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer