Bosch WAT28650NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28650NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pret 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Onze keuze ging in eerste instantie uit naar een wasmachine met een 'klepje' in de deur om tussentijds was toe te voegen. Deze machine kan ook 'gewoon' tussentijds gepauzeerd worden om via de deur was toe te voegen als het wasprogramma al draait. Een fijne wasmachine, mooie en eenvoudige bediening en vooral.. erg stil!

Pluspunten

  • Mooie design bedieningspaneel (touchscreen)
  • Eenvoudige bediening
  • Erg stil
  • Zelf je eigen wasprogramma ontwerpen
  • Handige eco-functie (véél minder verbruik)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Keken 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Een verademing, vooral het lage geluidsniveau (met name centrifugeren echt top), je gelooft je oren niet. Maar ook de instellingen op het tiptoetsen-display. Duidelijker en makkelijker kan het niet. Het I-dos systeem is geweldig. Wat mij ook verraste, was de (lage) prijs. Had geen enkele moeite om deze supermachine aan te schaffen.

Pluspunten

  • Geluidsniveau, met name centrifugeren
  • Overzichtelijke en makkelijke display
  • I-dos doseersysteem
  • Prijs
  • Verlichting in trommel

Minpunten

  • Geen (ongeveer een maand in bezit)
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels 22-08-2019

stille machine

Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
dit is een hele stille machine, alles goed schoon.
jammer dat maar 1 wasmiddel kan worden gebruikt met de i-Dos
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kimberley 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm en veel opties!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

8,0
Ik wou een wasmachine die zuinig was, met veel opties, omdat ik hiervoor ook een Bosch had en deze mij goed beviel, wou ik weer een Bosch. Deze Bosch heeft een handig doseersysteem, mooie tiptoetsen en je kan de deur onder het wasprogramma open doen, om vergeten was bij toe te voegen! Hij heeft vele keuzes progammas en piept als die klaar is, als je niet thuis bent, gaat die automatisch uit! Kortom doet wat die moet doen en ben erg tevreden, de was komt er schoon uit!

Pluspunten

  • Wasmiddel doseersysteem
  • Vele opties
  • Tiptoetsen
  • Kan hem pauzeren en was bij voegen
  • Piept als die klaar is en gaat vanzelf uit

Minpunten

  • Minder toeren, waardoor was minder droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi display en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine met handig werkdisplay. Weinig geluid en wast goed. Display is zeer eenvoudig te bedienen. Ook de idos is erg handig. Machine bepaalt

Pluspunten

  • Wast goed
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, goede resultssten, niet te duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

8,0
BOSCH blijft voor mij altijd een betrouwbaar merk. Ook voor de andere apparaten bij mij thuis ( oven, kookplaat)

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy van der Kolk 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stiller, eenvoudig te bedienen en zuiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
Ik moest een nieuwe wasmachine kopen omdat de oude stuk was gegaan. De nieuwe aankoop is een stuk stiller zelfs bij centrifugeren is hij nog stiller dan de oude op normale stand. Daarnaast is de bediening eenvoudige en overzichtelijk. De i-dosering is ideaal nooit meer te veel of te weinig wasmiddel. En het energieverbruik is ook uitermate zuinig.

Pluspunten

  • geluid
  • i-dosering
  • energiezuinig
  • bediening en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.Tolhuisen 28-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28650NL SupeRRRRRRRRRRRRRRR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is een goede koop, hij is stil, simpel in bediening en doet wat je van een wasmachine verwachten mag, Bosch is verre weg de beste in witgoed.

Pluspunten

  • Stil
  • eenvoudig menu
  • mooi disign

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maziar 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie washmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine! Maar i-DOS moet ik nog bestuderen.
mooie optie dat je tussendoor ‘vergeten’ kleding toe kan voegen
Starttijd uitstellen
Makkelijke bediening
Energie zuinig
Geluidsarm

Pluspunten

  • Zuinig
  • Rustig qua geluid

Minpunten

  • een beetje trillingen tijdens centrifugeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo. Hulst 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk af leesbaar display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Bosch wasmachine. Na twee keer 15 jaar met deze was machines zonder problemen te hebben gebruikt hoop ik er weer minstens 15 jaar mee te doen als ik het mag beleven 98 jaar.
Ook deze machine is door de duidelijke display heel makkelijk te bedienen.
Door de wasmiddel dosering is hij ook zuinig in gebruik.
De prijs van deze machine is door zijn kwaliteit niet te duur.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke wasmachine.
Pas een paar dagen in bezit.
Veel mogelijkheden ( misschien voor ouderen te veel )en wat een verademing in vergelijk met onze pas 6 jaar oude AEG.
Bij CENTRIFUGEREN moest ik echt gaan kijken of hij wel aan stond.
Dus tot nu toe chapeau BOSCH.

Pluspunten

  • Duurzaamheid nog niet bekend
  • Duurzaamheid nog niet bekend

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 11-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en altijd juiste dosering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
Een super stille machine die zeer gemakkelijk te bedienen is. De trommelverlichting is ideaal! Het i-DOS systeem werkt perfect, je bespaart een hoop wasmiddel en het scheelt een hoop geknoei. Ook mooi om te zien is hoeveel elektriciteit en water elk programma verbruikt, dit maakt je een stuk bewuster.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • i-DOS systeem

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit Veenendaal 09-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine en wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
werken allebei perfect en gemakkelijk in het bedienen van allebei de machines. 10 jaar garantie op de motors is perfect en geeft een veilig gevoel

Pluspunten

  • mooi,degelijk
  • de prijs is prima
  • I-dos,werkt fijn

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 28-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

I -DOS systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden met deze Bosch wasmaschine want hij past zelf aan hoeveel was gel of poeder er nodig is en hij heeft vele functies en maakt goed schoon en heel stil!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pauline Snijder 26-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke wasmachine van Bosch. Geluidsarm, veel programmamogelijkheden en alles loopt soepeltjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 23-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wast goed, duurt wel lang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

8,0
Hele stille en zuinige wasmachine. Erg gebruiksvriendelijk. Enig nadeel is dat hij er ontzettend lang over doet om te wassen.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom Utrecht 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuinige, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Zeer mooi vormgegeven, stille en betrouwbare wasmachine gekocht bij actie van Mediamarkt en Bosch vanwege de automatische dosering.
Bovendien zeer energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-07-2019

schitterende machine

Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
zeer stil en uitgebreid en makkelijk te bedienen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nicolaas 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

10,0
Fantastisch mooie wasmachine, zeer stil, handige trommelverlichting. Dacht altijd heb geen i-dos nodig, overbodig. Maar ben er nu toch erg blij mee. Ook en mooi en handig display. Veel wasprogramma's en de tip toetsen zijn erg handig. Wasmachine staat in de doucheruimte. kan achter dit display nooit vocht komen.

Pluspunten

  • Stil
  • I-dos
  • Tiptoetsdisplay
  • Trommelverlichting
  • Veel wasprogramma's

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch natuurlijk 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanbevolen als merk en betrouwbaarheid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Algemene score

9,0
Machine komt als zeer goed uit de test resultaten. De kwaliteit prijs verhoudeng is uitstekend, Het is plesierig om gesorteerd de was te doen. Bosch.. bedankt.

Pluspunten

  • Dosering
  • Digitaal naukeurig

Minpunten

  • Te goedkoop voor deze kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews