Bosch WAT28650NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pret 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze keuze ging in eerste instantie uit naar een wasmachine met een 'klepje' in de deur om tussentijds was toe te voegen. Deze machine kan ook 'gewoon' tussentijds gepauzeerd worden om via de deur was toe te voegen als het wasprogramma al draait. Een fijne wasmachine, mooie en eenvoudige bediening en vooral.. erg stil!

Pluspunten

  • Mooie design bedieningspaneel (touchscreen)
  • Eenvoudige bediening
  • Erg stil
  • Zelf je eigen wasprogramma ontwerpen
  • Handige eco-functie (véél minder verbruik)
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi display en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine met handig werkdisplay. Weinig geluid en wast goed. Display is zeer eenvoudig te bedienen. Ook de idos is erg handig. Machine bepaalt

Pluspunten

  • Wast goed
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W-J Stuiver 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine, zeer eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Toch even het eea aan reviews gelezen, kwam gewoon als goed uit de bus. Dus iedereen hebben heeft gehad.Kreeg er ook nog een uitstekend keuken apparaat bij.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • Kind kan de was doen ;)
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch WAT28650NL/01 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Algemene score

9,0
Al 47 jaar getrouwd, en altijd voor Bosch gekozen, vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid . beveel dit merk ook altijd aan bij vrienden en kennissen
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lraak 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine en droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine en droger gekocht van Bosch. De zelf-doseer formule van de wasmachine werkt goed. Ik heb ze nu enkele dagen, maar ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit.
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muisstil en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine had het helaas begeven na 14 jaar dus ik moest opzoek naar een nieuwe en aangezien Bosch een geweldige levensduur heeft ben ik weer gaan kijken naar dit merk.
Mijn oog viel al snel op deze en wauw wat is deze makkelijk in gebruik.
De knoppen werken soepel (touch screen en draaiknop) en hij is echt muisstil.
In de trommel zitten geen gaatjes maar soort van bobbels dus het slijt ook niet je kleding.
Je gooit er een fles wasmiddel en wasverzachter in en daarna heb je er verder geen omkijken meer na.
Je kunt een favoriete programma instellen en het is nu letterlijk 'de Kids kan de was doen'
Een dikke 10 voor mij 💪

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk
  • Zuinig
  • Overzichtelijk
  • Mooi
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.abraham66 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat de pomp voor de zoveelste keer de wasmachine in storing zette hebben we de stap genomen om een nieuwe uit te zoeken. Op internet de wensen uiteengezet en in de mediamarkt de aankoop gedaan na een schitterende uitleg van de verkoper. Hij verkocht niet op prijs maar op onze wensen waaruit er een duidelijke keuze uitkwam. Daarbij ook een mooi bedrag terug uit de refund-actie van Bosch en dat is ook mooi meegenomen natuurlijk

Pluspunten

  • Stll
  • Mooi design
  • Led verlichting
  • Makkelijk menu
  • Duidelijke programma’s

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wassen zonder zorgen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stille wasmachine van hoge kwaliteit. Bevat veel wasprogramma's waar je echt wat aan hebt en persoonlijk vind ik het automatische doseringssysteem ideaal.

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jansen 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn van een indesit was/droogmachine naar een Bosch wasmachine gegaan, deze werd ons aanbevolen in de winkel. Maar wat is hij goed, heel stil, en de was ook goed schoon. I-doss is echt een super uitvinding! Nooit meer te veel wasmiddel, maar wel genoeg. De was ruikt echt schoon. En de trommel is echt groot. Wij hebben ons dekbed erin gewassen, past prima.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden met mijn aankoop!
Ik wou een stille wasmachine, zelfs tijdens centrifugeren weinig geluid.
Goede variatie aan wasprogramma's zoals sport, overhemden en anti-kreuk.
Minder energiekosten dan een Miele, die veel duurder zijn in aanschaf terwijl ze minder functies hebben.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Display is overzichtelijk, met touchscreen
  • Combinatie van wasprogramma's
  • Energie & water besparend
  • Trommelverlichting

Minpunten

  • Tot nu toe geen!
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie nette uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bosch wasautomaat werk perfect , stil, energie zuinig, wasmiddel wordt automatisch gedoceerd dus een goede machine voor dit geld

Pluspunten

  • Heel stil
  • Zuinig met wasmiddel
  • Goed digital leesbaar
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Op dit moment nog geen min pinten ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige wasautomaat met prima resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige Bosch machine na 14 jaar ingeruild voor dit exemplaar. Machine zier er niet alleen zeer strak en fraai uit, hij is ook erg stil. Was komt er heerlijk fris uit en de grote trommel van 8 kg betekent minder vaak een was draaien. Machine is erg zuinig in de ECO stand

Pluspunten

  • Stille machine
  • Zuinig in ECO stand
  • I_Dose dosering wasmiddel voorkomt verspilling
  • Fraai uiterlijk

Minpunten

  • Netsnoer aan de korte kant
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Celine 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Idos is super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een goed wasmachine
Makkelijk in gebruik
Handig dat hij zelf wasmiddelen doseert
Hij heeft een grote vulopening

Pluspunten

  • Hij doseert de wasmiddelen zelf
  • Stil
  • Zuinig
  • Super makkelijk in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Zit geen indicatie op als de wasmiddelen op zijn
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thea kroes 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren aan een nieuwe wasmachine toe, Bosch is een vertrouwd en goed merk en bij de uitleg hoorden we dat dit een goede machine is, goede energieklasse en nu we twee weken deze machine gebruiken zijn we enthousiast, mooie machine en prima resultaat!

Pluspunten

  • wegen van de was en automatische dosering
  • stil in gebruik
  • verlichting in de trommel tijdens vullen en start
  • goed energielabel
  • goede kwalitiet voor een mooie prijs
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilya 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28650NL- makelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik hou van Bosch producten, prima wasmachine, makkelijk te gebruiken, maakt weinig lawaai , ik ben heel tevreden

Pluspunten

  • lawai
  • capaciteit
  • programas
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Norah 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stiller en zuiniger dan huidige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben meerdere Bosch apparaten in huis en hebben daar goede ervaring mee. In de winkels die we bezochten deelden de verkopers onze mening. Het type dat we uiteindelijk kozen, had de beste prijs/prestatie verhouding. We kochten overigens ook meteen een nieuwe wasdroger van Bosch.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Draairichting deur is niet te veranderen
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor de Bosch WAT28650, tot nu toe geen moment spijt, wat een verschil met onze oude wasmachine.
Allereerst al het geluidsniveau, wat is dit apparaat stil!!! Ook het I-dos systeem is een uitkomst je hebt er geen omkijken naar systeem regelt zelf de hoeveelheid wasmiddel, je kunt wel zelf ingegeven hoe sterk de was is vervuild.
Ook komt de was er nagenoeg droog uit!!!
Ook de bediening van de machine is kinderlijk eenvoudig, en hij ziet er ook nog mooi uit met het touchscreen.
Ook een pluimpje voor Bosch, ze adverteren met een cash-back actie, op maandag het formulier online ingevuld, en op woensdag het geld al op de rekening..... goed geregeld!!!!

Pluspunten

  • geluid
  • bediening
  • I-DOS
  • Trommel verlichting
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willeke 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, makkelijk te bedienen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpele machine, duidelijk en fijn te bedienen. De machine is stil en de was is fris en goed “droog”. Fijn ook dat er een ecostand op zit, het gedosseerd wasmiddel toevoegen is erg prettig!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henny 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dat had ik eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn whirlpool het opgaf, uiteraard op hemelvaartdag, snel uitgezocht waar een nieuwe kon halen. Het werd de Bosch WAT28650NL I-dos. Na de herrie van de vorige is het geluid van de Bosch een verademing. De was komt er ook mooi schoon uit. Ook het I-dos systeem blijkt een kostenbesparing, met name het overdreven naar wasverzachter ruiken van de handdoeken behoort tot het verleden.

Pluspunten

  • Het i-dos systeem
  • Dichte onderzijde, dus geen opvangbak meer nodig
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Zoveel mogelijkheden, wat is wijsheid?
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke en stille wasmachine

Algemene score

9,0
Toch weer veel ontwikkeling bemerkt na vervanging van onze 15 jaar oude wasmachine.
Deze bosch is vele malen stiller, en ook erg makkelijk in gebruik door de grote vulopening.
Voorzien van veel programma's die je zelf nog naar wens kunt aanpassen.
Bijzonder handig vinden wij de timer met uitgestelde starttijd, en de weergave van de resterende wastijd.
De verlichte trommel is een leuk extraatje.
Maar het belangrijkste is dat de was er goed schoon en fris uitkomt.
En als het goed is houden we met deze zuinige machine geld over aan energiekosten.

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • wasprogramma's

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews