Bosch WAT28650NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pret 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze keuze ging in eerste instantie uit naar een wasmachine met een 'klepje' in de deur om tussentijds was toe te voegen. Deze machine kan ook 'gewoon' tussentijds gepauzeerd worden om via de deur was toe te voegen als het wasprogramma al draait. Een fijne wasmachine, mooie en eenvoudige bediening en vooral.. erg stil!

Pluspunten

  • Mooie design bedieningspaneel (touchscreen)
  • Eenvoudige bediening
  • Erg stil
  • Zelf je eigen wasprogramma ontwerpen
  • Handige eco-functie (véél minder verbruik)
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi display en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine met handig werkdisplay. Weinig geluid en wast goed. Display is zeer eenvoudig te bedienen. Ook de idos is erg handig. Machine bepaalt

Pluspunten

  • Wast goed
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond zwaan 03-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed te bedienen zeer praktisch met twin dos

Algemene score

9,0
Had al een Bosch droger deze was ons al zo goed bevallen dat we ook naar Bosch wasmachine zijn gaan kijken en absoluut geen spijt van wat een geweldige machine wauw en geruisloos
Echt een topper,

Pluspunten

  • Bediening
  • Weinig geluid
  • Duidelijk display
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brasz 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net de eerste wassen mee gedraaid. Mooi apparaat en zeer gebruiksvriendelijk. I-dos systeem is perfect. Nooit meer teveel of te weinig.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • I-dos systeem
  • zuinig
  • stil
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pijn van kolk 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geeft weinig geluid
En zuinig met wasmiddel ideaal
En ziet er heel mooi uit en wast goed schoon dus een aanrader

Pluspunten

  • Rustig
  • Wasmiddel besparend
  • Mooi om te zien
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, zuinige, gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekozen vanwege het lage geluid bij centrifugeren, wat in de praktijk ook stil is (je hoort altijd wel een wasmachine lopen, nu hoor je meer de was dan de motor). Het automatische I-Dos (dosering) werkt fijn en is indien gewenst uit te zetten. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Automatisch doseringssysteem
  • Lampje in de trommel
  • Overzichtelijk en makkelijk te bedienen paneel.
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maureen 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden met de Bosch WAT28650NL wasmachine. De wasmachine is stil tijdens het draaien, heeft veel opties wat keuzes betreft, touchscreen werkt heel erg goed en in de trommel kan veel wasgoed. Ik beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Touchscreen werkt goed

Minpunten

  • Kan ik niet bedenken
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincenzo 23-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
i-Dose is erg handig en bespaard veel wasmiddel.
De was komt er vrij schoon uit.
Heb em pas en nog niet echt alle functies kunnen uitproberen.

Pluspunten

  • Automatisch Doseren van wasmiddel
  • Veel Functies

Minpunten

  • Geen noemenswaardige
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabrina 22-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel stil

Algemene score

9,0
De Bosch WAT28650NL werkt heel stil, zelfs tijdens het centrifugeren en dat is super fijn. De wasmachine heeft veel verschillende opties en het grote display is makkelijk te bedienen. Het i-DOS automatisch doseersysteem is ook heel handig omdat je na het vullen van het wasmiddel- en wasverzachter bakje bijna niets meer hoeft te doen. Je stopt je vuile was erin, selecteert het wasprogramma en klaar. Starttijduitstel is ook heel handig zodat de was klaar is zodra we thuis komen van werk. De wasmachine heeft een moderne, luxe uitstraling.

Pluspunten

  • Centrifugeert heel stil
  • Er kan lekker veel in dankzij 8 kg vulgewicht
  • Automatisch doseersysteem
  • Veel wasprogramma's
  • Luxe design en groot display

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunt gevonden
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angeley 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Best communication compliment

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers. Goede advies en kennis over onze aankopen en afspraken zijn goed afgestemd met levering.
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Groenewoud 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog maar kort, maar heb er nu al veel plezier van.
Heel stille machine, wast schoon.
Het I-dos systeem is erg handig, nu bepaald de machine de hoeveelheid wasmiddel.

Pluspunten

  • i-dos
  • stille machine
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

coby 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kind kan de was doen

Algemene score

8,0
van de 20e in de 21e eeuw; geen lawaai meer, eenvoudige bediening. Handig om een grote voorraad zeep aan te kunnen brengen met de wetenschap dat de machine zelf de correcte hoeveelheid bepaalt

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • weinig lawaai
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Fivefingers 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en duidelijk lcd scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met alles wat je kan verwachten van een wasmachine. Zeer stil, ook tijdens centrifugeren. Veel keuze in programma's en via de site van bemmel en kroon zeer goede en snelle service. ook erg tevreden over de afhandeling van de order.

Pluspunten

  • zeer stil
  • idos is geweldig
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberley 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm en veel opties!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wou een wasmachine die zuinig was, met veel opties, omdat ik hiervoor ook een Bosch had en deze mij goed beviel, wou ik weer een Bosch. Deze Bosch heeft een handig doseersysteem, mooie tiptoetsen en je kan de deur onder het wasprogramma open doen, om vergeten was bij toe te voegen! Hij heeft vele keuzes progammas en piept als die klaar is, als je niet thuis bent, gaat die automatisch uit! Kortom doet wat die moet doen en ben erg tevreden, de was komt er schoon uit!

Pluspunten

  • Wasmiddel doseersysteem
  • Vele opties
  • Tiptoetsen
  • Kan hem pauzeren en was bij voegen
  • Piept als die klaar is en gaat vanzelf uit

Minpunten

  • Minder toeren, waardoor was minder droog
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helena 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine, altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met onze wasmachine, doet precies wat hij moet doen en je gebruikt nooit teveel wasmiddel! Je kunt hem helemaal instellen hoe jij wil wassen, snel of juist heel energie/water zuinig.

Pluspunten

  • Je gebruikt precies voldoende wasmiddel
  • Je kiest of je snel of energie/waterzuinig wast

Minpunten

  • Nog geen minpunt gevonden!
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Else 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, dosering van water en wasmiddel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik twijfelde tussen twee merken, beide met weefselsparende trommel. De doorslag gaf de dosering van het was- en spoelmiddel. Leek mij een mooie optie. Als het niet zou bevallen kon ik het ook nog zelf doseren. Het bevalt prima, geen gedoe met was- en spoelmiddel en de machine is stukken stiller dan mijn vorige apparaat.

Pluspunten

  • geluid
  • dosring
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

romeyntje 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruik de machine nu een week en vooralsnog goede resultaten. Nog wat wennen aan de vele programmamogelijkheden
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch WAT28650NL/01 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Algemene score

9,0
Al 47 jaar getrouwd, en altijd voor Bosch gekozen, vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid . beveel dit merk ook altijd aan bij vrienden en kennissen
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lraak 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine en droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine en droger gekocht van Bosch. De zelf-doseer formule van de wasmachine werkt goed. Ik heb ze nu enkele dagen, maar ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit.
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muisstil en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine had het helaas begeven na 14 jaar dus ik moest opzoek naar een nieuwe en aangezien Bosch een geweldige levensduur heeft ben ik weer gaan kijken naar dit merk.
Mijn oog viel al snel op deze en wauw wat is deze makkelijk in gebruik.
De knoppen werken soepel (touch screen en draaiknop) en hij is echt muisstil.
In de trommel zitten geen gaatjes maar soort van bobbels dus het slijt ook niet je kleding.
Je gooit er een fles wasmiddel en wasverzachter in en daarna heb je er verder geen omkijken meer na.
Je kunt een favoriete programma instellen en het is nu letterlijk 'de Kids kan de was doen'
Een dikke 10 voor mij 💪

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk
  • Zuinig
  • Overzichtelijk
  • Mooi
Geschreven voor: Bosch WAT28650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews