Siemens iQ500 WM14T790NL - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Siemens iQ500 WM14T790NL
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 83 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T790NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Energiezuinig, stil!, gemakkelijke bediening en wast ook nog goed! Review gelezen op internet en aangeschaft en ook nog €100 cashback. Super content mee, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-10-2019

Perfect!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Stille machine, schone was, gebruiksvriendelijk en ook nog een mooi apparaat om te zien, voor zover een wasmachine mooi kan zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

cklem 14-10-2019

geweldige machine!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
vind dit een geweldige machine.
grote trommel en heel geluidsarm.
fijne uitgebreide programma's [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Angelo 23-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine WM14T790NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze wasmachine gekozen wegens: prijs/kwaliteit. stille motor, 8kg vulgewicht, makkelijk te bedienen en garantie

Pluspunten

  • stille motor
  • makelijk te bedienen
  • 8 kg vulgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.S. 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Geweldig mooie machine en heerlijk stil. Energie zuinig en weinig watergebruik dus ook goed voor het milieu.
Echte aanrader.

Pluspunten

  • stille machine
  • weinig stroom en water nodig
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 21-09-2019

Super stille machine.

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Helaas ging bij onze oude machine wm14t463nl na 8,5 jaar het pompje stuk, ach ja heeft ook geen schuld he, dus een nieuwe gekocht. Vanwege de super goede ervaring weer een Siemens. Deze heeft iets meer functies en is een stuk stiller, zuiniger met water en stroom. Handig touch bedienings scherm en trommel verlichting.
Kan het iedereen aanraden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Judith Meulman 15-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine voor een moie betaalbare prijs

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine heeft mooie korte wasprogramma`s .
De wasmachine is stil en het touchscreen is mooi overzichtelijk .
gemakkelijk te begrijpen .

Pluspunten

  • korte wasprogramma`s
  • stil
  • touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 31-08-2019

Geweldige stille machine.

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Voor wat betreft de werking en bediening van de machine ben ik zeer tevreden, hierbij ook nog een extra vermelding voor de geringe geluidsproductie tijdens het wasproces.
Wat tegen viel was de afmeting van de machine. Omdat de machine in een kast staat, was vooral de dieptemaat erg belangrijk. Volgens de technische gegevens is de dieptemaat 590 mm. De werkelijke dieptemaat is 635 mm, waardoor nu de kastdeur niet meer kan sluiten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mo 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SensoFresh geweldig !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Ik heb bewust voor dit machine gekozen, korte snelle en zuinige programma's en dan dat SensoFresh, zonder water en wasmiddel, echt de toekomst !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kim 07-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Wasmachine werkt prima,veel mogelijkheden ,en ook korte programma's mogelijk,senso fresh werkt erg goed,hij is erg stil ,

Pluspunten

  • Diverse mogelijkheden qua programma 's
  • Senso fresh werkt uitstekend
  • Erg stille wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wasmachine 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, weinig lawaai en zuinig in gebruik. Zelfs bij het centrifugeren weinig geluid.

Pluspunten

  • zuinig met electriciteit
  • weinig lawaai
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed bedienbaar scherm. Goede machine gewoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Na goed overleg met leverancier siemens /bosch Een hele mooie machine met alle mogelijkheden uitgekozen en een hele goede prijs kwaliteit verhouding hoop dat we er vele jaren plezier van hebben

Pluspunten

  • Uitgebreid programma
  • luxe vatiand net iets meer kunnen.

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie1972 15-05-2019

Super gebruiksvriendelijk wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een paar weekjes en hij bevalt uitstekend. Is stil en makkelijk in gebruik. Handig is de verlichting in de trommel. Ook laat hij zien hoeveel was in gewicht er in de trommel zit. De optie SensoFresh is super, als je niet gelijk je kleding wilt wassen. Een fijne wasmachine die elke dag draait ( gezin met 3 sportende kinderen).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chris 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer duidelijk instructiepaneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Het instructiepaneel is modern en zeer duidelijk. Een weldaad om mee te werken!!! De wasmachine is heerlijk geluidsarm in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
altijd goede ervaringen met apparatuur van Siemens. Ook deze wasmachine maakt op ons een goede indruk.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 16-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Siemans wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine had de geest gegeven. Naar onze vaste witgoedleverancier gegaan en daar een zeer goed advies gekregen welke wij moesten aanschaffen. Gekeken naar gebruik, soort van was en ook naar een zo energiezuinige mogelijke oplossing. Hierdoor kwamen we uit op de Siemens WM14T790NL waarop ook nog een leuke rebate zat van €50.

Naast een TOP advies ook een TOP apparaat. Hij heeft inmiddels al weer een paar wassen gedaan en naast dat het korter duurt merken we nu al dat hij zuiniger is.

Pluspunten

  • zuinig
  • mooie gigitaal display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

I 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super stil en schoon

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Speciaal gekocht voor het sensoFresh programma. Het werkt perfect, alles weer heerlijk fris. Maar ook de vele verschillende wasprogramma's zijn prima! En je hoort de machine bijna niet. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • sensoFresh
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WM14T790NL 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
super zuinige machine met een supermodern voorkomen en mogelijkheden die bij 2019 passen. Uitgerust met magneten, zodat draaiende delen minimaal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 02-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Duidelijke display, gebruiksvriendelijk, grote trommel en de extra functie sensorfresh is geweldig, een kind kan de was doen :)

Pluspunten

  • grote trommel
  • programmakeuzes / sensorfresh

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoke Bruinsma 29-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine met wow factor!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Na 20 jaar Miele nu een Siemens wasmachine gekocht. Veel was programma mogelijkheden, en heel stil.
De eerste wassen zijn gedraaid, en wij zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews