Siemens iQ500 WM14T790NL - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens iQ500 WM14T790NL
Best Reviewed - januari 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T790NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Energiezuinig, stil!, gemakkelijke bediening en wast ook nog goed! Review gelezen op internet en aangeschaft en ook nog €100 cashback. Super content mee, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 23-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine siemens

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

2,0
Spijt van deze wasmachine voldoet niet aan de consumenten rewieuws.
Centrifugeren doet hij slecht......speciale wasprogramma's.....komt er nat uit...waarna je niet kunt centrifugeren.....drama.....duurt 2 x zo lang ...katoen op 60 graden. Eco.......op speed wassen gaat...
Blauwe maandag wasmachine....tiptoetsen gevoelig met bediening ...goed nadenken wat je indrukt voor gebruik......te veel handelingen.....

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marinus 23-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de wasmachine IQ500 WM14T790NL. Praktisch, na even wennen t.o.v. onze vorige Siemens wasmachine is deze zeer handig te bedienen ook al zijn er veel programma's. Stil en wast uitstekend.
We zijn ook zeer tevreden over de bijpassende WT7U4691NL warmtepomp wasdroger.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig met water en energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam uit Grootegast 07-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, relatief stil, veel mogelijkheden, centrifugeren is eveneens goed, trommelverlichting is pluspunt, met senso fresh nog geen ervaringen opgedaan

Pluspunten

  • Relatief stil, centrifugeren goed
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

TijgerDobby 14-08-2018

Werkt prima. Mooi stil

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren. Stille motor. Nu na een maand heel tevreden. Gekozen voor Siemens ivm duurzaamheid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LV 05-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed apparat, matig bedieningsgemak

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

7,0
Goede stille wasmachine, goed wasresultaat, daarover heel tevreden
maar wel een aantal minpunten in de bediening, waardoor het dagelijks gebruik wel irritatie geeft.

Minpunten

  • touchscreen, vaak veel aanraken nodig
  • tijd-indicatie klopt vrijwel nooit
  • deur maar aan 1 kant mogelijk
  • apart centrifugeren omslachtig + duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

S. 31-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Wasmachine is makkelijk te bedienen. Veel keuzen in wasprogramma's duidelijk display en goed, handig touch scherm.
Grote trommel inhoud. Jammer dat als je op play drukt om het programma te starten pakt hij hem niet goed en moet je het scherm vaak een paar keer aanraken voordat het programma gaat starten

Pluspunten

  • touchscherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 17 jaar Siemens een nieuwe Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Na 17 jaar probleemloos gebruik afscheid genomen van onze Siemens wasmachine WM 71730.
Inmiddels gebruiken wij sinds 11 april 2018 tot zeer grote tevredenheid de nieuwe Siemens wasmachine WM 14T790NL.
De machine is stil en zeer gebruiksvriendelijk en heeft de nodige uiterst functionele wasprogramma's.

In één woord een heel fijne machine die perfect wast en centrifugeert.

Op de vraag duurzaamheid kan ik nog geen antwoord geven echter ik hoop dat deze machine net zo lang en probleemloos zal werken als onze vorige Siemens wasmachine, n.l. 17 jaar!!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • Wast en centrifugeert uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Visscher 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel blij met m'n nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Sinds een week een nieuwe wasmachine, heel gebruiksvriendelijk en heel blij met de sensoFresh stand, slimme uitvinding!

Pluspunten

  • sensoFreshstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jef Mutsaers 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het bedienings gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoopster deze heeft ons een goede uitleg gegeven van het makkelijke bediening en de stilte tijdens de was dit is helemaal waarheid gebleken toppiemachine

Pluspunten

  • Grote trommel energiezuinig
  • Makkelijke programma,s
  • Stille werking tijdens wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adje 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden en super zuinig. Mijn vorige was ook een Siemens en was daar ook heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeuwse 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn nieuwe Siemens wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit type wasmachine uitgekozen omdat er het programma hygiëne mix op zit. Hier kun je dus op 30 graden je was super schoon en bacterie vrij mee krijgen. Ik zag echt het verschil met mijn oude 10 jarige Siemens wasmachine. Ook blij ben ik met de sensor fresh optie. Met dit programma fris je dus snel even een colbert op, die je anders naar de stomerij zou brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia Baltus 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Veel programma's, wast zuinig, stil en keurig schoon. De terugbetaal actie is een leuke bijkomstigheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirs 18-06-2018

Heel fijn apparaat!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Na een hele tijd is mijn oude machine kapot gegaan. Na advies in een plaatselijke winkel hebben wij gekozen voor dit apparaat. Dit met name vanwege sportkleding die bleef stinken. Ik moet zeggen dat ik het een hele fijne machine vind. De was ruikt weer heerlijk fris. Het is makkelijk keuzes maken tussen de verschillende programma's. De indicatie voor het gewicht is fijn om rekening te houden met hoe vol je de trommel kan doen. Daarnaast is het fijn om te zien hoeveel water en energie de verschillende programma's verbruiken. Hierdoor ben je eerder geneigd een eco programma te kiezen als je hier tijd voor hebt. Jammer dat je niet kunt zien wat het doet voor het energie verbruik ed als je voor het eco-programma kiest.
Het is een stille machine (zeker vergeleken met mijn oude) en ik durf hem nu zelfs 's nachts aan te zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ljan1977 15-06-2018

Functioneel en betrouwbaar!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken heb ik deze wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. Geen overbodige poespas maar functioneel en doet wat hij moet doen.
Mijn vorige Siemens wasmachine is ruim 20 jaar meegegaan en ik hoop dat deze ook weer zo lang trouwe dienst zal bieden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

alex zaandam 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Wat een geweldige wasmachine die Siemens WM14T790NL ! Trots en stoer, wonderbaarlijk stil, staat hij in de badkamer zijn werk te doen. Een waar Sierraad. Alles overzichtelijk, mooi bedienbaar. Duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Daarom starten we met een 9. Nu nog een aantal jaren zo volhouden. Wij hebben er vertrouwen in.

Pluspunten

  • lekker stil
  • gemakkelijk bedienbaar
  • duidelijke display
  • zuinig water/ electra

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JS1949 06-06-2018

Ziet er goed uit

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Ik ben net 2 weken in bezit van deze machine. Moet er nog mee leren omgaan. En dan zal
de tijd leren of het een goede keuze was.
Heb al 8 jaar een Siemens droger en deze bevalt heel goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functioneel en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Nadat mijn vorige Siemens wasmachine helemaal op was na bijna 21 jaar trouwe dienst heb ik besloten weer voor een Siemens te gaan en de techniek is nog net zo goed maar dan helemaal van deze tijd.
Makkelijk te bedienen en geen onnodige poespas zodat dit een wasmachine is die doet wat ie moet doen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • stil
  • prijs-kwaliteit goede verhouding

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine WM14T790NL Siemens 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote deuropening,super zuinig en stil

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Echt een fantastische wasmachine,super modern,stil,zuinig en alle programma's die ik wil zitten er op,TOP!!!!!

Pluspunten

  • super

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

9,0
Ik moest de eerste paar keer bij gebruik eventjes kijken of de wasmachine wel aanstond, want ik hoorde hem helemaal niet. Blijkt dat hij gewoon heerlijk stil is. Wat een verschil met mijn vorige machine.
Ook zijn de wasprogramma's niet onnodig lang en is de senseFresh functie perfect voor mijn dochter.

Pluspunten

  • touchscreentje
  • weinig herrie

Minpunten

  • wasbakje voorzichtig eruit halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews