Siemens iQ500 WM14T790NL - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens iQ500 WM14T790NL
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Energiezuinig, stil!, gemakkelijke bediening en wast ook nog goed! Review gelezen op internet en aangeschaft en ook nog €100 cashback. Super content mee, aanrader.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TijgerDobby 14-08-2018

Werkt prima. Mooi stil

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren. Stille motor. Nu na een maand heel tevreden. Gekozen voor Siemens ivm duurzaamheid.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LV 05-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed apparat, matig bedieningsgemak

Algemene score

7,0
Goede stille wasmachine, goed wasresultaat, daarover heel tevreden
maar wel een aantal minpunten in de bediening, waardoor het dagelijks gebruik wel irritatie geeft.

Minpunten

  • touchscreen, vaak veel aanraken nodig
  • tijd-indicatie klopt vrijwel nooit
  • deur maar aan 1 kant mogelijk
  • apart centrifugeren omslachtig + duurt lang
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

S. 31-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine is makkelijk te bedienen. Veel keuzen in wasprogramma's duidelijk display en goed, handig touch scherm.
Grote trommel inhoud. Jammer dat als je op play drukt om het programma te starten pakt hij hem niet goed en moet je het scherm vaak een paar keer aanraken voordat het programma gaat starten

Pluspunten

  • touchscherm
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 17 jaar Siemens een nieuwe Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 17 jaar probleemloos gebruik afscheid genomen van onze Siemens wasmachine WM 71730.
Inmiddels gebruiken wij sinds 11 april 2018 tot zeer grote tevredenheid de nieuwe Siemens wasmachine WM 14T790NL.
De machine is stil en zeer gebruiksvriendelijk en heeft de nodige uiterst functionele wasprogramma's.

In één woord een heel fijne machine die perfect wast en centrifugeert.

Op de vraag duurzaamheid kan ik nog geen antwoord geven echter ik hoop dat deze machine net zo lang en probleemloos zal werken als onze vorige Siemens wasmachine, n.l. 17 jaar!!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • Wast en centrifugeert uitstekend
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Visscher 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel blij met m'n nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een week een nieuwe wasmachine, heel gebruiksvriendelijk en heel blij met de sensoFresh stand, slimme uitvinding!

Pluspunten

  • sensoFreshstand
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jef Mutsaers 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het bedienings gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoopster deze heeft ons een goede uitleg gegeven van het makkelijke bediening en de stilte tijdens de was dit is helemaal waarheid gebleken toppiemachine

Pluspunten

  • Grote trommel energiezuinig
  • Makkelijke programma,s
  • Stille werking tijdens wassen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adje 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden en super zuinig. Mijn vorige was ook een Siemens en was daar ook heel tevreden over.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeuwse 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn nieuwe Siemens wasmachine

Algemene score

9,0
Ik heb dit type wasmachine uitgekozen omdat er het programma hygiëne mix op zit. Hier kun je dus op 30 graden je was super schoon en bacterie vrij mee krijgen. Ik zag echt het verschil met mijn oude 10 jarige Siemens wasmachine. Ook blij ben ik met de sensor fresh optie. Met dit programma fris je dus snel even een colbert op, die je anders naar de stomerij zou brengen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia Baltus 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel programma's, wast zuinig, stil en keurig schoon. De terugbetaal actie is een leuke bijkomstigheid!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirs 18-06-2018

Heel fijn apparaat!

Algemene score

10,0
Na een hele tijd is mijn oude machine kapot gegaan. Na advies in een plaatselijke winkel hebben wij gekozen voor dit apparaat. Dit met name vanwege sportkleding die bleef stinken. Ik moet zeggen dat ik het een hele fijne machine vind. De was ruikt weer heerlijk fris. Het is makkelijk keuzes maken tussen de verschillende programma's. De indicatie voor het gewicht is fijn om rekening te houden met hoe vol je de trommel kan doen. Daarnaast is het fijn om te zien hoeveel water en energie de verschillende programma's verbruiken. Hierdoor ben je eerder geneigd een eco programma te kiezen als je hier tijd voor hebt. Jammer dat je niet kunt zien wat het doet voor het energie verbruik ed als je voor het eco-programma kiest.
Het is een stille machine (zeker vergeleken met mijn oude) en ik durf hem nu zelfs 's nachts aan te zetten.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ljan1977 15-06-2018

Functioneel en betrouwbaar!

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken heb ik deze wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. Geen overbodige poespas maar functioneel en doet wat hij moet doen.
Mijn vorige Siemens wasmachine is ruim 20 jaar meegegaan en ik hoop dat deze ook weer zo lang trouwe dienst zal bieden.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

alex zaandam 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige wasmachine die Siemens WM14T790NL ! Trots en stoer, wonderbaarlijk stil, staat hij in de badkamer zijn werk te doen. Een waar Sierraad. Alles overzichtelijk, mooi bedienbaar. Duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Daarom starten we met een 9. Nu nog een aantal jaren zo volhouden. Wij hebben er vertrouwen in.

Pluspunten

  • lekker stil
  • gemakkelijk bedienbaar
  • duidelijke display
  • zuinig water/ electra

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JS1949 06-06-2018

Ziet er goed uit

Algemene score

8,0
Ik ben net 2 weken in bezit van deze machine. Moet er nog mee leren omgaan. En dan zal
de tijd leren of het een goede keuze was.
Heb al 8 jaar een Siemens droger en deze bevalt heel goed.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functioneel en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn vorige Siemens wasmachine helemaal op was na bijna 21 jaar trouwe dienst heb ik besloten weer voor een Siemens te gaan en de techniek is nog net zo goed maar dan helemaal van deze tijd.
Makkelijk te bedienen en geen onnodige poespas zodat dit een wasmachine is die doet wat ie moet doen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • stil
  • prijs-kwaliteit goede verhouding

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken nog
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine WM14T790NL Siemens 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote deuropening,super zuinig en stil

Algemene score

10,0
Echt een fantastische wasmachine,super modern,stil,zuinig en alle programma's die ik wil zitten er op,TOP!!!!!

Pluspunten

  • super

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik moest de eerste paar keer bij gebruik eventjes kijken of de wasmachine wel aanstond, want ik hoorde hem helemaal niet. Blijkt dat hij gewoon heerlijk stil is. Wat een verschil met mijn vorige machine.
Ook zijn de wasprogramma's niet onnodig lang en is de senseFresh functie perfect voor mijn dochter.

Pluspunten

  • touchscreentje
  • weinig herrie

Minpunten

  • wasbakje voorzichtig eruit halen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet lang in gebruik, maar bevalt goed. Er zitten veel mogelijkheden op de wascmachine. Wasmachine is erg stil bij centrifugeren. Functie dat kleding niet blijft ruiken bij 30 graden is handig.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. V. Breugel 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne en goede wasmachine. Mijn vorige wasmachines waren ook van Siemens en heb daar erg goede ervaringen mee. Deze heeft net als de andere een heel fijn en gemakkelijk bedieningspaneel, wast perfect schoon, heeft erg veel opties waar je ook echt iets aan hebt, dus niet van allerhande opties die je toch niet gebruikt.
Kortom een hele fijne en goede wasmachine voor een echt goed betaalbare prijs. Ik ben er heel erg blij mee!!

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Weinig decibellen
  • Gemakkelijk bedieningspaneel
  • Ruime vul opening
  • Veel bruikbare opties

Minpunten

  • geen, bij vorige en ook nu niet
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dhr. A. Peters 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en begrijpelijk display, ook voor 60 plussers

Algemene score

9,0
Deze wasmachine ziet er degelijk en betrouwbaar uit. Bijzonder prettig is het duidelijke display met de vele functies die eenvoudig door tiptoetsen te bedienen zijn, ook door een 60 plus echtpaar zoals wij.

Pluspunten

  • Fraaie vormgeving
  • Duidelijk en eenvoudig display
  • Energiezuinig
  • Wasmachine "denkt mee" met de gebruiker
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews