Siemens iQ500 WM14T790NL - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens iQ500 WM14T790NL
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 62 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Energiezuinig, stil!, gemakkelijke bediening en wast ook nog goed! Review gelezen op internet en aangeschaft en ook nog €100 cashback. Super content mee, aanrader.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ljan1977 15-06-2018

Functioneel en betrouwbaar!

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken heb ik deze wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. Geen overbodige poespas maar functioneel en doet wat hij moet doen.
Mijn vorige Siemens wasmachine is ruim 20 jaar meegegaan en ik hoop dat deze ook weer zo lang trouwe dienst zal bieden.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

alex zaandam 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige wasmachine die Siemens WM14T790NL ! Trots en stoer, wonderbaarlijk stil, staat hij in de badkamer zijn werk te doen. Een waar Sierraad. Alles overzichtelijk, mooi bedienbaar. Duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Daarom starten we met een 9. Nu nog een aantal jaren zo volhouden. Wij hebben er vertrouwen in.

Pluspunten

  • lekker stil
  • gemakkelijk bedienbaar
  • duidelijke display
  • zuinig water/ electra

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JS1949 06-06-2018

Ziet er goed uit

Algemene score

8,0
Ik ben net 2 weken in bezit van deze machine. Moet er nog mee leren omgaan. En dan zal
de tijd leren of het een goede keuze was.
Heb al 8 jaar een Siemens droger en deze bevalt heel goed.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functioneel en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn vorige Siemens wasmachine helemaal op was na bijna 21 jaar trouwe dienst heb ik besloten weer voor een Siemens te gaan en de techniek is nog net zo goed maar dan helemaal van deze tijd.
Makkelijk te bedienen en geen onnodige poespas zodat dit een wasmachine is die doet wat ie moet doen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • stil
  • prijs-kwaliteit goede verhouding

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken nog
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine WM14T790NL Siemens 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote deuropening,super zuinig en stil

Algemene score

10,0
Echt een fantastische wasmachine,super modern,stil,zuinig en alle programma's die ik wil zitten er op,TOP!!!!!

Pluspunten

  • super

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik moest de eerste paar keer bij gebruik eventjes kijken of de wasmachine wel aanstond, want ik hoorde hem helemaal niet. Blijkt dat hij gewoon heerlijk stil is. Wat een verschil met mijn vorige machine.
Ook zijn de wasprogramma's niet onnodig lang en is de senseFresh functie perfect voor mijn dochter.

Pluspunten

  • touchscreentje
  • weinig herrie

Minpunten

  • wasbakje voorzichtig eruit halen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet lang in gebruik, maar bevalt goed. Er zitten veel mogelijkheden op de wascmachine. Wasmachine is erg stil bij centrifugeren. Functie dat kleding niet blijft ruiken bij 30 graden is handig.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. V. Breugel 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne en goede wasmachine. Mijn vorige wasmachines waren ook van Siemens en heb daar erg goede ervaringen mee. Deze heeft net als de andere een heel fijn en gemakkelijk bedieningspaneel, wast perfect schoon, heeft erg veel opties waar je ook echt iets aan hebt, dus niet van allerhande opties die je toch niet gebruikt.
Kortom een hele fijne en goede wasmachine voor een echt goed betaalbare prijs. Ik ben er heel erg blij mee!!

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Weinig decibellen
  • Gemakkelijk bedieningspaneel
  • Ruime vul opening
  • Veel bruikbare opties

Minpunten

  • geen, bij vorige en ook nu niet
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dhr. A. Peters 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en begrijpelijk display, ook voor 60 plussers

Algemene score

9,0
Deze wasmachine ziet er degelijk en betrouwbaar uit. Bijzonder prettig is het duidelijke display met de vele functies die eenvoudig door tiptoetsen te bedienen zijn, ook door een 60 plus echtpaar zoals wij.

Pluspunten

  • Fraaie vormgeving
  • Duidelijk en eenvoudig display
  • Energiezuinig
  • Wasmachine "denkt mee" met de gebruiker
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van verkoper gekocht, enorm blij met deze mooie wasmachine. Goede en vele functies wat betreft wassen en makkelijk te bedienen touchscreen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rotter 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een perfecte wasmachine, fluisterstil, vele...vele mogelijkheden en bijzonder fijn is het Sensofresh programma...hmmmm....heerlijk. Daarnaast zuinig in verbruik, maw een perfecte machine voor een gemiddeld lage prijs. Fijne bijkomstigheid: 50,00 euro retour (actie loopt t/m 30 juni 2018).

Pluspunten

  • stil
  • sensofresh programma, echt zeer waardevol
  • prijs-kwaliteit verhouding
  • geld retour actie
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Puik wasmachinetje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en gebruiksvriendelijke wasmachine. Stil en zuinig. mooie uitstraling. goed touchscreen wat snel en eenvoudig te bedienen is

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus 30-04-2018

Na 17 jaar Siemens een nieuwe Siemens wasmachine

Algemene score

10,0
Na 17 jaar een Siemens WM71730 naar volle tevredenheid gebruikt te hebben nu een nieuwe Siemens wasmachine WM14T790NL aangeschaft. Deze is zeer gebruikersvriendelijk, wast en centrifugeert perfect tevens is de bediening uiterst praktisch en zijn er vele programma's met ieder hun eigen instel mogelijkheden. Een fantastische machine die ons veel plezier geeft en het wassen eenvoudig, economisch en efficiënt maakt. We zijn zeer tevreden met dit fraaie product.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peetje 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toen ik voor het eerst (25 jaar geleden) op mezelf ging wonen ook een Siemens wasmachine gekocht. Deze is mij heel goed bevallen en was ook lekker stil. Toen deze uiteindelijk kapot ging van mijn schoonouders een AEG gekregen. Wat een herrie bij het centifugeren. "Gelukkig" is de AEG deze week kapot gegaan en had ik een reden om een nieuwe machine te kopen. Is weer een Siemens geworden aangezien die mij in het verleden zou goed is bevallen. Gemakkelijk in gebruik, kwalitatief zeer goed en lekker stil.

Pluspunten

  • Stil bij centigugeren
  • Eenvoudige bediening
  • Goede kwaliteit
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De was is weer lekker schoon en fijne keuze wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is heel erg fijn, vooral de sensofresh optie! Ik heb door deze functie alles al in de wasmachine gestopt en het komt er super fris en mooier weer uit! Jassen, pakken, kussens, beddengoed noem maar op! Je hoort hem bijna niet centrifugeren. En de trommelreinigingsfunctie is ook erg fijn en werkt ook goed. Ook als je weinig tijd hebt, kan je een kort wasprogramma instellen van 30 minuten en dan komt het er ook schoon en fris uit. Wassen is nog nooit zo leuk geweest en ik wil niets anders meer :D.

Pluspunten

  • Genoeg opties voor verschillende soorten wassen
  • Via het scherm kan je het nog veranderen naar wens
  • Sensofresh is een geweldige functie!
  • Super stil met centrifugeren
  • Ook erg blij met de trommelreinigingsfunctie

Minpunten

  • Die zijn er niet!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
Heb allemaal apparatuur van Siemens in huis, ben erg tevreden , wast erg zuinig . en bevalt goed.
heb al verschillende wasjes gedraaid.
Bedankt.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

verrassend innovatief programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is zeer stil en door het senso fresh programma erg veelzijdig en innovatief. Het is zeker een toevoeging aan mogelijkheden om de was fris en schoon te krijgen. Ook het display is mooi en overzichtelijk en daardoor gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • display
  • senso fresh programma
  • zeer stil
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikkemick 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in gebruik, stil, grote trommel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voirge wasmachine ook een siemens, sterke machines, goede wasprogramma's zuinig in gebruik en maakt geen lawaai
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw M. de Roo 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en gemak kunnen gewoon in 1 product! Uitgebreid keuze programma, waaronder een snel-programma, en muisstil. Wat kan ik nog meer van mijn wasmachine verwachten?!

Pluspunten

  • heel stil
  • uitgebreid programma keuze
  • mooi design
  • snel-programma

Minpunten

  • geen uit-knop
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews