Siemens iQ500 WM14T790NL - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens iQ500 WM14T790NL
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Energiezuinig, stil!, gemakkelijke bediening en wast ook nog goed! Review gelezen op internet en aangeschaft en ook nog €100 cashback. Super content mee, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
Heb allemaal apparatuur van Siemens in huis, ben erg tevreden , wast erg zuinig . en bevalt goed.
heb al verschillende wasjes gedraaid.
Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

verrassend innovatief programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is zeer stil en door het senso fresh programma erg veelzijdig en innovatief. Het is zeker een toevoeging aan mogelijkheden om de was fris en schoon te krijgen. Ook het display is mooi en overzichtelijk en daardoor gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • display
  • senso fresh programma
  • zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikkemick 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in gebruik, stil, grote trommel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voirge wasmachine ook een siemens, sterke machines, goede wasprogramma's zuinig in gebruik en maakt geen lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw M. de Roo 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en gemak kunnen gewoon in 1 product! Uitgebreid keuze programma, waaronder een snel-programma, en muisstil. Wat kan ik nog meer van mijn wasmachine verwachten?!

Pluspunten

  • heel stil
  • uitgebreid programma keuze
  • mooi design
  • snel-programma

Minpunten

  • geen uit-knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ageeth 31-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze wasmachine nu een aantal maanden. Na mijn oude Siemens die mij uitstekend beviel en heel lang meeging, heb ik opnieuw gekozen voor dit merk. In de eerste instantie vond ik de wasmachine (vergeleken met de oude) zeer stil, maar na een tijd viel het mij op dat de wasmachine bij het centrifugeren tijdens de tussenpozen een laag brom geluid maakte. Via Siemens een reparateur laten komen. Hij vertelde mij dat dit normaal is. Dit geluid wordt veroorzaakt omdat er water in de afvoerpomp staat. Geen defect dus, maar ik had de machine wel stiller verwacht. De machine staat in de bijkeuken, maar de lage toon kan ik horen in de kamer.
Verder een fijne machine met veel programma’s en een grote trommel.

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Grote trommel en vulopening

Minpunten

  • Geluid tijdens tussenpozen centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 11-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design/praktische bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is enorm stil je vraagt je of hij wel draait :-), design is mooi en het bedieningspaneel eenvoudig en overzichtelijk. De eerste wasjes zijn gedaan , mooi resultaat. ik ben en blijf fan van Siemens.

Pluspunten

  • enorm stil
  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • maximale keuze aan soort wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud den Hollander 20-02-2018

Stl

Algemene score

8,0
Wij hebben het apparaat pas een paar dagen in het bezit en tot op heden kunnen we stellen dat de eerste was goed bevallen is. Hij is heerlijk stil en wast goed schoon
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud Sepers 01-02-2018

2 weken in bezit en zeer tevreden mee.

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu 2 weken in bezit en ben er zeer tevreden mee. Het geluidsniveau is zeer laag en de was komt er schoon uit. Ook centrifugeren we met hoger toerental dan bij de vorige machine (die trilde nog wel eens) dus de was is ook droger.
Over het energiegebruik kan ik niets zeggen maar ik neem aan dat ie weer een stuk zuiniger is als de oude machine (LG van 10 jaar).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes Smulders 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot en duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oude Siemens machine ging slechter centrifugeren, maar wassen deed hij nog, zullen we een nieuwe kopen? Hoe lang zullen we deze hebben, kan ik wel nalijken, even zoeken. Administratie is boven, kon mijn ogen niet geloven, maar het was tocht echt 22 jaar. Dan hebben we wel een nieuwe verdiend, kom we gaan naar Renaud in Wormerveer en kopen weer een Siemens. De andere dag werd ie gebracht en aangesloten, de eerst was ging er in, wat een verschil, bijna geruisloos, en het resultaat veel en veel schoner, en je hebt nog heel wat mogelijkheden eco, enz, maar dat gaan we nog onderzoeken. We zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • zuinig, past zelf het water aan, wast schoner
  • Stil, bij wassenden en centrifugeren
  • duurzaamheid hoop net als de oude.

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil, heel prettig in de bedieing

Algemene score

9,0
Hele fijne rustige wasmachine met veel goed toepasbare programmamogelijkheden. Heb de Sensofresh functie nog niet uitgeprobeerd, maar dit lijkt me reuzehandig voor kwetsbare kleding en de pakken van mijn man.

Pluspunten

  • weinig geluid bij centrifugeren
  • veel goed toepasbare programma's
  • makkelijke bediening
  • zelfs een kind kan de was doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klara A. 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Senso Fresh is geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze type Siemens wasautomaat is echt een topper: zeer stil tijdens de programma duur en de was komt er super fris uit. Ik ben vooral zeer te spreken over de nieuwe Senso Fresh functie en de Trommelreiniging functie. De winkelpersoneel heeft me hierop geattendeerd en ik ben echt blij dat ik hierop niet had bezuinigd. Je kan bv. jassen of andere kledingstukken die niet echt bevuild zijn gewoon even opfrissen met de Senso Fresh functie, die geen water gebruikt. Alle bacteriën worden geëlimineerd en alles ruikt weer heerlijk fris. De gecombineerde functie Hygiëne Mix is aan te raden voor je sport kleding die hierna ook nooit muf zal ruiken. Kortom goede, degelijk wasautomaat voor normale prijs.

Pluspunten

  • zeer stil
  • Senso Fresh functie
  • Trommelreiniging functie
  • tot 8 kg was
  • trommel verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Bergmans 28-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi, past perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was zeer tevreden over mijn siemens droger dus het is was moeilijk om een keuze te maken toen mijn wasmachine het begaf. Deze past niet alleen heel mooi naast mijn droger, maar is zeer zuinig in gebruik .Bovendien vind ik het geweldig dat ik er mee kan stomen, en maak daar ook regelmatig gebruik van. Ik ben er ontzettend blij mee!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron bakker 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De nieuwe was en droog automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie machine om te zien duidelijke display simpel te bedienen.fluister stil en nog belangrijker de elektra meter loopt minder hard.kort om een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kleintje 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie handige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik , duidelijke display , grote trommel , redelijk stil, en ook een progamma om de luchtjes uit je kleding te krijgen, zonder was te hoeven draaien.

Pluspunten

  • stil
  • slimme progamma's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Isabella Muijen 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige wasmachine was een Siemens, na 13 jaar trouwe dienst was hij op. Door het vertrouwen in dit merk ben ik wederom voor een Siemens gaan kijken en geslaagd. Ik heb nu een Siemens extraklasse IQ500. Een eigentijdse, rustige en zuinige wasmachine die goede zorg draagt voor mijn was. Een aanrader!

Pluspunten

  • Heel rustig qua geluid
  • Energiezuinig
  • Goede keuzeprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Smulders 11-01-2018

mooie machine,is stil,zelfs bij het centrifugeren

Algemene score

10,0
Ben heel blij met de machine, we hebben een open keuken met de kamer, nu kan ik wassen, centrifugeren, en in de kamer kan men gewoon TV kijken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Janine 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine, lekker stil en makkelijk te bedienen! Kan veel was tegelijk in, verschillende programma’s en zelfs een opfrisprogramma! Na het opfrisprogramma kun je zo je jasje weer aan, lekker fris en na geurtjes zijn verdwenen!

Pluspunten

  • Lekker stille machine
  • Opfris programma

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirthe 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De was is schoon en ruikt heerlijk fris. Verder is de machine erg stil en voelt veel degelijker aan dan onze vorige wasmachine van LG. Wij zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • stil
  • mooi design

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joycel073 06-01-2018

Fijne machine

Algemene score

10,0
Kocht de machine vorige maand omdat de oude de geest gaf. Een geluk bij een ongeluk. De Siemens heeft elke wasstand die wij maar wensen. Jeans, overhemden, sensofresh, helemaal blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews