Siemens iQ500 WM14T790NL - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Siemens iQ500 WM14T790NL
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 84 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T790NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Energiezuinig, stil!, gemakkelijke bediening en wast ook nog goed! Review gelezen op internet en aangeschaft en ook nog €100 cashback. Super content mee, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marius 30-06-2020

Uiteindelijk

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
De machine werkt goed behalve de was tijd is soms wat te lang [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pim met Siemens 10-06-2020

Zeer stil en lekker schoon

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
De 'er is geen betere' was overleden, en dan nu gekozen voor deze machine, draait nu(volop) een week en zijn zeer tevreden.
De machine staat in de keuken, dus geselecteerd op geluidsniveau en prijs. Maar met de makkelijke bediening en goed resultaat, zijn we dik tevreden.
1 min puntje is wel dat als er bijvoorbeeld 1 vest in zit dat het centrifuge programma niet in werking treed, maar dit geeft ie niet aan, dus een kletsnat vest als resultaat.
Dus door de onbalans in de machine zal deze niet draaien, dus volgende keer 2 vesten minimaal [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joan 10-06-2020

Stille slimme krachtpatser

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Een nieuw gezicht op de vertrouwde plek, onze vorige Siemens is na meer dan 15 jaar trouwe dienst vervangen. Knap hoe stil dit apparat zijn werk doet en de bediening wijst zich eigenlijk vanzelf. Slimme technologie stelt je in staat om te wassen met respect voor het leefmilieu. Ik word er enthousiast van! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DWC Hageraats 29-05-2020

Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Prachtig esthetisch model wasmachine.
Doet zijn werk geruisloos
U weet hoe hij eruit ziet, dus geen foto [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patricia 26-05-2020

Geweldig

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Super fijn wasmachine.
Totaal geen spijt. Fijne grote trommel. Allerlei verschillende fijne programma's [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Resa 15-05-2020

prima

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
mijn eerste Siemens wasmachine. bevalt prima, wast schoon.
ruime keuze aan programma's [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mijn beste machines 11-05-2020

MIJN SIEMENS EMICA

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
WE HEBBEN HEM NET DUS NOG NIET GEBRUIKT,
WE HEBBEN NA 25 JAREN AFSCHEID GENOMEN VAN
ONZE MARICA MIELE. DE SIEMENS HEEFT NIEUWE TECHNIEKEN EN
WE HOPENDAT DEZE OOK 25 JAAR MEEGAAT; DAN BEN IK 98 JAAR!
HAHAHA WE HEBBEN ALLEEN MAAR GOEDE ERVARINGEN MET SIEMENS! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Heleen 11-05-2020

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Gemakkelijke programmakeuze met veel mogelijkgheden .
Alleen niet mogelijk om alleen te centrifugeren [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arnoud 01-05-2020

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Optimale wasresultaten.En vergeleken met mijn oude wasmachine vele minder geluid.
Tot nu toe echt waar voor het bestede geld. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Femke 25-04-2020

Veel mogelijk en heel schoon

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

8,0
Even wennen aan de nieuwe programma's. . (Ligt aan ons) . Er zijn veel opties. Verwachten veel van de ozonfunctie omdat we vaak bij een vuurtje staan. De machine is heel stil en vooral heel belangrijk de was wordt super schoon [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marc 12-04-2020

Geweldig!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is gebruiksvriendelijk, voldoet aan alles en geruisloos! Gewoon gweldig! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens iQ 500 06-04-2020

Een super wasmachine .

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
We zijn zo ontzettend blij met deze Siemens wasmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Janwillem 2807 05-04-2020

nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Superding. Heerlijk stil, grote trommel en opening. Bediening is vrij eenvoudig en lekker zuinig in water en elektra wat niet onbelangrijk is in deze tijd. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan uit Maarssen 29-03-2020

stille krachtpatser

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Wat een geweldige wasmachine, eenvoudige bediening, super zuinig en geweldig stil. Handig dat je direct bij het instellen kunt zien hoe lang de was gaat duren. Je hebt zelfs de mogelijkheid de start uit te stellen zodanog dat de was net klaar is op het moment waarop je weer thuis komt. Erg handig!
Absolute aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JWCW 20-03-2020

Fantastische machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu een paar weken en zijn er zeer tevreden over.
Duidelijke display met veel zelf instelbare mogelijkheden.
Lekker stil, grote vulopening en grote trommel.
Echt een aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ellen 10-03-2020

Super fijne machine!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Heerlijk stille machine ook bij het centrifugeren, wast lekker schoon ook op lage temperaturen, veel keuze in programma's en instellingen, machine schakelt zich zelf na een tijdje uit en heeft sensofresh functie! Ik heb een nieuwe vriend "SIEM" :-) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R Kruidenier 26-02-2020

Super Machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Wat een goede machine, hadden deze veel eerder moeten nemen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sandra 18-02-2020

Zuinige machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Vele instelmogelijkheiden met draaiknop en display. Dat ervaar ik zelf als prettig. Zelfs de mogelijkheid om droge, niet fris ruikende kleding op te frissen met een kort "nevel"programma. (Nog niet uitgeprobeerd)
De machine doet goed wat hij moet doen: Wassen en centrifugeren : ) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 05-02-2020

Prima machine.

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T790NL

Algemene score

10,0
Heb het apparaat nog niet zo lang maar tot nu toe bevalt het prima. Ben nog bezig de machine beter te leren ontdekken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews