Bosch WAT28542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden tester 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vlekkenverwijderaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product gekocht nadat we online research hebben gedaan en beoordelingen hebben bekeken. We hebben het product nog maar een korte tijd in gebruik maar hij voldoet aan onze verwachtingen en hebben het al kunnen testen op de eerste vuile vlekken. Mooi design, makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Youssef 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe was machine en ik zag dat deze er goed uitzag en het werkt prima en precies wat ik verwachte

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat deze vooral erg stil is. Makkelijk te bedienen en super dat er een kort programma op zit en ook een programma om de trommel te reinigen. Kortom een perfecte Wasmachine voor mij.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedinen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemiek 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ben tot nu toe zeer tevreden .mooie stille wasmachine en duideljke/eenvoudige schermaanduiding.
duidelijke beschrijving hoe alles werkt Kind kan de was doen haha
ik doe nu met plezier de was in de machine en er weer uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Een stille machine 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine nu een paar keer gebruikt en voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Hij is heel stil en dat is zeer prettig!

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

norien boodt 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GROTE DEUR

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima dat je nu ieder gewicht kunt wassen en dat de machine zich daarop instelt.
lekker geruisloze machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat speurwerk via diverse sites, bij deze wasmachine gekomen. Het is een prima machine, zuinig, stil en voldoende capaciteit. Ik wilde een deur zonder handgreep, omdat dat bij de vorige een zwak punt bleek te zijn.
De machine heeft een touch-screen dat erg fijn werkt. Je hoeft geen handleiding door te nemen, het werkt zeer intuïtief.
Voor ons gezin een prima keuze. Het centrifugeren doet dit apparaat als de beste, dus advies is om iets minder toeren te selecteren.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • 8kg
  • 1400 toeren
  • touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Burak 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, makkelijk, stille moter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de product heel fijn omdat het zuinig is en het heeft veel functies voor een betere was, het is gemakelijk en het geeft meer rust(door een stille moter). Het is ook veel handiger doordat er veel keuzes zijn waardoor je de beste was er voor terug krijgt en dat is natuurlijk altijd fijn van Bosch

Pluspunten

  • Stille moter
  • Makkelijk en zuinig

Minpunten

  • Alles is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Ligt 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil tijdens wasprogramma en centrifugeren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Belangrijkste reden aanschaf is dat dit product zeer geluidsarm zou zijn en dat klopt. Prettige bediening en schone was.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Makkelijk bedienbaar
  • Mooi design
  • Duidelijk leesbaar display

Minpunten

  • Verlengd automatisch de tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Crielaard 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe erg tevreden over de wasmachine. Wast erg goed en is een duidelijk verschil met onze oude machine. Het touchscreen in gemakkelijk te bedienen en je kunt alles zelf aanpassen, korter/langer wassen, toeren of graden. Maakt niet veel lawaai, levering is ook keurig en snel verlopen.

Pluspunten

  • duidelijkheid van programma's
  • gemakkelijk in bediening met touchscreen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vangulik 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine mooi schoon wasgoed en ook de vlekken speciaal in systeem opgenomen eenmaal bosch altijd bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Kelder 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke wasmachine en stil.

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteitsverhouding, gekocht tijdens 15% aktie. De machine is geruisloos en makkelijk te bedienen. We hadden al goede ervaringen met Bosch (droger en vorige wasmachine)

Pluspunten

  • Geruisloos.
  • Flinke inhoud.
  • Supermakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine 05-04-2018

Tevreden Koper

Algemene score

10,0
Een hele mooie wasmachine, en eenvoudig bediening via het touchscreen.
Pas een paar dagen in bezit maar kan nu al zeggen dat deze wasmachine uitermate stil centrifugeert.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

K. Verhoeven 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine

Algemene score

10,0
Een hele mooie wasmachine, heel eenvoudig via touchscreen te bedienen echt super overzichtelijk.
Wast en centrifugeert uitermate stil.
's-avonds besteld en de volgende ochtend geleverd en aangesloten echt top.
Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • eenvoudig te bedienen
  • Prima bezorgservice
  • Gratis aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cstaals 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel twijfels en reviews lezen hebben we besloten om deze ronde af te wijken van ons vertrouwen in miele.
De machines van bosch komen ook zeer goed uit de reviews en hebben een behoorlijk wat betere prijs.
Na ondertussen enkele maanden gebruik ben ik nog steeds blij met mijn keuze. Hij werkt geruisloos en perfect.

Pluspunten

  • bediening
  • geluid
  • eindresultaat

Minpunten

  • eigenlijk geen geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan smit 13-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De bosch wat28542nl is een zeer goede wasmachine. Hij is energiezuinig en ook heel stil. Wij zijn er erg tevreden over. Het aansluiten was heel makkelijk en de aquastop geeft vertrouwen dat de garage niet blank komt te staan.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Energiezuinig
  • Elektrische knoppen zijn duidelijk en mooi

Minpunten

  • Teveel programma’s

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte dashbord

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al jaren een gebruiker van bosch net mijn oude machine na 18 jaar ingewisseld voor dit prachtige energie zuinige wasmachine.
Zuinig en geruisloos , verschillende bruikbare programma's ... helemaal blij mee. Weer klaar voor 18 jaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Scholtes 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot touchscreen display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Paar dagen in het bezit. Duidelijk stiller dan onze oude, maar dat kon ook niet anders. Bij enkele wasbeurten hoorden we zware, lage trillingen door het huis. Waarschijnlijk door ongelijk verdeelde was in de trommel. Vaker niet dan wel last van. Verder een stille en mooie machine.

Pluspunten

  • stil
  • groot touchscreen diplay
  • programma's zijn handmatig aan te passen.

Minpunten

  • soms laagfrequente trillingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer