Bosch WAT28542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 75 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Matfried 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille, veelzijdige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem net 2 dagen, maar bevalt prima, ziet er mooi uit, grote opening, stil, veel programma's. Zelfreinigend progr voor trommel.
Korte wasjes zijn ook heerlijk fris. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's., maar ook standaard korte
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden tester 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vlekkenverwijderaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product gekocht nadat we online research hebben gedaan en beoordelingen hebben bekeken. We hebben het product nog maar een korte tijd in gebruik maar hij voldoet aan onze verwachtingen en hebben het al kunnen testen op de eerste vuile vlekken. Mooi design, makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pasje 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stabiele wasmachine, bijna geluidsloos. Zeker bij het zwieren.
Heeft de mogelijkheden om alle programma's te verkorten. En reden van aankoop, mogelijkheid om dons te wassen.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem oudt 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijk scherm handige bedieningsknop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi maciene doet zijn werk goed en redelijk stil
Duidelijk bedieningschem
Schoon ook niet on belangrijk
Ben er blij mee
En ook niet ver keerd 50 euro retort van bosch 😃👍🏿

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Ik heb ze nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem oudt 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch
Dacht altijd goed.
Klopt, stil, hoop mogelijkheden, zuinig en ook belangrijk wast echt goed schoon.
En het uiterlijk van deze tijd.
Al met al een goede wasmachine voor goede prijs.
Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Hoop mogelijkheden
  • Groot mooi scherm
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch WAT28542NL 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Algemene score

10,0
Goede wasmachine met duidelijke bediening. Makkelijk programma's kiezen met mogelijkheid voor sneller of juist energiezuiniger. De was is schoon en droog. Topper!

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Algemene score

10,0
Net geinstalleerd, erg stil, touchscreen handig, jammer dat er geen klok opzt zodat je m over x aantal uur kan aanzetten. Verder is de waterslang voor de toevoer aan de korte kant. Verder een prima machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel
  • Touchscreen

Minpunten

  • Geen tijdklok voor uitstel start
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M. Duarte 16-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super snelle wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top kwaliteit wasmachine. Heel stil en makkelijk te bedienen.ik ben helemaal tevreden met de aankoop.Echt een aanrader!!
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Bakker 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke instructie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is bijna geluidloos, duidelijk display en makkelijk te begrijpen en de mogelijkheid om de wasbeurten korter in tijd te laten draaien.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 8 jaar een Bosch wasmachine gebruikt te hebben was deze kapot gegaan en moest er een nieuwe komen. Ik heb naar een vergelijkbare machine gezocht en kwam weer bij Bosch terecht. Je ziet echt dat de techniek in die 8 jaar weer vooruit gegaan is. De bediening is eenvoudiger, maar er zijn toch ook weer meer mogelijkheden. Als je een programma gekozen hebt zijn toch eenvoudig zaken als temperatuur en centrifuge snelheid aan te passen. Een programma dat je veel gebruikt is met de "Stertoets" in een keer in te stellen. De machine is stiller.

Pluspunten

  • Bediening
  • Laag geluisniveau

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, heel stil en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine met veel mogelijkheden en toch heel gebruiksvriendelijk. Heel stil. De programma’s met laag energiegebruik duren wat lang, maar je kunt er makkelijk voor kiezen het programma te versnellen. Het display attendeert je er dan wel op dat je meer energie en water verbruikt. In de winkel werd mij verteld dat deze machine zelf kan beoordelen hoeveel was er in zit, en daar de tijd en watergebruik op aan past. Dat is helaas niet zo, maar doet niet af aan de kwaliteit van de machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen automatische dosering
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elles 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Zuinig in gebruik, stil apparaat en we kunnen 8 kilo was per wasbeurt wassen. Dit is fijn als je met 4 personen woont.

Pluspunten

  • touchscreen
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tegels 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28542NL voor ieder makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben al jaren trouwe "Bosch" gebruiker. Deze wasmachine voldoet wederom aan mijn verwachtingen.
Prijs / kwaliteitverhouding klopt. Ik kan deze wasmachine zeer zeker aanraden
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch wasmachine bevalt zeer goed. Ruime keuze aan wasprogramma's, grote vulopening en fijn dat zelfs dekbedden er makkelijk in passen. Goede was- en centrifugeer resultaten. Erg stil.

Pluspunten

  • Navulmogelijkheid dankzij pauzeknop
  • Heel stil bij centrifugeren
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eejtz 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstille handige wasmachine

Algemene score

8,0
Heerlijke wasautomaat, superluxe en handig, kind kan letterlijk de was doen :)
Erg fijn touchscreen display, duidelijk, nog meer omschrijving was fijn geweest. Knap dat je bij draaiende machine eigenlijk alleen het klotsen van het water hoort, wij waren ander gewend (herrie als onze oudd machine draaide).
Leuke cashback-aktie op de koop toe. Snel en prima thuisbezorgd, keurig aangesloten en 1e draai aangezet.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

K. Bakker 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De keuze is gevallen op de duidelijke display en de programma's geen poespas die je nooit gebruikt. Het is een zuinig apparaat en erg stil tijdens het draaien.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shirley 27-05-2018

Super gemakkelijk!

Algemene score

10,0
Mijn eerste wasmachine en wat een pareltje! Heel gemakkelijk in gebruik. Goede was programma’s. Het touchscreen maakt het eenvoudig om een programma te kiezen naar jouw wensen.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joke 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsloos apparaat HEERLIJK

Algemene score

9,0
IK heb voor dit product gekozen omdat ik voor heen een ander merk had die enorm veel lawaai maakte. Nu een geluidsloze wasmachine van Bosch er gaat een wereld voor mij open en kan ik eindelijk wassen als de kinderen in bed liggen.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor in mijn eerste huisje heb ik deze wasmachine gekocht. Hij is heel makkelijk in gebruik, het scherm is eenvoudig te gebruiken en je hebt super handige programma's die je kunt kiezen.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maup61 23-05-2018

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Een mooie wasmachine met veel functies en stil in geluid. Echt een aanrader en dat voor een redelijke prijs.
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews