Bosch WAT28542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 97 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28542NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden tester 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vlekkenverwijderaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Dit product gekocht nadat we online research hebben gedaan en beoordelingen hebben bekeken. We hebben het product nog maar een korte tijd in gebruik maar hij voldoet aan onze verwachtingen en hebben het al kunnen testen op de eerste vuile vlekken. Mooi design, makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 24-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Had een tijdje gezocht naar een goede wasmachine voor een redelijke prijs en in deze Bosch heb ik dat gevonden. Hij voldoet ruim aan de verwachtingen. Is lekker stil wat fijn is aangezien ik hem 's nachts vaak laat wassen. De timerfunctie is hierbij ook erg handig. Gebruikt weinig water en energie wat prettig is voor je portemonnee en de wereld. Enige wat ik soms mis is dat er geen los programma op zit voor centrifugeren zodat ik een handwas kan centrifugeren.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Stil
  • Handige timerfunctie
  • Zuinig in energie en watergebruik

Minpunten

  • Display lijkt gevoelig/kwetsbaar
  • Geen los centrifugeerprogramma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matfried 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille, veelzijdige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Ik heb hem net 2 dagen, maar bevalt prima, ziet er mooi uit, grote opening, stil, veel programma's. Zelfreinigend progr voor trommel.
Korte wasjes zijn ook heerlijk fris. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's., maar ook standaard korte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Oscar 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk bedienbare wasmachine, erg stil en redelijk zuinig. Gekocht in combinatie met wasdroger van Bosch. Beide apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijke en een uitstekende droog en was resultaten. Ik zou dit apparaat aanbevelen bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BAS1 11-02-2019

Geweldig stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
De wasmachine blinkt uit in zijn eenvoudige bediening, en is superstil. Veel verschillende programma’s die zelf nog uit te breiden zijn, of je kan kortere programma’s instellen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

sebassa 26-12-2018

Top wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Zeer fijne wasmachine, maakt weinig geluid en is zeer makkelijk te bedienen middels een mooi digitaal scherm.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

sebassa 25-12-2018

Top wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Wat een verschil met onze vorige wasmachine. Je hoort hem amper en wast zeer goed schoon. Handig digitaal display en zeer makkelijkte bedienen. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tante_inkie 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een aantal weken in gebruike en bevalt prima. Heel stil en veel verschillende programma’s. Heel makkelijk te bedienen op touchscherm. Doet alles wat het zegt

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Korte programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 02-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine van Bosch voldoet aan alle verwachtingen.hij wast niet alleen schoon,is zeer handig in gebruik en maakt voor een wasmachine niet veel geluid.
Voor elk type kleding is een apart programma.Ook
Kortom,een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good Washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
I purchased this laundry machine of Bosch. I really like it as it is quiet and cleaning well. However, I was curious about the I-Dos technology which is not provided with this version of laundry.

Pluspunten

  • quiet
  • clean

Minpunten

  • No I-Dos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Top product, makkelijk te bedienen.. Mooi qua design, goede prijs kwaliteit verhouding. We zijn erg erg content mee.

Pluspunten

  • Design
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 15-07-2018

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Goed = zeer weinig geluid
Minder goed = katoen programma bij einde wordt niet voldoende gecentrifigeerd. Dit weer nadien doen.
Tip: Bij afhalen product door klant zelf zet ook duidelijk op machine met sticker de transport beveiliging achter de wasmachine verwijderen!!!.
Probleem komt voor dat klant wasmachine meteen laat draaien wanneer deze op plaats staat. Gevaar dus met stuiteren wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Denise 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine was aan vervanging toe, we zijn uiteindelijk door een aanbieding bij deze bosch uitgekomen en hij voldoet volledig aan onze verwachting.
Hij is zo stil dat ik af en toe moet kijken of hij aanstaat. Hij wast goed en snel schoon

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Mooi
  • Goed schoon
  • Neemt weinig ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Het apparaat is lekker stil, heeft veel toeren en kan op alles ingesteld worden. Verbruikt ook relatief weinig stroom en water. Prima machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

blij met de nieuwe wasmachine 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil!!! grote wastrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze wasmachine op advies van de verkoper bij Mediamarkt gekocht. Dit omdat er zoveel keus aan is. En wij zijn maar met zijn tweetjes. Wel wilde ik een wasmachine die langer mee gaat dan 4 jaar. Dus toch op deze mooie Bosch uitgekomen. De trommel is lekker groot, dus hoeven we nog minder te wassen. En de wasmachine is lekker stil. Soms kijk ik even in de bijkeuken of hij wel aan is. Verder moeten we de menu's nog gaan ontdekken. Maar tot nu toe een erg fijne wasmachine. Nog net geen 10, omdat we nog maar kort deze machine hebben 1 week nu.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MI HE 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

good washing machine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
this product i bought two weeks ago. It is very good. Voice is low when washing.After wash cloth is very dry and clean.And you can choose different type wash cloth.I like it.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van de Velde 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Prettig wasmachine met grote vultrommel. De wasmachine maakt niet veel geluid en wast goed schoon.

Pluspunten

  • grote vultrommel
  • handig in gebruik

Minpunten

  • dosering voor hoofdwas zit links ipv rechts

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadia Ivy 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Al prachtig om te zién!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Om te zien vind ik hem reeds de 9 waard. Ik heb hem 1 dag en moet de handleiding nog meer uitgebreid lezen. Toch heb ik door het duidelijke programma overzicht reeds 3 wasjes gedraaid. En ja hoor! Die kwamen er superschoon uit. Ik ga me er helemaal in verdiepen om alles uit deze mooie machine te halen.
Ik weet het nu al: WASSEN WORDT EEN FEEST!
En dat allemaal voor zo'n voordelige prijs mét een cashback van €50,-
ONGELOOFLIJK!!!

Pluspunten

  • De grote wastrommel
  • Zuinige natuurvriendelijke machine
  • Duidelijk programma overzicht
  • Erg stil!

Minpunten

  • Weet ik nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine met verschillende programma's, maar allemaal ook aan te passen naar eigen wens. Ook de pauze knop is handig om tussendoor nog iets in de machine te stoppen mocht je dit zijn vergeten.

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Uitstelmogelijkheid
  • Pauzemogelijkheid

Minpunten

  • Je hoort hem wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam Boer 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig te bedienen display scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Na 13 jaar is dit mijn nieuwe Bosch wasmachine. Weer net zo betrouwbaar. Gekozen om zijn zuinigheid, goede prestaties en uitstelfunctie. Ik kan de komende jaren weer vooruit!

Pluspunten

  • handig display
  • zuinig
  • uitstelfunctie
  • pauzeknop om nog was toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews