Siemens WM14T780NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lisa 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verrassend stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine inmiddels enkele weken in bezit, ik ben zeer tevreden met het wasresultaat. Overal een goede wasmachine die vooral verrassend stil is in gebruik. Ik raad dit product daarom zeker aan.

Pluspunten

  • Uitermate stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen andere nadelen kunnen ontdekken
  • Een relatief korte snoer en slang meegeleverd
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandor 06-08-2018

Prima aanschaf

Algemene score

10,0
Ik vind het erg fijn dat kleine wasjes in een korte tijd gewassen kunnen worden en de resttijd duidelijk wordt aangegeven
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robert 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design.Makkelijk te bedienen.Stil.Goed resultaat .ok.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit uitstekend.Keuze was ook omdat we al een warmtepompdroger van Siemens hebben aangeschaft.Ook deze droger werkt bijzonder goed.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • Grote trommelinhoud
  • zuinig in gebruik.
  • 10 jaar garantie op motor

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jolanda 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine werkt zeer geruisloos, heeft vele mogelijkheden. Grote en kleine wasjes, lange en korte programma's. Zuinig in gebruik. Zeer tevreden in combi met wasdroger van Siemens!

Pluspunten

  • stille wasmachine
  • veel programma's
  • kan verkort wassen
  • grote trommel

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul1980 03-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille en makkelijk bedienbare wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiterst stil, goede programma opties, eenvoudig te bedienen draaiknop en touchscreen.
De "senso-fresh" functie ter opfrissing van kleding met actieve zuurstof werkt perfect.
Ben zeer tevreden over deze wasmachine, een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • Senso fresh programma
  • Ruime keuzes aan programma's en opties
  • Was capaciteit
  • Stille machine

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa83 17-06-2018

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een paar weken en ben er erg tevreden mee. Hij is veel stiller dan de vorige en er past veel in. De was komt er schoon en al erg droog uit.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kamperländerin 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, zuinig in energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

3,0
De wasmachine heeft de test goed doorstaan ​​en Siemens heeft een goede reputatie in Duitsland voor hun
Quallität. Dit model heeft alle functies die ik van een goede wasmachine mag verwachten. Economisch, Aqua-Stop, programma's die ik wens.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peetje 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Algemene score

10,0
Prima machine met een leuk design. Echter wat nog belangrijker is, hij wast goed en is ook lekker stil. Daarnaast voldoende keus in de verschillende programma's.
Ook het lampje binnenin is handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Voldoende wasprogramma mogelijkheden

Minpunten

  • Programma's duren een beetje lang
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j. reintjes 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, Zuinig, Schoon, veel keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine voor een eerlijke prijs. Stil, zuinig met eco programma's, veel wasprogramma keuzes en makkelijk bedienbaar. Prima wasresultaat

Pluspunten

  • Stil
  • Prima schoon

Minpunten

  • Eco programma lange duur
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

consupanel 21-03-2018

Bijzonder stil top apparaat

Algemene score

10,0
Wat er echt uitspringt: enorm stille wasmachine! Goed apparaat met schoon wasresultaat en handige bediening. Display is goed leesbaar en duidelijk.
Het lampje in de machine voor het vullen blijft ook nog even aan als het apparaat start. Hoe vaker ik de machine gebruik hoe handiger dit eigenlijk is.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan59 19-03-2018

Zeer goede wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine doet waar hij voor gemaakt is. Wast goed schoon bij allerlei verschillende was standen.Maakt geen overdreven geluid bij het centrifugeren. Het is een aanrader.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gaby65 27-02-2018

GEWOON GOED

Algemene score

10,0
Vorige Siemens wasmachine 16 jaar oud . Weer een Siemens gekocht . zeer gebruiks vriendelijk en geruisloos. dus zeer tevreden tot heden.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yi Chen 08-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Love and trust Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I bought the Siemens WM14T780NL washing machine and WT43W3G1NL dryer for my new house. I'm the old customer of Siemens. I love the beautiful design and complete function. It meets all my needs for washing machines and dryers. Best choice ever!
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Om eerlijk te zijn, dat keuze op deze wasmachine viel had voor een groot deel te maken met het feit dat deze op voorraad was... Echter, ik ben erg blij met deze keuze. Stil en makkelijk te bedienen, prima!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Spier 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toegankelijkheid (grote vuldeur), bedieningsgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze keuze voor een Siemens wasautomaat is mede gebaseerd op onze jarenlange ervaring met de Siemens producten. Betrouwbaar en prima service. Ook de prijs/kwaliteit gaf bij ons de doorslag.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Service
  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer