Siemens WM14T780NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kamperländerin 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, zuinig in energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

3,0
De wasmachine heeft de test goed doorstaan ​​en Siemens heeft een goede reputatie in Duitsland voor hun
Quallität. Dit model heeft alle functies die ik van een goede wasmachine mag verwachten. Economisch, Aqua-Stop, programma's die ik wens.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peetje 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Algemene score

10,0
Prima machine met een leuk design. Echter wat nog belangrijker is, hij wast goed en is ook lekker stil. Daarnaast voldoende keus in de verschillende programma's.
Ook het lampje binnenin is handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Voldoende wasprogramma mogelijkheden

Minpunten

  • Programma's duren een beetje lang
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j. reintjes 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, Zuinig, Schoon, veel keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine voor een eerlijke prijs. Stil, zuinig met eco programma's, veel wasprogramma keuzes en makkelijk bedienbaar. Prima wasresultaat

Pluspunten

  • Stil
  • Prima schoon

Minpunten

  • Eco programma lange duur
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

consupanel 21-03-2018

Bijzonder stil top apparaat

Algemene score

10,0
Wat er echt uitspringt: enorm stille wasmachine! Goed apparaat met schoon wasresultaat en handige bediening. Display is goed leesbaar en duidelijk.
Het lampje in de machine voor het vullen blijft ook nog even aan als het apparaat start. Hoe vaker ik de machine gebruik hoe handiger dit eigenlijk is.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan59 19-03-2018

Zeer goede wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine doet waar hij voor gemaakt is. Wast goed schoon bij allerlei verschillende was standen.Maakt geen overdreven geluid bij het centrifugeren. Het is een aanrader.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gaby65 27-02-2018

GEWOON GOED

Algemene score

10,0
Vorige Siemens wasmachine 16 jaar oud . Weer een Siemens gekocht . zeer gebruiks vriendelijk en geruisloos. dus zeer tevreden tot heden.
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yi Chen 08-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Love and trust Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I bought the Siemens WM14T780NL washing machine and WT43W3G1NL dryer for my new house. I'm the old customer of Siemens. I love the beautiful design and complete function. It meets all my needs for washing machines and dryers. Best choice ever!
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Om eerlijk te zijn, dat keuze op deze wasmachine viel had voor een groot deel te maken met het feit dat deze op voorraad was... Echter, ik ben erg blij met deze keuze. Stil en makkelijk te bedienen, prima!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Spier 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toegankelijkheid (grote vuldeur), bedieningsgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze keuze voor een Siemens wasautomaat is mede gebaseerd op onze jarenlange ervaring met de Siemens producten. Betrouwbaar en prima service. Ook de prijs/kwaliteit gaf bij ons de doorslag.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Service
  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer