Siemens WM14T320NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bob 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine nu drie dagen in huis. Is erg stil (veel stiller dan de cijfers doen verwachten), zowel bij wassen als bij centrifugeren. Afstellen van de pootjes luistert nauw, anders gaat de machinen wandelen bij het centrifugeren, wij gebruiken geen anti-trilmat of extra pootjes. Moet nog wennen aan de bediening en de tiptoetsen zijn behoorlijk gevoelig, ook als je er met je kleren tegen aan komt, bijvoorbeeld als je iets van boven de machine wilt pakken. Degelijkheid en levensduur moeten zich nog bewijzen.

Pluspunten

  • stil
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hoponopono 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het centrifugeerprogramma was even uitvogelen, (een algemene handleiding is niet handig) maar hij werkt perfect. Fijne programma's en stil apparaat. Tot nu toe geen spijt van.

Pluspunten

  • Gevarieerde handige programma's
  • Centrifugeert goed, komt er licht vochtig uit.
  • Stille motor
  • Was komt er schoon en fris uit.

Minpunten

  • De programma's spreken niet voor zich.
  • Uiterlijk mag iets moderner
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Stefanus77 27-03-2018

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine is stil, handig in gebruik (een kind kan de was doen :-)) en ziet er gestroomlijnd uit. Verder zijn er genoeg opties om de was goed schoon te krijgen. De centrifuge is behoorlijk stil, zeker in vergelijk met onze oude wasmachine.
Om gebruik te kunnen maken van de energie zuinigheid van de machine (A+++-30%), dien je wel lange programma's te gebruiken (meer dan 3u!). Dit is dan weer jammer als je 3 wassen op een dag moet doen... Volgens mij is dit bij alle nieuwe, zuinige wasmachines het geval, hou hier rekening mee.
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

PeterR 11-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, maar toch...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het blijft na de eerste maanden gebruik een fijne machine. Er zijn veel programmamogelijkheden waarin bijna alle denkbare combinaties mogelijk zijn. Alleen jammer dat de machine helemaal voor je denkt en ingrijpen op de programma's niet mogelijk maakt. Voorbeeld: de machine weegt de was electronisch doe je er voor dat programma teveel was in dan is deze na centrifugeren nog aardig nat. Vanwege het (over)gewicht draait hij zelf niet met max. snelheid. Dan moet je de was appert in 2x centrifugeren.
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

evdb 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil

Algemene score

7,0
makkelijk bedienbare machine, minpunt is kort programma centrifugeert niet met maar één kledingstuk, het hele idee van t korte programma is om even snel één kledingstuk te wassen maar dat komt er dan drijfnat uit. dan moet je dit alsnog apart centrifugeren wat net zolang duurt als het korte programma

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • centrifugeert niet op kort programma
  • met maar één kledingstuk
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.C.G. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eens een Siemens altijd een Siemens

Algemene score

8,0
Een Siemens wasautomaat is een kwalitatief hoogwaardig product voor een redelijke prijs. Vooruitstrevend in techniek en duurzaam.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Goede Prijs/Prestatie

Minpunten

  • Sommige wasprogramma's hebben een lange tijd
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M.M. 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design wasmachine, mooie maat ook en staat als een huis. Is aan buitenkant qua formaat niet groter dan onze vorige machine, ondanks dat hij nu 7 kg was aankan i.p.v. 5 kg. Zojuist een proefwasje gedraaid; het is een stille machine, zowel tijdens wassen als centrifugeren. Heerlijk! Was komt er ook prima schoon en droog genoeg uit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Grote trommel en vulopening
  • Stil
  • Veel programma's en startuitstel
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mova 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14T320NL iQ500 - varioPerfect - Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vorige wasmachine was ook een siemens en daar was ik zeer tevreden mee.
vandaar dat ik nu ook weer voor een siemens heb gekozen.
formaat was hetzelfde als mijn vorige wasmachine , staat dus weer netjes naast de oude droger van siemens.
mis helaas het knopje voorwas die ik bij elke was zou kunnen gebruiken.
nu is er maar 1 programma met voorwas.
wel heeft het meerdere wasprogramma's en kan je alle wasjes in tijd verkorten.
makkelijk programma.
jammer dat na elk wasje een piep signaal te horen is.
deur draait naar links open.

Pluspunten

  • verschillende programma's
  • je kan deur openen om er was bij te doen

Minpunten

  • geen functie voor voorwas bij alle programma's
  • piep signaal bij einde van de was
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Akar 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heeft voldoende programma's . Stil, wast goed schoon. Gaat veel was in voldoende voor een gezin van 4. Waarvan 1 soms wel 5 keer per week voetbalt.
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

y v ede 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

even wennen nadat mijn vorige siemens na 22 jaar het begaf .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik hoop dat deze het net zo lang doet als de vorige daar heb ik veel plezier aan gehad en is 22 jaar meegegaan

Pluspunten

  • korte was

Minpunten

  • deur zit anders om
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piep 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerste wasbeurten bevallen prima. Weinig geluid, wiebelt niet en zeer eenvoudige bediening. Hoop dat heg lang zo blijft!

Pluspunten

  • Zacht
  • Eenvoudig bedienen
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 22 jaar eindelijk wéér een nieuwe Siemens wasmachine

Algemene score

10,0
Vorige Siemens wasmachine heeft 22 jaar perfect en zonder enig probleem zijn werk gedaan. Nu (pas) een lagerprobleem, reden om deze wasmachine te vervangen voor een nieuwe. en...... natuurlijk wéér een Siemens. Die motorgarantie van 10 jaar gaat hij makkelijk halen, verder is hij met 7 kg was nét wat groter maar véél stiller en super zuinig in gebruik. Eenvoudig te bedienen en...... ook even een kort wasje van 15 min. is mogelijk. Wij zijn weer blij voorlopig.

Pluspunten

  • Bijna geruisloos bij centrifugeren op 1400 toeren
  • Zuinig in gebruik én 15 min. programma
  • Grote vulopening en 7 kg was
  • Binnenkant deur laat de was xtra draaien

Minpunten

  • Links draaiende deur
Geschreven voor: Siemens WM14T320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer