Bosch Serie 6 WAT28461NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 83 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BOSCH WAT28461NL 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte merk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, Zuinig, bespaart geld en water, met 15 verschillende wasprogramma's en Extra Stil-programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jansen 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en stabiel!

Algemene score

10,0
De machine is heerlijk stil en wandelt niet door de badkamer. Duidelijke bediening ene voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel

Minpunten

  • Allarmerend piepje (Had vrolijker gemogen)
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob R. 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stil maar onlogisch voor mij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik kom van een Samsung wasmachine. Daar vond ik de programma's heel logisch. Welk programma draai ik wanneer ik een normaal wit wasje draai? Truien, shirts, dat soort dingen. Er is een stil programma dat ook rekening houd met centrifugeren. Dat vind ik slim maar soms wil ik gewoon alleen de piepjes uit, zodat mijn kinderen niet wakker worden, daar mis ik mijn samsung-geluid-uit-knopje. De wasmachine voelt degelijk aan en wast schoon en fris.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • Onlogische programma's (mijn nederige mening)
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen bij de basis programma's en stille wasmachine. Staat op zolder naarst de slaapkamer maar je hoort hem nauwelijks. Bijvoorbeeld tijd inschakelen zodat hij klaar is wanneer jij dit wil even goed het boekje doornemen dan zitten er verrassende extra's op.
Wast mooi schoon en gunstig in prijs!
Zeer tevreden over deze aankoop!

Pluspunten

  • stil
  • wast mooi schoon
  • veel mogelijk heden

Minpunten

  • bij sommige programma's het boekje nodig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank4112 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in de bediening en goede verschillende gebruiksmogelijkheden. Stil en zuinig in het water- en lektraverbruik

Minpunten

  • Zwarte rand in deur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, weinig geluid en super mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie wasmachine. Veel keuzes qua was programma's. Verbruikt weinig energie. Mooi grote trommel. Installatie was heel makkelijk. Stil apparaat.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel was programma's
  • Zuinig apparaat
  • Niet duur

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28461nl wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op 12 juni 2018 werd mijn wasmachine geleverd, ik ben er super blij mee, makkelijk te bedienen. Top dat er een snelle functie op zit.

Pluspunten

  • Erg stil in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas B. 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een duurzame, stille Bosch wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niet alleen dat mijn vorige wasmachine een Bosch was, maar ook om andere redenen heb ik deze gekocht. Het geluidsniveau is erg laag, 't is haast niet te horen bij wassen en/of centrifugeren in de in de kamer ernaast. Nu voor een wasmachine met koolborstelloze motor gekozen om bovenvermelde redenen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het is raadzaam om voor de levering, de handleiding (via internet) te raadplegen voor eventuele vragen over symbolen c.q. tekens. Verder vind ik de verstelbare poten handig. Dus al bij al een aanrader.

Pluspunten

  • Leuk design, ziet wel duurzaam uit

Minpunten

  • nog geen minpunten
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 11-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schone was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 4 maanden nog steeds tevreden over het schone wassen van de machine, ook na een korte was. Is stil, kortom alles wat belangrijk is, doet de wasmachine.

Pluspunten

  • Schone was
  • Syil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Berg 07-10-2018

Prima wasmachine

Algemene score

8,0
Prima wasmachine met goenoeg keuze in programma’s. Ook handig dat je de programma’s kunt versnellen. Wast schoon, snel en bijna geruisloos, alleen soms komt de was gekreukt uit de machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anne 10-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de vele goede reviews over dit apparaat. We hebben de machine nu 1.5 week in gebruik en vinden het een erg fijne machine. De machine is erg stil en wast in alle programma's goed schoon. Ook erg fijn is het "speed" wassen als je niet veel tijd hebt. Op die manier kost het wassen wellicht iets meer stroom, maar de was is wel in +- een uurtje goed schoon. Verder was het voor ons even wennen dat de programma details (aantal graden en omwentelingen etc.) met touchscreen gekozen worden, maar al gauw weet je niet beter.

Pluspunten

  • Stil
  • Mogelijkheid tot snelle programma's
  • Mogelijkheid tot eco programma's
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • We missen een vloeibaar wasmiddel inzetstuk
  • Wasmiddel in tabletjes lost niet altijd goed op
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jos 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is echt een top machine en dat zeker voor deze prijs, gebruiksvriendelijk met een perfect was resultaat.
Ook zeer deskundig geholpen bij de BCC

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • wasresultaat
  • degelijk
  • prijs
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MJA 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Algemene score

7,0
De machine doet het goed, ziet er mooi uit en is erg stil! Veel kunststof in vergelijking met mijn vorige. Ik heb het apparaat net en ben vooral benieuwd naar de duurzaamheid. Ik hoop er heel lang mee te doen, want ik wil niet bijdragen aan de overtollige afvalberg. Over 15 jaar hoort u meer van mij!

Pluspunten

  • lekker stil.
  • mooie grote deur.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar een paar keer gebruikt en bevalt voor 100%.
Is lekker stil en centrifugeert prima. Hoop er nog lang plezier van te hebben.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J de Jong 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne machine, want hij wast heel stil en de tijdsplanner is superhandig. Alle soorten wassen zijn mogelijk. Geen minpunt, maar je moet even goed lezen voor je begint, zodat je alle mogelijkheden kunt benutten.

Pluspunten

  • stil
  • tijdsplanner
  • alle soorten wassen mogelijk
  • zuinig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smulders 12-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een gemakkelijk te bedienen apparaat.Zuinig in gebruik.De was komt er brandschoon uit.Ik zou dit apparaat aan iedereen aanbevelen.Voor dit prijs is t een zeer goede apparaat.

Pluspunten

  • gemaakkelijk in bediening
  • Was komt droog uit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fredo 07-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooi

Algemene score

9,0
Zeer stille en mooie wasmachine. Duidelijke handleiding en bediening. Tot nu toe een goed wasresultaat.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sibel 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasfuncties, mooie trommelinhoud, goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeker tevreden met de wasmachine. Heeft goede wasprogramma's. Wel vind ik het minder als je katoen functie neemt dat je de tijd zelf niet minder kan instellen. Tenminste mij is dat niet gelukt. Verder lekker rustig. Kleren komen er niet al te nat uit. Ik zou het zeker aanraden

Pluspunten

  • Meerdere wasprogramma's
  • Goede centrifugatie
  • Rustig aan geluid
  • Strak en mooi

Minpunten

  • Bij katoen progr. kan je niet zelf tijd instellen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 02-07-2018

Perfect apparaat

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine die doet wat gedaan moet worden, makkelijke bediening, Speed knop voor als de was snel klaar moet zijn
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martin 01-07-2018

geweldige machine

Algemene score

10,0
geweldige machine en eenvoudig te bedienen en is nog snel en geruisloos ook dankzij de extra stil functie!!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews