Bosch Serie 6 WAT28461NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28461NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BOSCH WAT28461NL 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Goede prijs, Zuinig, bespaart geld en water, met 15 verschillende wasprogramma's en Extra Stil-programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jansen 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en stabiel!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
De machine is heerlijk stil en wandelt niet door de badkamer. Duidelijke bediening ene voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel

Minpunten

  • Allarmerend piepje (Had vrolijker gemogen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob R. 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stil maar onlogisch voor mij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Ik kom van een Samsung wasmachine. Daar vond ik de programma's heel logisch. Welk programma draai ik wanneer ik een normaal wit wasje draai? Truien, shirts, dat soort dingen. Er is een stil programma dat ook rekening houd met centrifugeren. Dat vind ik slim maar soms wil ik gewoon alleen de piepjes uit, zodat mijn kinderen niet wakker worden, daar mis ik mijn samsung-geluid-uit-knopje. De wasmachine voelt degelijk aan en wast schoon en fris.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • Onlogische programma's (mijn nederige mening)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen bij de basis programma's en stille wasmachine. Staat op zolder naarst de slaapkamer maar je hoort hem nauwelijks. Bijvoorbeeld tijd inschakelen zodat hij klaar is wanneer jij dit wil even goed het boekje doornemen dan zitten er verrassende extra's op.
Wast mooi schoon en gunstig in prijs!
Zeer tevreden over deze aankoop!

Pluspunten

  • stil
  • wast mooi schoon
  • veel mogelijk heden

Minpunten

  • bij sommige programma's het boekje nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank4112 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Handig in de bediening en goede verschillende gebruiksmogelijkheden. Stil en zuinig in het water- en lektraverbruik

Minpunten

  • Zwarte rand in deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, weinig geluid en super mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Super mooie wasmachine. Veel keuzes qua was programma's. Verbruikt weinig energie. Mooi grote trommel. Installatie was heel makkelijk. Stil apparaat.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel was programma's
  • Zuinig apparaat
  • Niet duur

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28461nl wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Op 12 juni 2018 werd mijn wasmachine geleverd, ik ben er super blij mee, makkelijk te bedienen. Top dat er een snelle functie op zit.

Pluspunten

  • Erg stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorD 17-12-2018

Zeer stilen geen/nauwelijs trillingen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Als opvolger van mijn vorige Bosch, die 17 jaar uitstekend zijn werk heeft gedaan, heb ik opnieuw voor een Bosch wasmachine gekozen.
Ik hoop dat ik over 17 jaar weer eenzelfde zeer positieve beoordeling mag schrijven over mijn huidige nieuwe Bosch wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sharonar 11-12-2018

Super handig & makkelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met mijn wasmachine! Hij is super handig, wast snel en schoon en is vooral makkelijk te bedienen!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rieky 18-11-2018

Gemakkelijk in gebruik erg stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Centrifugeren stil
Tijd en centrifugeer standen gemakkelijk in te stellen.
Was komt er niet verkreukd uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 07-11-2018

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Ruime keuze uit wasprogramma's en bij ieder programma ook nog diverse opties, functioneert zoals je verwacht van een Bosch apparaat, tevens lekker stil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R. Buitendijk 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Eerste wassen met deze wasmachine gemaakt. Doet degelijk aan. Silent mode is perfect voor 's nachts. Niets gehoord.

Pluspunten

  • silene mode
  • easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Na tussendoor naar een ander Merk te zijn overgestapt (AEG) Nu toch weer voor een vertrouwde Bosch gekozen. Top machine. Laag geluidsniveau. Goede centrifuge.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Goede centrifuge

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk van Grol 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig in gebruik van zowel stroom als water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Bosch (duits) altijd vertrouwd en degelijk-we hebben al vaker een Bosch wasmachine gehad-verder is deze machine zeer zuinig in gebruik van zowel stroom als water.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JanJansen 26-10-2018

Stil en stabiel!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Prettige bediening en mooi uiterlijk!
De machine is erg stabiel en maakt weinig geluid.
Schone was en de wastijden zijn afhankelijk van de hoeveelheid water verbruikt.
Centrifugeren kan soms moeilijk gaan doordat het wasgoed niet juist verdeeld is. (Zie handleiding)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

marielle1234 21-10-2018

Eerste bosch apparaat en gaan er zeker meer volgen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Ons eerste bosch apparaat in huis, de bosch wasautomaat WAT28461 , een zeer mooie gegeven wasautomaat met vele fijne opties waarvan wij de vario echo veel gebruiken en de wasautomaat dus zeer zuinig is. Tevens is de wasautomaat zeer stil en hebben wij nog niet gehoord op het eind signaal na. Ook zijn er zeer veel progamma's die makkelijk te vinden en aan te passen zijn naonze wensen. Al met een top machine voor een zeer goede prijs. Wij zullen als een witgoed apparaat bij ons kapot gaat zeker weer voor bosch kiezen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bas B. 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een duurzame, stille Bosch wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Niet alleen dat mijn vorige wasmachine een Bosch was, maar ook om andere redenen heb ik deze gekocht. Het geluidsniveau is erg laag, 't is haast niet te horen bij wassen en/of centrifugeren in de in de kamer ernaast. Nu voor een wasmachine met koolborstelloze motor gekozen om bovenvermelde redenen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het is raadzaam om voor de levering, de handleiding (via internet) te raadplegen voor eventuele vragen over symbolen c.q. tekens. Verder vind ik de verstelbare poten handig. Dus al bij al een aanrader.

Pluspunten

  • Leuk design, ziet wel duurzaam uit

Minpunten

  • nog geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 11-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Na 4 maanden nog steeds tevreden over het schone wassen van de machine, ook na een korte was. Is stil, kortom alles wat belangrijk is, doet de wasmachine.

Pluspunten

  • Schone was
  • Syil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Berg 07-10-2018

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine met goenoeg keuze in programma’s. Ook handig dat je de programma’s kunt versnellen. Wast schoon, snel en bijna geruisloos, alleen soms komt de was gekreukt uit de machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anne 10-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de vele goede reviews over dit apparaat. We hebben de machine nu 1.5 week in gebruik en vinden het een erg fijne machine. De machine is erg stil en wast in alle programma's goed schoon. Ook erg fijn is het "speed" wassen als je niet veel tijd hebt. Op die manier kost het wassen wellicht iets meer stroom, maar de was is wel in +- een uurtje goed schoon. Verder was het voor ons even wennen dat de programma details (aantal graden en omwentelingen etc.) met touchscreen gekozen worden, maar al gauw weet je niet beter.

Pluspunten

  • Stil
  • Mogelijkheid tot snelle programma's
  • Mogelijkheid tot eco programma's
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • We missen een vloeibaar wasmiddel inzetstuk
  • Wasmiddel in tabletjes lost niet altijd goed op

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews