Bosch Serie 6 WAT28461NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 91 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28461NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BOSCH WAT28461NL 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Goede prijs, Zuinig, bespaart geld en water, met 15 verschillende wasprogramma's en Extra Stil-programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sergiy 04-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

silent, eco washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
I was looking for washing machine in class A++, min 7kg motor power with full-size trommel (found a lot for other even 8-9kg washing machines with less space in the trommel, have no idea how to fill them with hehe 8-9kg cotton stuff), also it was important minimal set of settings, low level of noise (vibration) that is proven by other customers. That model had good reviews for those criteria and also my colleague bought 6 months ago the same model and recommend it too.

Pluspunten

  • low noise
  • eco
  • enough modes and variable settings

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Jansen 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en stabiel!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
De machine is heerlijk stil en wandelt niet door de badkamer. Duidelijke bediening ene voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel

Minpunten

  • Allarmerend piepje (Had vrolijker gemogen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob R. 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stil maar onlogisch voor mij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Ik kom van een Samsung wasmachine. Daar vond ik de programma's heel logisch. Welk programma draai ik wanneer ik een normaal wit wasje draai? Truien, shirts, dat soort dingen. Er is een stil programma dat ook rekening houd met centrifugeren. Dat vind ik slim maar soms wil ik gewoon alleen de piepjes uit, zodat mijn kinderen niet wakker worden, daar mis ik mijn samsung-geluid-uit-knopje. De wasmachine voelt degelijk aan en wast schoon en fris.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • Onlogische programma's (mijn nederige mening)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen bij de basis programma's en stille wasmachine. Staat op zolder naarst de slaapkamer maar je hoort hem nauwelijks. Bijvoorbeeld tijd inschakelen zodat hij klaar is wanneer jij dit wil even goed het boekje doornemen dan zitten er verrassende extra's op.
Wast mooi schoon en gunstig in prijs!
Zeer tevreden over deze aankoop!

Pluspunten

  • stil
  • wast mooi schoon
  • veel mogelijk heden

Minpunten

  • bij sommige programma's het boekje nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank4112 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Handig in de bediening en goede verschillende gebruiksmogelijkheden. Stil en zuinig in het water- en lektraverbruik

Minpunten

  • Zwarte rand in deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, weinig geluid en super mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Super mooie wasmachine. Veel keuzes qua was programma's. Verbruikt weinig energie. Mooi grote trommel. Installatie was heel makkelijk. Stil apparaat.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel was programma's
  • Zuinig apparaat
  • Niet duur

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sibel 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasfuncties, mooie trommelinhoud, goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeker tevreden met de wasmachine. Heeft goede wasprogramma's. Wel vind ik het minder als je katoen functie neemt dat je de tijd zelf niet minder kan instellen. Tenminste mij is dat niet gelukt. Verder lekker rustig. Kleren komen er niet al te nat uit. Ik zou het zeker aanraden

Pluspunten

  • Meerdere wasprogramma's
  • Goede centrifugatie
  • Rustig aan geluid
  • Strak en mooi

Minpunten

  • Bij katoen progr. kan je niet zelf tijd instellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28461nl wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Op 12 juni 2018 werd mijn wasmachine geleverd, ik ben er super blij mee, makkelijk te bedienen. Top dat er een snelle functie op zit.

Pluspunten

  • Erg stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Niessen 05-11-2019

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine lekker stil en veel funkties [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cell 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Goeie wasmachine, wast erg stil en is fijn in gebruikt, grote trommel en doet wat die hoort te doen.
Immers tijdens het centrifugeer programma maakt die best geluid misschien omdat dit programma intensiever is. Verder goed werkende wasmachine en krijg je waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wim 05-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
goede prijs/kwaliteit.
apparaat doet wat deze moet doen
fijne zuinige en compacte machine
zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • goede resultaten
  • sille machine

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Job 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en veelzijdige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Na lang zoeken hebben we voor deze wasmachine gekozen omdat het leek dat de machine bijna alle functies had die duurdere/luxere machines ook hadden, maar in prijs een stukje lager lag. Dit blijkt ook volledig te kloppen! Er zijn voor alle typen kleren speciale was-schemas voor-geprogrammeerd, je kunt tot op bepaalde hoogte zelf kiezen hoe snel het programma moet lopen of wanneer het was-schema klaar moet zijn en hoe ecologisch/energie-verantwoord je wilt wassen. Daarnaast is hij super stil en komt de was er al erg droog uit na het centrifugeren. Na een paar uur laten hangen is de meeste was al volledig droog en is er dus niet per se een extra droog-machine nodig. Samengevat: een top aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Veelzijdig/veel opties
  • Overzichtelijk menu/makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roozewas 31-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Nadat ik een aantal wasmachines van Bosch met elkaar had vergeleken, heb ik uiteindelijk deze machine gekozen. Kwaliteit voor een scherpe prijs! En in de praktijk blijkt de wasmachine heel weinig lawaai te maken.

Pluspunten

  • verbruikt relatief weinig water en weinig energie
  • maakt weinig lawaai
  • scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rijntje 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

7,0
Gebruiksvriendelijk en energie zuinig heb net mijn eerste was er in zitten kan er verder nog niet veel over zeggen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenie 05-08-2019

Mooi machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Op korte termijn lijkt het een goede wasmachine, maar lastig beoordelen omdat er nog maar enkele wassen zijn gedraaid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zacht geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Ik heb nu pas 2 wasjes gedraaid en de machine is super stil, en wast goed schoon, ik ben heel tevreden met mijn machine.

Pluspunten

  • stil
  • schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel12491 09-07-2019

Stille machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Wast schoon, bediening nog even wennen maar mooiste is dat deze machine niet staat te trillen, schudden of dansen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 06-07-2019

Frisse was!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Nu een paar wasjes gedraaid, zelfs kleding geverfd.
Kortom:
Wasmachine is perfect!
Lekker stil, snel, beladingssensor en economisch met waterverbruik
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 29-06-2019

Goede aankoop

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
wast zeer goed, was komt er goed schoon en fris uit.
Gemakkelijk in gebruik als je de handleiding maar goed leest ;)
Nu een paar wasjes gedraaid en merk gewoon dat de beladingssensor kijkt hoeveel tijd hij nodig heeft... dus i.p.v. 3 uur kan deze al na anderhalf uur klaar zijn...
tot op heden zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews