Bosch Serie 6 WAT28461NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 92 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28461NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BOSCH WAT28461NL 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Goede prijs, Zuinig, bespaart geld en water, met 15 verschillende wasprogramma's en Extra Stil-programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sergiy 04-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

silent, eco washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
I was looking for washing machine in class A++, min 7kg motor power with full-size trommel (found a lot for other even 8-9kg washing machines with less space in the trommel, have no idea how to fill them with hehe 8-9kg cotton stuff), also it was important minimal set of settings, low level of noise (vibration) that is proven by other customers. That model had good reviews for those criteria and also my colleague bought 6 months ago the same model and recommend it too.

Pluspunten

  • low noise
  • eco
  • enough modes and variable settings

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Jansen 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en stabiel!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
De machine is heerlijk stil en wandelt niet door de badkamer. Duidelijke bediening ene voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel

Minpunten

  • Allarmerend piepje (Had vrolijker gemogen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob R. 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stil maar onlogisch voor mij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Ik kom van een Samsung wasmachine. Daar vond ik de programma's heel logisch. Welk programma draai ik wanneer ik een normaal wit wasje draai? Truien, shirts, dat soort dingen. Er is een stil programma dat ook rekening houd met centrifugeren. Dat vind ik slim maar soms wil ik gewoon alleen de piepjes uit, zodat mijn kinderen niet wakker worden, daar mis ik mijn samsung-geluid-uit-knopje. De wasmachine voelt degelijk aan en wast schoon en fris.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • Onlogische programma's (mijn nederige mening)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen bij de basis programma's en stille wasmachine. Staat op zolder naarst de slaapkamer maar je hoort hem nauwelijks. Bijvoorbeeld tijd inschakelen zodat hij klaar is wanneer jij dit wil even goed het boekje doornemen dan zitten er verrassende extra's op.
Wast mooi schoon en gunstig in prijs!
Zeer tevreden over deze aankoop!

Pluspunten

  • stil
  • wast mooi schoon
  • veel mogelijk heden

Minpunten

  • bij sommige programma's het boekje nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank4112 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Handig in de bediening en goede verschillende gebruiksmogelijkheden. Stil en zuinig in het water- en lektraverbruik

Minpunten

  • Zwarte rand in deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, weinig geluid en super mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Super mooie wasmachine. Veel keuzes qua was programma's. Verbruikt weinig energie. Mooi grote trommel. Installatie was heel makkelijk. Stil apparaat.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel was programma's
  • Zuinig apparaat
  • Niet duur

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sibel 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasfuncties, mooie trommelinhoud, goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeker tevreden met de wasmachine. Heeft goede wasprogramma's. Wel vind ik het minder als je katoen functie neemt dat je de tijd zelf niet minder kan instellen. Tenminste mij is dat niet gelukt. Verder lekker rustig. Kleren komen er niet al te nat uit. Ik zou het zeker aanraden

Pluspunten

  • Meerdere wasprogramma's
  • Goede centrifugatie
  • Rustig aan geluid
  • Strak en mooi

Minpunten

  • Bij katoen progr. kan je niet zelf tijd instellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28461nl wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Op 12 juni 2018 werd mijn wasmachine geleverd, ik ben er super blij mee, makkelijk te bedienen. Top dat er een snelle functie op zit.

Pluspunten

  • Erg stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin 20-06-2020

Helemaal super!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Bevalt prima. Grote trommel, wat héél fijn is. En je hoort hem bijna niet. Zeker aan te bevelen! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piet 17-05-2020

Bosch, voorlader

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Wasmachine nu 1 week in gebruik. Makkelijk te bedienen. Past wastijd aan aan hoeveelheid was. Geluidsarm. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke 14-05-2020

Eerste Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening, zeer rustig, doet wat de wasmacine moet doen, geweldige aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

grandpasmurf. 07-05-2020

Super

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Geweldige machine,super stil.Programmering zeer eenvoudig.De was komt keurig schoon uit het apparaat.Ben er zeer blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Desiree 26-04-2020
  • Product gekocht

Niet alleen max vulgewicht, ook een minimum

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

5,0
Sinds sept 2019 in bezit van dit product. Op zich tevreden, ware het niet dat je niet eventjes een delicaat kledingstuk alleen kunt wassen. (1 stuk). Apparaat vind het gewicht dan te laag en centrifugeert totaal niet zodat de was kletsnat blijft. Zelfs het centrifugeprogramma alleen doet het dan niet. Dus een kledingstuk apart wassen omdat het niet mixt bij andere kledingstukken is niet mogelijk. Als ik dat van te voren had geweten, dan had ik dit apparaat niet gekocht maar een simpeler met 3 knoppen (programma, temperatuur en toerental centrifugeren)

Minpunten

  • Niet mogelijk om 1 kledingstuk te wassen
  • Min laadgewicht

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joep 21-03-2020

Zeer goede wasmaschine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

8,0
Deze 7kg wasmaschine met de daarbij horende grote deuropening is zeer stil tijdens het draaien van de was.
De nodige snel in te stellen programma's maken het gebruik makkelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Niels 19-03-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Een fijn werkende wasmachine voor een goed prijs.
Klein nadeel als er aleen 1 trui in zit gaat hij niet hard centrifugeren maar als er een handoek bij in doe dan gaat hij goed centrifugeren [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

het handwasje 31-01-2020

Makkelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Voor jong en oud is dit een wasmachine die makkelijk en goed te bedienen is opzich al een uitkomst. Wat het voor ons betreft we zijn in 70 en hebben al verschillende merken gehad in de loop der jaren. Maar heerlijk is heerlijk deze machine van Bosch de WAT28461NL is zoals het tot nu gaat een goed en zoals al eerder geschreven een makkelijk machine en doet het wat er belooft is dus goed en schoon wassen. En danken BOSCH dat er nog fabriekanten zijn mdie deze machines maken voor ierdeen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sigi 26-01-2020

wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden wast schoon en weinig geluid. Uitgesteld starten heel fijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Parttime huisman 21-01-2020

Prima wasmachine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Wast goed, is stil, veel wasprogramma's, makkelijk te bedienen. Ik kan geen minpunt bedenken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

P Niessen 05-11-2019

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine lekker stil en veel funkties [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews