Bosch Serie 6 WAT28461NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BOSCH WAT28461NL 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte merk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, Zuinig, bespaart geld en water, met 15 verschillende wasprogramma's en Extra Stil-programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrianus 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vuldeur

Algemene score

8,0
Prima machine mijn vorige was 18 jaar oud en zonder storingen. Daarom weer een Bosch aangeschaft. Hopelijk gaat deze ook 18 jaar mee /

Pluspunten

  • Bijna geluidloos

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Algemene score

9,0
een mooi design, een stille motor, prima wasresultaat.
We hebben de machine nog maar kort, oude machine heeft het 17 jaar uit gehouden dus wat ons betreft .

Pluspunten

  • mooie grote deur
  • erg stil

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote vuldeur met een ruime trommel voor 7 kg wasgoed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb voor Bosch gekozen omdat mijn vorige wasmachine ook een Bosch was van 24 jaar oud zonder reparatie vandaar het vertrouwen in dit merk. De nieuwe wasmachine is stil ,grote vuldeur en eenvoudige bediening een grote vooruitgang .

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • stille motor

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marjo 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen een paar verschillende wasjes gedraaid. Makkelijke bediening en de vermelding van de tijdsduur ervaar ik als zeer prettig.

Pluspunten

  • Tijdsduurvermelding
  • Grote deur
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB ABBINGH 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GEMAKELIJKE MACHINE GENOEG WASKEUZE EEN KIND KAN DE WAS DOEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
HIJ IS STIL GROOT LAAD VERMOGEN 7KG ZUINIG IN VERBRUIK WATER EN ENERGY DE WAS KOMT ER BIJNA DROOG UIT NA CENTRIFUGEREN EN GEEFT AAN DE TIJD VAN DE WASBEURT EN GRADEN WAAROP GEWASSEN WORDT DIT IS PRECIES WAT IK WILDE ZOALS MEN ZEGD TIJD KOST GELD MET DEZE MAKELIJK TE BEDIENEN BOSCH WASMACHINE KRIJG JE VEEL VOOR WEINIG IK BEN ER BLIJ MEE

Pluspunten

  • ALLEEN MAAR PLUS PUNTEN
  • OVER DE HELE LINIE WAAR EEN WASMACHINE VOOR IS
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Rommers 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stille en goed wassende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De door ons aangekochte wasmachine loopt zeer stil en de was gaat goed schoon en ruikt lekker fris. Zeker aan te raden om een Bosch wasmachine aan te kopen!!!!!

Pluspunten

  • energie zuinig
  • was goed schoon
  • maakt zeer weinig geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dubois 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine met " boos" oog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze superstille [wassen] oude Bosch wasmachine heeft het na lang rekken nu gegeven na 12 jaar; de lagers waren al langer stuk. We wilden nu een koolborstelloze hebben. Moet wennen dat je deze hoort met het wassen, de vorige wist je niet of die aan stond, maar ja die prijs was ook veel hoger. Centrifugeren is wel een verademing nu, draait lekker soepel, iets vochtiger dan voorheen. Verder veel mogelijkheden zoals snel klaar [1,10 uur] wasjes, extra stil en ook op 4 kg wassen wat deze ook gebruikersvriendelijk maakt. Een paar dagen in bezit maar ziet ernaar uit dat het een goede keus is geweest voor deze prijs.

Pluspunten

  • centrifugeren
  • vele mogelijkheden
  • Extra snel en snel+mix
  • extra stil mogelijkheid
  • prijs /kwaliteit

Minpunten

  • kan droger
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe wasmachine zag ik deze Bosch. Door de omschrijving van zijn mogelijkheden, las ik nog eens extra de reviews door. Het klopt inderdaad dat hij fluisterstil draait. De veelzijdigheid van de programma's was even wennen, dat had ik hiervoor nml niet. Dus eerst even goed de instructies lezen is wel nodig. Het staat er gelukkig helder in duidelijk Nederlands in. Ik ben blij met deze keuze.

Pluspunten

  • ruime trommelinhoud
  • deur kan helemaal open
  • draait ook op volle toeren stil en stabiel.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aadje 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor deze prijs. Is in gebruik stil en er zitten genoeg functies op . De was komt er schoon uit. Het uiterlijk van de wasmachine ziet er ook mooi en duidelijk uit. Tot nu toe ben ik er tevreden over.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Taanman 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs, grote klasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wederom kies ik voor een Bosch-apparaat. Mijn Bosch koelkast gaat al ruim 15 jaar mee en doet het uitstekend: verbruikt weinig energie en maakt weinig geluid. Ook draait mijn Bosch vaatwasmachine al ruim 10 jaar probleemloos.
Deze wasmachine werkt uitstekend! Hij maakt minimaal geluid en valt makkelijk te bedienen. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Grote opening
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lawaaipapegaai 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch , wie anders .

Algemene score

10,0
Deze wasmachine biedt volop gebruiksgemak , veel gevarieerde programma's , is zeer stil , super zuinig in gebruik qua stroom en water , mooi vormgegeven , goede prijs/kwaliteitverhouding en niet onbelangrijk : de was komt er echt '' stralend '' uit !
Lange levensduur gegarandeerd door de koolborstelloze motor. Bosch geeft daar dan ook 10 jaar garantie op !
Alles bij elkaar dus een dikke aanrader !

Pluspunten

  • 10 sterren waard.

Minpunten

  • Geen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carsan 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine, wast schoon, is zuinig en super stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Bosch wasmachine is niet alleen betaalbaar maar is daarbij een ideaal machine voor elk huishouden! De was is super schoon en daarbij maakt het machine weinig geluid! Doordat je tijdens het wassen bij kan vullen en indien nodig kleine wasjes wil doen voldoet dit machine aan de wensen die tegenwoordig van een machine verwacht wordt. Bosch bewijst hiermee weer een goed product geleverd te hebben!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Betaalbaar
  • Overzichtelijke/duidelijk display
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris V. 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wast goed en rustig, duidelijk display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezien de aanbieding bij Mediamarkt zijn we voor dit model gegaan.
Veel machine voor een redelijke prijs!
Een rustig werkend apparaat met goede wasresultaten.
Een duidelijk overzichtelijk display waarmee je keuze makkelijk te vinden of aan te passen is via de tiptoetsen op het scherm.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Wasresultaat
  • Duidelijk functioneel scherm
  • Werkt rustig, weinig geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Ismail Ozmen 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Algemene score

7,0
Ik ben tevereden.Energie besparend,duurzaam.meerkeuze programaas,goedwassen,goede kwalieteit.werelwijd bekedemerk.

Pluspunten

  • Meerkeuze programeren

Minpunten

  • Nitets
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na dat mijn oude wasmachine kapot ging ben ik een zoektocht in de wereld van de wasmachines gestart. Na veel vergelijk en gepuzzel kwam voor mij deze machine als beste uit de bus. Nu hij in huis staat en ik hem gebruik is het de nieuwe liefde in mijn was leven. Hij is heel stil, heeft een grote soepel draaiende trommel, duidelijke programma's en programma beschrijving. Ook de energie en water besparende functies zijn makkelijk te vinden en te gebruiken.
Top apparaat!! Kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Ruime trommel
  • Duidelijke programmering
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny & Emma 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een Bosch machine gekozen vanwege de goede ervaring bij Bosch. Deze machine ziet er mooi uit, is zuinig en is ook nog eens erg stil. Een aanrader!

Pluspunten

  • Stille machine
  • Zuinig

Minpunten

  • Niet de goedkoopste machine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Machine Overzichtelijk bedieningspaneel

Algemene score

9,0
Goede machine . Makkelijk bediening.Duidelijke handleiding met duidelijke omschrijving van allerlei programma`s. Machine is echt heel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Blommers 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring met Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb goede ervaringen met mijn 2 voorgaande Bosch wasmachines, Deze nieuwe is weer energiezuiniger en muisstil
Ook de levering via BCC was prima en zonder kosten geplaatst aangesloten en oude mee genomen.

Pluspunten

  • Prijs met cashback
  • toeren en energie gebruik

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een verademing!

Algemene score

9,0
Ondanks dat we dachten dat onze oude machine nog schoon waste is de nieuwe Bosch weer een hele stap verder in techniek. Stil, zuinig, veel programma mogelijkheden en alles met een duidelijk digitaal bedieningspaneel. Ook is de grote vulopening fijn, niet alleen makkelijk voor het erin doen van de was, maar ook om te zien wat er allemaal gebeurt.
Eigenlijk hadden we eerder een nieuwe wasmachine moeten kopen. Heel blij mee!!

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • grote vulopening
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • niets !
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28461NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews