AEG L7WE96ES - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7WE96ES op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helen Gorgels 08-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kleine was binnen een uur fris en schoon, zacht en droog!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met deze prachtige machine die zowel wast en droogt. Het dagelijkse wasje draai je binnen een uur schoon en droog. Geen rondslingerend en zich opstapelend wasgoed meer en favoriete kleding weer binnen een uur piekfijn om aan te trekken. Door te experimenteren met de verschillende programma's, afgesteld op de hoeveelheid kilo's, kun je de kortste was- en/of droog programma's kiezen. De was komt er goed verzorgd en zacht uit. Voor vuilere was adviseer ik om een langer wasprogramma te kiezen. 9 Kilo is de maximale hoeveelheid was die in een keer gewassen kan. 6 Kilo maximaal om te drogen maar dan gaat het droogprogramma wel lang duren. Het een uur non stop was-droogprogramma is echt een uitkomst en vind ik ideaal om de dagelijkse was snel weg te werken. De was komt er goed gecentrifugeerd uit en droogt snel wanner je hem ophangt in plaats van het droogprogramma te gebruiken.

Pluspunten

  • een uur non stop was- en droogprogramma
  • De was is zacht en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjot 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De stille kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

9,0
We zochten een was-droog-combinatie en deze machine werd ons in de winkel aanbevolen. Hij (of is het een zij?) voldeed aan onze wensen en het fraaie design maakte het af. De prijs leek ons reëel; later bleek dat we ook nog onder een cashback-actie vielen, dus het werd alleen maar beter.
Nu we de machine een paar weken in huis hebben, zijn we nog tevredener. Wat een power! Wat draait ze (het is definitief een zij!) geruisloos! En wat een resultaat! Ze is in één woord: geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-05-2021

Niet stuk te krijgen

Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

10,0
Na 21 jaar met een Bovenlader AEG te hebben gewassen die het nog steeds perfect doet eigenlijk, heb ik toch besloten om deze Combi was/droger aan te schaffen en hopelijk hebben we hier ook net zolang plezier van als onze eerste AEG. Onwijs tevreden met onze nieuwe aankoop.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

devries 13-03-2021

Gemakkerlijke kan bijna niet

Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

10,0
Voor een weduwnaar is eenvoud en gemak een must, deze was machinedroger heeft beide, en neemt ook nog eens minder ruimte in
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Ferdi 30-10-2020

Geweldig

Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

10,0
Fijne machine. Het was wel even uitzoeken welk wasprogramma je nodig heb. Machine is stil met wassen en drogen. Het enige wat iets meer geluid maakt is het weg pompen van het water voordat hij gaat drogen. Ik vind het een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

ieniflinie 08-11-2019

Machine waar jeblij van wordt

Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

10,0
Heb de machine nu 4 weken ingebruik en wordt er super blij van. Makelijk te bedienen je zet hem aan en aan het eind hoef je alleen nog de was te vouwen en klaar. Duidelijk bedienings paneel grote vul opening grote trommel.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

j.vanstekelenburg 31-10-2019

AEG Kwaliteit!

Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Zowel qua functionalieit en vormgeving. Duurzaam en betaalbaar. Goede was en droogfunctie. Top
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Yvonne 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

8,0
Super handig wassen en drogen in één machine neemt weinig plek in, dus lekker veel ruimte in de badkamer. Handig vóór te programmeren, als ik thuis kom van het werk is de was kastdroog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelique 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WE96ES

Algemene score

8,0
Handig als je een kleine woning hebt. Wast en droogt goed, erg blij mee. Staat in mijn keuken en het geluid is ook goed, niet storend. Mooi schoon en droog uit de machine zo de kast in.

Pluspunten

  • Twee in een apparaat
  • Weinig geluid
  • Wast goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer