Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 229 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAW32582NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie 22-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm, grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Voor het eerst een Bosch-machine, duidelijke programmering, geluidsarm, ruime keuze aan programma's.
De was komt er super schoon uit.

Pluspunten

  • ruime deur
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Onze oude machine was een Bosch. Heeft goed gefunctioneerd. Opnieuw hiervoor gekozen, mede door de uitleg bij Electroworld Veen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker lux een lampje in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Tot heden zeer tevreden en blij met alle extra's die op het apparaat zitten. Makkelijk bedienbaar. Zeer stille machine.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • verlichting in trommel
  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Caroline 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine. Super stil. Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
This niet de goedkoopste wasmachine maar is zeker het geld waard. Super stil en heerlijke frisse was. Was al jaren met Bosch!!

Pluspunten

  • stil met centrifugeren
  • lampje in de wasmachine erg handig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jessica 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille eenvoudig te bedienen wasmachine met veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is eenvoudig in gebruik, erg stil, energiezuinig en met veel wasprogramma's. Er zit een kort wasprogramma op zodat je een spoed wasje zo gedaan hebt. Ook heb je de mogelijkheid om de centrifuge snelheid in te stellen waardoor je was er nog droger uitkomt.
Al met al een fijne wasmachine om in je bezit te hebben.

Pluspunten

  • stil
  • veel mogelijkheden
  • energiezuinig
  • makkelijk in gebruik
  • aanpasbare centrifugesnelheid

Minpunten

  • nog geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chrissie 12-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schoon, stil en snel

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over onze nieuwe Bosch wasmachine. Hij is stil en wast schoon, zelfs op de korte programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Snel
  • Voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine, veel mogelijkheden, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Veel instelmogelijkheden, makkelijk te bedienen. Duidelijk display waarop alles te zien is wat je ingesteld hebt. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wast goed schoon, was komt er droog genoeg uit. Milieuvriendelijk, neemt bijv. minder water bij klein wasje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvD 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met perfecte wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
De wasmachine is gemakkelijk te bedienen , zeer stil, laag energiegebruik en mooi om te zien.
Handig om een lampje in de wastrommel te hebben bij het openen van de deur

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • gering geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorettie 02-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

15 minuten energiezuinig programma!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Ik ben razend enthousiast over mijn nieuwe beestje Bosch!
Wat een uitkomst dat 15 minuten programma wat zelfs energiezeuinig! is!
Hoef ik lekker met goed fatsoen niet meer op de hand te wassen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. K 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAW32582NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Wasmachine wast goed, is makkelijk te bedienen en is erg gebruiksvriendelijk. Vulgewicht is voldoende voor beddengoed.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Francine Adriaans 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk stille machine, deze Bosch. Uitermate vriendelijk geprijsd en super makkelijk in de bediening. Zelfs mijn man kan nu de was doen! Onze leverancier zei; Waarom veel meer geld uitgeven aan een andere machine? Deze Bosch kan alles wat u nodig heeft voor een perfecte was.

Pluspunten

  • Superstil
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trudie 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen. Handig dat deze wasmachine zelf controleert of de was schoon is en dan zelf ook het programma verkort. Was komt er al goed droog uit. Machine is ook met het op hoogste stand centrifugeren erg stil. Laag stroomverbruik dus kan ook gelijktijdig met droger aan. Nadeel is het snoer dat aan de onderkant zit zodat hij niet in het stopcontact past wat mijn vorige Bosch met snoer aan de bovenkant met gemak haalde. ( zit nu met verlengsnoer).

Pluspunten

  • stil
  • relatief laag stroomverbruik
  • bediening simpel en duidelijk

Minpunten

  • snoer achterkant onderaan ipv bovenaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Balsma 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Ik heb 22 jaar een Miele wasmachine/droger gehad. Uit kosten overweging heb ik nu voor op (er is geen betere) de een na beste gekozen.
ik denk niet dat ik er nog 22 jaar gebruik van zal maken. Zou wel mooi zijn , voor het product en voor mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Correljé 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1600 toeren, 8kg vulgewicht, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Na onze oude Bosch wasmachine die het 15 jaar heeft volgehouden was de keuzen niet zo moelijk om weer een Bosch wasmachine te kopen. Dit keer met een hoog toerental , meer vulgewicht en zuiniger namelijk A+++.

Pluspunten

  • vulgewicht 8kg.
  • 1600 toeren centrifuge
  • goede kwaliteit wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Ik had een Zanussi wasmachine gekocht. Maar deze bleek te licht te zijn omdat ik op zolder een houten vloer heb. Omgeruild voor een Bosch, had ik hiervoor ook, en deze werk weer super. Erg blij mee.

Pluspunten

  • kort programma
  • kreukvrije knop werkt goed.Hierdoor minder strijk

Minpunten

  • eco stand duurt wel wat lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Op de Smakterheide 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Top service en een top machine gekocht bij De Brouwer witgoed in Venlo.Goed advies en snelle levering met een nette plaatsing .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dercca 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, werkt goed. Ik vond het alleen jammer dat wanneer ik voor een andere instelling van wasprogramma kies ik niet altijd kan kiezen voor 1600 watt

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Wast schoon

Minpunten

  • Niet altijd 1600 watt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wasmachine waw32582NL 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en een stillen wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Een genot om met deze wasmachine te wassen zeer stil en de was is mooi schoon. Heef een mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frederique 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine, heel makkelijk in gebruik en er zit zelfs een apart programma op om de machine zo nu en dan te reinigen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Veel wasprogramma's
  • Zuinig
  • Reinigingsprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews