Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 112 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 25-04-2018
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine had ik veel eerder moeten kopen. Een geweldig apparaat met veel keuze mogelijkheden. Tijdsduur en uitgestelde starttijd zijn heel prettig.

Pluspunten

  • Lampje binnen in de trommel
  • Lange uitsteltijd wanneer de was mag gaan draaien
  • Veel keuze programma’s van lang tot kort
  • Kinderbeveiliging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Wit 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachiene WAW32582NL/14

Algemene score

9,0
Gisteren de wasmachine gekocht. Prima voorlichting en snelle bezorging met aparte tijd weer thuis de machine werking uitgelegd gekregen, omdat ik niet thuis was toen de machine gebracht werd. Direct 2 wassen gedraaid en waste goed met de SpeedPerfect van 1 uur. Alles kan gecombineerd worden ingesteld in de display. Eenvoudig.

Pluspunten

  • korte was van 1 uur mogelijk en 15 min.opfriswas
  • overzichtelijke knop met programma,s
  • rime 8 kilo trommel met lichtje
  • beduidend stiller
  • A+++

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs kwaliteitverhouding. Nadat onze oude wasmachine stuk ging is het tijd voor een wasmachine die niet zo snel stuk gaat. Onze dealer stelde Bosch voor : een goede levensduur tegen een schappelijke prijs

Pluspunten

  • De eenvoudige draaiknop
  • Laag energie verbruik

Minpunten

  • mand

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 12-04-2018
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze wasmachine stuk ging moesten we op een andere uit, ook nu is het weer een Bosch geworden. De vorige is na 20 jaar trouwe dienst in een huishouden van 7personen ermee gestopt. Of het nu een spijkerbroek of werkkleding van een hovenier of een vest van mij was, alles kwam er picobelo uit. De nieuwe is grote en stiller, fijn voor ons en de buren. Wij hopen ook deze lang te gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze wasmachine stuk ging moesten we een nieuwe kopen. Uiteraard werd dat weer een Bosch. De vorige heeft het 20 jaar heel goed gedaan in ons huishouden met 7 personen. Spijkerbroeken, werkkleding van een hovenier of een vest van mij, het maakt niet alles kwam er schoon uit! Die we nu hebben is grote en stiller, heel fijn voor ons en de buren ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk44 11-04-2018

Mooi uitgevoerde wasmachine

Algemene score

10,0
Goede wasresultaten en extreem stil zowel bij het wassen als bij het centrifugeren. Lampje in de trommel is heel makkelijk. Luxe uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tevreden klant 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasautomaat, veel functies en handig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, gekocht samen met een WTW84562NL warmtepomp droger.
We zijn zeer tevreden met het was resultaat, het geluid en de bediening.

Pluspunten

  • De gehele maschine is een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

José van Rooij 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastische uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine ziet er prachtig uit, is redelijk stil. Een duidelijk displee, makkelijk instelbaar.Heeft ruim voldoende inhoud.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Vos 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Wassen

Algemene score

8,0
Heb dit product pas gekocht. Sprak mij aan betreft 8 kg trommel en 1600 toeren centrifugeren verder alle verschillende was mogelijk heden. En mooie en degelijke machine en makkelijk in gebruik, en erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4-4-2018 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude Bosch was defect en aan vervanging toe.
Dus weer hetzelfde type en hopen dat we er weer een lange tijd mee doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vitta 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk display, ruim voldoende functies

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een wasmachine met hoge toeren bij het droog slingeren en genoeg ruimte om ook synthetische dekbedden te kunnen wassen. Het apparaat oogt mooi met gemakkelijke functies. Het wassen gaat heel stil. Een grotere vulopening voor grote dekens was misschien een klein verbeterpunt.

Pluspunten

  • stil
  • prima wasfunctie

Minpunten

  • opening mocht ietsjes groter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam van Beest 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verrast over afwerking bediening en geluids niveau.
Na jaren ander topmerk gehad te hebben. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Bediening
  • geluidsniveau

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

co 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie machine, met binnenverlichting, tiptoetsjes voor de bediening. programma op de machine makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • verlichting in de trommel
  • duidelijk om programma te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stil en degelijke wasmachine, Bosch WAW32582NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na enkele AEG wasmachines te hebben gehad, dit keer besloten om deze Bosch aan te schaffen,
hij is dan nog niet zo lang in ons bezit, maar wat een mooie machine, lekker stil, dat is heel belangrijk, en makkelijk te bedienen, mooie grote deuropening, ziet er robuust uit, hoop dat deze heel wat jaren mee gaat

Pluspunten

  • Zeer rustig en stil
  • Verlichte trommel
  • Mooi geprijsd
  • Uitgebreide programma's
  • bijna 1600 toeren centrifuge

Minpunten

  • Nog geen enkel gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.p 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine net in huis. Na een kapotte Bosch na 10 jaar nu gekozen voor de opvolger. Eerste indruk mooi apparaat, Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • veel keuze in programma's
  • mooi uiterlijk
  • mooi groot scherm
  • verlichting in de trommel

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janky 30-03-2018

Prima wasmachine

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine had het begeven dus op zoek naar een nieuwe. De oude wasmachine (Samsung) was pas 5 jaar oud maar ophanging heeft het begeven waardoor het centrifugeren een hels kabaal maakt.
Deze keer wilde ik er een die kwalitatief beter is. En ik denk dat deze wasmachine van Bosch dit gaat waarmaken.
Nu twee weken in gebruik en de wasmachine komt heel degelijk over. Het wasresultaat is prima en bij het centrifugeren is de machine echt heerlijk stil! Ook is het erg gemakkelijk dat je tijdens het wassen even de machine kunt openen om er iets bij of uit te halen. En de verlichting in de trommel is ook erg handig.

Kortom, een prima wasmachine!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Geronimo 27-03-2018

Een machtig apparaat

Algemene score

10,0
Een mooie machine met groot venster/kijkglas, en een mooi (verlicht) display. Enorm veel mogelijkheden en toch eenvoudige bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Geronimo_70 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een trots bezit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldig mooie machine met een grote opening/kijkglas. Heel veel wasprogramma's, overzichtelijk display met mooie verlichting. De machine is nagenoeg geruisloos.

Pluspunten

  • Mooie display
  • Zeer stille machine
  • veel wasprogramma's

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginger 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, ruime trommel en erg stil. Ook is het handig dat de wasmachine aangeeft hoeveel kilo je mag beladen bij het gekozen programma.

Pluspunten

  • erg stil
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews