Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 281 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAW32582NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Door de bomen jouw eigen vertrouwde Bosch zien !!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine een Bosch gaf vorige week de geest na 16 jaar uitermate goed zijn best te hebben gedaan.
Ik heb weer voor een Bosch gekozen en nu voor een Bosch Exclusive.
Ik heb er een verhoging onder gekocht. HEEL gemakkelijk.
Er is een groot assortiment aan keuzes, maar omdat je door de bomen het bos (Bosch) niet meer kan zien, ben ik voor mijn vertrouwde merk gegaan. Fijn bij de plaatselijke leverancier. die eerst de moeite nam om thuis te kijken waar de wasmachine het best kon worden geplaatst vanwege de verhoging eronder. Waar vind je deze service nou nog??

Pluspunten

  • Vertrouwd merk
  • Wast uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny Ariens 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine type 8 waw32582nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
doet het prima duidelijke display makkelijk te bedienen worden netjes behandeld in de winkel duidelijk uitgelegd goed geadviseerd en correct afgeleverd en geplaats door ..... in Afferden GLD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie 22-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm, grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Voor het eerst een Bosch-machine, duidelijke programmering, geluidsarm, ruime keuze aan programma's.
De was komt er super schoon uit.

Pluspunten

  • ruime deur
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Onze oude machine was een Bosch. Heeft goed gefunctioneerd. Opnieuw hiervoor gekozen, mede door de uitleg bij Electroworld Veen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker lux een lampje in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Tot heden zeer tevreden en blij met alle extra's die op het apparaat zitten. Makkelijk bedienbaar. Zeer stille machine.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • verlichting in trommel
  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 21-05-2020

Geweldig

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Zo stil , leuk die verlichting wanneer je de was er uit haalt . Genoeg programma keuzes .Een plezier om de was te doen .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daan 16-05-2020

valt tegen

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

6,0
De machine is luidruchtig, 's nachts even een was draaien is er niet meer bij. De waterinloop maakt veel herrie, het ronddraaien maakt ook veel geluid. De startuitstelfunctie is niet prettig, het is niet 'over 5 uur starten', het betekent 'over 5 uur klaar'. Hoge verwachtingen maar teleurgesteld.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daan 30-04-2020

lawaaiig

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

6,0
Helaas is deze machine luidruchtiger dan de naam 'eco silence' doet vermoeden. Je kan de machine niet 's nachts laten draaien want dan zit je al rechtop in bed als 't water er in loopt. Het ronddraaien van de was is ook lawaaiig. De AEG die ik 10 jaar heb gebruikt was een stuk stiller. De bediening van deze machine is op zich wel makkelijk. Een nadeel is dat het startuitstel bij deze machine niet betekent 'over 5 uur starten', maar 'over 5 uur klaar'. Al met al heb ik voor mijn gevoel veel geld betaald voor een machine waar ik hoge verwachtingen van had maar die daar dus niet aan voldoet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H J Kruithof 20-04-2020

Goede keus?

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Na 39 jaar stopte mijn Miele wasmachine en moest ik op korte termijn een nieuw apparaat. De leverings termijn voor Miele was aanmerkelijk en ook de prijs was hoog. besloten tot ee Bossch 32582. Een fraaie en tevens verrassend stille machine, heeft tot nu toe 4 prima wasjes afgeleverd. Tot nu toe zeer tevreden en Bosch is een goed en vertrouwd merk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Midwinterhoorn 08-02-2020

Lawaaiarme wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Onze wasmachine was aan vervanging toe daar hij lawaai maakte vergelijkbaar met een midwinterhoorn. Nu geeft deze wasmachine na gedane arbeid een keurig piepsignaal.
Mijn vrouw is blij met het scala aan programma's
Waarbij ook nog gevarieerd kan worden in temperatuur, centrifuge snelheid e.d.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jo 21 22-01-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Goede wasmachine, makkelijk in te stellen. Zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jo 21 22-01-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Goede wasmachine, makkelijk in te stellen. Zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lanters 30-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superwasmachine WAW32582NL/14

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine is na 15jr aan vervanging toe. Nu hebben we voor Bosch gekozen en ik kan dit iedereen aanraden. Wat een fijne wasmachine is dit. Mogelijkheid om een klein wasje in een kwartier te draaien maar ook bij een katoen was is net mogelijk om SpeedPerfect in stellen wanneer je in tijdnood zit en toch schone was wilt.
Ook is het mogelijk om Allergieplus in te stellen, ideaal wanneer er gezinsleden zijn wie allergieën hebben. Handig is het programma overhemden, met dit programma hoe en de blousen niet meer gestreken te worden. Het sportprogramma is te gebruiken bij kleine dagelijkse wasjes. Ik ben hier super tevreden over. En nooit meer anders dan Bosch ,

Pluspunten

  • Sportprogramma
  • Overhemd programma
  • Extra snel programma (15 min)
  • Gebruikersgemak
  • Eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 08-12-2019

Wasmachine.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Oh oh, wat is de wasmachine stil ,dat is precies wat ik wil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wasmachine 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een gemakkelijke in te stellen wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Een simpele in te stellen wasmachine en een goed was resultaat. Met verlichting tijdens het legen, zodat je niets vergeet om er uit te halen.

Pluspunten

  • simpel
  • was goed schoon

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 14-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!! Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Heb de machine nu bijna een maand, het bevalt heel goed! Minder wassen draaien door grote trommel. Makkelijke bediening en heel stil, topproduct!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Legué 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Uit de vele aanbiedingen van wasmachines kwam deze er goed uit.
Geeft indicatie van hoeveel wasgoed er in de machine zit.
Geluidsniveau is heel erg laag.
Grote trommel en voldoende wasprogramms,s

Pluspunten

  • grote trommel
  • veel was programma,s en laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Homma 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie was- en droogcombinatie van Bosch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Deze combinatie is mooi om te zien, makkelijk in gebruik, zuinig en niet onbelangrijk, hij maakt nauwelijks geluid! Voorheen jaren een Miele gehad, maar tot nu toe aangenaam verrast, ook vanwege de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staadegaard 24-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAW 32582

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
De machine is ons geadviseerd op basis van ons budget.
We zijn goed geadviseerd want we zijn zeer tevreden met de resultaten van de machine.
Prijs/Kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • Wast zeer schoon
  • Centrifugeert perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews