Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 168 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ter schuur 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil! Schone frisse was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooie en gebruiksvriendelijke wasmachine! Veel programma's en zeer stil! Heerlijk frisse schone was wat zowat droog uit de machine komt!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
  • Pauze om iets toe te voegen
  • Kinderslot

Minpunten

  • Geen vlekkenprogramma
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maria de wit 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overgevoelige tiptoetsen

Algemene score

8,0
Ik heb een Bosch wasmachine gekocht omdat de vorige Bosch goed beviel. Staat in de badkamer . Als je er ook maar even met een handdoek langs gaat, gaat hij piepen en verandert b.v. de temperatuurinstelling of andere instelling. Ook het Eco programma dat aanbevolen wordt duurt overdreven lang , wel 3,5 uur. Er wordt vloeibaar wasmiddel aanbevolen. Terwijl er in de gebruiksaanwijzing staat af en toe met poeder te wassen tegen geurtjes enzo. Beetje tegenstrijdige info. Verder wast hij goed.

Pluspunten

  • wast goed
  • kan 8 kg was in

Minpunten

  • overgevoelige toetsen
  • lange eco wasprogramma
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is makkelijk te bedienen, display is duidelijk. De wasmachine heeft weinig lawaai
er kan veel was in de trommel. Veel keuzes in de programma's.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RV 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm, veel mogelijkheden, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds de vorige wwasmachine zijn er weer wat jaartjes verstreken. Deze heeft veel ruimere mogelijkheden qua wasprogramma's. Vormgeving goed, mooi afgewerkt, geluidsarm, en de was komt er uiteraard fris en schoon uit. Prijs/kwaliteit top, zeker met de cashback actie van €75 retour. Zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel wasprogramma's
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 16-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden met deze wasmachine. Gemakkelijk in gebruik en energiezuinig. Hij staat naast de slaapkamer dus ook blij dat ie stil in gebruik is.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Serie 8 Exclusiv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne grote wastrommel opening met led verlichting !
Fijne stand ‘bijvullen ‘ voor die artikelen die je net was vergeten in de trommel te stoppen
Wast zeer schoon
Geluid is zacht ook bij 1600 centrifugeren
Top artikel

Pluspunten

  • Grote opening
  • Zacht geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vervanging wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aangezien onze wasmachine het begaf, moesten we met spoed een nieuwe aanschaffen. Speciaalzaak RookesRietman te Schalkhaar raadde ons een Bosch wasmachine aan, welke aan onze wensen zou voldoen. Dit advies klopte helemaal en er draait nu een heerlijk rustige machine. De was is al zo droog, dat het drogen ook zo gepiept is. Kortom, helemaal blij.

Pluspunten

  • stille machine
  • vrijwel droge was na het centrifugeren
  • geen lekbak onder de machine meer nodig
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

top 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

bosch wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een hele goede wasmachine .hij heeft een grote trommel zit zelfs een lampje in de machine is er stil
groot keuze programma .en het ziet er ook nog eens steil voor uit.
We zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • erg stil
  • grote trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Slump 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedienningsgemak

Algemene score

10,0
Nadat onze wasmachine stuk is gegaan, deze vervangen door een Bosch WAW32582NL.
Wij zijn zeer tevreden over het bedienningsgemak en de hoeveelheid was 8kg hij per keer kan draaien.
Daarbij is hij A+++ wat goed is voor ons milieu dus voor ons allemaal.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Bedienningsgemak
  • Mogelijkheden
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Keltjens 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzicht van wasprogramma s Handig in gebruik Hij is stil Er kan veel kleding in,en wast schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazo 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille wasmachine, met grote trommel. ruim voldoende mogelijkheden voor soorten was, temperatuur en verkorten van de was tijd. Klein nadeeltje is dat hij 4x piept als hij gereed is. Als er 's nachts gewassen word, wordt je daar dus wakker van.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Tot nog toe niets
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.bruijnius 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in gebruik lekker stil slaat zelf uit

Algemene score

10,0
Had een nieuwe wasmachine nodig. Erg makelijk ook als hij klaar is geeft hij een piep signaal en gaat uit zich zelf uit.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Slaat zelf uit
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine. Zeer gebruiksvriendelijk.
Erg stil. Prima wasresultaten.
Eerst AEG gehad maar op advies van de verkoopster nu een Bosch wasmachine aangeschaft

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.F. 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine waw32582nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag een nieuwe wasmachine moeten kopen. De oude had het helaas begeven na 18 jaar. In de winkel zeiden ze voor een Miele zouden we dit zeker zoveel jaar geven maar niet voor een Bosch. Ik kreeg alle nieuwe wasmachines van verschilde merken te zien. Ik wist dat ik gewoon weer een Bosch wilde. Toen zag ik de waw32582nl voor een prima prijs met een actie van 75,- retour. Deze gelijk gekocht helaas kon er op de dag zelf geen monteur meer langskomen om te installeren wel kon er iemand uit de winkel de wasmachine langsbrengen. Mijn man en ik hebben hem
Zelf naar zolder gebracht. Hele klus maar dat hebben we toch maar mooi weer gedaan. Ik ben erg blij mee! Vooral dat je gewoon weer kan wassen ;) hij is zoveel keer luxer dan die ouwe ;) ik hoop hier ook weer 18 jaar mee te doen!
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annie 07-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden met mijn BOSCH A +++ doet goed zijn werk kan kleine wasjes doen binnen 15 min klaar en schoon , zuinig met water en stroom wat vergeten er bij te doen zet hem op pauze en doe de was er bij IK BEN ZEER TEVREDEN EN BEVEEL DEZE AAN

Pluspunten

  • zeer goed
  • zuinig
  • veel plus punten

Minpunten

  • NEE
  • NEE
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede en betrouwbare wasmachine 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de installatie gelijk in gebruik genomen. Na korte uitleg waren de was programma's helemaal duidelijk. Eenvoudig en gemakkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedinen
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden over deze bosch wasmachine.
Een fijne stille machine met makkelijke bediening.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, stil en nette wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine Bosch serie 8 werkt uitstekend. Er gaat een mooi wit licht branden zodat je goed in de trommel kunt kijken. Het maakt niet veel lawaai. Ik ben helemaal content.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny v d boomen 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim en muis stil en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn om een over stap te maken van miele naar een Bosch wasmachine
Ik hoor van mensen eens een bosch nooit een andere meer
Zeer goed in prijs
Weer een tevreden klant
Ik dankje wel voor een nieuw vertrouwen

Pluspunten

  • Ruim en geruis loos
  • Zuinig in verbruik
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews