Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 195 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 18-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare goed wassende machine.

Algemene score

10,0
Na heel wat jaartjes wassen met een AEG nu overgestapt op aanraden van onze witgoedspecialist op een Bosch wasmachine. Hij oogt goed, is makkelijk te bedienen, heeft veel slimme programma's en wast alles lekker schoon.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • slimme programmering

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.boogaars 30-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

hij bevalt nog steeds prima deluxe.

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden. werkt tot volle tevredenheid.
wij zijn uiterst tevreden.
zeer gemakkelijke bediening .
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 30-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine, stil en goede programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooie uitstraling hebben, dat telt ook mee.
Wast goed en de programmakeuze is uitgebreid!
Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • stil
  • snelle programma's
  • pauzeknop om was toe te voegen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rochelle18 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig met verlichting in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteitsverhouding en ook aangeraden door de Consumentenbond ook.
Oogt modern en maakt relatief weinig geluid.

Pluspunten

  • was komt goed droog uit de trommel

Minpunten

  • wat onduidelijk hoeveel waspoeder nodig is
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

annie 22-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

SUPER WAS MACHIENEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een voddige bedinging div keuze progama`s zuinig met water en tuurlijk stroom een echte aan rader ZEER TE VREDE
ik heb nog een gekocht voor mijn zoon en die is ook DIK TE VREDEN
ik beveel deze was machine aan

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top service, top product!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben een goede uitleg in de winkel gekregen. De volgende dag is hij al geleverd en aangesloten, ik kon dus meteen aan de slag. De wasmachine werkt prima en is erg makkelijk in gebruik. Ook de grote vulopening is echt een pluspunt!!!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • makkelijk in gebruik
  • heel stil
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wellie =) 28-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine, zo als wij van bosch gewend zijn.
Makkelijk bediening, lekker stil en het is echt mega handig dat je voor het serieuze wassen nog was kan toevoeg ideaal !!

Pluspunten

  • Wastoevoegen
  • Makkelijk in gebruikt
  • redelijk stil bij hoge toeren :)
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Veger 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Algemene score

9,0
De naam Bosch staat van oudsher voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid.
Daarom was het mede ook op het advies van de verkoper een snelle beslissing onzerzijds voor de keuze van de BOSCH EXCLUSIV.
Het hoge centrifugetoerental, de inhoud van 8 kg en het uitstekende wasresultaat geeft ons voor de komende jaren een goed gevoel van dit Bosch produkt.

Pluspunten

  • centrifugetoerental
  • antikreuktoets
  • grote inhoud van 8 kg
  • grote deuropening
  • overzichtelijk display

Minpunten

  • temperatuurinstelling niet traploos in te stellen.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 24-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met nieuwe Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vele jaren een Miele nu een Bosch wasmachine aangeschaft.
Ben er super blij mee, de machine is eenvoudig te bedienen, keus uit veel programma's en de was komt er super schoon en zeer goed gecentrifugeerd uit.
Daarbij stil en een supermooi design. en dat alles voor een zeer nette Prijs.
Ook enkele maanden geleden warmtepompdroger van Bosch uit zelfde serie gekocht, samen een super combi!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede centrifuge
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluidsarm, wast goed schoon, veel mogelijkheden qua keuzes programmas, is energiezuinig en ziet er ook nog eens mooi uit...

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Veel keuzes
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel keuzes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine is erg stil. Veel keuzes en opties voor het kiezen van het juiste wasprogramma. Ruime trommel met verlichting. Mooi display

Pluspunten

  • Trommelverlichting
  • Veel programma's
  • Kort programma

Minpunten

  • Zware machine
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucienne 09-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De bosch wasmachine is heerlijk rustig met veel programma's... ik kan het iedereen aanbevelen. Ik combineer het met de bosch wasdroger.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZWIENENBERG 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
SUPER FIJNE WASMACHINE, IK HAD EEN MIELE, MAAR DEZE BEVALT ME SUPER GOED.
DE VERLICHTING IN DE TROMMEL ZO TOP.
SERVICE DHR BEVERDAM TOP

Pluspunten

  • VERLICHTING
  • 1600 MOOI DROOG
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Teesink 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine wast super schoon ,geen lawaai, en zuinig met energie ,veel mogelijkheden,en oogt ook super mooi,helemaal met de wasmachine verhoger van bosch er onder,we hebben ook de warmtepomp droger erbij gekocht .een super droger

Pluspunten

  • Wast schoon
  • Weinig lawaai
  • Gewoon een hele fijne wasmachine

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe een zeer goede aankoop. Makkelijk te bedienen en super stil. De was komt er super droog uit. Grote trommel is ook super.

Pluspunten

  • Zeer stil.
  • Grot vulopening.

Minpunten

  • Tot dusver geen.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lot 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Frisse was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al tijden ontevreden over mijn oude machine. De was werd niet echt schoon en rook muf. Toen de printplaat kapot ging heb ik deze Bosch aangeschaft. Hij draait meteen overuren en ik ben vooral blij mij de express stand. Binnen een uur hangt de was! Ook kan er veel in de trommel, een groot voordeel, want we wassen door al onze sportactiviteiten behoorlijk veel.

Pluspunten

  • Grote diepe trommel
  • expresstand

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W.H. 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik had een nieuwe machine nodig en kwam bij deze uit en bevalt uitstekend.
zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik,
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De B van Bosch en Betrouwbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Moderne apparatuur;
Licht, touch en energiezuinig
Mooie vormgeving: eyecatcher;
Wast goed;
Minimale geluidsoverlast;
Keuze uit veel wasprogramma's;
Grote deuropening;
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mUrk5149aUke 28-06-2018

wasmachine plus warmtepomp droge

Algemene score

10,0
de wasmachine en de wartepomp droge werken zeer goed buiten verwachtigen en deprijrs verhouding is ook heel goed
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews