Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 99 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oplaat 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijna geruisloos. Past duur van de was goed aan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening, past in het budget. Fijn dat de tijdsduur aangepast wordt. Hoog toerental centrifuge.
Besparing voor de droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mo 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine, groeten verlichte trommel en mooi uiterlijk

Algemene score

9,0
mooie machine tegen een goede prijs. Handig in gebruik, stil en zeer goede centrifuge . Het standaart katoen was programma duurt wel lang

Pluspunten

  • grote trommel
  • 1600 touren

Minpunten

  • wastijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 05-02-2018

Super machine

Algemene score

10,0
Machine is simpel in zijn bediening. Maakt weinig lawaai en met zijn 1600 toeren centrifuge komt de was er behoorlijk droog uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ramon21 23-01-2018

Super-machine

Algemene score

10,0
Blij dat we voor deze wasmachine gekozen hebben, in plaats van de Samsung addwash waar we eigenlijk voor gingen kijken.
Heel erg stil!! Wast super!! Was toevoegen om bijvoorbeeld alleen mee te spoelen, allemaal geen probleem. Ook een pluspunt is dat de machine automatisch uit gaat. Tegelijkertijd de wasmachine verhoger( ook voor de droger) bijbesteld en ook dit is een fluitje van een cent. Alles past precies en doet wat het moet doen!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Drake 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn al jaren enthousiast over de Bosch apparaten. Ook deze wasmachine gekocht i.v.m. tevredenheid vorige en huidige apparaten.

Pluspunten

  • Levensduur
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tally 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine WAW32582NL

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk in bediening, wast goed schoon ook op lage temperatuur, korte programma heel erg fijn voor kleine was en allergie programma gebruik ik voor de hondendeken en beddengoed. Gewoon een super apparaat. Ik hoor de wasmachine niet eens lopen, moet af en toe gaan kijken of hij soms al klaar is.

Pluspunten

  • geruisloos
  • wast goed schoon
  • gemakkelijk in bediening kind kan de was doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.cals 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie machine, goede prijs kwaliteit verhouding, gemakkelijk bedienbaar, grote trommel tot 8 kg, geeft goed de tijd en gewicht van het ingestelde programma aan. zeer zuinig . in een woord een topper

Pluspunten

  • neemt bij vuile was exstra schoon water
  • zeer zuinig

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dina 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na enig zoeken voor deze geweldige Bosch gekozen. De omschrijving van dit product klopt 110%. Stil..wast super goed en is makkelijk in gebruik met een heel duidelijk display.
Super blij mee met deze Bosch.
Deze raad ik iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Franssen 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stil apparaat

Algemene score

8,0
Vandaag is de machine afgeleverd en aangesloten. Gelijk in gebruik genomen. Opvallend is hoe weinig geluid deze machine maakt ten opzichte van onze vorige. Makkelijk te bedienen. Mooi is het licht in de trommel. Dat is vooral ook handig.
Voor de wasresultaten is het nog te vroeg om daar iets over te melden. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • licht in de trommel
  • geluidsniveau
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 02-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig,stil,duidelijk bedienings pannel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede service en blij met deze keuze zeer tevreden met de aankoop altijd al bosch wasmashine gehad nu een nieuw model gekocht met nog meer functies ik wil niks anders meer nu nog sparen voor een droger van bosch

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Duidelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

polly 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, duidelijke display

Algemene score

8,0
deze wasmachine centrifugeert geruisloos. Hardnekkige vlekken op overhemden zijn verdwenen. Duidelijke wasinstructies

Pluspunten

  • geruisloze centrifuge
  • keuzemenu overzichtelijk

Minpunten

  • aangeven typenummer: te kleine letters
  • bakje voor vloeibaar wasmiddel apart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Stille kracht! 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille kracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk fluisterstille machine, die perfect schoon wast en zo droog centrifugeert dat de wasdroger in no-time klaar is.
Dat levert een flinke energiebesparing op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Gijselaers 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine WAW32582N

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product werkt prima, goede uitleg, eenvoudige bediening, de service en aflevering is goed verlopen.
Het product is energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Extra, extra zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine was ook een Bosch. Hier ben ik altijd zeer tevreden over geweest. De oude was nog niet versleten, maar wel al 11 jaar oud. Ik kan hem niet missen, dus preventief vervangen. De koolborstels van de motor waren bijna aan vervanging toe.
Na een vergelijk op internet ben ik met deze kennis naar mijn vertrouwde witgoed leverancier gegaan en wederom gekozen voor een Bosch, maar dan de A+++ -30%. Dat was de energie zuinigste en dat was de belangrijkste reden om prefentief te vervangen. Dit gaat energie kosten besparen, dat wil je niet weten. hij verbruikt nu minder dan een kwart energie dan de vorige.
Het was resultaat: uitstekend. De bediening: duidelijk. Het gebruiksgemak: geweldig goed. Ik denk weer de juiste keuze te hebben gemaakt. En geen last meer van koolborstels die ieder 5 jaar (bij mij dan) vervangen moeten worden. Die zijn er niet meer. Ik ben er weer erg tevreden mee. Een goede, zuinige en betaalbare keuze.

Pluspunten

  • Onderhoudsvrij
  • Trommel verlichting
  • Logische bediening
  • Betaalbaar
  • Super zuinig

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans Verhaegh 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine en goede performance.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben voor de Bosch wasmachine en droger gekozen. Gewoon een goede fabrikant die achter zijn producten staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tine holster 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machtige wasmachine die doet wat hij moet doen met weinig geluid!
Makkelijke begrijpende gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hopman 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch is echt goed. Het apparaat is zeer makkelijk te bedienen en erg stil. Bij ons staat hij vlakbij de woonkamer en we hebben er echt geen last van.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Schaap 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine. Makkelijk, zuinig en stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zuinig,stil, makkelijk te bedienen.
Fijn dat je wat kan bijvullen als je was vergeten bent.vgrote trommelinhoud.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Bijvullen tijdens t wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dina 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In een woord ...topper.

Algemene score

10,0
Ik heb hem net in gebruik, alles wijst zich vanzelf. Iedere verandering wat je aan de draaiknop doet wordt aangegeven waar het voor staat. Mooi helder display en heel erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews