Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Greet 15-09-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een Handig scherm.
Het is duidelijk te lezen. Het is makkelijk programma's kiezen. De was vind ik er ook schoon uit komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hennie 16-08-2017 Product paar weken in bezit

Kwalitatief goede wasmachine sterkt/stil/snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder fijne wasmachine. Hij is goed robuust gebouwd, stil en wast effectief. Daarnaast krijg je 10 jaar garantie op de motor.

Pluspunten

  • stil
  • kwalitatief goed gebouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 13-08-2017 Product paar maanden in bezit

boch wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijke bediening ,blij met kort programma heel makkelijk voor kleding die niet vuil is even opfrissen
meer keuze in centrifugeer toeren

Pluspunten

  • kort programma
  • genoeg keuze programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie36 10-08-2017

Zeer prettige machine

Algemene score

10,0
Nog geen minpunt kunnen ontdekken; ben zeer tervreden. Schone was, ruikt lekker, programmaduur is goed, programmakeuze perfect, maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Adrie en Denise 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Wachmachine Bosch WAW 32582 NL en Droger Bosch WTW 87590 NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch wasmachine als ook de droger zijn fraai vormgegeven, stabiel, weinig geluid en wast en heeft een zeer uitgebreid was/droog programma.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Uitgebreid programma
  • Stabiliteit

Minpunten

  • Niet geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

upatamby 21-07-2017

Eerste indruk uitstekend

Algemene score

10,0
Meest opvallend is hoe stil deze machine is tijdens het wassen. Bij het centrifugeren maakt hij uiteraard meer geluid, maar nog altijd erg weinig, en dat bij 1600 toeren.
Wasresultaten zijn tot nu toe prima, maar we hebben nog niet alles uitgeprobeerd en ook nog geen moeilijke was.
De machine mist een kreukbeveiliging (dat had onze vorige machine wel) maar daarvoor in de plaats heb je wel weer een handige timer.
Duurzaamheid kan ik na een paar weken nog niet beoordelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

E. Vreeken 16-07-2017 Product paar weken in bezit

Grote capaciteit wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aankoop gedaan omdat het energiezuiniger is. Nadeel is dat het wasprogramma langer duurt maar omdat de capaciteit groter is kun je meer tegelijk wassen en maakt het in verhouding niet zoveel uit. Doordat je vooraf de tijd kunt instellen wanneer de machine start en hij heel stil is kun je hem 's nachts, tijdens daluren, laten draaien en is het klaar als je wakker wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.P. Graafstal 16-07-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk instelbaar, 1600 toeren en ook nog stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie combinatie met de droger,1600 toeren en dan ook nog stil. Makkelijke instelling. Met een lade tussen droger en wasmachine een functionele combi.

Pluspunten

  • stil
  • hoge toeren mogelijk

Minpunten

  • deur niet om te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gj klijnhout 14-07-2017 Product paar maanden in bezit

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
fijne wasmachine om mee te werken goed leesbaar hele goede programma's een goede instelbare maschine

Pluspunten

  • 100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Vonder 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super wasmachine, werkt makkelijk en er kan heel veel in, doet prima z'n werk. De wasmachine is het geld wel waard.:)

Pluspunten

  • Tijd klok
  • Kunnen veel kilo's in
  • Spoed programma
  • Eco stand
  • Geen dure aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Leensen 13-07-2017 Product paar weken in bezit

Energiezuinig, mooi front, geluidsarm,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima koop,goed bekend merk,wast energiezuinig, en schoon,makkelijk te bedienen,en een mooi front. Geluidsarm, veel keuzes op display

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Energiezuinig
  • Wast goed schoon
  • Progamma voor zeer fijne was
  • Ook voor sportkleding

Minpunten

  • Langere wastijd ivm energiezuinig progamma
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie van de Graaf 12-07-2017 Product paar weken in bezit

Wast zeer schoon. Maakt minimaal geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op een houten vloer is dit de perfecte machine.Hij is geluidloos en zeer stabiel. Wast zuinig en schoon! Prettige programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.P. Graafstal 08-07-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie combinatie met de wasdroger, die in ons geval boven elkaar staan verbonden door een Bosch tussenstuk. een lade plank om spullen even op te leggen. Goede binnenverlichting en werkt erg stil in vergelijking met onze vorige Miele.

Pluspunten

  • Mooie en overzichtelijke machine
  • programma's goed over nagedacht.
  • eenvoud in de bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 03-07-2017 Product paar weken in bezit

superstille wasmachine, programmeerbaar tot 24 uur vooruit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superstil, programmeerbaar tot 24 uur vooruit. Gebruiksvriendelijk.
Alleen een beetje jammer dat je alleen in hele uren kunt programmeren, en niet traploos.
En door de grote vulopening (op zich handig) past mijn wasmand er niet meer onder.
Handig lampje in de machine, zodat je beter kunt zien wat er in de trommel zit.

Pluspunten

  • superstil
  • gebruiksvriendelijk
  • programmeerbaar tot 24 uur vooruit
  • handig lampje in de machine
  • grote vulopening

Minpunten

  • niet traploos programmeerbaar, alleen per uur
  • wasmand past niet onder de vulopening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJ Kuijper 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu net een kerk gewassen met de WAW32582NL wasmachine. Hij is heel stil en staat ook heel stil kan er verder niet veel van zeggen. Maar ziet er prachtig uit en zal zonder twijfel ons veel gemaak geven.

Pluspunten

  • Geluidstil
  • Staat erg stil ook bij t centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnn 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

fijne bediening van de machine en goed was resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een goede kwaliteit en degelijk draait stil en goed schoon
ben heel tevreden is echt een aanrader de
prijs is naar verhouding goed met de cacheback

Pluspunten

  • goed Schoone was
  • weinig water en zeep verbruik
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

donkers 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ziet er mooi uit en gemakkelijke bediening is zeer stil en tot 8 kilo wasgoed
en 1600 toeren prima prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

roger mooren 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

ik ben super blij met mijn bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik ben super blij ermee hij wast perfect en fijn grote trommel en zeer zuinig in verbruik meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen ik ben er echt tevreden over ik heb deze net nieuw gekocht omdat ik over de andere bosch wasmachine zeer tevreden ben alleen deze is nu groter deze is 8kg en die andere wat ik had was 6 kg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RV 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede service, top apparaat

Algemene score

10,0
In de winkel gaan kijken voor een passende machine. Na goede voorlichting gekozen voor deze machine. Thuis gebracht en aangesloten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hak 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAW32582 NL

Algemene score

9,0
Deze machine presteert boven verwachting goed! Wast schoon, maakt weinig geluid en makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • geen koolborstels
  • kan ook met kort programma
  • lichtje in trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews