Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy Tillemans 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top aanbieding! Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel erg blij met de aankoop van deze super fijne wasmachine! De was is weer super schoon, maakt zeer weinig geluid en ook nog eens een zeer mooie uitvoering! En een erg snelle en super service geleverd door Tummers E.P Panningen!!!! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Princen 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft energieklasse A+++ -30% en je hoort hem bijna niet .
Is voorzien van EcoSilence Drive. Makkelijk te bedienen. Van binnen is de trommel goed glad zodat de was niet kreukt.
Daarnaast is die ook beveiligd tegen lekkage. Deze wasmachine is een echte aanraden!! P.S de droger is ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harold 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze machine gekocht vanwege de stille motor en deze maakt de belofte ook waar. Tijdens het wassen hoor je de machine bijna niet en het geluid bij cenrtifugeren is ook zeer acceptabel. Veel keuzes in instellingen en energiezuinig. Kortom zeer tevreden

Pluspunten

  • Stil
  • Past wastijd aan aan de balading

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex125 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Centrifugeert goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat oude wasmachine kapot was gegaan op zoek naar nieuwe. Fijn aan deze is hogere toerental: 1600 in plaats van 1400 bij vorige (ook Bosch). Je merkt het verschil: was komt er net wat droger uit. Verder wast deze goed en is makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Centrifugeert goed
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Grietje 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk apparaat, goed uitleg gegeven door Expert Hoogezand.
Zitten veel mogelijkheden op voor korte was en wol kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi en gemakkelijk te bedienen wasmachine waarmee elke klus geklaard kan worden. Veel keuzes en zo simpel dat een kind letterlijk de was kan doen. Via een helder lcd-scherm zijn alle keuzes goed zichtbaar. Ook wordt de resterende tijd aangegeven, erg handig. Topmodel!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Overzichtelijk lcd scherm
  • Erg stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAW !!! wat een wasmachine 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sexy machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De aanblik van het keuzemenu op deze machine heeft ons overtuigd dat er in de afgelopen periode veel aandacht wordt besteed aan de gebruikersvriendelijkheid. Iets wat uitnodigend werkt. Maar behalve dat verwacht je dat er in het ontwerp aandacht besteed is aan milieu en portemonnee. We zijn niet teleurgesteld. Met andere woorden: het is een wasmachine voor de 21ste eeuw.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dientje65 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH WAW32582NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nog te kort om goed te beoordelen, maar tot nu bevalt ie goed. Hij is stil, eenvoudig in gebruik. wel nog even uitproberen voor welke was welke stand gebruikt moet worden. Maar wel zeker blij dat ik deze gekocht heb en beveel deze ook ten zeerste aan

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Reageer

Riekje 10-11-2017

Degelijk en praktich

Algemene score

8,0
Had plotseling een nieuwe wasmachine nodig. We hebben hem dus te kort om er een volledig oordeel over te geven. Deze zag er goed uit en de mogelijkheden zijn meer dan voldoende voor een normaal huishouden.Hij werd door de verkoper, waar wij veel vertrouwen in hebben, aanbevolen en hij voldoet tot dusver helemaal aan de verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ger 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur, geluidsarm en heel stil

Algemene score

9,0
Titel: Moderne en stille wasmachine
Cijfer: 9

Al eerder een Bosch wasmachine gehad. Daar heb ik 16 jaar mee gedaan. Me toen later overhalen deze te vervangen door een duurder en 'beter' merk. Ondanks mijn inmiddels kleinere gezin en dus minder wassen, ging deze al na 8 jaar onherstelbaar kapot. Ik ben nu bijzonder blij met mijn nieuwe Bosch wasmachine en ik hoop hier weer heel lang mee te doen.

Pluspunten: eenvoudig,
Ik heb deze machine te kort om alle plus en minpunten te kunnen beoordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch7006DD 25-10-2017

Een fijne wasmachine !

Algemene score

10,0
Evenals de droger nog maar kort in huis maar het gebruiksgemak, gebruiksaanwijzing de 8 kilo belading, de diversiteit aan programmakeuzes en het minimum aantal decibellen en lager energieverbruik zijn een verademing.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

ralph van der willigen 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met behulp van een heldere gebruiksaanwijzing maak je deze machine snel eigen. Het aantal decibellen is vele malen minder dan de oude machine. De aaa+-30% status is mede redenen voor aankoop.

Pluspunten

  • gebruik
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 15-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een Handig scherm.
Het is duidelijk te lezen. Het is makkelijk programma's kiezen. De was vind ik er ook schoon uit komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hennie 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Kwalitatief goede wasmachine sterkt/stil/snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder fijne wasmachine. Hij is goed robuust gebouwd, stil en wast effectief. Daarnaast krijg je 10 jaar garantie op de motor.

Pluspunten

  • stil
  • kwalitatief goed gebouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 13-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

boch wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijke bediening ,blij met kort programma heel makkelijk voor kleding die niet vuil is even opfrissen
meer keuze in centrifugeer toeren

Pluspunten

  • kort programma
  • genoeg keuze programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie36 10-08-2017

Zeer prettige machine

Algemene score

10,0
Nog geen minpunt kunnen ontdekken; ben zeer tervreden. Schone was, ruikt lekker, programmaduur is goed, programmakeuze perfect, maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Adrie en Denise 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wachmachine Bosch WAW 32582 NL en Droger Bosch WTW 87590 NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch wasmachine als ook de droger zijn fraai vormgegeven, stabiel, weinig geluid en wast en heeft een zeer uitgebreid was/droog programma.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Uitgebreid programma
  • Stabiliteit

Minpunten

  • Niet geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

upatamby 21-07-2017

Eerste indruk uitstekend

Algemene score

10,0
Meest opvallend is hoe stil deze machine is tijdens het wassen. Bij het centrifugeren maakt hij uiteraard meer geluid, maar nog altijd erg weinig, en dat bij 1600 toeren.
Wasresultaten zijn tot nu toe prima, maar we hebben nog niet alles uitgeprobeerd en ook nog geen moeilijke was.
De machine mist een kreukbeveiliging (dat had onze vorige machine wel) maar daarvoor in de plaats heb je wel weer een handige timer.
Duurzaamheid kan ik na een paar weken nog niet beoordelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

E. Vreeken 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote capaciteit wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aankoop gedaan omdat het energiezuiniger is. Nadeel is dat het wasprogramma langer duurt maar omdat de capaciteit groter is kun je meer tegelijk wassen en maakt het in verhouding niet zoveel uit. Doordat je vooraf de tijd kunt instellen wanneer de machine start en hij heel stil is kun je hem 's nachts, tijdens daluren, laten draaien en is het klaar als je wakker wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.P. Graafstal 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

makkelijk instelbaar, 1600 toeren en ook nog stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie combinatie met de droger,1600 toeren en dan ook nog stil. Makkelijke instelling. Met een lade tussen droger en wasmachine een functionele combi.

Pluspunten

  • stil
  • hoge toeren mogelijk

Minpunten

  • deur niet om te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews