Bosch Serie 8 WAW32582NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 207 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marietje 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm,duidelijk leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Bosch gekozen vanwege de kwaliteit van de machine.Heb altijd veel plezier gehad van duitse producten,
kwalitatief goed en degelijk.Hoop er nog heeeel lang plezier van te hebben,en hij heeft ook een stoere uitstraling,ook belangrijk.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hortense Lamerichs 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe wasmachine. Wast perfect schoon en is erg zuinig in gebruik. (Water en stroom) tov van mijn vorige wasmachine lekker geluidsarm wat wel fijn is ivm gebruik nachtstroom. Er zitten voldoende mogelijkheden op voor diverse soorten wasjes. Prettig is het zeer korte programma van 15 minuten voor even een kort wasje tussendoor. Een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geluidsarm
  • Uitstraling
  • Wasresultaat
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bals 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, ook droger van Bosch gekocht

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk te bedienen, staat prima vermeld op zowel wasmachine als droger. Beiden geruisloos!
Wast prima schoon, een hele verbetering op mijn oude machine die dat niet meer deed.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale wasmachine

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen wasmachine. Alles wijst voor zich. Verscheidenheid aan keuzes voor programma's. Wat wast hij/zij stil.
De 1600 toeren is zeer prettig ( ook voor minder in te stellen). Scheelt enorm met de droogtijd voor zowel een droger of gewoon aan de open lucht. De speed perfect is ideaal als je even snel toch een schone frisse was wilt hebben. Ruime vulopening ( met verlichting!)

Pluspunten

  • stille machine
  • eenvoudig te bedienen
  • 1600 toeren
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snjjdrrs 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
grote deuropening energiezuinig goed was resultaat grote wastrommel .
was komt schoon uit de machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van der Veer 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn, een nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gelukkig oude wasmachine kapot. Want na aankoop Bosch koelkast, vriezer, afwasmachine, afzuigkap nu ook een wasmachine van Bosch. Goede kwaliteit eenvoudig in de bediening en kan terugvallen op goede service. Ik kan niet wachten totdat mijn oude droger kapot gaat.

Pluspunten

  • produceert weinig geluid
  • niet te duur
  • eenvoudig in bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Susan 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine, je kan zelf het wasmiddel doseren wat bij elke type was hoort. Hij is fijn in gebruik.

Pluspunten

  • zuinig met water
  • sluit zichzelf af op het stroom
  • je kan er zelf het wasmiddel doseren
  • zit een vergrendeling op
  • tapt water af bij teveel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuil 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine exclusive

Algemene score

8,0
Wasmachine waar tot 8 kg was in kan. Ideaal voor een gezin met 3 kinderen. De bediening is makkelijk en er zijn veel verschillende wasprogramma's. De opening is groot waardoor je er makkelijk een dekbed in kan doen. Kortom een fijne wasmachine

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Genoeg wasprogramma's
  • Grote deur
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte wasmachine ,ziet er mooi uit en wast perfect.. heel veel programma s en komt er super droog uit.
Altijd een Miele gehad maar deze machine is zeker een aanrader. Ik heb al heel veel ermee gewassen en ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Mooi
  • Funtioneel
  • Droog
  • Veel programma s
  • Goed advies van het bedrijf boelaars
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar en zeer prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Via Bestseller.eu deze wasmachine gekocht. Zeer tevreden over. Goede centrifuge, wast schoon en maakt weinig geluid. Goede aankoop!!

Pluspunten

  • Bedieningspanelen
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larissa 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is heel gebruiksvriendelijk gemakkelijke programma instellingen. Kort programma van 15min en snel programma 40graden was duurt dan 100min ipv 253min. En heel stil. Eén maar het piepen als de wasmachine klaar is dit wordt drie keer herhaald.

Pluspunten

  • Kort programma 15min
  • Snelle programma normale was 100min

Minpunten

  • Piep als de wasmachine klaar is
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteits verhouding. Simpele bediening en goede wasresultaten. Is zeer stil en zuinig in elektriciteitsverbruik.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Prijs
  • Waskwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 18-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare goed wassende machine.

Algemene score

10,0
Na heel wat jaartjes wassen met een AEG nu overgestapt op aanraden van onze witgoedspecialist op een Bosch wasmachine. Hij oogt goed, is makkelijk te bedienen, heeft veel slimme programma's en wast alles lekker schoon.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • slimme programmering

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.boogaars 30-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

hij bevalt nog steeds prima deluxe.

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden. werkt tot volle tevredenheid.
wij zijn uiterst tevreden.
zeer gemakkelijke bediening .
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 30-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine, stil en goede programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooie uitstraling hebben, dat telt ook mee.
Wast goed en de programmakeuze is uitgebreid!
Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • stil
  • snelle programma's
  • pauzeknop om was toe te voegen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rochelle18 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig met verlichting in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteitsverhouding en ook aangeraden door de Consumentenbond ook.
Oogt modern en maakt relatief weinig geluid.

Pluspunten

  • was komt goed droog uit de trommel

Minpunten

  • wat onduidelijk hoeveel waspoeder nodig is
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

annie 22-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

SUPER WAS MACHIENEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een voddige bedinging div keuze progama`s zuinig met water en tuurlijk stroom een echte aan rader ZEER TE VREDE
ik heb nog een gekocht voor mijn zoon en die is ook DIK TE VREDEN
ik beveel deze was machine aan

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top service, top product!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben een goede uitleg in de winkel gekregen. De volgende dag is hij al geleverd en aangesloten, ik kon dus meteen aan de slag. De wasmachine werkt prima en is erg makkelijk in gebruik. Ook de grote vulopening is echt een pluspunt!!!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • makkelijk in gebruik
  • heel stil
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wellie =) 28-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine, zo als wij van bosch gewend zijn.
Makkelijk bediening, lekker stil en het is echt mega handig dat je voor het serieuze wassen nog was kan toevoeg ideaal !!

Pluspunten

  • Wastoevoegen
  • Makkelijk in gebruikt
  • redelijk stil bij hoge toeren :)
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews