Bosch WAWH2643NL - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 82 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAWH2643NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal bij deze wasmachine. Ik heb getwijfeld tussen een Miele en Bosch. Het is de Bosch geworden omdat deze dezelfde mogelijkheden heeft als de Miele die ik anders gekozen zou hebben maar die dan wel veel duurder zou zijn geweest. Natuurlijk merk ik wel het verschil tussen deze Bosch en de vorige Miele in geluid en materiaal. Daar is de prijs dan ook naar. Maar de was-resultaten zijn perfect, het lampje in de trommel is ideaal, het eindeprogramma signaal zou ik ook niet willen missen. Het I-DOS systeem is echt heel handig. Was er in, machine aan klaar, geen wasmiddel in handen gehad. En de ruime keuze aan instellingen, van een lang Eco programma tot een supersnel wasje. Alles is mogelijk. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar heb hoge verwachtingen. Absoluut heel tevreden over mijn keuze.
P.S. De wasmachine is ook met de app te bedienen maar daar heb ik me nog niet in verdiept. (op dit moment nog geen noodzakelijke optie voor mij)

Pluspunten

  • snelle programma's
  • lampje in de trommel
  • automatisch doseersysteem
  • veel keuze mogelijkheden in wasprogramma's
  • ook alleen centrifugeren is mogelijk

Minpunten

  • niet zo stil als verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Wij hebben net de wasmachine aangeschaft, zijn er blij mee. Een goede, degelijke, stille wasmachine en erg zuinig.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • ff leren om mee om te gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Richard 23-06-2019
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine met veel mogelijkheden . Stil tijdens het gebruik . Wast goed schoon en de was komt er heerlijk fris uit

Pluspunten

  • 9 kg lading

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deunsk 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat is ie still....ssssssssssssssst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Een prima machine met veel opties en voornamelijke stil.... Was even puzzelen om met de wifi te verbindingen, heb maar voor deze gelegenheid de wps knop op de router maar tijdelijk actief gemaakt anders kwam ik er niet uit....
Fijn dat je was erbij kan doen als het programma al bezig is....
Wij maken nog geen gebruik van I-DOS daar we zoeken hoe dit te doen met de verschillende soorten was, donker, wit en gekleurd.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Grote deur
  • Wifi
  • Info en Bediening via app
  • Degelijk

Minpunten

  • Wifi connectie maken zonder WPS lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 20-06-2019
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine met veel mogelijkheden . Stil tijdens het gebruik . Wast goed schoon en de was komt er heerlijk fris uit

Pluspunten

  • 9 kg lading

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPoers 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAWH2643NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Bosch apparaat gekozen omdat deze ook bij vrienden recent was geleverd. En staat goed naast onze Siemens Droger (bijna gelijke uiterlijk) Ideaal met App-bediening zodat de man ook een keer "de was" kan doen.

Pluspunten

  • Stil
  • App bediening
  • Was goed schoon
  • Eigen dosering, minder vaak wasmiddel toevoegen

Minpunten

  • Zwaar (82kg)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Latif 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Heel goede wasmachine, heel stil en makkelijk te bedienen.
WI- FI aansluiting is heel heel slecht.Dagen bezig geweest met Bosch en met mijn Provider om te installeren , maar krijgt geen verbinding met mijn APP en wasmachine, heel slecht van Bosch. Niet aan te raden deze machine met een APP te kopen.

Pluspunten

  • Goede machine
  • Heel stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • WI-FI werkt voor geen meter
  • Niet aanraden deze machine met een WI-FI te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden gebruiker 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille wasmachine met veel opties!

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Nog maar net in gebruik, maar nu al enorm blij met deze wasmachine. We hadden hiervoor de Samsung Ecobubble, deze begaf het helaas al na 5 jaar. Na het lezen van talloze reviews zijn we uitgekomen op dit model van Bosch. Wat een enorm verschil tijdens het centrifugeren, je merkt nauwelijks dat hij aanstaat. Een mooi model om te zien, stil in gebruik, lekker veel opties, en na registratie 10 jaar garantie op de motor. Ook een pluspunt is dat wanneer je hem op pauze zet, het deurtje meteen open kan. Zo gooi je er makkelijk en snel nog even een kledingstuk bij. Ik hoop dat we hier jaren plezier van zullen hebben!

Pluspunten

  • Stil, ook tijdens centrifugeren
  • Veel wasprogramma's
  • Deurtje kan open tijdens het programma
  • Intuïtieve bediening
  • Opties/geluiden makkelijk aan/uitzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine. Grote vulopening voor 9 kg was. Heel geruisloos,
Ben er erg tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De was man 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Fijne grote trommel. I dos werkt goed. Veel keuze mogelijkheid qua programma’s. Programma’s zijn ook nog naar wens aan te passen.
Het instellen van de wasmachine kost wel even tijd. Beschrijving is duidelijk. Alles is in te stellen via het menu van de wasmachine. Later in het boekje kwam de app aan bod hierin blijkt je ook alles in te kunnen stellen. Dus de tip is eerst de app installeren en de wifi op de machine instellen.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Wast schoon
  • I dos werkt goed

Minpunten

  • Vul opening wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella 15-06-2019

Top wasmachine!!!

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Nu 1 week in gebruik. Mooie stille wasmachine. Erg handig is de app.om te volgen hoe het met de was staat. Super machine. Ook handig geeft zelf aan wanner er wasmiddel en wasverzachter bijgevuld moet worden. Was komt er droger uit, dus de wasdroger heeft nu ook minder tijd nodig.Tot nu toe erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

toornman 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine van Bosch, aanrader voor iedereen!

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine wast super schoon, heel stil met centrifugeren je hoort hem niet, en ziet er heel modern uit, overzichtelijk bedieningspaneel.

Pluspunten

  • wast schoon
  • super stil met centrifugeren
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 14-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Te snel defect

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

7,0
Wast prima alleen was de machine te snepl defect...reparatie was ook duur..

Pluspunten

  • Wast prims

Minpunten

  • Te snel defect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Berrak 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt erg fijn en levert een goed en snel resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Het is een erg fijn en ruim wasmachine, alles is duidelijk vermeld en is gemakkelijk bij te stellen. Ook kan je alles bijhouden met je telefoon wat erg handig is als je bezig bent met andere taken in huis. 💯👍🏼

Pluspunten

  • Je kam het op je telefoon bijhouden
  • Bevat een ruim inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

San 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Hele fijne stille wasmachine, milieuvriendelijk, WIFI functie is ideaal, voldoet aan alle verwachtingen. Wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • 9 kg laadvermogen
  • WIFI functie
  • milieuvriendelijk
  • I-Dos
  • stil

Minpunten

  • geen programma voor half wasje op hoge temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAWH2643NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
weinig lawaai en op toekomst gekocht .zonnepanelen alleen als zon schijnt wasmachine aanzetten met wifi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lava 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Brilliant machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
After a terrible experience with combi - AEG machine ( not even 10 years old :( ) this is a refreshing experience. Very quiet and easy to use. Lots of cycles - very versatile. The i-DOS function is great, but manual dosage is possible. I would buy it all over again... it is only 3 weeks since we have it, but I have faith. :)

Pluspunten

  • Very quiet
  • Clothes very dry after
  • i-DOS function!
  • easy to operate

Minpunten

  • timing instructions
  • not all cycles take 9kg (misleading)
  • ECO way too long

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

C wijkstra 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine en fantasties die WiFi erop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Ik vind het een prima product geweldige uitleg goede prijs wast goed zelfs op afstand te bedienen en heel zuinig en je krijgt te zien wat je verbruikt

Pluspunten

  • Wifi
  • 1600 rpm

Minpunten

  • Niet te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm duidelijk 9kg was bijna al droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouden zeer tevreden
Goede overzicht van de programma,s
De was komt al bijna droog uit de machine
Machine heeft een doseer systeem dus gebruik minder wasmiddel
Fijne machnine ook voor het milieu

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Duidelijke programma instelling
  • Energie bespaarstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommen. Erg stil. Wast zeer goed schoon.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Zeer enthousiast over deze geweldige machine. Zeer ruime trommel met led verlichting. Hij is zeer stil, zelfs met 1600 toeren centrifugeren. Hij wast ook op 30 graden goed schoon. Zeer tevreden over de vele programmas.

Pluspunten

  • Mooie grote trommel
  • Zeer stil
  • Wast zeer goed schoon
  • Mooi design
  • Via de app bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews