Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal bij deze wasmachine. Ik heb getwijfeld tussen een Miele en Bosch. Het is de Bosch geworden omdat deze dezelfde mogelijkheden heeft als de Miele die ik anders gekozen zou hebben maar die dan wel veel duurder zou zijn geweest. Natuurlijk merk ik wel het verschil tussen deze Bosch en de vorige Miele in geluid en materiaal. Daar is de prijs dan ook naar. Maar de was-resultaten zijn perfect, het lampje in de trommel is ideaal, het eindeprogramma signaal zou ik ook niet willen missen. Het I-DOS systeem is echt heel handig. Was er in, machine aan klaar, geen wasmiddel in handen gehad. En de ruime keuze aan instellingen, van een lang Eco programma tot een supersnel wasje. Alles is mogelijk. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar heb hoge verwachtingen. Absoluut heel tevreden over mijn keuze.
P.S. De wasmachine is ook met de app te bedienen maar daar heb ik me nog niet in verdiept. (op dit moment nog geen noodzakelijke optie voor mij)

Pluspunten

  • snelle programma's
  • lampje in de trommel
  • automatisch doseersysteem
  • veel keuze mogelijkheden in wasprogramma's
  • ook alleen centrifugeren is mogelijk

Minpunten

  • niet zo stil als verwacht
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine was aan vervanging toe. Al geruime tijd las ik reviews van gebruikers van Bosch wasmachines, en deze reviews hebben meegeholpen om uiteindelijk tot een keuze te komen. Het is de Bosch WAWH2643 NL met iDos geworden. Vandaag heb ik een flinke was gewassen, en was zeer verrast door het zachte geluid wat de machine produceerde. Mijn was is perfect schoon en zeer fris uit de machine gekomen. Ik heb uiteraard gebruik gemaakt van het slimme doseersysteem, en ben enthousiast. Nooit meer teveel wasmiddel in de machine. Ik moet nog veel ontdekken aan deze machine, maar dat komt helemaal goed. Ik ben zeer tevreden over de vele mogelijkheden, en niet in de laatste plaats over het merk Bosch. Al zeer lange tijd een topmerk! Ik kan iedereen deze fantastische machine aanbevelen!

Pluspunten

  • 9 kilo
  • zeer stil
  • grote vulopening
  • licht in de trommel
  • ruime keuze in programma's

Minpunten

  • nog niets ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend Stil en Snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We moesten echt een paar keer kijken of de wasmachine wel aanstond. Er komt echt vrijwel geen geluid van, zelfs bij het centrifugeren is het geluid zeer beperkt.
Alle programma's die er op zitten zijn top en standard al snel. De korte en hele korte (15 min) zijn ideaal om even snel wat uit te wassen, want nogal eens nodig is met onze kleine kinderen.

Echt een aanrader.

Pas 2 weken in gebruik nu, dus over de duurzaamheid is nog even weinig te zeggen.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Er zitten héél veel mogelijkheden op dus moet het nog ff goed uitzoeken maar wat ik tot nu toe heb gewassen is super schoon en fris er uitgekomen ( bij oude machine rook de was niet zo lekker als het eruit kwam).hij is ook super stil ik hoor hem in de kamer niet (keuken en kamer ineen).ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je gooit een fles wasmiddel en wasverzachter erin en machine doceert het.doe het was erin en ga op stoel zitten en bedien hem met mijn telefoon (hoeft natuurlijk niet).echt goeie machine

Pluspunten

  • Ook programma's voor weinig was
  • Allergie programma
  • En donzen dekbed kan ik wassen

Minpunten

  • Nix
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trip 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, home connect moet zijn nu nog bewijzen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne waschmachine. Laadvermogen van 9kg is echt veel.
Was stil. De zuinige programma's duren we echt lang (4.5 uur), maar was wordt schoon.
Home connect installeren lukt niet met mijn android telefoon, maar wel met de apple iPad.
Of je er echt iets aan hebt, moet de tijd leren

Pluspunten

  • groot laad vermogen
  • stil

Minpunten

  • duur
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smits 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede machine voldoet tot nog toe aan alle wensen
fijn in gebruik en zeer stil
ben blij met deze machine

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • makkelijk te bedienen
  • stil

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marian 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille machine, mooie vormgeving, past veel in. Piepje dat aangeeft dat was klaar is kan uitgezet worden.

Pluspunten

  • stil
  • past veel in
  • timer met indicatie hoe lang nog

Minpunten

  • wordt warm
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda kok 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos zuinig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product de bosch was machine zuinig door automatische vul voor was poeder
Goede service goed geholpen

Pluspunten

  • 100 procent
  • Super product

Minpunten

  • Niks
  • Niks
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met de wasmachine (Bosch WAWH2643NL i-DOS). Gemerkt dat er de afgelopen jaren een enorme kwaliteitsslag is gemaakt. Deze machine voor 9 kilo wasgoed is een lust voor het oog en gemakkelijk te bedienen. Wasgoed vergeten : geen punt. Het i-DOS systeem zorgt voor een afgepaste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Ook nog eens zelf aan te passen. Ook mooi: de machine is 'een lust voor het oog'. Ga er maar een tijdje voorzitten :-)

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Was komt er met de 1600 toeren bijna droog uit.
  • Stille machine
  • i-DOS
  • Mogelijkheid de vergeten was erbij te doen

Minpunten

  • Wasmiddel i-DOS of voor bond of voor wit
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

alexandra 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden met de nieuwe wasmachine.
Hij ziet er mooi uit, heeft een heldere display
en ideaal is om te zien hoe lang de machine nog bezig is.
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weetjewelwieikben 19-05-2018

Stil, slim & schoon

Algemene score

10,0
Idos is fijn. Geen gedoe met wasmiddel. Op een houten vloer is deze Bosch erg stil. De Home connect app is een leuke toevoeging.
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eric Hag 10-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze!

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze aankoop, gemakkelijke bediening, met prima wasresultaat
geen negatieve punten ondekt. zeer aan te bevelen.

Pluspunten

  • trommelverlichting
  • grote vulopening
  • I-DOS aan te raden, gemakkelijk!

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hinke 07-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een kanjer

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij met deze aankoop. Super stil en een perfect schone was. En geen geknoei met wasmiddel. Was in de machine, programma kiezen en gaan.
Het wassen is een genot, ik vul mijn wasmachine met plezier. Thanks
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer veelzijdige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer veelzijdige machine. Voor een nette prijs. De machine is ook lekker stil en de was komt er goed schoon uit!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Veelzijdig
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een blij persoon 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb hem nog maar een paar dagen nog lang alles niet ontdekt maar nu al blij mee zo stil dat ik soms kijk of ik hem wel aan heb gezet

Minpunten

  • nog niet ondekt
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine van Bosch

Algemene score

8,0
Bosch maakt goede en degelijke wasmachines en ook bij deze is dat zo. Na een slechte ervaring met een Samsung wasmachine toch maar weer een Bosch gekocht en ik heb daar zeker geen spijt van. Gewoon een fijne wasmachine die goed werkt. Misschien dan toch een minpuntje, de wifi verbinding staat aan op de machine maar krijg geen verbinding met Homeconnect app op mijn telefoon, geeft steeds een error aan.

Pluspunten

  • Goed wasresultaat
  • centrifugeren

Minpunten

  • Home Connect
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie trommel, goede opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine met mooie trommel en makkelijk in bediening. Sport functie, met app te bedienen. Super fijn. Is stil en verbruikt weinig energie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Veel functies
  • Makkelijk te bedienen
  • Zuinig

Minpunten

  • Duur
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine met alle mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze BOSCH machine gekozen na het lezen van heel veel reviews. Tevens meegewogen de zeer goede service van BOSCH. Ik spreek uit ervaring, heb inmiddels 10 huishoudelijke apparaten van het merk.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Bijzonder stil
  • Mooie machine om te zien.
  • Verlichting in de trommel

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachida 01-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch i-Dos wassmachinne

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb bewust voor bosch
Wassmachinne serie 8 gekozen
Omdat hij zelf dossiert en makkelijk in gebruik
En op afstand kan ik hem via de wifi bedingen😍😍😍

Pluspunten

  • Wifi
  • Stil en zuinig
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Beer 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur, overzichtelijk display, eenvoudig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Degelijke machine met veel wasprogramma's. Stil en zuinig. Echte aanrader.

Pluspunten

  • grote deur
  • automatische zeepdosering
  • stil

Minpunten

  • deur kan niet omgezet worden
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews