Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal bij deze wasmachine. Ik heb getwijfeld tussen een Miele en Bosch. Het is de Bosch geworden omdat deze dezelfde mogelijkheden heeft als de Miele die ik anders gekozen zou hebben maar die dan wel veel duurder zou zijn geweest. Natuurlijk merk ik wel het verschil tussen deze Bosch en de vorige Miele in geluid en materiaal. Daar is de prijs dan ook naar. Maar de was-resultaten zijn perfect, het lampje in de trommel is ideaal, het eindeprogramma signaal zou ik ook niet willen missen. Het I-DOS systeem is echt heel handig. Was er in, machine aan klaar, geen wasmiddel in handen gehad. En de ruime keuze aan instellingen, van een lang Eco programma tot een supersnel wasje. Alles is mogelijk. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar heb hoge verwachtingen. Absoluut heel tevreden over mijn keuze.
P.S. De wasmachine is ook met de app te bedienen maar daar heb ik me nog niet in verdiept. (op dit moment nog geen noodzakelijke optie voor mij)

Pluspunten

  • snelle programma's
  • lampje in de trommel
  • automatisch doseersysteem
  • veel keuze mogelijkheden in wasprogramma's
  • ook alleen centrifugeren is mogelijk

Minpunten

  • niet zo stil als verwacht
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Secucom 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige app

Algemene score

9,0
Vanwege het gemak van de app en dat onze vorige bosch 22 jaar heeft gedraaid hebben we voor deze wasmachine gekozen.

Pluspunten

  • App
  • Automatische dosering wasmiddel en wasverzachter

Minpunten

  • Nog niks kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joleen 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemak in alle opzichten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vorige week hebben wij onze Bosch i-Dos gekocht. Wat een super apparaat. De wasmachine is van alle gemakken voorzien. Zo is de opening van de deur zeer ruim. Helemaal ideaal is de i-Dos functie. Hierdoor hoeft je zelf geen wasmiddel meer te doseren. Dat doet het apparaat zelf. Net als dat hij zelf het water aanpast op de hoeveelheid was. Hierdoor is het apparaat zeer zuinig met water. Daarnaast is het heel handig dat het apparaat aangesloten is op het Wifi.

Pluspunten

  • Duidelijk display; eenvoudige bediening
  • i-Dos functie
  • Wifi
  • Ruime opening

Minpunten

  • Schoonmaken i-Dos systeem als je wil wisselen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Verhagen 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben groot fan, van het witgoed van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vormgeving en ervaring met Bosch witgoed, laat me nooit twijfelen om steeds weer opnieuw Bosch apparatuur te kopen. Ervaring deel ik met mijn kinderen en ervaring.
Mijn Bosch droog automaat heeft 18 jaar lang goed gefunctioneerd, ondanks met bijna dagelijks wassen. Nog nooit een monteur hoeven te bellen. Moest hem wegdoen, dus maar wee gelijk een combi wasautomaat en droger gekocht. Altijd mooi, zo'n nieuw setje. Daarbij was en droogkasten gekocht, een plaatje om te zien, waar de visite jaloers op is.
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.P. 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil, prettige en simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zijn erg blij met de nieuwe aankoop.
De automatische dosering werkt ook erg prettig, we gebruiken nu veel minder wasmiddel omdat het apparaat zelf aangeeft wat het nodig heeft. Daarnaast is het apparaat super stil, ook bij centrifugeren, kortom wij zijn er erg blij mee.
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft alles wat ik in een wasmachine zocht: ruime keuze in programma's, zuinig wassen of iets minder zuinig maar snel, het automatisch doseringssysteem, stil, trommelverlichting, duidelijke en logische programmering, 9 kg vulgewicht....kortom, een machine waar ik vanaf dag 1 enthousiast over ben. Bosch is een degelijk merk. Al 42 jaar heb ik Bosch-apparaten in huis, en naar alle tevredenheid. Ik kan deze fantastische machine daarom ook van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • iDos
  • 9 kg vulgewicht
  • stil
  • ruime programma-keuze
  • zeer energie-zuinig!

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hamide 29-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

duidelijke en fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zoals het spreekwoord: "Een kind kan de was doen!".
De bediening van de wasmachine is erg duidelijk en fijn. Er zijn veel keuzes die te kiezen zijn maar het is makkelijk om hem te bedienen. Erg blij mee, en zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • produceert weinig geluid
  • veel keuze mogelijkheden
  • idos systeem is echt fijn
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een geweldig product een echte aanrader voor een gezin die veel wassen moet draaien is deze machine perfect

Pluspunten

  • handig in bediening
  • mooie grote trommel
  • hoort hem haast niet
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mjb 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na vele jaren weer een Bosch wasmachine gekocht.

Algemene score

9,0
Omdat mijn gezin nu nog uit 2 personen bestaat een Bosch gekocht en niet een Miele. Dit was wel het plan, maar wij waren niet op de hoogte van het feit dat er tegenwoordig meerdere soorten wasmachines zijn. Waarmee ik bedoel dat er goedkope varianten zijn die in andere landen worden gefabriceerd en waarvan de kwaliteit van de goedkope variant ook duidelijk minder is (bijvoorbeeld in het ophangsysteem). Veel gehad aan de voorlichting in de winkel en nu uitgekomen bij deze machine omdat wij een waterontharder hebben en dit met deze machine heel perfect kunnen doseren. De eerste resultaten zien er prima uit.

Pluspunten

  • Dosering zelf in te stellen
  • Programma’s kunnen worden aangepast
  • Je kunt veel stroom en water besparen

Minpunten

  • Programma’s duren lang
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leontine 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oude vertrouwde merk Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening, weinig geluid en wast schoon. Na veel pech met vorige wasmachine toch maar weer op ons vertrouwde merk Bosch teruggekomen.
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jake Arensman 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een echte aanrader! Hij staat naast onze slaapkamer, maar ik hoor hem niet als hij s'nachts aanstaat, ideaal ook door vele mogelijkheden voor kleine en intensieve was. Er zit zelfs een opfris wasje in het menu van een kwartier! Ik ben superblij met deze aankoop!
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en stille machine, gemakkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Gemakkelijke bediening en erg fijn met uitgestelde start en informatie via je telefoon. De machine is stil en doet zijn werk goed. Voelt degelijk aan. Gekocht icm een Warmtepompdroger welke met elkaar een mooie set vormen.

Pluspunten

  • Sil
  • Eenvoudig te bedienen
  • Informatie via app.

Minpunten

  • Donkere wasprogramma niet direct toegankelijk
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harm 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend Stil en Snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We moesten echt een paar keer kijken of de wasmachine wel aanstond. Er komt echt vrijwel geen geluid van, zelfs bij het centrifugeren is het geluid zeer beperkt.
Alle programma's die er op zitten zijn top en standard al snel. De korte en hele korte (15 min) zijn ideaal om even snel wat uit te wassen, want nogal eens nodig is met onze kleine kinderen.

Echt een aanrader.

Pas 2 weken in gebruik nu, dus over de duurzaamheid is nog even weinig te zeggen.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Er zitten héél veel mogelijkheden op dus moet het nog ff goed uitzoeken maar wat ik tot nu toe heb gewassen is super schoon en fris er uitgekomen ( bij oude machine rook de was niet zo lekker als het eruit kwam).hij is ook super stil ik hoor hem in de kamer niet (keuken en kamer ineen).ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je gooit een fles wasmiddel en wasverzachter erin en machine doceert het.doe het was erin en ga op stoel zitten en bedien hem met mijn telefoon (hoeft natuurlijk niet).echt goeie machine

Pluspunten

  • Ook programma's voor weinig was
  • Allergie programma
  • En donzen dekbed kan ik wassen

Minpunten

  • Nix
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trip 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, home connect moet zijn nu nog bewijzen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne waschmachine. Laadvermogen van 9kg is echt veel.
Was stil. De zuinige programma's duren we echt lang (4.5 uur), maar was wordt schoon.
Home connect installeren lukt niet met mijn android telefoon, maar wel met de apple iPad.
Of je er echt iets aan hebt, moet de tijd leren

Pluspunten

  • groot laad vermogen
  • stil

Minpunten

  • duur
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smits 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede machine voldoet tot nog toe aan alle wensen
fijn in gebruik en zeer stil
ben blij met deze machine

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • makkelijk te bedienen
  • stil

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marian 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille machine, mooie vormgeving, past veel in. Piepje dat aangeeft dat was klaar is kan uitgezet worden.

Pluspunten

  • stil
  • past veel in
  • timer met indicatie hoe lang nog

Minpunten

  • wordt warm
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda kok 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos zuinig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product de bosch was machine zuinig door automatische vul voor was poeder
Goede service goed geholpen

Pluspunten

  • 100 procent
  • Super product

Minpunten

  • Niks
  • Niks
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met de wasmachine (Bosch WAWH2643NL i-DOS). Gemerkt dat er de afgelopen jaren een enorme kwaliteitsslag is gemaakt. Deze machine voor 9 kilo wasgoed is een lust voor het oog en gemakkelijk te bedienen. Wasgoed vergeten : geen punt. Het i-DOS systeem zorgt voor een afgepaste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Ook nog eens zelf aan te passen. Ook mooi: de machine is 'een lust voor het oog'. Ga er maar een tijdje voorzitten :-)

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Was komt er met de 1600 toeren bijna droog uit.
  • Stille machine
  • i-DOS
  • Mogelijkheid de vergeten was erbij te doen

Minpunten

  • Wasmiddel i-DOS of voor bond of voor wit
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

alexandra 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden met de nieuwe wasmachine.
Hij ziet er mooi uit, heeft een heldere display
en ideaal is om te zien hoe lang de machine nog bezig is.
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews