Bosch WAWH2643NL - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAWH2643NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal bij deze wasmachine. Ik heb getwijfeld tussen een Miele en Bosch. Het is de Bosch geworden omdat deze dezelfde mogelijkheden heeft als de Miele die ik anders gekozen zou hebben maar die dan wel veel duurder zou zijn geweest. Natuurlijk merk ik wel het verschil tussen deze Bosch en de vorige Miele in geluid en materiaal. Daar is de prijs dan ook naar. Maar de was-resultaten zijn perfect, het lampje in de trommel is ideaal, het eindeprogramma signaal zou ik ook niet willen missen. Het I-DOS systeem is echt heel handig. Was er in, machine aan klaar, geen wasmiddel in handen gehad. En de ruime keuze aan instellingen, van een lang Eco programma tot een supersnel wasje. Alles is mogelijk. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar heb hoge verwachtingen. Absoluut heel tevreden over mijn keuze.
P.S. De wasmachine is ook met de app te bedienen maar daar heb ik me nog niet in verdiept. (op dit moment nog geen noodzakelijke optie voor mij)

Pluspunten

  • snelle programma's
  • lampje in de trommel
  • automatisch doseersysteem
  • veel keuze mogelijkheden in wasprogramma's
  • ook alleen centrifugeren is mogelijk

Minpunten

  • niet zo stil als verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerda 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening, eenvoudige bediening en superstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Bisch is gewoon Duitse degelijkheid met zeer goede wasresultaten, we zijn hier zeer tevreden mee. Dus een super goede aankoop.

Pluspunten

  • Bediening zeer eenvoudig
  • Grote deuropening
  • Super wasresultaat
  • Energiezuinig
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuel Oskam 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine van Bosch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Mooie machine met automatisch dozeer systeem. Werkt prima, nooit meer te veel wasmiddel en verzachter in de machine.
Keurig geïnstalleerd bij mij op zolder en de oude machine meegenomen.
De app van Bosch werkt prima. Ik krijg keurig een bericht op mijn telefoon wanneer de machine klaar is.
Voor deze machine 14 jaar een Bosch gehad. Nooit problemen mee gehad. Daarom weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

knaap 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
erg stille wasmachine met veel handige programma's en duidelijke invoer, makkelijke bediening, ook via een app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil Bruijn 24-11-2018

Aanbevolen door mijn stiefzoon

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Jammer dat het wifi systeem voor mij te moeilijk is. Ik ben er al weken nee bezig en het is nog niet helemaal goed. Wel vind ik het fijn dat ik op de display kan zien hoe er wordt gewassen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

mw van Velzen 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel en schoon! Topmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Zeer goede wasmachine voor een groot gezin! Stil, snel en schoon. Veel programmamogelijkheden, heeft ook een stil programma om snachts te draaien.

Pluspunten

  • stil
  • snel
  • schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
We zochten een grote machine voor een gezin met 5 personen. De was past makkelijk.
De wasmachine staat naast de kamer van onze zoon en je hoort alleen het water de machine instromen dus geen geluidsoverlast voor onze zoon; ook in de nacht/vroege ochtend kan er nu gewassen worden! Het is verder zo stil!!

Pluspunten

  • Groot, veel laadvermogen
  • Stil

Minpunten

  • Kan de deur niet omzetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische machine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Mooie machine. Wast goed. I-dos systeem heeft echter ook een nadeel. Ik gebruik nl. verschillende soorten wasmiddel (wit, kleur en zwart). De bedoeling is dat je de machine vult en dat hij zelf doseert, maar als je de volgende keer een ander wasmiddel wil gebruiken dan is het reservoir gevuld. UIteraard is dit wel uit te zetten. voor de wasverzachter vind ik het wel een handige optie. Handig is ook het lampje wat gaat branden in de trommel. Ik vond dat eerst onzin, maar blijkt toch wel handig te zijn. Zeker omdat mijn wasmachine in een donkere hoek staat. De machine heeft 1600 toeren, maar achteraf was 1400 toeren voldoende geweest. Ik merk niet echt een verschil. Ideaal dat het 9 kg kan hebben. Dat scheelt enorm. Ik hoop dat ik nog vele jaren plezier van de machine zal hebben.

Pluspunten

  • Lampje in trommel
  • Handig in gebruik
  • 9 kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

leonvdmaas 16-11-2018

top wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
de trommel van 9kg is groot genoeg voor ons gezin. de wasmachine wast alles top schoon. en dat de wasmachine het wasmiddel zelf doseert is ideaal!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willie 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Gewoon goed.
Wast super.
Problemen? Weekzonie, heb een pas.
Zware wasmachine.
Ken me de app bedienen

Pluspunten

  • Prachtig machine
  • Wast schoon

Minpunten

  • Geen
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EdoK 14-11-2018

Stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Grote inhoud en ongelofelijk stille wasmachine. Heel veel programma's waaronder een extra snel programma (15 min). Ook de automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter bevalt goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gilbert 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak staat voorop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Sinds vandaag de bezitter van deze mooie wasmachine. Meteen na installatie gebruikt; enorme grote trommel, heel gemakkelijk te bedienen middels een duidelijk display en ook nog eens heerlijk stil.

Pluspunten

  • Fijn bedieningspaneel
  • Ruime trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-11-2018

Stille en makkelijk te bedienen wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Het is een stille makkelijk te bedienen wasmachine door het automatische dossiersysteem en duidelijke bediening
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nicole 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de wasmachine van Bosch.
Gemakkelijk in zijn gebruik, en erg stil. I-DOS systeem erg handig en zuinig.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vince 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder bedieningspaneel en grote trommel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Top wasmachine! Kan tot 9 kg wasgoed in en je kunt kiezen om heel duurzaam en zuinig of juist wat sneller te wassen afhankelijk van hoeveel tijd je hebt! Ook via wifi te bedienen met je telefoon, kortom: echt een wasmachine anno 2018!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Helder bedieningspaneel

Minpunten

  • alleen vloeibaar wasmiddel mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Heb deze Bosch WAWH2643NL Serie 8 - i-DOS - HomeConnect gekocht omdat mijn moeder er ook een had en er erg te vrede over was en waarom zo ik dan een ander model gaan kopen nu kan ze ook bij mij de was gaan doen als ik geen tijd heb.
hahahaha

Pluspunten

  • Erg stil en mooi.
  • Er kan in een keer veel was in

Minpunten

  • De was gaat er nog niet van zelf in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Has 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is makkelijk te bedienen en heel geruisloos
Via het duidelijke display zijn alle functies goed in te stellen.
Een topapparaat voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Energiezuinig apparaat
  • automatische wasmiddeldosering
  • Makkelijk in te stellen
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Homeconnect instellen kost even wat tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voogd 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, ruime trommel, veel keuzemogelijkheden

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine (het oog wil ook wat) met erg veel mogelijkheden. Automatisch wasmiddel toevoeging en zelfreinigend systeem zijn aanwezig wat het gebruiksgemak verbeterd. Is stil tijdens het wassen en het belangrijkste : je was is schoon :)

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • veel keuzemogelijkheden
  • gebruikgemak
  • automatisch wasmiddel doseren
  • zelf reinigend

Minpunten

  • niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is makkelijk te bedienen en heel geruisloos
Via het duidelijke display zijn alle functies goed in te stellen.
Een topapparaat voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Energiezuinig apparaat
  • automatische wasmiddeldosering
  • Makkelijk in te stellen
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Homeconnect instellen kost even wat tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman T 11-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
We zijn heel goed te spreken over de wasmachine gemakkelijk in bediening en lekker een grote inhoud we hadden deze wasmachine jaren eerder moeten hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews