Bosch WAYH2742NL - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch WAYH2742NL
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAYH2742NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja 11-02-2019

Geweldige wasautomaat

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Geweldig fijne, makkelijk bedienbare , wasautomaat. Veel keuze in wasprogramma,s, temperaturen enz. Was heerlijk schoon en centrifugeert geweldig droog. En niet te vergeten.....bijna geruisloos !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Suzy 02-02-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Prettige wasmachine met ruime keuze aan programma’s. Ruime trommel en wast mooi schoon. Ook fijn dat machine aangeeft wanneer trommel gereinigd moet worden.
2 redenen om geen 5 sterren te geven;
Er blijft na wassen water in het manchet staan, als je er op let is het geen probleem maar is wel vreemd.
Alleen centrifuiguren is lastig maar je kunt wel in 15 snelwas kiezen alleen centrifugeert de machine dan niet zo hard.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

VanderSterre 10-01-2019

Wat een rust!

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Er was geen betere... zeiden ze, maar na 13 jaar (riepen ze niet iets over 20 jaar?) was de oude toch aan vervanging toe.

Op zoek gegaan en toch nu gegaan voor een Bosch, misschien toch een betere?
Tot op heden is ons antwoord: JA!

Heerlijk stil (geen koolstofborstels), niet direct zichtbaar, maar wel gewoon een trommel waar 9kg in kan! Erg prettig om zelf je dekbed te kunnen wassen of om onze zwarte was in een sportend gezin in 1x in kwijt te kunnen zonder problemen.

Er is veel in te stellen, maar gewoon even de was aan zetten is ook zo gebeurd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nacer 28-12-2018

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Geweldige apparaat, doet wat het moet doen. Ideaal om de was op afstand te starten, bijv. anderhalf uur voordat je thuis van werk bent.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Will 26-12-2018

Stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en veel keuze programma’s. Handig dat je een melding op je iWatch krijgt als de was klaar is. Helaas geen verlichting in de trommel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

daan 21-12-2018

fijne machine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met deze machine. hij doet wat wij er van verwachten. HomeConnect is ook erg handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daniëlla 09-12-2018

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
voor het eerst een Bosch wasmachine ben er heel blij mee.
Wast perfect schoon en super stil en er past veel was in de trommel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nilles S 15-11-2018

Aanrader

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
De WAYH2742NL van BOSCH ,nu enkele weken in huis en tot heden geen spijt van de aankoop.De wasmachine doet zijn taken uitstekend, wast zeer goed schoon en ruikt fris. Groot aantal programma`s om uit te kiezen, en zeer eenvoudig in gebruik. Zelfs voor iemand die niet thuis is met de moderne technologie.Wat opvalt is dat de Wasmachine zeer zuinig is en voorzien is de nieuwste technieken.Zoals bijvoorbeeld het wegen van de te wassen kleding,waardoor je nooit teveel kleding in de wasmachine hebt zitten en tevens zijn watergebruik er op aanpast.Verder is het een genot aan de oren zo mooi stil is de wasmachine in gebruik,zelfs bij centrifugeren tot 1600 toeren.Voorzien van een melodie op het moment de was klaar is,zodat je het niet vergeet er uit te halen. Het strakke design en stoere look van de wasmachine mag gezien worden in elk huis.

Dan de minpunten: GEEN.

Slot conclusie: fijne wasmachine,doet wat beloofd.easy in gebruik en stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Veronica 10-05-2018

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Machine heeft veel functies voor alle soorten was ,prima was resultaten
Stil,Fijn bediening,makelijk in gebruik
Centifgeren in te stellen naar was soort
En bevalt mij prima,had ik maar eerder een Bosch wasmachine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

nvrijenhoek 03-12-2017

Goede wasmachine, slecht ontwerp/kwalititeit

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

4,0
Op zich een prima wasmachine, zoals je in deze prijsklasse kan verwachten. Maar je ziet dat er over een aantal dingen niet goed is nagedacht. Voorbeeld 1: er blijft een substantiele hoeveelheid water in de manchet staan dat niet weg kan lopen. Gevolg is dat er een behoorlijke slok water je kamer in komt als je de was eruit trekt. Voorbeeld 2: het sluitmechanisme is goedkoop. Je moet hem vaak behoorlijk dichtgooien zodat het contact sluit en de machine aangezet kan worden. Zelfs een monteur gaf aan dat dit geen jaren zo blijft werken.

Met andere woorden: goed bedacht, met weinig oog voor detail uitgevoerd.

Let op: de HomeProfessional machines hebben geen uniforme kleur/uitstraling. Metalic vs. Mat front etc. Iets waar ik later achter kwam.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

De Boer 09-08-2017

Wast stil en schoon

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Machine sinds anderhalve week in het bezit. Wast schoon en centrifugeert goed. Is ook stil tijdens het centrifugeren, indien er geen grote onbalans is. Over de duurzaamheid van de machine is natuurlijk nog weinig te zeggen. Vorige machine was een Miele, die het 17 jaar heeft volgehouden. Die zag er destijds bij de aanschaf wel wat robuuster uit, dan deze Bosch. Is nog wel even wennen aan de nieuwe manier van instellen van de extra mogelijkheden. Voor deze 9 kg machine gekozen omdat er dan ook grotere stukken in gewassen kunnen worden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer