Samsung WW70J5426FW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW70J5426FW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

V.J. 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

DOE HET NIET, SLECHTE SERVICE SAMSUNG.

Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

1,0
ik heb een samsung machine gekocht en na 5 jaar hield hij er mee op. het onderdeel was niet meer te leveren en nu kan ik mijn machine weg gooien. geen service of coulance vanuit samsung.
dan kun je 10 jaar garantie geven op de motor maar als je dus na een paar jaar een ander probleem hebt, kun je hem weg gooien.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Iwan 10-01-2018
  • Product gekocht

BCC service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Heb eerder al een Samsung wasmachine gehad die heeft ruim 11 jaren lang probleemloos dagelijks gedaan wat van een wasmachine verwacht wordt.Toen de motor doorbrandde heb ik zonder verder na te denken besloten om wederom een Samsung wasmachine aan te schaffen.
Heb nu wel een waar ik 10 jaar fabrieksgarantie op heb.

Pluspunten

  • zuinig en geluidarm

Minpunten

  • geen gratis installatie bij BCC
  • Wel gratis installatie bij Media Markt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marvin 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung WW70J5426FW/EN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
nog maar kort in ons bezit ter vervanging van onze 17 jaar oude Miele.
eenvoudig te bedienen ,wast goed en is een stuk stiller dan we gewend waren kortom geen spijt van deze aankoop

Pluspunten

  • Stil
  • eenvoudig te bedienen
  • 10 jaar garantie op de motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaron1980 17-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuinige en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
Na 10 jaar had de oude wasmachine de geest gegeven en begon het grote speuren. Voorwaarde was voor mij een betrouwbare, energiezuinige en prijsvriendelijke wasmachine. Met een budget van max. € 400,- kwam deze samsung zeer verrassend uit de bus. Tot dusver bevalt hij zeer goed. De verschillende programma's bieden voor een ieder keus genoeg. Naast het zuinige energieverbruik ook zuinig met het waterverbruik!

Pluspunten

  • Grote laadopening
  • Energiezuining
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

joop 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
prima werkende wasmachine met voldoende was mogelijkheden en zeker niet onbelangrijk het eco programma een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis0083 07-07-2018

Slechte electronica

Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

4,0
Net een week in huis staan en aardlek blijft er door gaan als die draait.
Electronica in huis na laten kijken en was in orde.
Dus slechte machine voor mijn gevoel.
Na recensies te hebben gelezen op internet schijnt het een probleem te zijn bij deze machines
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sigrid 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
Hiervoor had ik ook een Samsung machine. Deed het ook prima, maar 4 verhuizingen in 5 jaar tijd bleek toch iets teveel van het goede. Omdat het goed beviel, nu ook weer voor een Samsung gegaan.
Deze wasmachine is veel beter dan in menig review beschreven. Dit komt ook omdat er verkeerde info geplaatst wordt, wat klakkeloos overgenomen wordt door andere sites. Deze wasmachine verbruikt 103kwh, en niet 122kwh. Daarbij wordt er gesuggereerd dat de machine herrie maakt, terwijl dit voor een wasmachine absoluut niet het geval is. Ook de consumentenbond tekent een compleet verkeerd beeld van deze machine, zonde!
Dit apparaat wast supergoed schoon en fris. Ik kan bijna niet stoppen met wassen, zoek alles van stof is op om het te wassen en kan vervolgens niet stoppen met eraan ruiken. Was komt goed droog uit de machine, wat handig is aangezien ik geen droger heb. Keuze uit veel programma's. Melodietje aan het einde is idd wat lang, echter staat mijn machine in een washok dus kan het mij niet gaan irriteren (kan uitgeschakeld). Verbinden met de app kan ook, maar is eigenlijk pas van belang als er zich een storing voordoet.

Pluspunten

  • Zuiniger dan vaak beschreven
  • Stiller dan vaak beschreven
  • Alles goed schoon en fris
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannet vd water 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
Het belangrijkste voor ons was dat de wasmachine stil zou zijn. ivm. met het in de keuken staan. Hij is stil, wast zuiver en prijs/ machine is goed. Bij Bcc gekocht super service. Inmiddels hebben kennissen dezelfde wasmachine ook gekocht zo tevreden zijn wij

Pluspunten

  • stil
  • wast zuiver
  • prijs is goed

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette12345 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel opties en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

8,0
De wasmachine is erg makkelijk in gebruik. Draai aan de knop voor een ander programma en je kunt goed zien hoe lang hij zal draaien, op welke temperatuur etc. Dit is op een groot scherm af te lezen. Tevens kun je voor bijna alle programma's de temperatuur anders instellen en kun je aangeven of een was extra intensief moet draaien. Hij maakt bijna geen geluid. Alleen de eindmelodie is erg lang, maar dit kun je ook uitzetten! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Veel opties
  • Voor elke was, kleur en materiaal een optie
  • Eindtijd uitstelbaar

Minpunten

  • lange eindmelodie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eline Hendrickx 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie en fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

8,0
De wasmachine ziet er erg mooi uit en doet het ook nog eens naar behoren. Daarnaast maakt hij ook hele leuke melodietjes aan begin en einde van wasprogramma's. Blij mee!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Leuke geluidjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie, zuinige en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Net mij eerste was gedraaid met mijn nieuwe wasmachine. Man, wat is hij stil zeg. Ook tijdens het centrifugeren maakt hij nauwelijks lawaai. De wasmachine heeft een super strak design. Vooral de grote blauwe deur en het display spreken mij erg aan. Al met al ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Design
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons 30-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine voor zo'n goede prijs, echt een aanrader !, Wast perfect alles schoon & heeft de juiste programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigitte 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Ondanks de vele programma's goed te bediening. Kleine ergernissen zoals de geluiden en kinderslot kun je gemakkelijk uit zetten. Zeer stille machine.

Pluspunten

  • Grote display
  • Gemakkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker M 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Groot vulopening en makkelijk in gebruik. Grote inhoud ik ben heel erg tevreden.
Vlugge levering en installatie Door deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs / kwaliteitsverhouding bij Bcc

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Oude wasmachine ging kapot dus moest er snel weer een nieuwe komen maar ook eentje die past in ons budget en zuinig in gebruik is.
We hebben gekozen voor de Samsung WW70J5426FW/EN zeer gebruiksvriendelijk en Zuinig in gebruik

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig
  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeroen 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung WW70J5426FW/EN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Heel tevreden over deze wasmachine, hij is heel makkelijk in te stellen terwijl je veel keuze hebt in programma's. Hij is heel rustig en stabiel met centrifugeren en verder is het design heel mooi.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • stille centrifuge
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke opties, helder scherm. Goede bouwkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

8,0
Goede wasmachine! In vergelijking met mijn vorige Samsung (7 jaar oud) een stuk stiller, sneller en de was komt er droger uit. De verschillende liedjes kunnen irritant zijn maar ik geef daar zelf weinig om.

Pluspunten

  • Stil
  • Programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel inhoud en schone was

Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, was schoont, heeft veel inhoud. Enige minpuntje is dat soms kleine sokjes tussen de deur komen. Maar dat kan niet op tegen de machine zelf, erg comfortabel, mooie "look", erg gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Stil
  • Mooie "look"
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Kleine sokjes vast in deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille geavanceerde machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

8,0
Geen ervaring met de betrouwbaarheid van Samsung wasmachines. Maar tot nu toe erg tevreden. Ik kocht eerder altijd refurbished Miele producten. Dus we gingen van een machine van 1997 naar 2017! Wat een verschil! Mijn eerste nieuwe machine. Alles is duidelijk uitgelegd en weinig moeite hoeven doen om alles te begrijpen. Genoeg luxe voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Stil
  • Vloeibaar wasmiddel kan gewoon in het bakje!
  • Korte programma van 15 min (Snel handwasje)

Minpunten

  • Lange (specifieke) Programma's.
  • Haakse toevoerslang leidingwater.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Leny en Fred 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig, wat uiterlijk betreft, ook het lage geluidsniveau

Geschreven voor: Samsung WW70J5426FW

Algemene score

10,0
Heb deze automaat gekozen vanwege z'n motor, welke minimaal 10 jaar mee moet gaan.
Ook de Eco bubble en de diamond trommel.
Hoop, dat hij lang mee mag gaan.
Ziet er bovendien gelikt uit.
Ook vrij zuinig en A+++-30%

Pluspunten

  • Zuinigheid
  • Wasresultaat
  • uiterlijk

Minpunten

  • nog geen
  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews