Samsung WW70J5426FW/EN - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aaron1980 17-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuinige en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 10 jaar had de oude wasmachine de geest gegeven en begon het grote speuren. Voorwaarde was voor mij een betrouwbare, energiezuinige en prijsvriendelijke wasmachine. Met een budget van max. € 400,- kwam deze samsung zeer verrassend uit de bus. Tot dusver bevalt hij zeer goed. De verschillende programma's bieden voor een ieder keus genoeg. Naast het zuinige energieverbruik ook zuinig met het waterverbruik!

Pluspunten

  • Grote laadopening
  • Energiezuining
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jeannet vd water 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het belangrijkste voor ons was dat de wasmachine stil zou zijn. ivm. met het in de keuken staan. Hij is stil, wast zuiver en prijs/ machine is goed. Bij Bcc gekocht super service. Inmiddels hebben kennissen dezelfde wasmachine ook gekocht zo tevreden zijn wij

Pluspunten

  • stil
  • wast zuiver
  • prijs is goed

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette12345 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel opties en makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
De wasmachine is erg makkelijk in gebruik. Draai aan de knop voor een ander programma en je kunt goed zien hoe lang hij zal draaien, op welke temperatuur etc. Dit is op een groot scherm af te lezen. Tevens kun je voor bijna alle programma's de temperatuur anders instellen en kun je aangeven of een was extra intensief moet draaien. Hij maakt bijna geen geluid. Alleen de eindmelodie is erg lang, maar dit kun je ook uitzetten! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Veel opties
  • Voor elke was, kleur en materiaal een optie
  • Eindtijd uitstelbaar

Minpunten

  • lange eindmelodie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eline Hendrickx 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie en fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine ziet er erg mooi uit en doet het ook nog eens naar behoren. Daarnaast maakt hij ook hele leuke melodietjes aan begin en einde van wasprogramma's. Blij mee!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Leuke geluidjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie, zuinige en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net mij eerste was gedraaid met mijn nieuwe wasmachine. Man, wat is hij stil zeg. Ook tijdens het centrifugeren maakt hij nauwelijks lawaai. De wasmachine heeft een super strak design. Vooral de grote blauwe deur en het display spreken mij erg aan. Al met al ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Design
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons 30-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine voor zo'n goede prijs, echt een aanrader !, Wast perfect alles schoon & heeft de juiste programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigitte 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks de vele programma's goed te bediening. Kleine ergernissen zoals de geluiden en kinderslot kun je gemakkelijk uit zetten. Zeer stille machine.

Pluspunten

  • Grote display
  • Gemakkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker M 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot vulopening en makkelijk in gebruik. Grote inhoud ik ben heel erg tevreden.
Vlugge levering en installatie Door deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs / kwaliteitsverhouding bij Bcc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude wasmachine ging kapot dus moest er snel weer een nieuwe komen maar ook eentje die past in ons budget en zuinig in gebruik is.
We hebben gekozen voor de Samsung WW70J5426FW/EN zeer gebruiksvriendelijk en Zuinig in gebruik

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig
  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeroen 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung WW70J5426FW/EN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden over deze wasmachine, hij is heel makkelijk in te stellen terwijl je veel keuze hebt in programma's. Hij is heel rustig en stabiel met centrifugeren en verder is het design heel mooi.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • stille centrifuge
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke opties, helder scherm. Goede bouwkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine! In vergelijking met mijn vorige Samsung (7 jaar oud) een stuk stiller, sneller en de was komt er droger uit. De verschillende liedjes kunnen irritant zijn maar ik geef daar zelf weinig om.

Pluspunten

  • Stil
  • Programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel inhoud en schone was

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, was schoont, heeft veel inhoud. Enige minpuntje is dat soms kleine sokjes tussen de deur komen. Maar dat kan niet op tegen de machine zelf, erg comfortabel, mooie "look", erg gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Stil
  • Mooie "look"
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Kleine sokjes vast in deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille geavanceerde machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geen ervaring met de betrouwbaarheid van Samsung wasmachines. Maar tot nu toe erg tevreden. Ik kocht eerder altijd refurbished Miele producten. Dus we gingen van een machine van 1997 naar 2017! Wat een verschil! Mijn eerste nieuwe machine. Alles is duidelijk uitgelegd en weinig moeite hoeven doen om alles te begrijpen. Genoeg luxe voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Stil
  • Vloeibaar wasmiddel kan gewoon in het bakje!
  • Korte programma van 15 min (Snel handwasje)

Minpunten

  • Lange (specifieke) Programma's.
  • Haakse toevoerslang leidingwater.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Leny en Fred 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig, wat uiterlijk betreft, ook het lage geluidsniveau

Algemene score

10,0
Heb deze automaat gekozen vanwege z'n motor, welke minimaal 10 jaar mee moet gaan.
Ook de Eco bubble en de diamond trommel.
Hoop, dat hij lang mee mag gaan.
Ziet er bovendien gelikt uit.
Ook vrij zuinig en A+++-30%

Pluspunten

  • Zuinigheid
  • Wasresultaat
  • uiterlijk

Minpunten

  • nog geen
  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IP 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het eerste wasje gedraaid, gebuikt minder water en door het bubble-systeem is de was heel mooi schoon. Een supermooie machine en heerlijke weinige overheersende was-geluiden. Veel keuze in wasprogramma's en een mooie digitale scherm die veel weergeeft.

Pluspunten

  • minder water
  • minder geluid

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rian 16-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi aanzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een mooi aanzicht heeft en een gemakkelijke bediening heeft

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Vos 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor deze machine gekozen vanwege de aanbieding.
Moet er nog wel aan wennen, had een hele oude AEG, nu een machine met electronica

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marvin 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung WW70J5426FW/EN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
nog maar kort in ons bezit ter vervanging van onze 17 jaar oude Miele.
eenvoudig te bedienen ,wast goed en is een stuk stiller dan we gewend waren kortom geen spijt van deze aankoop

Pluspunten

  • Stil
  • eenvoudig te bedienen
  • 10 jaar garantie op de motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odysseus 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ziet er prachtig uit (voor wat dat waard is)..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed, Wast geruisloos en schoon. Ruim aanbod aan progamma's.. Enige nadeel wellicht 7 kg laadcapaciteit, maar dat moet nog blijken.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon
  • Mooi

Minpunten

  • melodietjes (is uit te zetten)
  • welliicht de capaciteit, maar vermoed van niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

petra 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goeie wasmachine

Algemene score

9,0
goeie wasmachine , erg stil ook tijdens centrifugeren . en als je een gezin bent met 2 kinderen is 7 kilo erg handig en makkelijk . Ook als je snachts hem aan zet hoor je hem bijna niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews