AEG L7FE06ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K Frenken 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, makkelijke programma's en uiterst stil

Algemene score

10,0
Vanwege een groot gezin deze wasmachine gekocht. Er kan echt veel in wat voor ons echt noodzakelijk is. Het geluid is minimaal te noemen, op het laatste stukje van centrifugeren na. Echter heb ik daar ook niet eens iets over te klagen. Ruime aanwezigheid van programma's die voor iedereen duidelijk moeten zijn. Ik ben uiterst tevreden!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Minimaal geluid
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Review2015 07-07-2018

Staat deze op een houten- of een betonnenvloer?

Reageer

roefje 24-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vind onze wasmachine handig in gebruik. vooral door onze keuze v/d grootte v/d vul mond en de hoeveelheid aan wasgoed wat er in kan met een wasbeurt

Pluspunten

  • wasgoed is goed droog
  • vulvermogen van 10 kilo
  • grote vul mond
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker grote wastrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een uitstende wasmachine, werkt prima, door grote trommel kan er veel tegelijk gewassen worden, zeer tevreden met de wasresultaten.

Pluspunten

  • Wast prima
  • Lekker veel tegelijk
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlo 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, stil en schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer grote trommel en dus handig voor een gezin met kinderen. De machine is stil en het wasresultaat is zeer goed. Via vergelijkingssite gekozen voor deze machine en tot op heden geen spijt van gehad. Veel instellingsmogeijkheden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brouwers 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top machine met veel opties en heerlijk rustig!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige en rustige machine !!
Wast super en snel .
Machine is makkelijk in gebruik en doet wat hij moet doen.
Echt een top wasmachine!
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Algemene score

9,0
Nadat onze bosch na 4 jaar gebreken vertoonde op zoek gegaan naar een nieuwe wasmachine. Na lang zoeken en vergelijken kwamen we uit op een aeg wasmachine en wat was dit een goede keus! Makkelijke bediening, veel keus aan wasprogramma’s en de grote trommel van 10kg is een ware luxe! Kan de wasmachine aan iedereen aanbevelen!!!
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sidney 23-03-2018
  • Product gekocht

Super wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine bevalt ons heel goed. En de inhoud van de trommel is lekker groot. Hij is lekker stil ook als hij centrifugeert.

Pluspunten

  • Hij was super schoon
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Najia 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met een grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In mijn zoektocht naar een nieuwe AEG wasmachine kwam ik deze tegen. Hij viel mij op omdat er 10 kilo was in kan! Wat heerlijk dat de hele wasmand er in past. Ook voldoende wasprogramma's en hij doet het super goed. Kortom, voor de prijs die ik heb betaald ben ik meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Voldoende programma's
  • Makkelijk in gebruik
  • Zit een kinderslot op voor kleine vingertjes!
  • Zit ook een programma machine clean op
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinda 12-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil, snel klaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stille machine die door zijn vele mogelijkheden en wasprogramma's elke euro waard is! Grote trommel en optimale centrifuge!
Geschreven voor: AEG L7FE06ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer