Miele WKH132WPS PWASH2.0&TDOS XL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob van Rij 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echte Miele kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat onze oude Miele wasmachine (16 jaar oud en nog nooit 1 mankement gehad) problemen kreeg hebben we deze WKH132WPS gekocht. Wij hebben alle bekende merken vergeleken en zijn uiteindelijk gekozen voor deze machine. De reden om voor dit type te kiezen kwam door een aantal punten. 1. De machine is erg zuinig in het gebruik. 2. Twindos geeft de mogelijkheid om naast bestaande Miele Twindos wasmiddel ook te kiezen voor navulbare cassettes. Hierdoor hoef je niet elke wasbeurt wasmiddel toe te voegen en de dosering is automatisch dus nooit te veel. 3. Je kunt ook nog gebruik maken van zeepcaps. 4. Hij heeft 1600 toeren wat ideaal is als je was daarna in de drogen wilt doen (slechts 44% rest vocht). 5. Als toegift krijg je van Miele nog een pakket Twindos wasmiddelen pakket voor 250 wasbeurten. Werkelijk een grandioze machine en met de verwachting dat hij minstens net zo lang mee gaat als onze vorige dan vind ik deze machine niet duur. Omgerekend per maand ben je dan beter uit dan een ander merk wat na 5-7 jaar problemen gaat geven of vervangen moet worden.

Pluspunten

  • Veel instel mogelijkheden
  • Zeer zuinig
  • Zeer stil tijdens centrifugeren
  • 77 was programmas
  • Navulbare Twindos houders

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N.BeukerS 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig en zeer gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtapparaat !!
Door het nieuwe Twindos systeem is wassen nu nog gemakkelijker en zelfs leuk om te doen.
De wasautomaat doseert zelf het wasmiddel. De was ruikt met een klein drupje wasverzachter erbij zo ontzettend heerlijk en fris.
Ik wil nooit meer anders.
En hij is ZO STIL !! Ik heb hem in de keuken staan maar merk amper dat hij draait.
Vol met programma-opties en ook nog eens super zuinig.
Het is even een aanschaf, maar dan heb je ook wat.
ECHTE AANRADER

Pluspunten

  • Super stil
  • Zuinig
  • Zeer simpel in gebruik
  • Mooi design
  • Vele extra's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries Heesbeen 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote wasmachine XL uitvoering 9 kilo trommel

Algemene score

10,0
Degelijk en goed doordacht uitgevoerde wasmachine met duidelijke programmering.
Betaalbaar en toch voorzien van veel luxe door bijvoorbeeld het leveren van een TwinDos automatisch doseringssysteem voor wasmiddelen met gratis 1 jaar wasmiddelen ter waarde van € 129.50. Lees voor gebruik aandachtig de gehele gebruiksaanwijzing door van Miele.

Pluspunten

  • Degelijk en betrouwbaar
  • Zeer lange levensduur
  • PowerWasch 2.0
  • TwinDos doseersysteem
  • Softcare-trommel met voorstrijken

Minpunten

  • voorkeur naar enige technische kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
linda 16-07-2017

kun je bij deze machine ook je eigen wasmiddel gebruiken? En qua vlekken, wil dit goed uit de kleding?

Reageer

MPJ 05-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miele, wasmachine, DOS systeem

Algemene score

8,0
Heel fijne wasmachine, nu aantal maanden in gebruik. Simpel in te stellen en toch zeer geavanceerd. Maar de prijs is daar dan ook wel naar, dus ik verwachtte ook niet anders.

Pluspunten

  • Ander wasmiddel in plaats van DOS systeem kan ook

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lettie 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na levering van de wasmachine ben ik gelijk gaan wassen. Geen moeilijk gedoe met de handleiding. Wasmachine wijst zich vanzelf. Heel gebruiksvriendelijk.

Per programma lees je wat de belading mag zijn en hoe deze standaard is ingesteld. De programma's zijn makkelijk aan te passen in hoe vuil deze is, toerental, temperatuur etc. Ook wordt de duur van het programma weergegeven. Duurt deze te lang kies je gewoon een van de andere programma's. Opties genoeg.

Zelf koos ik voor deze machine vanwege de reviews en alle opties die deze bied. Ik vind het ook heel prettig dat ik mijn dekbed en kussens nu eindelijk zelf kan wassen.

Vanwege de reviews over het spoelen en omdat ik allergisch ben, kies ik ervoor via een knop extra water toe te voegen (programma duurt dan 15 minuten langer) al is dit volgens mij bij een twindos systeem niet noodzakelijk. Ik maak alleen eerst mijn oude wasmiddel op waardoor ik dit een prettige aanvulling vindt.

Bij andere reviews las ik ook hoe droog de was eruit kwam. Zelf merk ik geen verschil met mijn vorige wasmachine. Misschien doordat deze ook 1600 toeren had.

Enige minpunt was bij de eerste wasbeurt. Toen trilde de wasmachine bij het centrifugeren. Op advies van Coolblue heb ik de anti tril pads eronder verwijdert. Probleem was hiermee gelijk opgelost. Deze bleken ook overbodig.

Kortom een super machine.
Precies wat ik van een Miele verwacht.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Programma opties

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasautomaatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stil, net uiterlijk toppertje onder de wasmachines volgens mij. Oude Miele heeft het ruim 23 jaar gedaan nooit 1 probleem mee gehad. Helemaal Miele fan

Pluspunten

  • Zuing
  • Stil
  • Mooi

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele wasmachine

Algemene score

8,0
Na 20 jaar met me oude miele w857 te hebben gewassen en nog niet kapot,wilde ik graag een grotere wastrommel,heb voor de wkh132wps gekozen,in 1 woord geweldig apparaat

Pluspunten

  • Veel kleding tegelijk wassen

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlijn 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en stevig! Zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handig in gebruik, makkelijke bediening, stil tijdens wassen, fijn apparaat. Kleren komen er mooi uit!

Pluspunten

  • Stil
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Niet in zwart verkrijgbaar ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Shamoun 27-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Altijd betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top: Al jaren maken wij gebruik van een Miele wasmachine en een Miele wasdroger. Na 16 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude Miele wasmachine, omdat wij die aan onze zoon hebben gegeven i.v.m. zijn nieuwe eerste huisje. En het werkt tot de dag van vandaag uitstekend. Nu hebben wij deze nieuwe wasmachine aangeschaft. De wasmachine werkt uitstekend en is zeer energiezuinig. Wij besparen nu maandelijks rond de 18 Euro.

Tip: deze wasmachine die wij hebben gekocht kan tot 9 kilo was draaien, achteraf gezien hadden wij voldoende aan 7/8 kilo. Dus heb je een kleine gezinnetje van max. 3 personen totaal, misschien goed om een te nemen van 7/8 kilo.

Al met al super blij met mijn aankoop en zijn Miele wasmachines/wasdrogers zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Energiezuinig
  • Waterbesparend
  • Totaal: Kostenbesparend

Minpunten

  • Niet geschikt voor een kleine gezin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienke 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel blij met deze fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met deze nieuwe wasmachine waar we inmiddels al heel wat wasjes mee gedraaid hebben. Hij wast heel schoon en het twin dos vind ik ook echt heel fijn. De wasmachine doseert automatisch het wasmiddel. Zo heb je nooit teveel of te weinig wasmiddel. Ook vind ik hem heel veel fijn doordat hij een snelle was heeft van nog geen uur. Daar kun je bijvoorbeeld op 60 graden net even een klein opfriswasje draaien.
Ook de 9kg trommel vinden wij heel erg fijn.

Kortom een hele fijne complete wasmachine met heel veel opties
Oa ook vlekprogramma's speciale wasprogramma's etc.

Pluspunten

  • Twin dos
  • Grote trommel
  • Veel opties

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaqueline 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine, al moet je de eerste paar wasjes écht wel even weten hoe e.e.a. werkt, maar dat leert vlug! Heel tevreden!

Pluspunten

  • zeer stil
  • zeer zuinig met alles

Minpunten

  • moeilijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Inge 23-05-2017
  • Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijk instellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product heb ik gekozen vanwege het merk (vorige was ook een miele) en de grote van de wastrommel 9 kg.
De hoeveelheid programma,s en mogelijkheden daar had ik niet veel mee, maar door het makkelijke gebruik en instellen hiervan, gebruik ik het toch en heb er goede was resultaten mee.
Ik heb hierdoor plezier in het doen van de was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer