AEG L7FE96ES - Reviews

Laagste prijzen -12% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi, ruim en stille wasmachine. Kan gerust 's nacht draaien zonder dat anderever last van hebben.
Kan zeer veel was in en dat scheelt weer extra draaitijd.

Pluspunten

  • Grote trommel/inhoud
  • Erg stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcus 11-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote capaciteit wamachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede kwaliteit prijsverhouding 1600 toeren 9kg inhoud 30 procent minder kreukels was komt er zo goed als droog uit

Pluspunten

  • 9kg
  • 1600 toeren
  • 30 procent minder kreukels

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Najet 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is echt stil en maakt mijn kleding weer schoon en fris. Als ik alleen de waspoeder gebruik, ruik ik het ook in mijn kleding. Bij mijn oude wasmachine moest ik echt steeds wasverzachter gebruiken. Ik ben er erg blij mee!

Minpunten

  • Kleding niit gewogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerdie 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide uitstraling, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine. Voldoet ruimschoots aan de verwachting. Eenvoudige bediening. Mooie stille machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met dit apparaat. Gemakkelijk te hanteren met het digitaal display. Ruime keuze uit programma’s. Grote deur en dus ook meer laadruimte. Maakt weinig herrie.

Pluspunten

  • 9 kilo laadruimte
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel simpel maar toch een uitgebreide machine.
De standen die er op staan zijn dan ook echt standen waar je iets aan hebt. Ideaal dus voor werk kleding en baby kleding. De stoomfunctie hebben we nog niet gebruikt, maar zeker handig voor bepaalde kleding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Straub 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine !!

Algemene score

10,0
Het is een geweldige machine ,zuinig , ,veel programma,s, stoomfunctie . grote deur ,kan veel in ! Dus ik was ook veel minder ! Hij wast zeer stil, soms ga ik kijken en is hij nog bezig !
En hij ziet er heel mooi uit en centrifugeren doet hij ook goed . Kortom deze machine raad ik aan !!!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Droogt goed
  • Veel programma,s

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny-Amanda 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit zo blij geweest met een wasmachine. De machine is stil. Wast goed en op 1600 tieren komt de was er bijna droog uit.

Pluspunten

  • Wasmachine is stil
  • Op 1600 toeren bijna droog
  • Stoomfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel laadruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een goede wasmachine met veel laadruimte en beste prijs kwaliteit verhouding. Ik ben tot nu toe heel tevreden. Ik hoop dat hij lang meegaat

Pluspunten

  • veel laadruimte
  • goed schoon
  • goede keuzemogelijkheden

Minpunten

  • lange programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Waar voor je geld 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast goed en ondanks dat er van alles op zit is hij erg gebruiksvriendelijk. Fijn is de grote opening. Ook het ecoprogramma en het stoomsysteem is een plus.

Pluspunten

  • Veel verschillende programma's, grote vulopening.

Minpunten

  • Is niet heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Design, functioneel en goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi Design, energie besparend, goede was en droog functies, voor een nette prijs/ kwaliteit verhouding...🎯

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

René D 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk bedienbare wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine met grote trommel en deur wat heel gemakkelijk is. Wast prima. Mooie vormgeving.Goede service van AEG.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Grote deur
  • Wast goed

Minpunten

  • Maakt veel geluid.
  • Stroom verbruik is hoger dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote vulopening, stille machine, goed gecentrifugeerd, mooi design. Minpuntje vind ik de tiptoetsen, zijn zeer gevoelig waardoor ze ook niet altijd goed reageren.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Geluid
  • Centrifuge goed

Minpunten

  • Gevoeligheid tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roberto 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime goed toegankelijke trommel

Algemene score

9,0
Wasmachine is stil, heeft een duidelijke bediening met een grote keuze aan programma's en een grote trommel die door de grote deur makkelijk is te vullen en ledigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geweldige machine 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stil, Grote deur wast zeer schoon en centrifugeert super.
Duidelijke moderne display en veel keuze in wasprogramma's.
Ideaal voor een groot gezin.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger te Raaij 11-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 20 jaar een Miele wasmachine gehad te hebben, nu een AEG L7FE96ES aangeschaft. Omdat ik niet weer een hele dure wasmachine wilde aanschaffen, ben ik geadviseerd door de winkel medewerkster van BCC om deze AEG aan te schaffen. Mede omdat een van mijn eisen als alleen staande man, de wasmachine makkelijk in het gebruik moest zijn. Daarbij wast hij perfect en is ook vrij stil. Ik ben over deze aankoop uiterst tevreden, zo tevreden dat ik ook nog een bijpassende AEG droger ga aanschaffen.

Pluspunten

  • Wast echt prima
  • Vrij stil
  • Zeer makkelijk ingebruik.
  • Mooi uiterlijk met grote wastrommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Solide stille, goed wassende, wasmachine Snelle programma s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoper geen Miele, maar deze. Stil, zuinig, snel, stil, 1600 toeren. Duurzaam en betaalbaar. Kan lang mee

Pluspunten

  • Stil, schoon
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly Lakerveld 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden o.a. een stoomprogramma en geruisloos ??

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een grote inhoud met veel mogelijkheden, extra zuinig met energie, een goede prijs / kwaliteit verhouding. Voor de vierde keer voor AEG gekozen en weer een goede keus gedaan.

Pluspunten

  • Geruisloos voor de nacht of een dagslaper
  • Een kort programma van 20 minuten
  • Stoomprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Anne 11-12-2017

Hoe lang zijn uw vorige AEG-wasmachines meegegaan?

Reageer

Lande 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Doet wat je verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit product. Heb dit type gekozen vanwege de vele keuzemogelijkheden en vanwege de stoomfunctie. De was komt er aanzienlijk droger uit dan bij mijn vorige wasmachine, dus die 1600 t/m hebben wel hun effect. Gebruiksvriendelijk. Ik ben nog geen nadelen tegengekomen. Komt ook vrijwel geen geluid uit.

Pluspunten

  • Veel keuzemogelijkheden, waaronder stoomfunctie
  • Was komt er heel droog uit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Dop 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi vormgegeven zeer goed werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze machine gekozen omdat het een AEG is, mooi vormgegeven, grote wascapaciteit heeft met veel keuze programma’s. Alles werkt goed, de programma’s passen zich keurig aan aan het gewicht dat er in zit en alles bij elkaar zijn we erg tevreden.

Pluspunten

  • grote opening
  • vormgeving
  • veel programma's
  • aanpassing aan vulgewicht
  • economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews