AEG L7FE96ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7FE96ES op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Mooi, ruim en stille wasmachine. Kan gerust 's nacht draaien zonder dat anderever last van hebben.
Kan zeer veel was in en dat scheelt weer extra draaitijd.

Pluspunten

  • Grote trommel/inhoud
  • Erg stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcus 11-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote capaciteit wamachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

10,0
goede kwaliteit prijsverhouding 1600 toeren 9kg inhoud 30 procent minder kreukels was komt er zo goed als droog uit

Pluspunten

  • 9kg
  • 1600 toeren
  • 30 procent minder kreukels

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lande 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Doet wat je verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit product. Heb dit type gekozen vanwege de vele keuzemogelijkheden en vanwege de stoomfunctie. De was komt er aanzienlijk droger uit dan bij mijn vorige wasmachine, dus die 1600 t/m hebben wel hun effect. Gebruiksvriendelijk. Ik ben nog geen nadelen tegengekomen. Komt ook vrijwel geen geluid uit.

Pluspunten

  • Veel keuzemogelijkheden, waaronder stoomfunctie
  • Was komt er heel droog uit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Najet 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is echt stil en maakt mijn kleding weer schoon en fris. Als ik alleen de waspoeder gebruik, ruik ik het ook in mijn kleding. Bij mijn oude wasmachine moest ik echt steeds wasverzachter gebruiken. Ik ben er erg blij mee!

Minpunten

  • Kleding niit gewogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sharky 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

GEWELDIG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

10,0
een geweldig machine met veel mogelijkheden moest even er achter komen wat de vele mogelijkheden waren maar dat heeft de man van bcc mij haarfijn uitgelegt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

GW 30-08-2019
  • Product gekocht

Prachtige, degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Na het overlijden van onze Samsung Eco Bubble uit 2012 en een bedroevende ervaring met de service van Samsung werd er gisteren gewikt en gewogen. Een goede degelijke wasmachine van een gerenommeerd merk, zonder teveel poespas en een redelijke prijs.
De keuze is gevallen op de L7FE96ES van AEG. Met een extra stoomhulp om het strijken van overhemden te verkorten. Het 20 minuten programma voor 3kg en de tijdverkortingsmogelijkheden gaven de doorslag. Onder ordernummer BKI783534 werd de machine besteld bij Bemmel & Kroon. Dat verliep erg vlot en na een bericht van de bezorgers van Dynalogic en een SMS binnen een half uur voor bezorgen, stond de machine binnen 5 minuten op zijn plaats en werd de oude machine weer meegenomen. Ik had vergeten de plaatsing op de eerste etage bij de bestelling mee te nemen, maar na een mailtje werden de bezorgers alsnog ingeseind om de machine de trap op te dragen. Kosteloos.

10 minuten ben ik bezig geweest met de installatie en de elektrische aansluiting op de wisselschakelaar. De machine gevuld met 9kg aan handdoeken en nu draait het spul.
De machine ziet er keurig afgewerkt uit en oogt erg goed. Fluisterstil doet hij zijn werk. Verder kan ik er nu natuurlijk niet veel meer over melden maar alles voelt goed!
AEG, laat ons niet in de steek, voor de komende 15 jaar.

Pluspunten

  • Veel nuttige programma's
  • 20 minuten programma voor 3 kg wasgoed
  • Koolborstelloze motor
  • Zeer stil
  • Fraai en degelijk ontwerp

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

Sanne 22-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische prijs-kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

10,0
Binnen deze prijscategorie een topaankoop! 9kg trommel, veel verschillende wasprogramma's met mogelijkheid tot inkorten én afstemming van wasduur op gewicht in de trommel. Stoomfunctie werkt zeer goed: na het stomen uithangen en dag erna kan het ongestreken weer aan! Muisstil tijdens het wassen, heb al vaker gecheckt of hij het nog wel deed; alleen tijdens centrifugeren hoorbaar. Niet twijfelen maar doen!

Pluspunten

  • Muisstil tijdens wassen
  • Grote trommel
  • Veel wasprogramma's

Minpunten

  • Standaard lange programma's
  • Knopjes soms diep indrukken om te starten etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. 22-08-2019
  • Product gekocht

Een luxe maar luide wasmachine

Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

8,0
Eerste indruk is dat het een mooie automaat is om te zien welke de was - met onder andere de handige stoomfunctie - goed schoon krijgt.

Het is voor ons het tweede automaat omdat we de eerste hebben omgeruild wegens een met name hoog geluid tijdens het centrifugeren. De verkoper gaf als reactie: "dat is net een opstijgend vliegtuig". We hebben zonder problemen de automaat kunnen omwisselen voor een nieuwe (zelfde type) met de hoop dat het over zou zijn maar dat is helaas niet zo.
Een automaat van 9 kg met 1600 toeren maakt natuurlijk geluid, maar de hoge toon vind ik ongewoon en hinderlijk.

Ander minpunt zijn de "vastlopende" touchknoppen. Doordat de automaat niet op de aanrakingen reageert druk je nogmaals, waarna na de knoppen na enige tijd weer reageren en ineens heel snel van functies wisselen waarbij alles heel snel even in beeld komt.

Pluspunten

  • Oogt luxe
  • Stoomfunctie
  • 1600 toeren

Minpunten

  • Luid
  • Vastlopende touchknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 21-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG L7FE96ES zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

8,0
De wasmachine heeft diverse functies waardoor hij aan je was wensen kan voldoen, de was is schoon en komt best droog uit de machine.
De optie om via de Wifi connectie te maken met de machine is een uitkomst als de machine op zolder staat, voorkomt onnodig op en neer geloop. Nadeel is wel dat het niet heel makkelijk in te stellen was (in ons geval). Verder zitten er best veel opties en instelling op, maar het is gewoon een kwestie van proberen en kijken wat jij fijn vindt aan programma's.

Pluspunten

  • vrij droge was
  • zuinig met water
  • veel programma's

Minpunten

  • apart centrifugeren was even zoeken
  • vrij zachte toon als de was klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en stil met veel mogelijkheden

Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

8,0
Oude machine gaf de geest en deze is een stuk stiller, de was komt er veel droger uit en met de spaarprogramma's is de machine ook nog veel zuiniger

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • droogt goed

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top wasmachine 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Deze wasmachine draait bijzonder stil, met een ruime trommel en met optie om tijdsduur van wasprogramma’s aan te verkorte heel fijn in gebruik.

Katoen 9kg verkort naar 1,5 uur
Fijne was 4kg naar 45 min
Ook ideaal met 3kg in 20 min voor licht vervuilde was

Pluspunten

  • Verkorte wasprogramma’s
  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mieke 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Makkelijk te bedienen. Veel keuze in programmas. Ook met tijduitstel en verkorte programmas werkt het gemakkelijk. Mooi design.

Pluspunten

  • Gebruikers gemak
  • Design
  • Veel programmas

Minpunten

  • Zou stiller kunnen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 16-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een top apparaat met veel ruimte en functies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

10,0
Deze AEG L7FE96ES kan ik aanbevelen aan iedereen met een gezin:

- Er past veel in.
- Als je op een dag veel wassen moet draaien kun je ook bij elk programma de wasduur aanpassen/inkorten.
- Er zitten meer wasprogramma's op dan ik voorheen gewend was.
- Ideaal is de timer/startuitstel. Nu kan ik voor het slapen gaan de wasmachine, middels het instellen van de timer, tegen de ochtend laten beginnen. Als ik opsta is de was dan net klaar.
- Opvallend is dat deze machine heel weinig geluid maakt. Zelfs tijdens het centrifugeren is deze behoorlijk stil.
- De afmetingen van het hele apparaat zijn ondanks de behoorlijke trommelinhoud van 9 kilo niet groter dan onze oude wasmachine met 5 kilo trommelinhoud.

Tot op heden heb ik niks aan te merken op deze voor mij geweldige wasmachine.

Pluspunten

  • Stil.
  • Veel inhoud.
  • Startuitstel (timer).
  • Compact.
  • Veel (nuttige) wasprogramma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wassen weer een plezier!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Na veel gedoe met mijn oude wasmachine wilde ik nu een goed degelijk merk met lekker veel extra's. Was kan er nu in 1x in. Ruime trommel. Stiller dan een oude. Minder gekreukte was en toch droger er uit. Een toppertje!

Pluspunten

  • Kan veel in
  • Stil
  • Veel keuze mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

10,0
Voor deze wasmachine gekozen omdat we al een AEG droger hebben en daar super tevreden mee zijn. De wasmachine werd aangesloten voor ons. De programma's spreken voor zich, zonder gebruiksaanwijzing prima te begrijpen! Mooi gezicht trouwens 2 AEG apparaten naast elkaar.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Veenstra 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede, duidelijk bedienbare zuinige wasmachine

Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Mijn keus viel op deze mahine ivm goede prijs- kwaliteit, energiezuinige, stille en duidelijk bedienbare wasmachine

Pluspunten

  • Zuinig
  • Kwaliteit
  • Duidelijk bedienbaar
  • Stil
  • Schakelt automatisch uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Rooij 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en vele opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft vele functies.
Fijn dat er een knop "tijdbesparing" is.
Toch duurt het kortste programma dan nog wel 1 uur en 27 min.
Er is ook een 20 minuten programma. Fijn voor kleine wasjes.
De stoomfunctie die erop zit heb ik nog niet geprobeerd, maar zal wellicht erg goed werken.
De wasmachine maakt amper geluid.
Grote trommel voor 9 kg was.
Er zit een reinigingsprogramma op voor de trommel en ladebakje.
Mooi design. Goede garantie.
Top product!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel functies en programma's
  • Stoomfunctie
  • Design
  • Machine reiniging

Minpunten

  • Wasprogramma duurt best lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.kelder 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

9,0
Erg makkelijk in gebruik, grote vul opening. Erg weinig lawaai. Top machine. Was al fan van AEG. Nu helemaal

Pluspunten

  • Erg stl
  • Grote opening
  • Ziet er mooi uit
  • Tiptoetsen
  • Klaar gelijk deur open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KC Jansen 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

8,0
Deze wasmachine doet wat-ie moet doen: veel en schoon wassen. En voor een wat ons betreft prima prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • hoeveelheid was in één beurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Geschreven voor: AEG L7FE96ES

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht omdat oude kapot was gegaan. Deze uitgezocht vanwege grote trommel en stoomfunctie. Beiden bevallen heel goed!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Kort programma

Minpunten

  • Erg zwaar om op zijn plaats te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews