AEG L7FE96ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roberto 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime goed toegankelijke trommel

Algemene score

9,0
Wasmachine is stil, heeft een duidelijke bediening met een grote keuze aan programma's en een grote trommel die door de grote deur makkelijk is te vullen en ledigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi, ruim en stille wasmachine. Kan gerust 's nacht draaien zonder dat anderever last van hebben.
Kan zeer veel was in en dat scheelt weer extra draaitijd.

Pluspunten

  • Grote trommel/inhoud
  • Erg stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige machine 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stil, Grote deur wast zeer schoon en centrifugeert super.
Duidelijke moderne display en veel keuze in wasprogramma's.
Ideaal voor een groot gezin.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcus 11-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote capaciteit wamachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede kwaliteit prijsverhouding 1600 toeren 9kg inhoud 30 procent minder kreukels was komt er zo goed als droog uit

Pluspunten

  • 9kg
  • 1600 toeren
  • 30 procent minder kreukels

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger te Raaij 11-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 20 jaar een Miele wasmachine gehad te hebben, nu een AEG L7FE96ES aangeschaft. Omdat ik niet weer een hele dure wasmachine wilde aanschaffen, ben ik geadviseerd door de winkel medewerkster van BCC om deze AEG aan te schaffen. Mede omdat een van mijn eisen als alleen staande man, de wasmachine makkelijk in het gebruik moest zijn. Daarbij wast hij perfect en is ook vrij stil. Ik ben over deze aankoop uiterst tevreden, zo tevreden dat ik ook nog een bijpassende AEG droger ga aanschaffen.

Pluspunten

  • Wast echt prima
  • Vrij stil
  • Zeer makkelijk ingebruik.
  • Mooi uiterlijk met grote wastrommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Solide stille, goed wassende, wasmachine Snelle programma s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoper geen Miele, maar deze. Stil, zuinig, snel, stil, 1600 toeren. Duurzaam en betaalbaar. Kan lang mee

Pluspunten

  • Stil, schoon
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly Lakerveld 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden o.a. een stoomprogramma en geruisloos ??

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een grote inhoud met veel mogelijkheden, extra zuinig met energie, een goede prijs / kwaliteit verhouding. Voor de vierde keer voor AEG gekozen en weer een goede keus gedaan.

Pluspunten

  • Geruisloos voor de nacht of een dagslaper
  • Een kort programma van 20 minuten
  • Stoomprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lande 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Doet wat je verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit product. Heb dit type gekozen vanwege de vele keuzemogelijkheden en vanwege de stoomfunctie. De was komt er aanzienlijk droger uit dan bij mijn vorige wasmachine, dus die 1600 t/m hebben wel hun effect. Gebruiksvriendelijk. Ik ben nog geen nadelen tegengekomen. Komt ook vrijwel geen geluid uit.

Pluspunten

  • Veel keuzemogelijkheden, waaronder stoomfunctie
  • Was komt er heel droog uit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Dop 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi vormgegeven zeer goed werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze machine gekozen omdat het een AEG is, mooi vormgegeven, grote wascapaciteit heeft met veel keuze programma’s. Alles werkt goed, de programma’s passen zich keurig aan aan het gewicht dat er in zit en alles bij elkaar zijn we erg tevreden.

Pluspunten

  • grote opening
  • vormgeving
  • veel programma's
  • aanpassing aan vulgewicht
  • economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Najet 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is echt stil en maakt mijn kleding weer schoon en fris. Als ik alleen de waspoeder gebruik, ruik ik het ook in mijn kleding. Bij mijn oude wasmachine moest ik echt steeds wasverzachter gebruiken. Ik ben er erg blij mee!

Minpunten

  • Kleding niit gewogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sharky 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

GEWELDIG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een geweldig machine met veel mogelijkheden moest even er achter komen wat de vele mogelijkheden waren maar dat heeft de man van bcc mij haarfijn uitgelegt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote trommel...alles in één keer erin!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, grote trommel dus de hele was kan erin!
Minpunt is het los centrifugeren, kreeg het niet voor elkaar, terug naar zaak voor uitleg en zelfs zij moesten het boekje erbij nemen, niet makkelijk dus!

Pluspunten

  • grote ruime trommel

Minpunten

  • los centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
freddie 19-10-2017

Wat bedoel je hier precies mee?
Na het centrifuge programma dat hij eindigt met alle was aan de wand geplakt of toch iets anders?
Bijv zoals een Miele die het los centrifugeerd?

Reageer

M.van Kampen 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine aeg bcc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt tot nu toe prima goede wasresultaten makkelijke bediening veel gebruikers gemak ! Stile motor grote trommelinhoud duidelijke weergave display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 28-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design met ruime opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb AEG gekozen omdat ;goed uit de testen komt ,mijn vorige machine ook een AEG was. Het is een praktische machine met ruime ingang. Wasmiddelbakje is er handig uit te halen . Daardoor kun je klepje ( poeder of vloeibaar)makkelijk veranderen. Je gaat anders denken, wasmand vol is een machine vol. Programma's te over en omdat ik de machine pas zes weken heb , nog niet allemaal uitgeprobeerd.

Pluspunten

  • Machine geeft zelf aan of hij overbeladen is
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Oldekamp 23-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima wasmachine die volkomen naar verwachting werkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening en grote vulopening
Wast uitstekend centrifugeerd goed
Dit scheelt in de tijd dat de wasdroger moet draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer