AEG L8FE84CS - Reviews

8,5 Lees 13 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janny 20-01-2017 Product paar weken in bezit

grote trommel

Algemene score

9,0
het is een fijn wasmachine. fijn met een grote trommel.
heb dit gekozen omdat ik graag een AEG wasmachine wilde.
is gewoon een heel fijn wasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 19-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie design wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zuinige en stille machine die goed zijn werk doet.
Mooi design en een goed overzichtelijk display

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wieke 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Energiezuinig ook met kleine wasjes. Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede wasmachine, wasresultaat goed, energiezuinig. Veel mogelijkheden. Grote opening. Nadelen: toetsjes van de bediening reageren soms wat minder goed. Kleine sokjes zitten vaak in de rand van de trommel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

De Lange 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne stille wasmachine, valt wel tegen bij kleine wasjes

Algemene score

8,0
Super fijne en stille wasmachine. Eenvoudig in de bediening en ook nog eens energiezuinig.

Nadeel is dat deze irritant vaak niet centrifugeert met een kleine was. Heb je bijvoorbeeld 2 broeken of net dat ene shirt dat apart moet dan raakt hij in onbalans en centrifugeert dus NIET! De tip van de dag is dan dat je meer was moet toevoegen of bijvoorbeeld 1 handdoek.... Je verwacht dat zo'n machinen in deze prijsklasse hiermee beter om kan gaan. Maar, dat is ook het enige (wel groot en irritant) minpunt.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Centrifugeert niet bij kleine wasjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.E. Scheermeijer 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote deur makkelijk te bedienen en vooral STIL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De zoveelste AEG die super goed bevalt. Mooi design, multifunctioneel, stil enz enz.
Een echte aanrader voor dat wat hij kost.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Willems 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding. En met een makkelijk bedieningspaneel waarbij je gelijk de tijdsduur kunt zien.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Beter wasresultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn display, heel duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne wasmachine, was even wennen maar gaat goed. ook het plus steam is prettig. Soms gaat de deur niet automatisch open na een wasprogramma en is het even lastig vinden wanneer hij dan wel ontgrendelt. De was wordt goed schoon.

Pluspunten

  • mooi display
  • plus steam programma
  • goede oplossing wasmiddel

Minpunten

  • soms weet ik niet hoe de deur ontgrendelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Draad 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne, stille machine met vele programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben vooral gekozen voor deze machine vanwege de stoomfunctie. Maar ook het vooraf mengen van het wasmiddel vonden wij erg belangrijk. Natuurlijk speelde ook het energieverbruik, waterverbruik en de decibels een belangrijke rol. En dan de geweldige garantie van 10 jaar op de motor en de verlengde garantie tot 5 jaar op de rest maakte de keuze ten opzichte van de concurrentie wel érg gemakkelijk.

Pluspunten

  • Programma's
  • Garantie.
  • Verbruik water en stroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Schouwenaar 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine, met veel mogelijkheden, makkelijk te bedienen.
Hij is ook erg stil, hij bevalt ons prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P Derks 01-12-2016 Product paar weken in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is stil
gebruiksvriendelijk, makkelijke bediening.
overzichtelijk display
zuinig in gebruik
centrifugeert goed droog en was is met weinig wasmiddel goed schoon! Waarschijnlijk door vooraf mengen met water door de machine..

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • schoon met weinig wasmiddel
  • gebruiksvriendelijk
  • handig anti-kreukprogramma

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe de Vries 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Een mooie stille machine en duidelijk display

Algemene score

10,0
Een mooie machine met veel mogelijkheden en de prijs viel reuze mee voor een machine die zeer zuinig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwiers 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor dit product gekozen om aeg nog een kans te geven na de slechte ervaring die ik had met de droger , en uit eindelijk is opgelost na lange tijd .

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Brede trommel

Minpunten

  • Niet zo diep
  • Deur kan niet om gedraait worden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

R&R 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben nu een week deze machine, wat vooral opvalt is hoe stil deze draait. Ook bij centrifugeren is het nog steeds een stil apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • mooi design

Minpunten

  • Aan/uit knop is niet ideaal, reageert matig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer