AEG L8FE84CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieternella 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stille wasmachine

Algemene score

10,0
De machine ziet er mooi uit, is energiezuinig en erg stil in gebruik.
Makkelijk is de 20 minuten wasbeurt om kleine wasjes op te frissen.
Door de grote vul-opening kun je het wasgoed er makkelijk in en/of uithalen.
De AEG wasmachine is minder diep dan mijn voorgaande machine, waardoor ik meer ruimte over heb in mijn badkamer.
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe AEG!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • energiezuinig
  • grote vul opening
  • stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 11-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Uitgebreide en complete machine

Algemene score

8,0
Deze AEG wasmachine is zeer uitgebreid in zijn menu opties en zeer geschikt voor een snelle was als een grondige wasbeurt, verder zeer stil en is zuinig door het automatisch uitschakelsysteem!

Pluspunten

  • Stil
  • Uitgebreid menu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L8FE96CS Okomix 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super slechte service en bereikbaarheid

Algemene score

1,0
1e mach.defect na 3 weken na een leidensweg ruim 2 weken nw.mach.van dealer gekregen zonder ook maar enige medewerking van AEG
Klacht meerdere malen gedeponeerd bij AEG
Nooit reaktie gehad.
Benieuwd of het nu wel gebeurd.

Minpunten

  • Service en berijkbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin van Rijsewijk Bouwmeister 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review op mijn wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na twintig jaar trouwe klant van Miele hebben mijn wasmachine en droger het begeven we zaten net in een verhuizing van woning naar appartement en dan kun je lekkage niet veroorloven Dus dan maar nieuwe apparatuur Miele was prijstechnisch te duur geworden en bij binnenkomst in de winkel viel mijn oog al gelijk op de prachtig uitziende AEG machines als je ziet wat voor mogelijkheden ik nu heb met stomen en kortere programma ,s ik had deze carrière move als huisvrouw al veel eerder moeten maken, ik kan en beveel iedereen in mijn omgeving deze machines aan en dan zeg ik erbij ik kik iedere morgen met een stralend uitziende huid naar de inhoud van mijn wasmand uit.
AEG Ga zo door een geweldig product van mijn krijgen jullie een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arina 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn wasmachine, makkelijk te bedienen en genoeg programma’s. Alles komt er schoon en fris uit, zoals bedoeld is.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel leuzeprogramma’s
  • Stoomprogramma

Minpunten

  • Duurt soms erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jcm van Denderen 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine,moest even wennen, maar dat is altijd het geval.
Wast schoon ,maakt weinig geluid en heeft vele programma,s

Pluspunten

  • weinig geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S vlaar 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine wast goed schoon en past de tijd van wassen aan op zowel her gewicht als hoe vies de was is! Echt top

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Schone was
  • Past tijd aan
  • Kan stomen

Minpunten

  • Signaaltoon is vrij zacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Amy 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiks vriendelijke was automaat !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een geweldige wasmachine, erg gebruiks vriendelijk makkelijk te hanteren , maakt bijna geen geluid, heerlijke grote opening waardoor je de was er goed in en uit kunt halen , het apparaat rekent zelf uit hoe lang het was progamma duurt omdat het gewicht automatisch berekent wordt .
Super apparaat

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Rekent zelf het progamma uit .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessica 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat wasmachine AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super goede machine! Werkt naar behoren, vrij stil en veel opties. Fijn dat je later aan het begin van het programme nog wat was kan toevoegen. Stoomfunctie is een pluspunt gebruikt het erg vaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 21-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine bevalt super goed en staat elke dag te draaien bij ons in het gezin. en AEG laat je niet in de steek !! maakt het waar . Ook de was droger doet zijn best .👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Goede 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisgh en elegant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energiebesparing en een perfecte resultaat. deze voordelen tegen een onvoorstelbare prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.W.A. van Oorschot 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stil en zuinig

Algemene score

9,0
Dit is onze derde AEG wasmachine. Wij hebben deze gekocht omdat de vorige, na ruim 6 jaren dagelijks gebruik, versleten was. De nieuwe machine van de 8000 serie is zuiniger en stiller dan de vorige.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N. Molenaar 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine met veel laadvermogen, zeer gebruiksvriendelijk en diverse programma's makkelijk in te stellen door aanraaktoetsen. Deze aeg wasmachine is ten opzichte van de Miele een goed alternatief voor een betaalbare prijs

Pluspunten

  • geluidloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

W.schuurmans 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige machine

Algemene score

9,0
Goede eerdere ervaring met AEG wasmachine goede prijs makkelijk in gebruik goede wasresutaten eerdere wasmachine jaren gebruikt zonder problemen

Pluspunten

  • Groot vulvermogen goede garantie
  • Rustige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.Jansen 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top, zuinig, eenvoudig, wat een verschil met de vorige machine. Praktisch te bedienen, stil, stabiel en een optische aanwinst.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te laden
  • ideale programma's
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, goede levering door Expert Silvius Sneek. Gekocht in combinatie met een warmtepomp droger

Pluspunten

  • stil
  • schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super stil en ondanks alle mogelijkheden zeker makkelijk te bedien. Hiervoor verschillende andere merken gehad maar deze staat met kop en schouders bovenaan. Heb ook na het uiterlijk gekeken en kwam telkens weer terug op dit model. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Vermeulen 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Moderne machine, besturing en programmering. Gemakkkelijk in gebruik. Ook stil qua geluidsniveau. Apparaat heeft een zeer moderne uitstraling. Machine heeft een laagwaterverbruik en geeft veel minder waterslag in het water leiding werk als vorige machine. Kort om wij zijn er blij mee en we zijn tevreden over deze automaat

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Goed voor geprogrammeerd

Minpunten

  • Programma’s duren langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

--- 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Algemene score

8,0
Wasmachine werkt goed, voordeel dat de wasmachine vanzelf uitgaat, ook ideaal dat hij aangeeft wanneer hij klaar is, hoort hem bijna niet en stoom functie is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet Oskam 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Daar onze oude wasmachine het had begeven, kochten we deze mooie energiezuinige en gebruiksvriendelijke complete wasmachine. Uitgebreide programma keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews