AEG L8FE84CS - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martin 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Uitgebreide en complete machine

Algemene score

8,0
Deze AEG wasmachine is zeer uitgebreid in zijn menu opties en zeer geschikt voor een snelle was als een grondige wasbeurt, verder zeer stil en is zuinig door het automatisch uitschakelsysteem!

Pluspunten

  • Stil
  • Uitgebreid menu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Werner 19-07-2017 Product paar maanden in bezit

Frisse was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening en geruisloze motor. Diversiteit aan wasprogramma's. Was komt heerlijk fris uit de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 11-07-2017 Product paar maanden in bezit

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig qua inhoud en er zitten zoveel programma's en mogelijkheden op dat je erg gericht kan gaan wassen. Ook qua geluid is het echt super. Je hoort de machine tijdens het centrifugeren nagenoeg niet. We zijn dus erg goed geadviseerd door EP:Stadshagen.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Diversiteit programma's
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 10-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in bediening en veel mogelijkheden. Problemen gehad met wassen beddengoed doordat de machine niet centrifugeerde. Opgelost door meer wasgoed in de machine te doen waardoor de trommel meer in balans is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Hameka te Drachten 08-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goed en duidelijk afleesbaar display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wederom gekozen voor het merk AEG, gezien de eerder opgedane ervaringen. Prima, deugdelijk en solide product. De prijs is in vergelijking met vergelijkbare apparaten concurerend. Dit gaf voor ons mede de doorslag tot aanschaf. Hopelijk voor jaren weer "was plezier".

Pluspunten

  • was resultaten
  • geluidsniveau
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • vele wasprogramma's

Minpunten

  • nog geen minpunten geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willems 08-07-2017 Product paar maanden in bezit

Hele stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds maart 2017 in bezit.
Een uitstekende wasmachine. Zeer stil. Programma instellen ook heel eenvoudig en de startvertraging is ook zeer gemakkelijk. Alleen klein minpuntje bij centrifugeren, bij weinig inhoud komt hij, door onbalans misschien, niet op gang.

Pluspunten

  • Stil
  • Programma instellen
  • zuinig met water

Minpunten

  • Centrifugeren bij weing wasgoed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elvira 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie geruisloze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine bevat geen koolstofborstels en gaat dus veel langer mee!!
Mooie trommel waardoor er geen kleine gaatjes meer kunnen onstaan in kleding.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Erg stil

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjoem 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Doet alles wat die beloofd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing! Onze vorige wasmachine was hard toe aan vervanging dachten we, en we hadden inderdaad gelijk. Toen de nieuwe wasmachine geleverd werd zeiden zelfs de monteurs dat die er heel mooi en luxe uitzag, wat een plaatje. Het grootste verschil werd echter duidelijk bij het gebruik. Alles werkt heel simpel en duidelijk, de helft met knoppen en de rest met touchscreen. De wasmachine wast erg schoon en ook de stoomfunctie doet wat die beloofd en gebruiken we regelmatig bij overhemden. Nu ongeveer een maand in gebruik en nog echte minpunten ontdekt.

Pluspunten

  • Stoomfunctie
  • Geluid als de was klaar is
  • Wast zeer schoon ook vlekken gaan er makkelijk uit
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.C.P. van der Nat 31-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie uitstraling en overzichtelijk bediening

Algemene score

9,0
Altijd AEG wasmachine gehad, altijd tevreden.
Nu weer AEG gekocht bevalt prima.
Overzichtelijke bediening. Mooie uitvoering.
Stille machine ,zeer tevreden.

Pluspunten

  • Wast uitstekend
  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. ter Horst 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Onbalansherkenning

Algemene score

2,0
Je kan bij deze machine apart centrifugeren op 1400 toeren. Helaas is de onbalansherkenning bij een kleine belading dusdanig afgesteld, dat de machine niet overgaat in centrifugeren op het gewenste toerental. Programma geeft aan dat het 17 minuten zou duren, maar blijft lang hangen op een resttijd van 12 minuten om daarna niet te centrifugeren.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

janny 20-01-2017 Product paar weken in bezit

grote trommel

Algemene score

9,0
het is een fijn wasmachine. fijn met een grote trommel.
heb dit gekozen omdat ik graag een AEG wasmachine wilde.
is gewoon een heel fijn wasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 19-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie design wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zuinige en stille machine die goed zijn werk doet.
Mooi design en een goed overzichtelijk display

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wieke 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Energiezuinig ook met kleine wasjes. Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede wasmachine, wasresultaat goed, energiezuinig. Veel mogelijkheden. Grote opening. Nadelen: toetsjes van de bediening reageren soms wat minder goed. Kleine sokjes zitten vaak in de rand van de trommel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

De Lange 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne stille wasmachine, valt wel tegen bij kleine wasjes

Algemene score

8,0
Super fijne en stille wasmachine. Eenvoudig in de bediening en ook nog eens energiezuinig.

Nadeel is dat deze irritant vaak niet centrifugeert met een kleine was. Heb je bijvoorbeeld 2 broeken of net dat ene shirt dat apart moet dan raakt hij in onbalans en centrifugeert dus NIET! De tip van de dag is dan dat je meer was moet toevoegen of bijvoorbeeld 1 handdoek.... Je verwacht dat zo'n machinen in deze prijsklasse hiermee beter om kan gaan. Maar, dat is ook het enige (wel groot en irritant) minpunt.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Centrifugeert niet bij kleine wasjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.E. Scheermeijer 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote deur makkelijk te bedienen en vooral STIL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De zoveelste AEG die super goed bevalt. Mooi design, multifunctioneel, stil enz enz.
Een echte aanrader voor dat wat hij kost.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Willems 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding. En met een makkelijk bedieningspaneel waarbij je gelijk de tijdsduur kunt zien.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Beter wasresultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn display, heel duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne wasmachine, was even wennen maar gaat goed. ook het plus steam is prettig. Soms gaat de deur niet automatisch open na een wasprogramma en is het even lastig vinden wanneer hij dan wel ontgrendelt. De was wordt goed schoon.

Pluspunten

  • mooi display
  • plus steam programma
  • goede oplossing wasmiddel

Minpunten

  • soms weet ik niet hoe de deur ontgrendelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Draad 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne, stille machine met vele programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben vooral gekozen voor deze machine vanwege de stoomfunctie. Maar ook het vooraf mengen van het wasmiddel vonden wij erg belangrijk. Natuurlijk speelde ook het energieverbruik, waterverbruik en de decibels een belangrijke rol. En dan de geweldige garantie van 10 jaar op de motor en de verlengde garantie tot 5 jaar op de rest maakte de keuze ten opzichte van de concurrentie wel érg gemakkelijk.

Pluspunten

  • Programma's
  • Garantie.
  • Verbruik water en stroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Schouwenaar 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine, met veel mogelijkheden, makkelijk te bedienen.
Hij is ook erg stil, hij bevalt ons prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P Derks 01-12-2016 Product paar weken in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is stil
gebruiksvriendelijk, makkelijke bediening.
overzichtelijk display
zuinig in gebruik
centrifugeert goed droog en was is met weinig wasmiddel goed schoon! Waarschijnlijk door vooraf mengen met water door de machine..

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • schoon met weinig wasmiddel
  • gebruiksvriendelijk
  • handig anti-kreukprogramma

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews