AEG L8FB84ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L8FB84ES op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddie K. 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel kwaliteit voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Deze machine heeft niet alleen veel (en nuttige) programma's maar binnen ieder programma kan vrijwel alles nog eens bijgeregeld worden zoals centrifugetoerental, temperatuur, extra of niet spoelen/centrifugeren en langer (eco extra zuinig) of korter. Ook bij de eco programma's wordt de was goed schoon en verbruikt de machine A+++ -50% hetgeen door vrijwel geen enkele andere machine gehaald wordt. Het verbruik van bijv. het water wordt ook nog eens aangepast aan het gewicht van de was die aan het begin wordt gewogen.
Kortom, een aanradertje.

Pluspunten

  • Veel nuttige programma's
  • Opfrissen met stoomprogramma's
  • Wast ook in zuinige modus goed schoon

Minpunten

  • Is wel stil maar niet fluisterstil
  • Het is even wennen aan het "touchscreen"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjorn 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
Draait heel stil je hoort hem bijna niet makkelijk in gebruik
Was komt er heel schoon en fris uit
Ben er heel erg blij mee

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Draait stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willemien Vesseur 14-11-2018

Prima wasmachine

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine. Goede keuze voor de diverse programma’s
Makkelijk te bedienen
Goede schone was
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

p. nagtzaam 01-07-2018

AEG daar zijn wij tevredeme

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
zeer goede wasmachine makkelijk in bediening zuinig met water .en wast zeer schoon

de wasdroger ook daar zijn we heel blij mee
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

M De Graaf-Huits 30-06-2018

Effe wennen

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Na ruim 14 jaar gaf onze wasmachine - inderdaad ook een AEG - de geest, Wat doe je dan na zo'n ervaring? Je koopt weer een AEG! Maar dat is wel even wennen als het ding op zijn plek staat. Zoeken naar functies, bijvoorbeeld hoe kan ik centrifugeren? Het blijkt dat je een x aantal keren op een symbooltje moet drukken. Welk bakje is nu voor wasverzachter en welke voor vlekkenmiddel? Eco stand ja tuurlijk, maar wat duurt dat programma lang. Maar zo langzamerhand went het en we zijn tevreden met deze keus. Nu maar hopen dat ook deze het veertien jaar volhoudt.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

P.G.M. van der Meer 30-06-2018

Altijd Een Goed schoone was

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Als je hem eenmaal doorhebt, is het een makkelijk in gebruik zijnde wasmachine.
Ik persoonlijk vindt de katoenen was wel erg lang duren. tegenwoordig heb je niet z'n vuilen was wat 3 uur moet duren.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

V Kolenberg 29-05-2018

Top apparaat

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig apparaat. Ook de stoomfuncie is helemaal top. Hij is mooi rustig en ik ben heel blij met het apparaat. Als het programma is afgelopen schakelt ie zichzelf uit. Ook helemaal top.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

C van der Knaap 29-05-2018

AEG fan sinds 12 jaar

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met deze wasmachine. Het is een plaatje. Wassen, draaien en drogen betekent top kwaliteit. Centrifugeren, dat hoor je wel. Voor het openen van het wasmiddelbakje moet je wel even kracht zetten. Maar ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

W.Steenbeek 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vrij stil en genoeg programma’s

Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Grote vulopening, genoeg programma’s om uit te kiezen. Doet een uur over het gangbare programma.Heeft veel mogelijkheden. Wasbolletje niet meer nodig.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Veel programma’s

Minpunten

  • Was komt er vrij nat uit
  • Sommige prog. wat laag in toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Raymond 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en zeer functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

9,0
Vele opties/mogelijkheden en geruisloos. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot op heden zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groningen 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, fijne opties en grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Een fijne machine, goede prijs kwaliteit verhouding. Er zitten verschillende opties op, waardoor het erg prettig in gebruik is. De machine maakt heeft alleen een rateltje die er niet in hoort. Daarvoor zal ik nog even weer contact opnemen met de leverancier.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Veel opties

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Will 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

9,0
Duidelijke aanduidingen en goed digitaal overzicht.
Grote opening.
Was erg schoon en handdoeken.
Mis alleen dat de lampjes allemaal uit gaan na was proces, hierdoor vergeet je de was wel eens

Pluspunten

  • Grote opening
  • Goede digitale aanwijzingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elroy 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG L8FB84ES wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

9,0
Top! Grote trommel, veel verschillende functies, heel erg stil, zeer zuinig, makkelijk te bedienen etc. Super machine!

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique Kraak 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met korte programma's.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

9,0
Fijn apparaat met veel programma's en mogelijkheden. Hij is geruisloos en doet goed zijn werk, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patje 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
De was komt lekker fris uit de machine die ook nog eens een erg stille machine is. Alles is weer super schoon,

Pluspunten

  • Schone was
  • Stil
  • Stoomfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen bruggink 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, werkt perfect! Goeie aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
Goed product, goeie prijs kwaliteitsverhouding! Zeker een aanrader!
Ik heb altijd AED apparaten gehad, deze is de beste.

Pluspunten

  • Bediening
  • Grote deuropening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

9,0
Zeer tevreden Wast Perfect en maakt weinig geluid heel anders dan de vorige wasmachine een Samsung Eco Bubble

Pluspunten

  • Wast mooi schoon
  • maakt weinig geluid
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentijn 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit. grote trommel vol maakt evengoed prima schoon. Voldoende wasprogramma opties. Werkt stil. Is soms na een zware was paar cm van zijn plaats afgewandeld

Pluspunten

  • veel waskracht
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

baris ilk 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energy efficient and very silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
We are very happy to have this washing mashine! It respects the environment and our clothes, and it is so silent that we forget that it is already working. Not to mention wonderful build and material quality.

Pluspunten

  • energy efficient
  • silent
  • wonderful build and material quality

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Bosch 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Superstil, en zeer goed ook bij lage tempratuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik zijn erg blij met deze wasmachine. Hij is erg stil en zuinig en doet zeer goed zijn werk. Met name de wasprogramma's zijn heel erg goed en kan zeer snel goed schoon zijn.
Het uiterlijk ziet er ook goed afgewerkt uit en oogt luxe.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Mooi
  • Ruime trommel
  • Korte wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews