AEG L8FB84ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddie K. 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel kwaliteit voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine heeft niet alleen veel (en nuttige) programma's maar binnen ieder programma kan vrijwel alles nog eens bijgeregeld worden zoals centrifugetoerental, temperatuur, extra of niet spoelen/centrifugeren en langer (eco extra zuinig) of korter. Ook bij de eco programma's wordt de was goed schoon en verbruikt de machine A+++ -50% hetgeen door vrijwel geen enkele andere machine gehaald wordt. Het verbruik van bijv. het water wordt ook nog eens aangepast aan het gewicht van de was die aan het begin wordt gewogen.
Kortom, een aanradertje.

Pluspunten

  • Veel nuttige programma's
  • Opfrissen met stoomprogramma's
  • Wast ook in zuinige modus goed schoon

Minpunten

  • Is wel stil maar niet fluisterstil
  • Het is even wennen aan het "touchscreen"
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjorn 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Draait heel stil je hoort hem bijna niet makkelijk in gebruik
Was komt er heel schoon en fris uit
Ben er heel erg blij mee

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Draait stil
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Steenbeek 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vrij stil en genoeg programma’s

Algemene score

8,0
Grote vulopening, genoeg programma’s om uit te kiezen. Doet een uur over het gangbare programma.Heeft veel mogelijkheden. Wasbolletje niet meer nodig.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Veel programma’s

Minpunten

  • Was komt er vrij nat uit
  • Sommige prog. wat laag in toeren
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Raymond 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en zeer functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vele opties/mogelijkheden en geruisloos. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot op heden zeer tevreden.
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groningen 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, fijne opties en grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne machine, goede prijs kwaliteit verhouding. Er zitten verschillende opties op, waardoor het erg prettig in gebruik is. De machine maakt heeft alleen een rateltje die er niet in hoort. Daarvoor zal ik nog even weer contact opnemen met de leverancier.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Veel opties

Minpunten

  • Rateltje die er niet in hoort
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Will 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke aanduidingen en goed digitaal overzicht.
Grote opening.
Was erg schoon en handdoeken.
Mis alleen dat de lampjes allemaal uit gaan na was proces, hierdoor vergeet je de was wel eens

Pluspunten

  • Grote opening
  • Goede digitale aanwijzingen

Minpunten

  • Uitschakeling van de machine
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elroy 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG L8FB84ES wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top! Grote trommel, veel verschillende functies, heel erg stil, zeer zuinig, makkelijk te bedienen etc. Super machine!

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Stil
  • Grote trommel
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique Kraak 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met korte programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat met veel programma's en mogelijkheden. Hij is geruisloos en doet goed zijn werk, een aanrader!
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patje 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De was komt lekker fris uit de machine die ook nog eens een erg stille machine is. Alles is weer super schoon,

Pluspunten

  • Schone was
  • Stil
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen bruggink 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, werkt perfect! Goeie aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed product, goeie prijs kwaliteitsverhouding! Zeker een aanrader!
Ik heb altijd AED apparaten gehad, deze is de beste.

Pluspunten

  • Bediening
  • Grote deuropening
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden Wast Perfect en maakt weinig geluid heel anders dan de vorige wasmachine een Samsung Eco Bubble

Pluspunten

  • Wast mooi schoon
  • maakt weinig geluid
  • zuinig
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentijn 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit. grote trommel vol maakt evengoed prima schoon. Voldoende wasprogramma opties. Werkt stil. Is soms na een zware was paar cm van zijn plaats afgewandeld

Pluspunten

  • veel waskracht
  • stil

Minpunten

  • machine gaat ietsje aan de wandel
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

baris ilk 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energy efficient and very silent

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We are very happy to have this washing mashine! It respects the environment and our clothes, and it is so silent that we forget that it is already working. Not to mention wonderful build and material quality.

Pluspunten

  • energy efficient
  • silent
  • wonderful build and material quality
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Bosch 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Superstil, en zeer goed ook bij lage tempratuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik zijn erg blij met deze wasmachine. Hij is erg stil en zuinig en doet zeer goed zijn werk. Met name de wasprogramma's zijn heel erg goed en kan zeer snel goed schoon zijn.
Het uiterlijk ziet er ook goed afgewerkt uit en oogt luxe.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Mooi
  • Ruime trommel
  • Korte wasprogramma's

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Dijk 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine 8000serie okemixtechnologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is stil, makkelijk in gebruik, door zijn ruime aanbod aan programma's zit er altijd een geschikte bij.
Het ruikt fris en ik heb absoluut geen neiging om veel wasmiddel te gebruiken, juist minder en nog komt het er fris en schoon uit.

Ik, als man, vind het leuk om te doen

Pluspunten

  • Geluid, - DB
  • Weinig wasmiddel nodig en toch een goed resultaat
  • Makkelijk in bediening
  • Strak design

Minpunten

  • Geen lampje in de trommel.
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.S. Moret 19-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Algemene score

5,0
Welk programma ik ook gebruik de was komt er erg gekreukt uit. Dit is het enige minpunt maar wel een belangrijke omdat ik nu geen keus meer heb en alles moet strijken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • design

Minpunten

  • was kreukt heel erg
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jani 17-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze machine heeft zoveel, alle mogelijkheden heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben erg blij
dat wij voor deze machine gekozen hebben. Er is nog 1 dingetje waar ik erg op moet letten, en dat is, de wasmachine heeft veel minder waspoeder of wasgel nodig bij vroeger vergeleken. Schoon hoor.
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

paul 17-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima machine; wel gehorig

Algemene score

7,0
WIj hebben deze AEG wasmachine drie maanden in bezit en doet wat je van een wasmachine mag verwachten. De machine wordt minimaal 5 keer per week gebruikt. Wat wel tegenvalt is het geluid. De machine is zeker niet stil. Door de hele wasprogramma's is een constante monotone bromgeluid van de motor te horen. In het begin viel het nog mee, maar lijkt naarmate de tijd vordert wel toe te nemen. Bij ons staat de AEG wasmachine in de badkamer en is door het hele huis te horen. Voor de rest, kleine wasjes, grote wasjes, korte wasjes lange wasjes, dat is allemaal mogelijk en doet dat naar behoren.

Pluspunten

  • gevarieerde wasprogramma's
  • tijdsindicatie

Minpunten

  • geluid/lawaai
  • prijs/kwaliteit verhouding
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jani 29-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne machine, stil en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alleen de handgreep is niet prettig, beter was geweest een ingebouwde. Voor zolang ik hem nu heb 2 mnd., ben ik erg blij met de machine.
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gerrie 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Royale deuropening, fijne wasmachine, goede keus.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het was best moeilijk om tot een keuze te komen voor een nieuwe wasmachine maar geen spijt dat wij voor deze wasmachine zijn gegaan. Royale keuze in wasprogramma's. Grote deuropening, heel fijn voor grote was stukken. Wast goed. Heel fijn dat je de temperatuur en centrifuge toerental zelf kunt ingeven. Zeker een wasmachine om aan te bevelen voor anderen die toe zijn aan een nieuwe wasmachine.
Geschreven voor: AEG L8FB84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews