AEG L7FE86EW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stiller dan ik had verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem nu ruim vier maanden en ben er erg tevreden mee. Robuuste wasmachine met een flinke capaciteit voor een redelijke prijs. De 1600 toeren centrifuge haalt merkbaar meer water uit je wasgoed dan een van 1400 toeren. De wasmachine ziet er niet alleen netjes uit, hij is ook functioneel ontworpen. Bij het openen van de wasmachine lekt bijvoorbeeld erg weinig condenswater van de deur op de vloer, hooguit een enkele druppel. De stoomoptie voor gewone programma's gebruik ik (nog) niet, maar het aparte stoomprogramma om bijvoorbeeld in 20 min. tijd een paar overhemden op te frissen, is erg handig.

Een klein puntje van kritiek: de gevoeligheid van de drukknoppen en het tiptoetsdisplay is soms niet gevoelig genoeg, wat vooral voor oudere mensen onhandig zal zijn.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Stoomprogr. erg handig om spulletjes op te frissen

Minpunten

  • tiptoetsen reageren soms ietwat traag/moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RS 04-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Druk- en soft touch knoppen is een ramp, maar wast prima !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Drukknoppen en softtouch knoppen is een regelrechte ergernis. Wie vindt zo iets uit. Verder wst hij prima. Centrifuge, 1600 rpm, super. Externe droger is nauwelijks nodig, dagje op het rek is voldoende. Geluidsniveau is ook prima. OP de bediening na , een toppper.

Pluspunten

  • Wassen
  • Centrifuge
  • Geluid

Minpunten

  • Bediening
  • Nogmaals bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaret 19-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, alle programma's aanwezig die ik nodig heb. Startuitstel heel handig, zo laat ik de machine 's morgens vroeg aangaan om de was op te hangen voor ik na mijn werk ga.

Pluspunten

  • Voldoende programma's
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 19-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

simpele bediening, top machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Machine gekocht op basis van reviews, machine nu 2 maanden in bezit en erg blij mee.
De machine schakelt uit als hij klaar is, in de eerste paar seconden kan je toch nog bijvullen kortom een machine om aan tebevelen!

Pluspunten

  • startuitstel
  • schakelt uit als hij klaar is
  • simpele bediening
  • als hij klaar is kan hij gelijk open

Minpunten

  • maakt bij het water inspoelen toch wel wat herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine; goede wasresultaten en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine kwam in de plaats voor een directdrive van een ander merk die niet stabiel te krijgen viel en na 4 jaar al een kapotte print had. Wat een verademing dan om te zien dat ze nog steeds goede producten kunnen maken! Erg stabiel, stil en wast uitstekend schoon. Met de knoppen en keuzes op deze machine kan letterlijk iedereen de was doen; niets ingewikkeld en hartstikke intuïtief (geen boekje gelezen). Nu maar hopen dat ze hun slogan dat een AEG je niet in de steek laat waar gaan maken, maar voorlopig zeer tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel
  • Zuinig met energie
  • Simpel te bedienen
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marja 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden,altijd al een aeg machine gehad al 45 jaar.
Fijn dat machine het wasgoed weegt.
Centrifuge toerental is aan te passen, jammer dat je geen 1400 toeren kunt instellen entijdsduur is lang 17 min.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Buwalda 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG L7FE86EW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine bevalt goed. Ik heb hem nu een maand in bezit. Genoeg wasprogramma's. Alleen de display knoppen werken niet altijd naar behoren. Vaak nog een keer indrukken voordat hij het doet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine, past de wastijden per was aan. Wast voor zover goed schoon. Past veel was in. 1600 toeren centrifuge maakt de was zeker al erg droog. Even ophangen en het is droog, nog goed voor het milieu ook.
Zeker in vergelijk van onze vorige AEG 1500 update van 17 jaar oud!!! Is dit weer een hele fijne machine. Voldoende programma’s en mogelijkheden. En een lekker grote opening.

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • Grote deur opening
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine

Algemene score

8,0
Mooie machine redelijk stil en doet wat ie moet doen...!!Simpel te bedienen en ruime vulopening.Duurzaamheid onbekend,tijd zal het leren maar voorlopig erg tevreden over de wasmachine.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Hendriksen 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en goed werkende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke wasmachine met voldoende programma’s, Wast uitstekend en heeft laag geluidsniveau.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jo 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine,werkt zoals verwacht, lekker stil. Als een verschillende soorten stoffen in de machine zitten, kan de was vochtiger aanvoelen maar alle andere keren goed droog na centrifugeren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjors 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische wasmachine! Hij wast natuurlijk goed schoon,dat is immers het belangrijkste.Maar verder is hij heel stil,ook bij het centrifugeren en dat is een verademing.Makkelijk in te stellen,ook de knop voor wastijd verkorting is er handig.Het wasmiddelbakje wordt na elke wasbeurt automatisch gereinigd,dat scheelt een hoop geklieder.Kortom,ik ben zeer tevreden met deze nieuwe AEG wasmachine!

Pluspunten

  • Heel stil
  • Veel makkelijk in te stellen programma’s
  • Knop voor wastijd verkorting
  • Zelfreinigende wasmiddellade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, lekker stil, goede cenrifuge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, duidelijk display, stil, veel keuzemogelijkheden in het menu, centrifugeert goed droog

Pluspunten

  • stil
  • duidelijk menu
  • stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T0805 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mogelijkheden te over...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds bijna 50 jaar heb ik altijd AEG wasmachines gehad, op een keer na. Die Siemens heeft het maar 5 jaar gedaan. De AEG machines gingen veel langer mee. Dus nu ik weer aan een nieuwe toe was werd het uiteraard weer een AEG.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Veel mogelijkheden
  • Startuitstel

Minpunten

  • Wasprogramma's duren heel erg lang
  • 1600 TPM is vochtiger dan 1200 bij de oude machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo Bosman 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte droger voor een perfecte prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima product voor een prima prijs. Doet wat het moet doen zonder poespas of gezeur. Makkelijke bediening en een perfecte uitstraling

Pluspunten

  • Prima drogen en beschermt mijn kleding
  • Geluidsniveau is prima
  • Perfecte uitstraling en makkelijke bediening
  • Condens afvoer kan direct in de afvoer

Minpunten

  • Iets wat lange droogtijd bij een volle trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rcschut 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijna droog uit de wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
1600 toeren, komt zeer droog uit machine, verder gewoon goede wasmachine met mogelijkheden genoeg. Geluid productie tijdens het wassen is ook prima. Waarschijnlijk ga ook nog wel voor de AEG droger

Pluspunten

  • droge was
  • geluid
  • prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Ravensbergen 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superhandig zo’n kort wasprogramma erop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met de AEG wasmachine! Ik wilde er 1 met 1600 touren én een kort wadprogramma om bijvoorbeeld even snel je sportkleding te wassen na het sporten, en dat hoeft echt niet uren in de trommel te draaien.. handig dat er een 20min programma op zit! En dat je bij alle programma’s zelf de temperatuur en kan bepalen hoelang een programma duurt! Wat ook heel erg fijn is, is de stoomfunctie voor bijv beddengoed en overhemden! Dat de wasmachine ook nog is super stil is, dat is ook zeker een groot pluspunt!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Programma van 20 minuten
  • Trommel van 8kg

Minpunten

  • De stoomfunctie is geen reinigingsfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Burer 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wast meer dan prima, goede centrifuge.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gekocht i.v.m. de aparte stoomfunctie. Mede het kunnen stomen na een wit/katoenwas is perfect. Minder strijkwerk. En opfrissen is in dit prijssegment uniek. Qua prijs/prestatie behoort deze AEG zeker tot de beste!

Pluspunten

  • Stomen apart /opfrissen
  • Na waspogramma stomen

Minpunten

  • Alleen pompen en centrifugeren disfunctioneren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

AK 04-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk display, zeer goede was kwaliteit met schone was als resultaat, na het starten van het wasprogramma is het nog mogelijk een kledingstuk toe te voegen, een korter programma instellen is makkelijk. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • stil
  • toevoegen kledingstuk mogelijk
  • wasverzachter inwerktijd in te stellen
  • uitgestelde start

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Fieman 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en flexibel gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze AEG is echt stil bij het centrifugeren (eindelijk geen helicopter die opstijgt) en heel flexibel in te stellen. Laatste erg prettig als je een wat kortere was duur beoogt.

Pluspunten

  • Stil
  • Flexibel instelling
  • 8 kg en grote opening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews